Mamusie lipcowe 2018 cz.2 -Tydzień za tygodniem leci, a nam rosną w brzuszkach dzieci - Strona 36 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2018-01-23, 13:36   #1051
asiaczek
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie lipcowe 2018 cz.2 -Tydzień za tygodniem leci, a nam rosną w brzuszkach

Dziewczyny,weźcie jeszcze pod uwagę wózki Baby design lupo i dotty. Wiele osób ma i sobie chwali

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Stary 2018-01-23, 13:38   #1052
norka93
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie lipcowe 2018 cz.2 -Tydzień za tygodniem leci, a nam rosną w brzuszkach

Dogrzebałam gdzieś ten wózek.. https://supermaluszek.pl/Wozek_gondo...SABEgJwYfD_BwE Co myślicie po przeczytaniu? Gondola ma aż 87cm. Ze zdjęcia waga całościowa to 15 kilogramów - cięższy już?

---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ----------

Cytat:
Napisane przez asiaczek Pokaż wiadomość
Dziewczyny,weźcie jeszcze pod uwagę wózki Baby design lupo i dotty. Wiele osób ma i sobie chwali

A zaliczają się do lekkich?

Edytowane przez norka93
Czas edycji: 2018-01-23 o 13:40
norka93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-23, 13:41   #1053
Elaaaa
Wtajemniczenie

Norciu co do moich mdłości to ja jako tako nie mam problemów na co dzień. Jedynie jak napoje się kawy właśnie, to na prawdę mocno mnie mdli. A najlepsze jest to, że tylko w domu. Jak u kogoś wypije to jest ok 😊 nie wiem ocb 😶

Ech wspolczuje trudnych ciuchowych zakupów 😉 miałam koleżankę ppdobnego wzrostu i zawsze się śmiała, że chodzi w spodniach jakby miała wodę w piwnicy 😂 teraz za to jest moda na spodnie nad kostkę, więc problemy mniejszy 😉😉
Współczuję szczerze problemów z kręgosłupem 😑

Summer, Radena następne chudzinki 😉 cudne brzuszki zgrabne😉 ja tu przy Was jestem jak wspomniana już orka 😂😂 nawet nie dodaje fot😂

Naeema kurcze co z tą pappa.. tyle macie stresów, przez te głupie statystyki.. trzymam mocno kciuki, będzie dobrze zobaczysz!

Zua u mnie właśnie chcicy na słodkie nie ma, ale właśnie na takie dziubnie bądź co. Najlepiej co chwilę 😉 no i bioderka rosną, równo z brzuszkiem. Ale u mnie ten problem był już wcześniej właśnie jak u Ciebie 😉 będziemy latać z wózkami, to zgubimy 😉😉

Folinka spacerek wskazany 😉 a córa już coraz doroślejsza to i chce być samodzielna 😉 a nie z mamą za rączke 😉 haha 😘

Stary 2018-01-23, 13:48   #1054
xXBlankaXx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez norka93 Pokaż wiadomość
Ten wózek jest naprawdę niegłupi z tego co tu czytam. Tylko czy on nie jest taki dość niski?
Wiesz co ja jestem niska, mąż też do wysokich nie należy więc nam odpowiada
Cytat:
Napisane przez summer_overture Pokaż wiadomość
Blanko, a polecasz ten wózek z jakich powodów? Bo jest baaaaardzo tani i tak sobie myślę, że jeśli faktycznie jest taki (dość) lekki i nie ma żadnych wad, to może by jednak.... w końcu skoro planowaliśmy wydać 2,5 tys, a ten kosztuje 700 zł, to zostaje mnóstwo pieniędzy na inne fajne rzeczy...
Już pisałam, że ja wózkiem tej firmy jeździłam jeden był zakupiony w 2014r. I tutaj koleżanka do dziś go używa, nie było z nim żadnego problemu, nic nie skrzypi, nie odpada, nie był ani razu na gwarancji.
Drugi rocznik 2016. I z nim miałam do czynienia na codzień przez rok. Dobra amortyzacja, przyjemnie się go prowadzi, zwrotny, lekki, dziecku w nim. Wygodnie i w głębokim i spacerowce.
Wiec dla mnie same plusy.

xXBlankaXx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-23, 13:49   #1055
norka93
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Elaaaa Pokaż wiadomość
Norciu co do moich mdłości to ja jako tako nie mam problemów na co dzień. Jedynie jak napoje się kawy właśnie, to na prawdę mocno mnie mdli. A najlepsze jest to, że tylko w domu. Jak u kogoś wypije to jest ok 😊 nie wiem ocb 😶

Ech wspolczuje trudnych ciuchowych zakupów 😉 miałam koleżankę ppdobnego wzrostu i zawsze się śmiała, że chodzi w spodniach jakby miała wodę w piwnicy 😂 teraz za to jest moda na spodnie nad kostkę, więc problemy mniejszy 😉😉
Współczuję szczerze problemów z kręgosłupem 😑

Elu i co ja mam teraz zrobić ze spodniami ciążowymi, kiedy to wyglądają na mnie właśnie tak, jakbym miała wodę w piwnicy.. Były też takie czarne w H&Mie, całkiem w porządku na długości, gdyby nie to, że wisiały na mnie i były niewygodne. Jedynie Super Skinny były wygodne, ale tak wyszczuplały, że wyglądałam jak dziecko, a nie dorosła kobieta. No właśnie nad kostkę jest jeszcze w porządku, ale jak sięga do bliżej łydki niż kostki, to już przestaje być śmieszne

Jest tu jakaś wysoka mama? Gdzieś kupowała spodnie dla minimum 180 wzrostu?

---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ----------

Cytat:
Napisane przez xXBlankaXx Pokaż wiadomość
Wiesz co ja jestem niska, mąż też do wysokich nie należy więc nam odpowiada

Już pisałam, że ja wózkiem tej firmy jeździłam jeden był zakupiony w 2014r. I tutaj koleżanka do dziś go używa, nie było z nim żadnego problemu, nic nie skrzypi, nie odpada, nie był ani razu na gwarancji.
Drugi rocznik 2016. I z nim miałam do czynienia na codzień przez rok. Dobra amortyzacja, przyjemnie się go prowadzi, zwrotny, lekki, dziecku w nim. Wygodnie i w głębokim i spacerowce.
Wiec dla mnie same plusy.

Dobra reklama, bardzo przekonywująca Co najlepsze - prawdziwa. Szkoda, że nie o każdym wózku da się przeczytać takie przyjemne opinie.

Stary 2018-01-23, 13:50   #1056
summer_overture
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Sandam13 Pokaż wiadomość
Jakie tu już wszystkie brzuchatedlaczego Wasze brzuchy zaokraglają się tak nisko a ja mam od dołu brzucha aż po cycki grubszy brzuch a też zawsze byłam szczupła a teraz nie wyglądam na ciężarną tylko na zapasioną.

Kompleksów przy Was dostaje!

Byłam wczoraj z mamą na zakupach już chciała pokupic jakieś kocyki i pierdołki ale wybiłam jej to z głowy, narazie musimy kupić komodę do sypialni żebym miała gdzie trzymać dziecięce rzeczy.
Właśnie siedzę z eksperymentem na głowie który rzekomo ma postawić moje włosy na nogi, zobaczymy co z tego wyjdzie. Do tego czekam na kuriera będę musiała go przywitać z turbanem na głowie.

Wysłane z mojego SLA-L22 przy użyciu Tapatalka

Sandam, zaokrąglają się na dole, bo podobno tam jest macica
Zazdroszczę mamy, która jest tak zaangażowana i czeka z niecierpliwością na swoje wnuczę

Mów, co masz na głowie, bo moje włosy wyglądają jak siano, choć podobno wyglądam kwitnąco (pff!!!). A jeszcze ostatnio fryzjer mi zmasakrował włosy tak, że czuję się jak Mama Muminka.

Cytat:
Napisane przez Elaaaa Pokaż wiadomość
Norciu co do moich mdłości to ja jako tako nie mam problemów na co dzień. Jedynie jak napoje się kawy właśnie, to na prawdę mocno mnie mdli. A najlepsze jest to, że tylko w domu. Jak u kogoś wypije to jest ok �� nie wiem ocb ��

Ech wspolczuje trudnych ciuchowych zakupów �� miałam koleżankę ppdobnego wzrostu i zawsze się śmiała, że chodzi w spodniach jakby miała wodę w piwnicy �� teraz za to jest moda na spodnie nad kostkę, więc problemy mniejszy ����
Współczuję szczerze problemów z kręgosłupem ��

Summer, Radena następne chudzinki �� cudne brzuszki zgrabne�� ja tu przy Was jestem jak wspomniana już orka ���� nawet nie dodaje fot��

Naeema kurcze co z tą pappa.. tyle macie stresów, przez te głupie statystyki.. trzymam mocno kciuki, będzie dobrze zobaczysz!

Zua u mnie właśnie chcicy na słodkie nie ma, ale właśnie na takie dziubnie bądź co. Najlepiej co chwilę �� no i bioderka rosną, równo z brzuszkiem. Ale u mnie ten problem był już wcześniej właśnie jak u Ciebie �� będziemy latać z wózkami, to zgubimy ����

Folinka spacerek wskazany �� a córa już coraz doroślejsza to i chce być samodzielna �� a nie z mamą za rączke �� haha ��

Elu, tylko bez kompleksów, błagam cię. Akurat ja na tym forum jestem chyba jedną z nielicznych (jedyną?) orką, bo jako JEDYNA przytyłam już 11 kg, więc chudzinką na pewno nie jestem

Blanko, kocham cię! Normalnie w końcu jakiś pozytyw na temat tańszego wózka... Ja się tyle naczytałam i nasłuchałam, że zwątpiłam, czy znajdę wózek poniżej 2 tys.

Zapraszam na czytelniczą rozmowę

Wymiana KSIĄŻEK

Edytowane przez summer_overture
Czas edycji: 2018-01-23 o 13:52
summer_overture jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-23, 13:55   #1057
norka93
Wtajemniczenie

Blanko, masz gdzieś tam osobę o wzroście 180cm, żeby przejechała się tym wózkiem? Czy nie za niski Żartuję..

Stary 2018-01-23, 13:57   #1058
xXBlankaXx
Zakorzenienie

Cytat:
Blanko, masz gdzieś tam osobę o wzroście 180cm, żeby przejechała się tym wózkiem? Czy nie za niski Żartuję..
Ej wiesz co... Teraz tak myślę, że chyba a sąsiadka ma też wózek tej firmy i ona ma napewno powyżej 175cm.
Ale nie jestem pewna, muszę się upewnić, czy to ta firma. Bo one mają taki specyficzny wzór, w koła, albo kwiatki. 2-3lata temu były bardzo modne.

Stary 2018-01-23, 13:57   #1059
Sandam13
Rozeznanie

Cytat:
Sandam, zaokrąglają się na dole, bo podobno tam jest macica
Zazdroszczę mamy, która jest tak zaangażowana i czeka z niecierpliwością na swoje wnuczę

Mów, co masz na głowie, bo moje włosy wyglądają jak siano, choć podobno wyglądam kwitnąco (pff!!!). A jeszcze ostatnio fryzjer mi zmasakrował włosy tak, że czuję się jak Mama Muminka.

Elu, tylko bez kompleksów, błagam cię. Akurat ja na tym forum jestem chyba jedną z nielicznych (jedyną?) orką, bo jako JEDYNA przytyłam już 11 kg, więc chudzinką na pewno nie jestem

Blanko, kocham cię! Normalnie w końcu jakiś pozytyw na temat tańszego wózka... Ja się tyle naczytałam i nasłuchałam, że zwątpiłam, czy znajdę wózek poniżej 2 tys.
To moja macica chyba jest wyżej 🤣
A moja mama tak już doczekać się nie może, wogole cała rodzina bo u mnie w rodzinie nastał czas ze nie ma małych dzieci, moja najmłodsza kuzynka na 10 lat ale już uważa się za dorosłą. A ja jestem najstarsza spośród kuzynow..
Na głowie mam aktualnie moją ukochaną maskę Crema Al latte wymieszaną z żółtkami z jajek, miodem i sokiem z cytryny. Podobno ma działać regenerująco na włosy.. Zobaczymy..

Sandam13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-23, 13:59   #1060
pozytywnaj
Zadomowienie

Ja jestem za tajną grupą na fb, ale taką, żeby nawet nazwy nie szło wyszukac.

Gosia gratuluję drugiego trymestru..

Brzuch każda ma piękny, bo ciążowy! 😍😍

Problemów z
kręgosłupem współczuję. Ja miałam ze spojeniem łonowym.. W ciąży. Nie życzę nikomu. Ani się obrócić ani po schodach...

pozytywnaj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-23, 14:00   #1061
Patrycja28100
Rozeznanie

Cytat:
Nie wiem czy tutaj czy na innym wątku, ale podam jeszcze raz. Polski Producent Elcar model RIMINI 2018.
Koszt. 1100zl. Ale ja już te firmę użytkowałam i wiem jak się prowadzi itp. Mi odpowiada no i ma pozytywne opinie osób który wózek tej firmy używał 3lata.

Dziewczyny co myślicie o tajnej grupie na fb? Mogę taka założyć ok. 16-17 jak M. Pojedzie

Ja jestem za

Patrycja28100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-23, 14:02   #1062
zUa_tysica
Wtajemniczenie

Cytat:
Najbardziej aktualnie zdjęcie z niedzieli. Ale ta bluzka jest bardzo luźna. Gdyby była bardziej dopasowana to wyglądam nie jak 5miesiac tylko 7 Załącznik 7401491

Blanka wygladasz super, brzuszek jest pieknu !
Cytat:
Jakie tu już wszystkie brzuchatedlaczego Wasze brzuchy zaokraglają się tak nisko a ja mam od dołu brzucha aż po cycki grubszy brzuch a też zawsze byłam szczupła a teraz nie wyglądam na ciężarną tylko na zapasioną.

Kompleksów przy Was dostaje!

Byłam wczoraj z mamą na zakupach już chciała pokupic jakieś kocyki i pierdołki ale wybiłam jej to z głowy, narazie musimy kupić komodę do sypialni żebym miała gdzie trzymać dziecięce rzeczy.
Właśnie siedzę z eksperymentem na głowie który rzekomo ma postawić moje włosy na nogi, zobaczymy co z tego wyjdzie. Do tego czekam na kuriera będę musiała go przywitać z turbanem na głowie.

Co masz na glowie, chwal sie:p
Cytat:
Elu i co ja mam teraz zrobić ze spodniami ciążowymi, kiedy to wyglądają na mnie właśnie tak, jakbym miała wodę w piwnicy.. Były też takie czarne w H&Mie, całkiem w porządku na długości, gdyby nie to, że wisiały na mnie i były niewygodne. Jedynie Super Skinny były wygodne, ale tak wyszczuplały, że wyglądałam jak dziecko, a nie dorosła kobieta. No właśnie nad kostkę jest jeszcze w porządku, ale jak sięga do bliżej łydki niż kostki, to już przestaje być śmieszne

Jest tu jakaś wysoka mama? Gdzieś kupowała spodnie dla minimum 180 wzrostu?

---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ----------

Dobra reklama, bardzo przekonywująca Co najlepsze - prawdziwa. Szkoda, że nie o każdym wózku da się przeczytać takie przyjemne opinie.
Norcia jak znajdziesz jakies długie spodnie to daj znac... chyba hm jest nalepszym wyborem w naszwj sytuacji. Musimy sie wymieniac linkami do spodni ciazowych

Polaze wam zalążek mojego brzusia 15+0 witamy sie my plus kawalek kota
IMG_20180123_132716.jpg

zUa_tysica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-23, 14:03   #1063
asiaczek
Zakorzenienie

Wyczytałam,że waży 13,4 kg więc tak standardowo raczej

Stary 2018-01-23, 14:03   #1064
norka93
Wtajemniczenie

Cytat:
Ej wiesz co... Teraz tak myślę, że chyba a sąsiadka ma też wózek tej firmy i ona ma napewno powyżej 175cm.
Ale nie jestem pewna, muszę się upewnić, czy to ta firma. Bo one mają taki specyficzny wzór, w koła, albo kwiatki. 2-3lata temu były bardzo modne.

Ooo, to jakbyś się upewniła, to byłabym ogromnie wdzięczna!

Stary 2018-01-23, 14:05   #1065
pola25
Zakorzenienie

Dziewczyny ale macie piekne brzuszki.i.w ogóle super laski.jesteście

Dzisiaj bylam.na nifty,trochę mi.się slabo zrobilo,może.to.już z tych stresów bylo.Zua Ty tez mialas pobierana taką wielka fiolke???
pola25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-23, 14:05   #1066
norka93
Wtajemniczenie

Cytat:
Na głowie mam aktualnie moją ukochaną maskę Crema Al latte wymieszaną z żółtkami z jajek, miodem i sokiem z cytryny. Podobno ma działać regenerująco na włosy.. Zobaczymy..

Lubię takie babranie się Ja na noc naolejowałam włosy olejkiem do niskoporowatych od Anwen. Pod prysznicem zemulguję sobie odżywką albo maską, ale najpierw muszę kupić, więc czeka mnie podróż do sklepu w czapce bez zdejmowania jej..
Idzie do mnie moja ukochana sprzed laty złota maska ajurwedyjska od Planeta Organica i maseczka od twarzy od Agafii - z mlekiem łosia

Stary 2018-01-23, 14:07   #1067
summer_overture
Zadomowienie

Cytat:
To moja macica chyba jest wyżej 🤣
A moja mama tak już doczekać się nie może, wogole cała rodzina bo u mnie w rodzinie nastał czas ze nie ma małych dzieci, moja najmłodsza kuzynka na 10 lat ale już uważa się za dorosłą. A ja jestem najstarsza spośród kuzynow..

Sandam, słyszałam o takich maskach, ale obawiam się, że zmycie tego z głowy do najłatwiejszych nie należy, a ja jestem leniwa....
Fajnie, że jesteś takim rodzynkiem w rodzinie, bo wiadomo, każda z nas by chciała, żeby wszyscy dookoła cieszyli się z ciąży tak samo mocno jak przyszła mama.

Cytat:
Napisane przez pozytywnaj Pokaż wiadomość

Problemów z
kręgosłupem współczuję. Ja miałam ze spojeniem łonowym.. W ciąży. Nie życzę nikomu. Ani się obrócić ani po schodach...

Ze spojeniem łonowym?? brzmi strasznie...
Też jestem za grupą, jak się dowiedziałam, ile osób nas czyta to zrobiło mi się głupio i tak trochę niefajnie....

Zua, kolejny szczypiorek w grupie. U takich szczuplutkich to nawet maleńki brzuszek wygląda uroczo. U mnie, to tj. ktoś tu napisał: nie wiadomo czy w ciąży, czy ją wzdęło porządnie :P

Zapraszam na czytelniczą rozmowę

Wymiana KSIĄŻEK
summer_overture jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-23, 14:08   #1068
pola25
Zakorzenienie

Naemma widzę m,ze jestes kolejna z tym.glupim testem pappa.Glowa do gory!!Twoj.wynik nie jest zly.
Ja sama caly czas wszystko analizuje,czy rzeczywiście moje.wyliczenia i genetyka.są w miarę ok

Będę dzwonila do.luxmedu,aby zapytać o ten wynik,ale dzisiaj.nie mam na to sily.
Stary 2018-01-23, 14:09   #1069
norka93
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pozytywnaj Pokaż wiadomość

Problemów z

O matko, rozeszło Ci się? Jak długo miałaś te bóle?

Cytat:
Napisane przez zUa_tysica Pokaż wiadomość
Blanka wygladasz super, brzuszek jest pieknu !

Co masz na glowie, chwal sie:p

Norcia jak znajdziesz jakies długie spodnie to daj znac... chyba hm jest nalepszym wyborem w naszwj sytuacji. Musimy sie wymieniac linkami do spodni ciazowych

Polaze wam zalążek mojego brzusia 15+0 witamy sie my plus kawalek kota
Załącznik 7401586

O, kolejna chudzinka. Piiękny brzusio, zgrabny, gładki.. Nic, tylko smyrać

Koniecznie dam znać jak coś znajdę ze spodni, ale ja już szukałam i tylko H&M jest w miarę. Najwyżej doszyję dżinsu na dole..

Stary 2018-01-23, 14:10   #1070
pola25
Zakorzenienie

Tez jestem za grupą

Popatrzcie ,znowu duzo osob.nas czyta!!!!
Stary 2018-01-23, 14:11   #1071
xXBlankaXx
Zakorzenienie

Cytat:
Sandam, słyszałam o takich maskach, ale obawiam się, że zmycie tego z głowy do najłatwiejszych nie należy, a ja jestem leniwa....
Fajnie, że jesteś takim rodzynkiem w rodzinie, bo wiadomo, każda z nas by chciała, żeby wszyscy dookoła cieszyli się z ciąży tak samo mocno jak przyszła mama.

Też jestem za grupą, jak się dowiedziałam, ile osób nas czyta to zrobiło mi się głupio i tak trochę niefajnie....

Zua, kolejny szczypiorek w grupie. U takich szczuplutkich to nawet maleńki brzuszek wygląda uroczo. U mnie, to tj. ktoś tu napisał: nie wiadomo czy w ciąży, czy ją wzdęło porządnie
U mnie to jest pierwsza ciąża w rodzinie męża, reszta dzieciaków ma już od 11-20lat.

U mnie z bliskiej rodziny ma 6lat najmłodsza.

I dla mnie to takie fajne nie jest, jak wszyscy skaczą nade mną
Ostatnio to mi szwagierka talerz z ręki wywala, jak chciałam iść po nowy czuję się jak jakaś niepełnosprawna.
Tego nie rób, tego nie podnos, tego nie dziwiaj.. Ah..

Stary 2018-01-23, 14:12   #1072
norka93
Wtajemniczenie

Cytat:
Takie nietuzinkowe mieszkanki łatwo zmyć z głowy, tylko uprzednio trzeba zemulgować lekką maską, np. którymś z Kallosów (mi pasował bananowy i algowy). Na mokre włosy nakładasz większą ilość maski, wszystko wcierasz, płuczesz wodą, a potem bierzesz się za dwukrotne mycie szamponem. Z takiej maski po szamponie raczej nic nie zostanie na głowie, ale ona ma tylko emulgować, a nie dodatkowo coś zdziałać

Stary 2018-01-23, 14:15   #1073
xXBlankaXx
Zakorzenienie

Cytat:
Takie nietuzinkowe mieszkanki łatwo zmyć z głowy, tylko uprzednio trzeba zemulgować lekką maską, np. którymś z Kallosów (mi pasował bananowy i algowy). Na mokre włosy nakładasz większą ilość maski, wszystko wcierasz, płuczesz wodą, a potem bierzesz się za dwukrotne mycie szamponem. Z takiej maski po szamponie raczej nic nie zostanie na głowie, ale ona ma tylko emulgować, a nie dodatkowo coś zdziałać
Ja chciałam się bawić w olejowanie włosów czy maski, ale powiem szczerze, że u mnie po takim czymś była tragedia istna, tak mi się włosy zaczęły przetluszczac, że szok.. Jakby mi ktoś olej na włosy wylal, po jednym dniu.
Nie wiem, może coś źle zrobiłam

Stary 2018-01-23, 14:15   #1074
fioletowe okulary
Raczkowanie

Kurczę piękne macie te brzuszki, mój jest jakiś dziwny bo nie urósł mi na wysokości macicy w cale tylko powyżej pępka, ma wysokości żołądka <jaktomozliwe?>

Ja się zastanawiam nad wózkiem Bebetto Vulkano 2w1 kosztuje 1200 zł a 3 w 1 1400 zł
Stary 2018-01-23, 14:15   #1075
nesska89
Raczkowanie

Blanka ja też jestem za tajną grupa, takiej której wyszukać nie idzie nigdy nie wiadomo kto nas podczytuje

K
nesska89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-23, 14:17   #1076
xXBlankaXx
Zakorzenienie

Założę grupę tajna za godzinę, dwie.
Potem musicie mi wysłać priv swoje linki do profilu na fb i będę was zapraszać.

Stary 2018-01-23, 14:18   #1077
Sandam13
Rozeznanie

Cytat:
Lubię takie babranie się Ja na noc naolejowałam włosy olejkiem do niskoporowatych od Anwen. Pod prysznicem zemulguję sobie odżywką albo maską, ale najpierw muszę kupić, więc czeka mnie podróż do sklepu w czapce bez zdejmowania jej..
Idzie do mnie moja ukochana sprzed laty złota maska ajurwedyjska od Planeta Organica i maseczka od twarzy od Agafii - z mlekiem łosia
Ja dzisiaj mam swój debiut sceniczny w tej kwestii i już czuję że wpadłam po uszy z różnymi maskami i innymi cudami do włosów. Mój tż bardzo nie chce żebym ścinała włosy bo uwielbia je takie długie, to muszę szukać jakiegoś ratunku dla nich.
A może masz jakieś eliksiry na bardzo suchą skórę na twarzy? Żaden krem nie pomaga muszę przeszukać neta żeby znaleźć coś co może mi pomoc, bo normalnie naskórek sypie mi się z twarzy..
Cytat:

Zua, kolejny szczypiorek w grupie. U takich szczuplutkich to nawet maleńki brzuszek wygląda uroczo. U mnie, to tj. ktoś tu napisał: nie wiadomo czy w ciąży, czy ją wzdęło porządnie
Właśnie zmyłam to z włosów i naprawdę byłam w szoku bo mimo że po ściągnięciu turbanu chyba za sprawą miodu, wszystko się skleiło w całość to pod wodą zeszło bez najmniejszego problemu.

Ja też jestem za grupą na fb.

Sandam13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-23, 14:20   #1078
norka93
Wtajemniczenie

Cytat:
Faktycznie, zwracam honor. Ten nasz wózek waży 13kg.
10kg stelaż z kolami, gondola 3kg.
M.mnie wczoraj uświadomił,bo mi to gdzieś umknęło w tekście.
Ale 13kg to też nie jest źle.

Co do ruchów ja czuję je pod pępkiem,troche na lewo.
Właśnie wnuczka moja mamę skopala.

Patrząc na zdjęcia waszych brzuszków to wpadam w kompleksy... Wyglądam jak słoń.
Blanko, na stronie przeczytałam, że stelaż waży ok. 10 kilogramów, a gondola ok. 4, co razem daje 14 kilogramów. Niby tylko kilogram różnicy, ale już coś.

Stary 2018-01-23, 14:21   #1079
Naeema
Raczkowanie

Dzięki dziewczyny za słowa otuchy
Musi być dobrze.

Podzwoniłam trochę o te testy i jakaś masakra w moim województwie, nikt nic nie wie, nie mają próbek na miejscu i trzeba czekać , tylko mnie to zdołowało.
W końcu jedni oddzwonili, że mogę w czwartek robić panoramę. Potrzebuję tylko skierowanie od mojego gina, który u mnie w mieście jest najwcześniej w... piątek... Załamać się idzie. Po co im skierowanie na płatny test?
W innej klinice, bliżej mnie, robią nifty, są na tyle cwani, że najpierw się umawia na wizytę do ich gina i on daje skierowanie...

Zua i pola - mam do was pytanie - na jakie testy się zdecydowałyście i z jakiego powodu? Chciałabym mieć to z głowy żeby się nie zadręczać.

Cieszę się, że wam humory dopisują miło się oderwać od tego stresu i was poczytać
Naeema jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-23, 14:22   #1080
Elaaaa
Wtajemniczenie

Norka haha 😂 naprawdę nie zazdroszczę zakupów w takiej sytuacji. Lubię spodnie z H&M, mam dwie pary ciążowych, ale przy moim 166cm na mnie wszystko ok 😉

Aa i 15kg jak na wózek to już średnio, zależy kto co potrzebuje, a Ty chyba też będziesz targać na piętro? 😉 Ja szukam tak max 13kg.

Summer nawet nie chce pytać ile ważyłaś, bo kompletnie tego nie widać. Wyglądasz super! 😍

Ja też jestem za grupa na fb 😊

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości