|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1051 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lipcowe 2018 cz.2 -Tydzień za tygodniem leci, a nam rosną w brzuszkach
Dziewczyny,weźcie jeszcze pod uwagę wózki Baby design lupo i dotty. Wiele osób ma i sobie chwali
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1052 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie lipcowe 2018 cz.2 -Tydzień za tygodniem leci, a nam rosną w brzuszkach
Dogrzebałam gdzieś ten wózek.. https://supermaluszek.pl/Wozek_gondo...SABEgJwYfD_BwE Co myślicie po przeczytaniu? Gondola ma aż 87cm. Ze zdjęcia waga całościowa to 15 kilogramów - cięższy już?
---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- Cytat:
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Edytowane przez norka93 Czas edycji: 2018-01-23 o 13:40 |
|
|
|
|
#1053 |
|
Wtajemniczenie
|
Norciu co do moich mdłości to ja jako tako nie mam problemów na co dzień. Jedynie jak napoje się kawy właśnie, to na prawdę mocno mnie mdli. A najlepsze jest to, że tylko w domu. Jak u kogoś wypije to jest ok 😊 nie wiem ocb 😶
Ech wspolczuje trudnych ciuchowych zakupów 😉 miałam koleżankę ppdobnego wzrostu i zawsze się śmiała, że chodzi w spodniach jakby miała wodę w piwnicy 😂 teraz za to jest moda na spodnie nad kostkę, więc problemy mniejszy 😉😉 Współczuję szczerze problemów z kręgosłupem 😑 Summer, Radena następne chudzinki 😉 cudne brzuszki zgrabne😉 ja tu przy Was jestem jak wspomniana już orka 😂😂 nawet nie dodaje fot😂 Naeema kurcze co z tą pappa.. tyle macie stresów, przez te głupie statystyki.. trzymam mocno kciuki, będzie dobrze zobaczysz! Zua u mnie właśnie chcicy na słodkie nie ma, ale właśnie na takie dziubnie bądź co. Najlepiej co chwilę 😉 no i bioderka rosną, równo z brzuszkiem. Ale u mnie ten problem był już wcześniej właśnie jak u Ciebie 😉 będziemy latać z wózkami, to zgubimy 😉😉 Folinka spacerek wskazany 😉 a córa już coraz doroślejsza to i chce być samodzielna 😉 a nie z mamą za rączke 😉 haha 😘 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1054 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
jeden był zakupiony w 2014r. I tutaj koleżanka do dziś go używa, nie było z nim żadnego problemu, nic nie skrzypi, nie odpada, nie był ani razu na gwarancji.Drugi rocznik 2016. I z nim miałam do czynienia na codzień przez rok. Dobra amortyzacja, przyjemnie się go prowadzi, zwrotny, lekki, dziecku w nim. Wygodnie i w głębokim i spacerowce. Wiec dla mnie same plusy. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#1055 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jest tu jakaś wysoka mama? Gdzieś kupowała spodnie dla minimum 180 wzrostu? ![]() ---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ---------- Cytat:
Co najlepsze - prawdziwa. Szkoda, że nie o każdym wózku da się przeczytać takie przyjemne opinie.
|
|
#1056 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Sandam, zaokrąglają się na dole, bo podobno tam jest macica Zazdroszczę mamy, która jest tak zaangażowana i czeka z niecierpliwością na swoje wnuczę ![]() Mów, co masz na głowie, bo moje włosy wyglądają jak siano, choć podobno wyglądam kwitnąco (pff!!!). A jeszcze ostatnio fryzjer mi zmasakrował włosy tak, że czuję się jak Mama Muminka. Cytat:
![]() Blanko, kocham cię! Normalnie w końcu jakiś pozytyw na temat tańszego wózka... Ja się tyle naczytałam i nasłuchałam, że zwątpiłam, czy znajdę wózek poniżej 2 tys. Edytowane przez summer_overture Czas edycji: 2018-01-23 o 13:52 |
||
|
|
|
#1057 |
|
Wtajemniczenie
|
Blanko, masz gdzieś tam osobę o wzroście 180cm, żeby przejechała się tym wózkiem? Czy nie za niski
|
#1058 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale nie jestem pewna, muszę się upewnić, czy to ta firma. Bo one mają taki specyficzny wzór, w koła, albo kwiatki. 2-3lata temu były bardzo modne. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1059 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A moja mama tak już doczekać się nie może, wogole cała rodzina bo u mnie w rodzinie nastał czas ze nie ma małych dzieci, moja najmłodsza kuzynka na 10 lat ale już uważa się za dorosłą. A ja jestem najstarsza spośród kuzynow.. Na głowie mam aktualnie moją ukochaną maskę Crema Al latte wymieszaną z żółtkami z jajek, miodem i sokiem z cytryny. Podobno ma działać regenerująco na włosy.. Zobaczymy.. Wysłane z mojego SLA-L22 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1060 |
|
Zadomowienie
|
Ja jestem za tajną grupą na fb, ale taką, żeby nawet nazwy nie szło wyszukac.
Gosia gratuluję drugiego trymestru.. Brzuch każda ma piękny, bo ciążowy! 😍😍 Problemów z kręgosłupem współczuję. Ja miałam ze spojeniem łonowym.. W ciąży. Nie życzę nikomu. Ani się obrócić ani po schodach... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1061 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1062 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Polaze wam zalążek mojego brzusia 15+0 witamy sie my plus kawalek kota ![]() IMG_20180123_132716.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#1063 |
|
Zakorzenienie
|
Wyczytałam,że waży 13,4 kg więc tak standardowo raczej
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1064 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1065 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ale macie piekne brzuszki.i.w ogóle super laski.jesteście
Dzisiaj bylam.na nifty,trochę mi.się slabo zrobilo,może.to.już z tych stresów bylo.Zua Ty tez mialas pobierana taką wielka fiolke??? |
|
|
|
#1066 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja na noc naolejowałam włosy olejkiem do niskoporowatych od Anwen. Pod prysznicem zemulguję sobie odżywką albo maską, ale najpierw muszę kupić, więc czeka mnie podróż do sklepu w czapce bez zdejmowania jej.. Idzie do mnie moja ukochana sprzed laty złota maska ajurwedyjska od Planeta Organica i maseczka od twarzy od Agafii - z mlekiem łosia ![]()
|
|
#1067 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Fajnie, że jesteś takim rodzynkiem w rodzinie, bo wiadomo, każda z nas by chciała, żeby wszyscy dookoła cieszyli się z ciąży tak samo mocno jak przyszła mama. Cytat:
brzmi strasznie...Też jestem za grupą, jak się dowiedziałam, ile osób nas czyta to zrobiło mi się głupio i tak trochę niefajnie.... Zua, kolejny szczypiorek w grupie. U takich szczuplutkich to nawet maleńki brzuszek wygląda uroczo. U mnie, to tj. ktoś tu napisał: nie wiadomo czy w ciąży, czy ją wzdęło porządnie :P
|
||
|
|
|
#1068 |
|
Zakorzenienie
|
Naemma widzę m,ze jestes kolejna z tym.glupim testem pappa.Glowa do gory!!Twoj.wynik nie jest zly.
Ja sama caly czas wszystko analizuje,czy rzeczywiście moje.wyliczenia i genetyka.są w miarę ok Będę dzwonila do.luxmedu,aby zapytać o ten wynik,ale dzisiaj.nie mam na to sily. |
|
|
|
#1069 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Koniecznie dam znać jak coś znajdę ze spodni, ale ja już szukałam i tylko H&M jest w miarę. Najwyżej doszyję dżinsu na dole..
|
|
#1070 |
|
Zakorzenienie
|
Tez jestem za grupą
Popatrzcie ,znowu duzo osob.nas czyta!!!! |
|
|
|
#1071 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie z bliskiej rodziny ma 6lat najmłodsza. I dla mnie to takie fajne nie jest, jak wszyscy skaczą nade mną ![]() Ostatnio to mi szwagierka talerz z ręki wywala, jak chciałam iść po nowy czuję się jak jakaś niepełnosprawna.Tego nie rób, tego nie podnos, tego nie dziwiaj.. Ah.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1072 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1073 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem, może coś źle zrobiłam ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1074 |
|
Raczkowanie
|
Kurczę piękne macie te brzuszki, mój jest jakiś dziwny bo nie urósł mi na wysokości macicy w cale tylko powyżej pępka, ma wysokości żołądka <jaktomozliwe?>
Ja się zastanawiam nad wózkiem Bebetto Vulkano 2w1 kosztuje 1200 zł a 3 w 1 1400 zł
|
#1075 |
|
Raczkowanie
|
Blanka ja też jestem za tajną grupa, takiej której wyszukać nie idzie
nigdy nie wiadomo kto nas podczytuje Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1076 |
|
Zakorzenienie
|
Założę grupę tajna za godzinę, dwie.
Potem musicie mi wysłać priv swoje linki do profilu na fb i będę was zapraszać. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1077 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A może masz jakieś eliksiry na bardzo suchą skórę na twarzy? Żaden krem nie pomaga muszę przeszukać neta żeby znaleźć coś co może mi pomoc, bo normalnie naskórek sypie mi się z twarzy.. ![]() Cytat:
![]() Ja też jestem za grupą na fb. Wysłane z mojego SLA-L22 przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#1078 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1079 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny za słowa otuchy
Musi być dobrze. Podzwoniłam trochę o te testy i jakaś masakra w moim województwie, nikt nic nie wie, nie mają próbek na miejscu i trzeba czekać W końcu jedni oddzwonili, że mogę w czwartek robić panoramę. Potrzebuję tylko skierowanie od mojego gina, który u mnie w mieście jest najwcześniej w... piątek... Załamać się idzie. Po co im skierowanie na płatny test? W innej klinice, bliżej mnie, robią nifty, są na tyle cwani, że najpierw się umawia na wizytę do ich gina i on daje skierowanie... Zua i pola - mam do was pytanie - na jakie testy się zdecydowałyście i z jakiego powodu? Chciałabym mieć to z głowy żeby się nie zadręczać. Cieszę się, że wam humory dopisują |
|
|
|
#1080 |
|
Wtajemniczenie
|
Norka haha 😂 naprawdę nie zazdroszczę zakupów w takiej sytuacji. Lubię spodnie z H&M, mam dwie pary ciążowych, ale przy moim 166cm na mnie wszystko ok 😉
Aa i 15kg jak na wózek to już średnio, zależy kto co potrzebuje, a Ty chyba też będziesz targać na piętro? 😉 Ja szukam tak max 13kg. Summer nawet nie chce pytać ile ważyłaś, bo kompletnie tego nie widać. Wyglądasz super! 😍 Ja też jestem za grupa na fb 😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:26.

jeden był zakupiony w 2014r. I tutaj koleżanka do dziś go używa, nie było z nim żadnego problemu, nic nie skrzypi, nie odpada, nie był ani razu na gwarancji.

brzmi strasznie...