Mamusie lipcowe 2018 cz.2 -Tydzień za tygodniem leci, a nam rosną w brzuszkach dzieci - Strona 153 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2018-02-17, 07:19   #4561
zUa_tysica
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie lipcowe 2018 cz.2 -Tydzień za tygodniem leci, a nam rosną w brzuszkach

Norcia, a gdzie Ty zniklas ??

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
zUa_tysica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-17, 07:57   #4562
MalaGosia88
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie lipcowe 2018 cz.2 -Tydzień za tygodniem leci, a nam rosną w brzuszkach

Dzień Dobry, dłuuuga noc za mną ale wstaje ładny dzień no i dziś cały z dziećmi bo weekend ...

Karolina gratuluję ruchów !
Stary 2018-02-17, 08:13   #4563
summer_overture
Zadomowienie

Witam, dziewczęta!

wszystkim gratuluję udanych wizyt, Camelitos, Zgrusia, - wam gratuluję udanych wizyt i dziewczątek ))

Trzymajta za nas kciuki, dziś mamy połówkowe i spróbujemy podejrzeć, co tam u mnie siedzi, bo od 12 tc. wciąż sprzeczne informacje

Zapraszam na czytelniczą rozmowę

Wymiana KSIĄŻEK
summer_overture jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-17, 08:16   #4564
MalaGosia88
Zakorzenienie

Summer kciuki ogromne! Na którą godzinę idziesz?
Stary 2018-02-17, 08:18   #4565
summer_overture
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MalaGosia88 Pokaż wiadomość
Summer kciuki ogromne! Na którą godzinę idziesz?
Na 11.30 i już przebieram kopytkami, gardło ściśnięte, apetytu brak. Śniło mi się, że została potwierdzona dziewczynka. Nawet jeśli tak będzie, cóż, trudno, ale niech będzie zdrowe

Zapraszam na czytelniczą rozmowę

Wymiana KSIĄŻEK
summer_overture jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-17, 08:53   #4566
ovejita
Wtajemniczenie

Dzień dobry!
Summer
Co do nieustannego głodu to tez tak mam. Staram się jeść regularnie ale różnie to wychodzi . U mnie jest ok 3kg na plusie, ale na początku trochę schudłam wiec od takiej standardowej wagi jest 1-1.5 kg na plus. Ale liczę się z tym ze teraz będzie coraz więcej bo właśnie od kilku dni mam taki wzmożony apetyt i nie zapowiada sie na zmiane.

Blanka, miałam wczoraj z brzuchem to samo mi chyba najlepiej pomaga rumianek i leżenie na boku z lekko podkulonymi nogami
ovejita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-17, 08:54   #4567
pola25
Zakorzenienie

Dziewczyny dziękuję za odzew w sprawie wagi. Zaczęło mnie to przerażać,a waga wciąż idzie do góry.Muszę całkowicie wyeliminować słodycze. Widzę też ,że jak nie idę do toalety na 2 ,gdzieś to wszystko zalega ,no i ta waga tak leci.

Blanka miałam wzdęcia,polecam jakąś osłonkę np dicoflor,jeśli bardzo boli nospe,no i wtedy ruszać się. Ja miałam straszne po świętach.
pola25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-17, 09:01   #4568
madziara889
Zakorzenienie

Ja mam już 7 kg na plusie

Zapowiada się ciężki dzień, Ewa jest niewyspanym jęczołem, a jesteśmy same, mężu będzie dopiero jutro.

madziara889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-17, 09:07   #4569
pola25
Zakorzenienie

Karolina super,gratulację. To na pewno ruchy.

Monya dziękuję za artykuł.

Bursztynku moja koleżanka w ciąży dostała teraz ten lek.

Zua Twoja malutka będzie Cię jeszcze tak kopała,że będziesz miała dość.

Folinka uwielbiam chińszczyznę. W Łodzi byliśmy w chińskiej restauracji,pyszne tam jedzonko podają. Kupiliśmy też na wynos, wczoraj wszystko praktycznie wciągnęłam sama,TŻ był trochę zawiedziony.

Bursztynku też biorę trivagin. Co do tej krwi to nie wiem,a wkładasz coś dopochwowo?

Summer trzymam kciuki. Daj nam szybko znać,jak przebiegło up.

Norka co Cię tak mało?

Madziara może Ewa Cię zaskoczy.

Ja dzisiaj pierwszy raz od października wyspałam się,wreszcie spałam tyle godzin,w nocy za to chyba ze 4 razy budziłam się na siku.

Miłej soboty!!TŻ mi przyniósł pudło ze strychu,zacznę segregować.

Edytowane przez pola25
Czas edycji: 2018-02-17 o 09:09
Stary 2018-02-17, 09:37   #4570
emma90
Wtajemniczenie

ale słońce nas obudziło!

Cytat:
Napisane przez KarolinaK Pokaż wiadomość
Dziewczyny chyba poczułam pierwsze ruchy chyba bo nie jestem pewna ale jak położyłam reke to nawet przez skore raz poczułam delikatnie.
Tylko nie myslalam ze to tak nisko moze byc? Pod pępkiem??? Jak sie to czuje? Mam wrażenie jakby w srodku cos tak sie ruszało ale tylko co jakis czas czuje takie kopnięcia.
to będzie to super uczucie. U mnie też nie są regularne, ale dzidziuś daje znać min co kilka dni i są to takie kopniaczki

Cytat:
Napisane przez pola25 Pokaż wiadomość
Dziewczyny dziękuję za odzew w sprawie wagi. Zaczęło mnie to przerażać,a waga wciąż idzie do góry.Muszę całkowicie wyeliminować słodycze. Widzę też ,że jak nie idę do toalety na 2 ,gdzieś to wszystko zalega ,no i ta waga tak leci.

Blanka miałam wzdęcia,polecam jakąś osłonkę np dicoflor,jeśli bardzo boli nospe,no i wtedy ruszać się. Ja miałam straszne po świętach.
też powinnam się zabrać ze słodycze od tłustego czwartku jestem w ciągu jem non stop
emma90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-17, 09:43   #4571
xxxbursztynekxxx
Zadomowienie

Witam się dzisiaj 😃

Summer udanej wizyty ✊

Pola teraz do pochwowo biorę tylko ten macmirror. Cieszę się że pospałaś. Ja dziś też mam zamiar poprzeglądać co dostałam od siostry tylko jeszcze mąż musi mi to przytargać.

Madziara dużo cierpliwości na dzisiaj 😉

xxxbursztynekxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-17, 09:59   #4572
pola25
Zakorzenienie

Emma u mnie też słoneczko.Słodycze są uzależniające.Niestety.

Bursztynku to może aplikując tą tabletkę ,coś sobie naruszyłaś.

Znalazłam ksero poprzedniej karty ciąży,ważyłam więcej o 4 kg na tym etapie,ale tam w 1 trymestrze dużo przytyłam.Mam teraz wagę niższą niż wtedy w 9 tygW 19 tyg hemoglobina 11,2 , a teraz 11,5.
Stary 2018-02-17, 10:21   #4573
folinka
Zadomowienie

Dobry!
U mnie dziś luźno sobotni dzień. Składamy komodę, spacer, może basen.

summer, mocne kciuki!

madziara, trzymaj się! Może połóżcie się razem na drzemkę?

Cytat:
Folinka uwielbiam chińszczyznę. W Łodzi byliśmy w chińskiej restauracji,pyszne tam jedzonko podają. Kupiliśmy też na wynos, wczoraj wszystko praktycznie wciągnęłam sama,TŻ był trochę zawiedziony.

Miłej soboty!!TŻ mi przyniósł pudło ze strychu,zacznę segregować.
Ja też! A tak dawno nie byliśmy...
Haha, biedny tż!
Miłej segregacji! Tak myślę, czy za swoje już się brać, ale chyba jeszcze się wstrzymam. Mam na razie inna robotę Na początku ciąży podzieliłam na dziewczęce i unisex, więc najpierw chyba powystawiam te dziewczęce, żeby robić miejsce

Miłego dnia wszystkim!
folinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-17, 10:29   #4574
madziara889
Zakorzenienie

Tragedii nie ma, zajęła się zabawkami.

Folinko niestety jak się położę w dzień to mam jeszcze większy problem z zaśnięciem w nocy i się kulam do jakiejś 2-3.

Stary 2018-02-17, 10:35   #4575
KarolinaK
Zakorzenienie

Dziekuje Wam za odpowiedzi. Nie byłam jeszczez mama wiec nie wiem ale jak poczułam to tak jakbym wiedziała ze to topiekne uczucie .
KarolinaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-17, 11:05   #4576
xXBlankaXx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KarolinaK Pokaż wiadomość
Dziekuje Wam za odpowiedzi. Nie byłam jeszczez mama wiec nie wiem ale jak poczułam to tak jakbym wiedziała ze to topiekne uczucie .
No tego się nie da z niczym pomylić

Witam się po cudownej nocy.

Zasnęłam po 4.00 jestem nie do życia..
Może jak M. Wróci to się wyśpię.. Bo podświadomie też się pewnie denerwuje tym, że go nie ma...
Hormony mi chyba szaleją 😂 bo się jakaś uczuciowa zrobiłam jak do mnie dzwoni to chce mi się płakać jak go słyszę, zachowuje się jakby na miesiąc minimum wyjechał.. A nie na tydzień.

xXBlankaXx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-17, 11:18   #4577
nesska89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez xXBlankaXx Pokaż wiadomość
No tego się nie da z niczym pomylić

Witam się po cudownej nocy.

Zasnęłam po 4.00 jestem nie do życia..
Może jak M. Wróci to się wyśpię.. Bo podświadomie też się pewnie denerwuje tym, że go nie ma...
Hormony mi chyba szaleją 😂 bo się jakaś uczuciowa zrobiłam jak do mnie dzwoni to chce mi się płakać jak go słyszę, zachowuje się jakby na miesiąc minimum wyjechał.. A nie na tydzień.

Blanka mam to samo dzisiaj po tygodniu odebrałam męża z bazy to płakałam jak dziecko A przecież niewidzialny to tylko tydzień, a rozmawiamy przez telefon całe dnie

K
nesska89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-17, 11:21   #4578
xXBlankaXx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nesska89 Pokaż wiadomość
Blanka mam to samo dzisiaj po tygodniu odebrałam męża z bazy to płakałam jak dziecko A przecież niewidzialny to tylko tydzień, a rozmawiamy przez telefon całe dnie

Ja już się nie mogę doczekać, aż wróci... Będzie w poniedziałek rano, albo we wtorek rano.
Zależy jak go wypuszcza z NL . Ale już naprawdę tęsknię haha jak siedział tydzień w domu, to miałam go dość, nawet za głośno mrugał

Stary 2018-02-17, 11:31   #4579
aandra
Raczkowanie

uff, nadrobiłam te 2 dni czytania

Cytat:
Napisane przez asiaczek Pokaż wiadomość
Ja farbuję ale staram się szukać farb bez amoniaku

Cytat:
Napisane przez regularkate Pokaż wiadomość
Ja w 1szym trymestrze nie farbowałam i chodziłam ze ślicznym odrostem i masą siwizny Pofarbowałam dopiero ok. 2 tyg temu (czyli 16-17 tydz.). Nareszcie wyglądam jak człowiek
Śmiejemy się, że córka może urodzić się od razu siwa, bo ja mam dość dużą skłonność do siwienia (praktycznie od liceum pierwsze siwe włosy), a mąż to już w ogóle szpakowaty pan
(...)
Cytat:
Napisane przez Camelitos Pokaż wiadomość
(...)

Aandra oczywiście że farbuje co prawda od
tymestru, nie ma żadnych przeciwskazań do tego, dopytałam ginekologa, fryzjerek które mam w rodzinie

(...)
No ja właśnie też jeszcze nie farbowałam od początku ciąży, ale już mam ogromny odrost, a niedługo mam zdjęcia i chyba pofarbuję. To już 18tc, więc może trochę bezpieczniej. Przed i tak używałam farb bez amoniaku. Teraz szukałam takich "zdrowszych" w aptekach, ale nie ma koloru mojego Zaryzykuje moją standardową, bez amoniaku.

Cytat:
Napisane przez monyaa108 Pokaż wiadomość
Blanka no tez nie moge spac, mi chyba ciesnienie rozwala dzien. najlepiej spie nad ranem i do poludnia a w nocy to fatalnie
Mam tak samo, nad ranem najlepiej, a pół nocy nie mogę oka zmrużyć

Cytat:
Napisane przez zgrusia Pokaż wiadomość
Ja się zastanawiam dlaczego od razu Ci heparyny nie zalecono po wywiadzie. Acard chociaż bierzesz cały czas?
Ja to się kluję od listopada i chyba się na jakiś czas z brzucha na udo przeniosę bo mnie już w brzuch boli 😞
ja jeszcze daje radę w brzuch, ale pewnie jak urośnie to też przeniosę na udo

Cytat:

Aandra napisz co jesz.Poszukuje inspiracji.

(...)

Aandra nie farbuje,tylko w najbliższym czasie muszę obciąć,mam słabe włosy,a widzę,że jak teraz nie farbuje,są troszczekę lepsze.

(...)
Blanka też gorzej śpie w ciąży,dużo mniej niż przed ciążą.
(...)
Pola25 na początku pościągałam sobie jadłospisy z neta, z różnych szpitali, teraz kombinuję i sprawdzam po czym mi nie skacze. Np. ogólnie odradzają tłuste, a mnie nie wywala po tłustym cukru możesz podać maila na pw, podeślę Ci to co mam pozapisywane

Cytat:
Radena paski powinny byc refundowane,ale ja mam do diabetologa 100 km. Tutaj ,aby dostać się do poradni potrzebuje,skierowania itd Nie chce mi się biegać po przychodniach,gdy są takie zachorowania.

Pola25
receptę rodzinny powinien dać Ci bez problemu, a gin to na pewno może Ci wypisać z refundacją, wtedy zapłacisz kilka zł za opakowanie pasków.

Cytat:
Napisane przez Camelitos Pokaż wiadomość
Witam po krótkiej przerwie

ja już po UP

Na 100 % pewne już że w brzuszku siedzi dziewczynka, wszystko ok, wszystko jest na miejscu tak jak ma być - mała jest zdrowa
Ale piękna i najważniejsze, że zdrowa! Gratulacje
aandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-17, 11:35   #4580
nesska89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez xXBlankaXx Pokaż wiadomość
Ja już się nie mogę doczekać, aż wróci... Będzie w poniedziałek rano, albo we wtorek rano.
Zależy jak go wypuszcza z NL . Ale już naprawdę tęsknię haha jak siedział tydzień w domu, to miałam go dość, nawet za głośno mrugał

Mój jest tylko na weekendy więc raczej nie ma kiedy mnie zdenerwowac mnie bardziej wkurza że jak jest w domu to mamy z synem zaburzony rytm dnia, na dodatek w domu zawsze jest coś do zrobienia i zawsze znajdzie się ktoś kto przyjdzie na kawę lub nas zaprosi. W tygodniu taki spokój jest

K
nesska89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-17, 11:39   #4581
xXBlankaXx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nesska89 Pokaż wiadomość
Mój jest tylko na weekendy więc raczej nie ma kiedy mnie zdenerwowac mnie bardziej wkurza że jak jest w domu to mamy z synem zaburzony rytm dnia, na dodatek w domu zawsze jest coś do zrobienia i zawsze znajdzie się ktoś kto przyjdzie na kawę lub nas zaprosi. W tygodniu taki spokój jest

To mój wyjeżdża np. W poniedziałek o 16.00 wraca w środę rano. I wyjeżdża w piątek albo sobotę znów ok. 16.00

Albo czasem wyjeżdża w poniedziałek wraca w piątek, ale jedzie dopiero za 5-7dni

Teraz musiał jechać na pobyt, ale to jedzie na tydzień i siedzi w domu tydzień.

To prawda, jak on jest na kilka dni, to masakra haha rytm dnia zaburzony na amen

Stary 2018-02-17, 11:41   #4582
pola25
Zakorzenienie

Blanka współczuję nocy.

Blanka,Neska rozumiem Was.

Aandra dziękuję za podpowiedź,na następnej wizycie poproszę ginekologa o receptę. Zaraz na priv wyślę Ci mojego maila. Jakie masz cukry?[COLOR="Silver"]

---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ----------

.
Stary 2018-02-17, 11:43   #4583
madziara889
Zakorzenienie

Już myślałam, że sama jestem z tym zaburzeniem rytmu dnia.
Nikt nie może też pojąć, że mi nie przeszkadza jak mąż wybywa na cały weekend i zostajemy same, a ja od czasu do czasu tego potrzebuje i uwielbiam ten czas (oczywiście nie za często). W tygodniu mąż jest przeć 15 w domu więc sporo czasu spędzamy razem.
Teraz był od soboty w domu z wyjątkiem środy i rano czwartku i już mi było ciężko, Ewka też się wkurzała, bo on wielu rzeczy jej zabrania na które ją pozwalam i nauczyła się, że do jego powrotu może więcej, od 15 niektóre rzeczy zakazane 😋 więc tyle dni bez niektórych głupot to tortury.

Edytowane przez madziara889
Czas edycji: 2018-02-17 o 11:46
Stary 2018-02-17, 11:46   #4584
MalaGosia88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez summer_overture Pokaż wiadomość
Na 11.30 i już przebieram kopytkami, gardło ściśnięte, apetytu brak. Śniło mi się, że została potwierdzona dziewczynka. Nawet jeśli tak będzie, cóż, trudno, ale niech będzie zdrowe
To właśnie się badacie, czekamy na wieści!

Folinka basen ... mnie się marzy jakiś Aquapark, bo w moim mieście na średnim poziomie zadbania pływalnie .

---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ----------

Cytat:
Napisane przez madziara889 Pokaż wiadomość
Nikt nie może też pojąć, że mi nie przeszkadza jak mąż wybywa na cały weekend i zostajemy same, a ja od czasu do czasu tego potrzebuje i uwielbiam ten czas (oczywiście nie za często). W tygodniu mąż jest przeć 15 w domu więc sporo czasu spędzamy razem.

Ja tak samo....
Stary 2018-02-17, 11:52   #4585
xXBlankaXx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziara889 Pokaż wiadomość
Teraz był od soboty w domu z wyjątkiem środy i rano czwartku i już mi było ciężko, Ewka też się wkurzała, bo on wielu rzeczy jej zabrania na które ją pozwalam i nauczyła się, że do jego powrotu może więcej, od 15 niektóre rzeczy zakazane 😋 więc tyle dni bez niektórych głupot to tortury.
Jak M. Nie ma to ja mam na cały czas czysto, zrobione pranie na bieżąco, obiad ugotowany już o 13.00
Czas na wszystko

A jak on jest to wszystko szlag trafia, bo albo mnie wyciągnie za zakupy, albo na długi spacer, albo pojedziemy rano na kawę do teściowej czy kogoś tam..
Albo jakis film włączy potem stwierdzi, że pomoże mi sprzątać, ale ja muszę mieć idealnie wysprzatane, więc albo poprawiam po nim 😂 albo w ogóle mu nie pozwalam. 😂

Stary 2018-02-17, 11:54   #4586
folinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MalaGosia88 Pokaż wiadomość
To właśnie się badacie, czekamy na wieści!

Folinka basen ... mnie się marzy jakiś Aquapark, bo w moim mieście na średnim poziomie zadbania pływalnie .

---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ----------

Ja tak samo....
Uuu, to nie fajnie...
W uk też niestety większość basenów to ponoć tragedia. Same opinie mnie odrzucały, żeby pójść spróbować. Ale odkryłam niedawno uniwersytecki basen, gdzie są godziny dla pospólstwa, normalnie czyściutko i niedrogo w dodatku
folinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-17, 11:57   #4587
emma90
Wtajemniczenie

Jak Was czytam to zazdroszczę mój na etacie 8h więc dużo czasu spędzamy razem, a po wspólnym weekendzie nie raz cieszę się na wolne w poniedziałek :P zalety l4
emma90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-02-17, 12:13   #4588
aandra
Raczkowanie

Cytat:
Blanka współczuję nocy.

Blanka,Neska rozumiem Was.

Aandra dziękuję za podpowiedź,na następnej wizycie poproszę ginekologa o receptę. Zaraz na priv wyślę Ci mojego maila. Jakie masz cukry?[COLOR="Silver"]

---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ----------

.
Zaraz Ci podeślę przykładowe menu z neta i nasze własne w xls, lubimy planować cały tydzień z góry i ronimy wtedy jedne większe zakupy raz w tygodniu, potem na bieżąco dokupujemy tylko pojedyncze rzeczy typu pieczywo czy ryby.

Cukry mam zazwyczaj bardzo dobre, skaczą mi czasem jak przesadzę z węglowodanami lub ilością kaszy/makaronu. Po śniadaniu (chleb Probody z niskim IG) mam ok 96, po obiedzie zazwyczaj ok 110-120, po kolacji ok 100. Zależy od dnia i od regularności posiłków, czasem mam takiego lenia, że nie chce mi się iść do lodówki
Stary 2018-02-17, 12:18   #4589
pola25
Zakorzenienie

[QUOTE=aandra;81466321]Zaraz Ci podeślę przykładowe menu z neta i nasze własne w xls, lubimy planować cały tydzień z góry i ronimy wtedy jedne większe zakupy raz w tygodniu, potem na bieżąco dokupujemy tylko pojedyncze rzeczy typu pieczywo czy ryby.

Cukry mam zazwyczaj bardzo dobre, skaczą mi czasem jak przesadzę z węglowodanami lub ilością kaszy/makaronu. Po śniadaniu (chleb Probody z niskim IG) mam ok 96, po obiedzie zazwyczaj ok 110-120, po kolacji ok 100. Zależy od dnia i od regularności posiłków, czasem mam takiego lenia, że nie chce mi się iść do lodówki [/QUO
Bardzo dobre cukry.Nie pamiętam,czy już mialas krzywą robiona?

Ja narazie się bawię i mierze.po każdym posilku. Teraz po jogiurcue z granola i połową banana mialam tylko 71,więc jem na siłę brokulowa z chlebem.
Stary 2018-02-17, 12:35   #4590
aandra
Raczkowanie

[QUOTE=pola25;81466496]
Cytat:
Napisane przez aandra Pokaż wiadomość
Zaraz Ci podeślę przykładowe menu z neta i nasze własne w xls, lubimy planować cały tydzień z góry i ronimy wtedy jedne większe zakupy raz w tygodniu, potem na bieżąco dokupujemy tylko pojedyncze rzeczy typu pieczywo czy ryby.

Cukry mam zazwyczaj bardzo dobre, skaczą mi czasem jak przesadzę z węglowodanami lub ilością kaszy/makaronu. Po śniadaniu (chleb Probody z niskim IG) mam ok 96, po obiedzie zazwyczaj ok 110-120, po kolacji ok 100. Zależy od dnia i od regularności posiłków, czasem mam takiego lenia, że nie chce mi się iść do lodówki [/QUO
Bardzo dobre cukry.Nie pamiętam,czy już mialas krzywą robiona?

Ja narazie się bawię i mierze.po każdym posilku. Teraz po jogiurcue z granola i połową banana mialam tylko 71,więc jem na siłę brokulowa z chlebem.
Tak, miałam robioną w 9tc, bo na czczo miałam ok. 97.
I od tamtej pory jestem na diecie i cukry raczej w normie, nawet mój gin był zdziwiony chyba myślał, że nie będę trzymać diety, ale dla maleństwa wszystko <3
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości