![]() |
#1591 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz. III
Tasko super
![]() Gratulacje dla Was ![]() śliczne zdjęcia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1592 |
Raczkowanie
|
Dziekuje dziewczyny i zycze wam tego samego.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1593 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() wyglądałaś prześliczniie-taka radość bije z Twoich zdjęć ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1594 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja ślubuję 18.10. Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A co do zdolności artystycznych, sama przekonuję się, że nie zawsze jest pomysł. Ale jakoś trzeba to przełamać. Ciężko myślałam, "o jakie Ch chodzi Monai?" ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Serdecznie gratuluję ![]() Śliczne fotki! Czekamy na więcej! Za chwilę idę się odświeżyć i fru do Gl., na konsultacje. Wczoraj, oczywiście, nic nie zrobiłam. Pojechaliśmy z tatą do tej firmy produkującej zaproszenia, wypiliśmy kilka lampek wina ![]() Pojechaliśmy pod wieczór do Makro, ale dotarliśmy tam dopiero po 2 godzinach. Mieliśmy po drodze wypadek. Potrąciliśmy motocyklistę z pasażerem (TŻ prowadził). Odwieźliśmy chłopaka na pogotowie - nie chciał, ale się uparliśmy. Jego kolega-kierwca jechał za nami, jemu ani motorowi nic się nie stało. Chłopak ma coś złamane w nodze. Odwieźlismy go do domu (jest z mojego miasta, nawet oboje z T. znamy jego starszego brata). Zmykam, dziewczyny. Uważajcie na siebie. |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1595 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1596 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ale wczoraj jeszcze pojechalismy z tesciowa i ona potwierdzila Tomka w decyzji zeby go kupil.koszule kupimy w sierpniu i kamizelke.ale wiecie co????bylismy w 3 sklepach i w kazdym gdy prosilismy o pokazanie koszuli w kolorze smietanki zawsze byla inna.w takim razie bede musiala poprosic o kawalek materialu ze swojej sukni zeby dobrac dobrze....jedna smietanke pani uznala za zolc ![]() Cytat:
![]() Cytat:
a teraz relacja z 25 rocznicy moich rodzicow: o 17:30 zadzwonila moja siostra z usa i w chwili gdy ona do sluchawki skladala zyczenia mamie ja skladalam tacie i znioslam z gory bukiet kwiatow i szampana.polalam im powiedzialytsmy im pare slow a oni sie rozplakali!!!!!!nie bylo nic dziwnego w tym ze mama sie wzruszyla.ale moj tato twardziel i czloweik ktory ne okazuje uczuc tez sie rozplakal.i jak nigdy nie skomentowal prezentu w zaden sposob.a kiedy juz napilismy sie po szampanie TZ przjchal i zawiozl ich na kolacje. my w tym czasie pojechalismy zaprosci moja cioce z wujkiem i kuzynke i ja jak zwykle wrocilam cyknieta.Tomek wsciekl sie i powiedzial ze koniec od nastepnego razu jedziemy zapraszac autobusem ![]() no ale wrocilam do domyu a rodzice sobie juz lezeli weszlam do ich sypialni pytam jak bylo na kolacji oni zadowoleni....ciesze sie ze bylo im milo...choc tak niech maja ![]() TASKA piekne zdjecia ale prosimy o wiecej....zycze duzo milosci i szczescia p.s.jakas banda komarow napadla mnie w nocy mam cale stopy pogryzione przez komarzycer |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1597 | ||||
Rozeznanie
|
czesc czolem ahoj (czytac jak pisze nie inaczej
![]() Wczoraj wrocil moj TŻ ![]() zeskanowac zdjecia rodzicow naszych od ich slubow pozniej nsze za malego i tak w miare wiakowo potem jak sie poznalismy a potem do naszego slubu do tego nagramy do kazdego zjecia jakis komentarzyk troche ja troche K. ladnie oprawimy i na weselu puscimy na rzutniku przy zgaszonych swiatlach i jak to skonczy leciec to damy kwiaty rodzicom... jak to zmajstrujemy to dam znac naturalnie jak wyszlo... Genialny nie??? ![]() A dzisiaj moja mama mnie dobila az mi sie plakac chce.... Zmusza nas do mieszania gosci przy stolach troche moich troche K. z czego TŻa rodzinka lubi siedziec ze swoimi i jak sie ich nie posadzi tak jak chca to i tak sie poprzesiadaja i zrobi sie zamieszanie ![]() ![]() ![]() ![]() Jak Wy rozwiazujecie te sprawy??? Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1598 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#1599 |
Raczkowanie
|
dziewczynki wkleje wam zdjecie bukietu jaki dostali ode mnie i siostry rodzice i o takim myslimy na slub w ramach podziekowan dla nich...jeszcze jak szlam od kwiaciarki z tym bukietem spotkala mnie mama Tomkai powiedziala mi ze ona zawsze kochala herbaciane roze wiec juz wiem co lubi i co dostanie.nie bede nic wymyslac tylko zostane przy tym a za ten kosz z 25 rozami zaplacilam rowne 120zl wiec chyba nie tak duzo prawda???
|
![]() ![]() |
![]() |
#1600 |
Zakorzenienie
|
Toverek śliczny ten bukiet
![]()
#1601 |
Zakorzenienie
|
Agatko ekstra pomysł na podziękowanie
![]() Toverku śliczny bukiet ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1602 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do gosci na weselu to na pewno usadzimi swiadkow z osobami towarzyszacymi obok nas, co by miec ich pod reka... A rodzicow w poblizu.... A reszta niech siada gdzie che.... Siostry mojego taty sa specyficzne i lepiej zeby nie siedzialy obok siebie hihih... My mamy za to inny problem, chor w ktorym spiewa moja mama bedzie nam uswietnial slub i.... moja mama juz mi powiedziala ze bedzie z nimi spiewac... ![]() ![]() No ja niestety tez nie mam czym oddychac.... Z moimi wypierdkami .... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1603 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Taska pieknie wygladałas,gratuluję ![]() A ja dziś w końcu wybieram się z Tż'tem po zaproszenia ![]()
![]() |
#1604 |
Zakorzenienie
|
dziendoberek dziewczyneczki...piszecie ze nie macie czym oddychac za to ja mam az za duzo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1605 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() podoba mi się pomysł z tymi podziękowaniami ![]() my zostajemy przy bonsai ![]() jeśłi chodzi o usadzanie: u nas samowolka ![]() spróbuj jeszcze z Mamą porozmawiać Cytat:
![]() Cytat:
też mam marne małe b i dlatego nobel dla tego kto wymyśłił PUSH UP ![]() trzymam kciuki za wybieranie ![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1606 |
Zadomowienie
|
![]()
Liluś ciii, bo jak się TŻ dowie, że ja na takie imprezy uczęszczam, to dopiero będzie...
![]() Potem dodam focie, bo tak sie składa, ze kiedyś przy takim moim ulubionym autku miałam okazje zrobić zdjęcie... Taska ślicznie wyglądaliście, później dokładniej sie przyjrzę fociom... ![]() malutka_24 daget m.a.r.t.a kasienka1985 asiuk toverek83 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mam nadzieje, ze nie zapomniałam o nikim ![]() pozdrawiam Was kobietki! |
![]() ![]() |
![]() |
#1607 |
Wtajemniczenie
|
Wróciłam z elektrowni. Akurat trafiłam na przerwę i siedzialam jak pajac 0,5 h
![]() Taśka śliczna fryzura!!!!!!!!!! Normalnie szczena opada. Taka delikatna a ma swój urok!!!! Ja mam cieniutkie włosy i w dodatku wycieniowane, teraz zapuszczam by w ogóle cokolwiek dało się coś z tym zrobić. Bardzo podoba mi się relacja ![]() Toverek cudownie urządziliście rodzicom rocznicę ślubu. Ja moim nie wiem co dam w tym roku- to już 37 rocznica!!! Wiecie że jak patrzę na babki w wieku mojej mamy i facetów w wieku mojego ojca to jestem zdziwiona. Mama ma 61 lat, tato 63 a wcale na tyle nie wyglądają. Mama jeszcze pracuje- jest pielęgniarką środowiskową i pomyka na swoim rowerku czasem nawet 25 km dziennie po całym mieście. Uprawiają działkę, mama kojarzy bardziej te nowe zespoły niż ja. Ostatnio mówię jej ze na pierwszy taniec chcemy Karolinę Kozak (http://youtube.com/watch?v=oGNLGJxPwRo ) a mama do mnie "a to wiem -ta z dredami" Hehe sądzę że rodziców odmlodzilam ja - urodzilam sie gdy mama miala 36 a tato 38 lat. 12 lat po mojej sister ![]()
#1608 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1609 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Twoi Rodzice są Młodzi duchem ![]() a moja Sis jest młodsza o 9 lat ![]() agunia powodzonka w rozwożeniu ![]() długo nam to zajęło bo do Każdego choć na chwilkę wejść, ale ogólnie miło tylkio u B jak zobaczyli że jest wierszyk że wolimy pieniążki zamiast prezentów to dziwne reakcje były ![]() izka ![]() Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-07-10 o 10:46 Powód: bo zapomniałam napisać o zapro agunii i izki cichaczeniu:) |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1610 |
Zakorzenienie
|
Jejku.. normalnie wyrzuca mnie z tej pracy, dzis to nie robie nic innego jak kombinuje co by, tu zalatwic w zwiazku ze slubem... Mam juz ekstra wierszyk do Ksiegi Gosci (uklony w strone izazusi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1611 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hehe, u nas też będzie taki wierszyk i też jestem ciekawa reakcji ![]()
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2008-07-10 o 10:56 Powód: no zapomniałabym podziękować, gapa ze mnie :( |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1612 |
Zakorzenienie
|
monai ja też uwielbiam Marqueza i w ogóle całą literaturę iberoamerykańską
Taska ślicznie wyglądaliście, aż żałuję, że nie miałam takiej pięknej sukni... a do kupna samochodu właśnie się przymierzam ![]() Właśnie dlatego zrezygnowaliśmy z takiego wierszyka, zależało nam na pieniądzach, ale mówilismy o tym dopiero jak ktoś zapytał. |
![]() ![]() |
![]() |
#1613 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a deko bardzo eleganckie i delikatne Cytat:
![]() Integra w ten dziwny sposób zareagowało rodzeństwo mojej teściowej ![]() ![]() Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-07-10 o 11:13 Powód: dla Integry:) |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1614 |
Zakorzenienie
|
Liluś a po co jak już zaproszenia rozdaliście?
![]() my mamy taki: Gościom nisko się kłaniamy, na wesele zapraszamy Będą tańce, pląsy, bale, i jedzenia stosy całe Więc się nasi mili stawcie, o prezenty się nie martwcie By nie stawiać ich na stercie niechaj zmieszczą się w kopercie. Dodatkowo jeszcze mamy wierszyk że chcemy kupony lotka zamiast kwiatków. Długo się wahałam czy dawać w ogóle te wierszyki, dużo nad tym myśleliśmy z TŻ, ostatecznie stanęło że będą oba i już
#1615 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
chodziło mi aguniu o wierszyk do księgi gości izazusia mi go przesłała-jeszcze raz dzięki ![]() ![]() a wierszyk mieliśmy identyczny prawie-bez 2 linijki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1616 |
Wtajemniczenie
|
Daget nie zawstydzaj mnie
![]() Co do pieniążków też nie dałam takiego wierszyka ze względu na to że nasze zaproszenia były malutkie i nie chcieliśmy ich przeładować. Przyjaciele wiedzą co lubię- wszelkie pamiątki. Oni są pomysłowi więc sie nie martwię. Poza tym pieniążki też pewnie będą bo wyposażenie mieszkania dostałam od nich na parapetówkę- mikser, blender żelazko młynek do pieprzu itp ![]() Co do rodzinki...hm ciężka sprawa. Jakbym chrzestnego żonie dała do zrozumienia że chce pieniążki a nie jej prezenty... (aż wstyd gadać ale na urodziny czesto dostawałam używane książki albo ubrania...)Eh rodzinki się nie wybiera. poza tym raczej nie liczymy na duze kwoty- wiadomo wesele nigdy się nie zwraca i na to nie liczymy. Chcemy po prostu przeżyć najpiękniejszy dzień naszego życia w ten a nie inny sposób. Z ludźmi nam najbliższymi ![]()
#1617 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1618 |
Zakorzenienie
|
Mam nadzieje ze iza mnie nie zastrzeli ze zrobilam jej reklame. .
![]() ![]() ![]() Uwielbiam taka subtelnosc w dekoracji... Nie podobaja nam sie te starczace na maskach palmy kawiatowe zaslaniajace cala droge... W ogole jak mozna z takim czyms jezdzic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1619 |
Wtajemniczenie
|
To prawda- dekoracja piękna. Nie to co jakieś miśki,obrączki, albo gołabki. To mi się nie podoba
![]()
#1620 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a najlepiej z TZa- 10 zaproszen pojdzie na raz (wystarczy jechac do niego w weekend-wszyscy sa). jedna ciotka mieszka w bloku obok, druga naprzeciwko, trzecia 3 ulice dalej ![]() troche sie rozpedzilam i wypisalam 15-letniego siostrzenca z os tow. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:48.