![]() |
#1621 | |||
Rozeznanie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz. III
Cześć Kobietki
![]() podczytuję Was chyba od godziny ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Taska pięknie wyglądaliście tego dnia, gratuluję serdecznie ![]() ![]() ihihihi sama się zastanawiałam przez ułamek sekundy o czym piszesz Ty teraz ![]() Agata R pięknie wymyśliliście z tym podziękowaniem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() U mnie to ja już nie wiem jak to będzie ;] Toverku piękna rocznica rodziców ![]() ![]() daget bardzo spodobała mi się Twoja dekoracja samochodu! Zapiszę sobie na wszelki wypadek ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Mój drugi ulubiony pisarz to Kundera ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1622 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1623 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A u TŻ będzie jeżdżenia co nie miara, a co gorsza części osób to nawet TŻ nie zna co zapraszać będziemy ![]()
![]() |
#1624 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1625 |
Zakorzenienie
|
uffff, właśnie wróciłam z sądu rejonowego i aż mi łeb pęka, sprawdzałam coś tam dla firmy, ale pogoda jakaś się dziwna zrobiła i głowa boli strasznie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1626 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dzieki za pocieszenie.. Edytowane przez daget Czas edycji: 2008-07-10 o 12:43 Powód: zapomnialam podziekowac monai |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1627 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
popieram co do drzemki ![]() Co do pielgrzymki - to my byliśmy w tamtym roku też ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1628 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja nigdy nie byłam niestety-ale może kiedyś-lepiej późno niż wcale ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() takie wspólne pielgrzymowanie to chyba scala Rodzinkę prawda? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1629 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Piknie. Wiązanka ładna i podoba mi się kolor musznika i kamizelki Twojego męża. ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1630 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1631 |
Zakorzenienie
|
Ehhh te okropne bóle głowy
![]() Widzę też że tu więcej migrenowców. Ja proponuję dziewczynki, jak tylko Was głowa zaczyna pobolewać, napić się kawki. Mi często pomaga ![]()
#1632 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() -o zajściu -o płci -w koncu i tak skonczy sie stwierdzeniem Najważniejszę żeby Zdrowe Było ![]() -o wyższości koloru pink nad blue ![]() -o wózku -o łóżeczku- -o szkole rodzenia- -o wyborze imionek ![]() -o karmieniu -i o milionie innych spraw ![]() -a potem a może wcześniej o własnym domu w miejscu jego pracy-nie chcę w mieszkaniu całe życie ![]() a co do rozpiski to jestem za ![]() ![]() kinia tak po cichu pod biurkiem ![]() Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-07-10 o 13:03 Powód: rada dla Kini:) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1633 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zaraz muszę zadzwonić do babki z salonu, bo kilka dni temu skontaktowała się ze mną, w celu przesunięcia I przymiarki o kilka godzin do przodu. Ja się zgodziłam, a później sobie przypomniałam jak spojrzałam w kalendarz, że nie będę mogła się wstawić. I będę przymiarkę przesuwała o jeden dzień do przodu. No to idę sobie drydnąć.
![]() ![]() |
![]() |
#1634 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale mi pomysła nasunęłaś ![]() zaraz myknę sobie kawusię zrobić ![]() Liluś ależ masz szatańskie pomysły ![]() Edytowane przez kina2807 Czas edycji: 2008-07-10 o 13:06 Powód: rada Lilusi :D |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1635 | ||
Zakorzenienie
|
pogoda jest okropna.... Cisnieniowcy i migronowcy wariuja...
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A teraz to lacze dekoracje samochodu, wybor biukietu,przymiarki sukienki, potwierdzenia miedzy zapisy uczestnikow, ksiazeczki, plakietki, koszulik, nadruki :/ |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1636 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() daget obóz przetrwania ![]() wiem,wiem ze chodzi o inne sprawy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1637 |
Zakorzenienie
|
No dodzwoniłam się i przesunęłam.
Dekoracja. My sie właśnie tak zastanawiamy czy bardziej opłaca się kupić zestaw do dekoracji auta (u mnie widziałam min po 62 zł, gdzie w skład wchodzi: -V z kwiatami na maskę -kokarda mała -wstążki na klamki -rozetki na serduszko na tylną szybę czy każdą część z osobna. Dlatego przejdziemy się u mnie do Costy hurtowni z artykułami ślubnymi i zobaczymy jak cenowo to wszystko będzie stało. ![]()
![]() |
#1638 | |
Rozeznanie
|
Nie nadazam za wami dzisiaj kompletnie
Jak narazie zajmuje sie zabawami weselnymi... usmialam sie coniemiara ![]() teraz repertuar piosenek bo do zespolu trzeba to podac W sobote mamy pierwsza lekcje tanca (bagatela o 20!!!) egh... szkoda gadac a potem ide malowac furtke bo brzydka obdrapana taka ![]() juz mam dosyc pomalu wczoraj sobie uswiadomilam ze juz moze w przyszlym tyg pojade na pierwsza przymiarke ![]() obraczki do zaltwienia jutro moze tez koszule i buty TŻa... ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1639 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry Kochane
![]() wpadłam na chwilke tylko się przywitać, bo od rana udało mi się tylko stronkę otworzyć i przeczytac 2 posty na 50 str. i musiałam się za robotę wziąć, a to otwarte okienko tak kusi ![]() ![]() ![]() Zwolnijcie troszkę bo nigdy Was nie dogodnię ... ![]() P.S. Mój A. wziął dziś wolne, żeby m.in. zrobić zaproszenia. Teraz jednak śmigaja z kolegą na rowerkach uskuteczniając przy okazji fotografię plenerową ... jak zapytałam o zaproszenia - to powiedział, że koncept ma juz w głowie i że dziś zaproszonka mają być skończone (wstępny projekt + tekst /musimy tekst doszlifowac - myśleliśmy o takim w staropolskim języku/) Mam nadzieję, że się wywiąże z obietnicy i niedługo będe mogła poddać nasze zaproszonka pod Waszą krytykę ![]() buziaczki wracam do pracy |
![]() ![]() |
![]() |
#1640 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
no na pierwszej to była dla mnie bardziej szkoła przetrwania też chyba ![]() ![]() A na którego wybieracie się w tym roku? bo takie duże pielgrzymki idą na 14 sierpnia i na 25 sierpnia. My chodziliśmy na 25 ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1641 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny wstyd się przyznać, ale ja jeszcze fryzjera nie mam zaklepanego. Fakt chce się czesać u kuzynki, ale jakoś tak mi głupio dzwonić do niej, tyle lat się nie widziałyśmy z 5 będzie, no pogrzebu mojego Taty nie liczę, bo to nie okazja do pogaduszek. Partner mi mówi, że przecież dzwonię i umawiam się jako klient, ale mi się wydaje, że jej się będzie wydawało, że specjalnie do niej idę licząc, że uczesze mnie za darmo czy za pół ceny. A ja po prostu ufam jej i wiem, że się postara, aby fryc był ładny. Na ślub mojej siostry czesała nas obydwie i byłam bardzo zadowolona. Kurczę ale ja mam schizo.
![]() Jak się zbiorę to na ten weekend się umówię. ![]()
![]() |
#1642 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1643 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Jesli nie widzalyscie tej naszej 3 aleji po remoncie a parku jasnogorskiego to polecam chociaz wpasc zobaczyc... po protu raj... chcemy miec zdjecia w tym parku... pieknie go zrobili ![]()
![]() |
#1644 |
Wtajemniczenie
|
Nigdy nie byłam na pielgrzymce... Ale jak idę w górach sama to właśnie tak rozmyślam. Kocham góry i tam chyba czuję się najbliżej Boga. Chociaż pamiętam tez maleńki kościółek w Pradze do którego zaprosiła nas słowacka siostra zakonna od razu odgadując że jesteśmy Polakami. Była tam cisza taka, że aż biła po uszach...
Hmm tak sobie pomyślałam- pielgrzymka z przyszłym meżem...Cudowna sprawa. Chyba pogadam sobie z Kamem ![]()
#1645 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mogłabyś zapodac tego wiersza o kuponach lotto ,bo my tez chcielismy słodycze i kupony zamiast kwiatkensów ![]() A jeszcze mam pytanko;Na ile przed weselem prosicie o potwierdzenia przybycia?Bo ja tak mysle,ze jakby co to chciałabym mieć toche czasu na doproszenie kogos jakby zaczeli masowo odmawiać(jak to bywa w mojej rodzinie) i sama nie wiem jaką date potwierdzenia podac w zaproszeniu ![]() m.a.r.t.a. nie jestes sama ,ja również nie mam fryzjera, i na pazurki sie jeszcze nie umówiłam ![]()
![]() |
#1646 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie powinnaś mieć obiekcji-Twoja Kuzynka wykonuje taki zawód ![]() może jak się obawiasz to odrazu przy spotkaniu po prostu powiedz, że ma Cię potraktować jak normalną Klientkę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1647 |
Zakorzenienie
|
Martuś Ty się nie czaj tylko się umawiaj z kuzynką
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1648 |
Raczkowanie
|
Witajcie wszystkie dziewuszki miłe!!!
Ja to u Was "świeża krew" w sumie (na razie malo mnie tu było). Kina ja też dziś w sądzie byłam przed 12-ą i jakiś sajgon...kolejka ciągnęła się, że hen...też bym sobie do łóżeczka wskoczyła, oj, ale to chyba ostatnio moje najwększe niespełnione marzenie=wyspać się w końcu!!! :P Co do pielgrzymki to byłam trzy razy ( w tym tylko dwa razy doszłam do celu). Bardz miło je wspominam, choć nie zawsze było łatwo...nie zawsze ma się udany nocleg, ale nie o spanie (w tym wypadku) chodzi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1649 |
Zakorzenienie
|
bidulko
![]() ja właśnie popijam kawkę i pomaga ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1650 |
Wtajemniczenie
|
Mnie główka nie boli ale strasznie chce mi się spać
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:54.