![]() |
#391 | ||||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy lipcowe 2018 cz. IV
Cytat:
![]() Co do poduszek to tutaj pierwszy raz widzialam te kure ![]() Wagą nie przejmuj się- na pewno szybko wrocisz,do formy! Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Dziewczyny ja dzisiaj mam slabszy dzień. Brzuch mi sie jakoś napina więc leżę na kanapie przy otwartych drzwiach tarasowych ![]() A jak Wam minal dzien? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#392 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja mam kurę, ale nie mam pojęcia jak się sprawuje. Dwie koleżanki z pracy ją miały i obie mocno zachwalają ![]() Co do skracającej się szyjki to też mam ten problem. Póki co bez pessara, ale co 2 tygodnie monitoruję sytuację. Wagą się nie przejmuj - po porodzie wszystko spadnie ![]() Macie już wybrane imię dla córeczki? Pochwal się na jaki wózek się zdecydowałaś ![]() Cytat:
![]() Z tego co kojarzę to chyba Folinka polecała torbę BabyOno, So city ![]() Folinko, popraw mnie proszę jeśli coś przekręciłam ![]() Cytat:
![]() Aniama6, umknęło mi - na jaki wózek się zdecydowałyście? ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#393 |
Zakorzenienie
|
Ovejita
![]() I tak,to Folinka polecała tę torbę i mam ją na uwadze ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#394 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#395 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#396 | ||||
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny bardzo dziękuję za miłe przywitanie
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ja na swoje wyniki czekam, jutro się wszystkiego dowiem. Ale jakoś bardziej niż badania boję się wyników Cytat:
Na prawdę zazdroszczę akceptacji swojego ciała, ja ciągle się uczę. Chociaż głowa mówi, że nie ma powodu - to jakoś momentami ciężko. Ale TŻet na duchu podtrzymuje, więc nie jest najgorzej ![]() Cytat:
Szczerze to nie wiem nawet co wybrać, pełno różnych opinii. Z jednej strony uważam to za zbędny gadżet (mamy łóżeczko w pokoiku małej, kupioną kołyskę przenośną i jeszcze dodatkowo cocoonababy więc dziecko będzie chyba ciągle na widoku ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziękuję za pocieszenie ![]() A ta skracająca się szyjka to faktycznie nieco stresów ![]() ![]() Dopadły mnie od dwóch tygodni mocne napinania brzucha i z pessarem jest to dość nieprzyjemne i bolące ![]() Co do pessara, to chyba wolałabym rozwiązanie wcześniejsze albo w terminie. Bo przenoszenia się panicznie boję (raczej tej letniej męczarni z brzuszkiem ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#397 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#398 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() My dzisiaj 10,1km i 14 770 kroków według aplikacji ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#399 |
Zakorzenienie
|
Ja mam tę nianię: http://videoniania.pl/product-pol-82...0aAhltEALw_wcB
i jestem zadowolona. Zasięg ma dobry. Tylko dość głośno alarmuje o rozładowywaniu się baterii. Ale Wy dużo km robicie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Jeśli kiedyś jakiś facet złamie kobiecie skrzydła to później zostaje jej latanie na miotle Edytowane przez asiaczek Czas edycji: 2018-04-15 o 20:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#400 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#401 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a to są sumy zliczane przez cały dzień, między jest sporo przerw na odpoczynek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#402 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#403 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
![]() |
#404 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#405 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#406 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#407 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#408 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Pytalas o poród - planuje cc, jeszcze nie mam tego ustalonego, moj lekarz nietety nie prcuje na oddziale takze plany jedno a realia drugie, ale i tak sobie nie wyobrazam innego rozwiazania niz cc. Kitosa -porozmwiaj z lekarzem moze skonczy sie na strachu czy korekcie diety i bedzie dobrze. Dziewczyny - gratuluje aktywnosci, spacerów i zazdroszcze, ja sie tocze najwyzej 500m ![]() ![]() Licze ze nadrobie bieganiem za maluchem ![]() Miło poczytać ze akceptujecie krągłości, ja bylam zawsze posiadaczka ogromnego tyłka wiec teraz po prostu mam nieco wiekszy niz zwykle ![]() I dziekuje za sugestie co do cytryny- mam w lodowce ufff to jestem uratowana ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#409 |
Zakorzenienie
|
Witaj Apali butelki i sterylizator Philips Avent. Nie znam sie zupełnie na tym wybrałam to co z widzenia znam... karmić chciałabym piersią ale na butelki tez chce byc przygotowana bo nie wiem jak wyjdzie w praniu. Podgrzewacza sobie oszczędzę poki co... Poza tym wodę tez trzeba podawac wiec beda do wody.
Nesska a czemu nie Motorola??? Wlasnie najwiecej Motoroli widze wszedzie... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#410 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
Cześć Dziewczyny
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mam identyczny problem ze stomatologiem.. ![]() ![]() Dzieki Ci bardzo za informacje o płynach! ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Witaj Apali! ![]() ![]() Ja mam totalny dylemat i nie wiem czy kupować poduszkę do karmienia za 40 zł czy za 100 zł, np. taką kurkę. I kura i rogal na allegro za 30 zł mają wypełnienie z kulki silikonowej - nawet zdjęcie jest pokazane jak ta kulka wygląda i zgadza się. Poza materiałem, tu chodzi o twardość rogala? W tych tańszych dają mniej wypełniacza? Nu i popełniłam swoje pierwsze poważniejsze zakupy wyprawkowe (gruszka BabyOno w Pepco się nie liczy, co? ![]() ![]() ![]() Eluś, Kochana i jaką podjęliście decyzję w sprawie mieszkania? ![]() ![]()
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Edytowane przez norka93 Czas edycji: 2018-04-16 o 00:22 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#411 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie!
U mnie pobudka już o 5 ![]() ![]() Norciu, dziękuję że pytasz ![]() Mąż sam doszedł do wniosku, że to faktycznie, bez względu na wszystkie argumenty przeciw dobra opcja. Udało nam się złapać właściciela i sytuacja wygląda tak, że mieszkanie jest wstępnie zarezerwowane dla jakiejś pary, która de facto szukała małego mieszkanka. Właściciel więc wpadł na to, że jutro bądź w środę pokaże im nasze obecne mieszkanie i być może zrezygnują z tamtego ![]() ![]() Kochana i tak myślę o tych poduszkach, kurach ich cenach etc i myślę, że tu właśnie chodzi o to wypełnienie? Może jest to samo, ale jest go mniej, jest gorszej jakości i będzie się zbijać po praniu, czy odrobinie wilgoci? Nie wiem, nie mam doświadczenia, ale widziałam używana taka w średniej cenie i wyglądała jak worek kulek - totalnie bez jakiejś formy, nie przypominała wcale rogala ![]() ![]() My niani ani kamerki, na razie nie planujemy, małe mieszkanie więc na szczęście jeden wydatek mniej ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#412 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mnie też rodzice prowadzali regularnie do dentysty i myślę że to również wpłynęło w duzym stopniu na stan mojego uzębienia i na to że teraz jak idę na wizytę to albo mam coś maluteńkiego do zrobienia albo słyszę - proszę przyjść za pół roku ![]() ![]() ![]() ![]() Co do płynów to daj znać jak będziesz już w sklepie z chemią niemiecką, interesują mnie te tematy, ale też czytając neta za wiele kluczowych info nie ma ![]() Jesli chodzi o o wyprawkę to również zapisałam sobie w obserwowanych sklep Magmaris po tym jak napisałaś że Hubi nie ma prześcieradeł z Jersy ![]() ![]() Zapomniałabym napisać o najważnieszjym ![]() ![]() ![]() Cytat:
Co do mieszkania to może się uda faktycznie zrobić taką wymiankę, że nowi lokatorzy do Was, Wy do sąsiada ![]() ![]() No nic, idę szykować się do pracy, chociaż u mnie dzisiaj również pogoda barowa.. szaro, buro i ponuro, do tego pada deszcz ![]() Edytowane przez Camelitos Czas edycji: 2018-04-16 o 05:48 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#413 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#414 |
Zakorzenienie
|
Elu,to trzymam kciuki,żeby udało się to mieszkanie wymienić
![]() Norciu,fajnie, że miałaś okazję poczuć mocniejsze kopniaczki ![]() ![]() U nas też pogoda brzydka,ale na szczęście jeszcze nie pada. Wstałam o 6, wypiłam kawkę i chyba muszę coś zjeść, bo Mateusz zaraz wstanie i nie będzie czasu. A co do rogala do karmienia to ja miałam taki tańszy, nie był najgorszy,nie zdeformował się, ale był miękki i to w dużym stopniu wpłynęło na komfort karmienia. Zwłaszcza w szpitalu i z początku w domu to odczułam, gdy mały mi się zapadał. Później jak już mieliśmy wprawę to nie było najgorzej, ale i tak kupię sobie teraz nowy, jakiś bardziej zbity. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#415 | ||
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry!
Cytat:
![]() ![]() Co planujesz dziś na obiad? ![]() Cytat:
![]() ![]() Co do zębów to moi rodzice też dbali o to od małego i zęby mam naprawdę w dobrym stanie ![]() ![]() U mnie w planach dziś prasowanie i chyba wizyta tesciow ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#416 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#417 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale fakt faktem to jedyny lekarz do którego mój tz chodzi - tak to nawet z przeziębieniem ciężko go gdzieś wygonić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#418 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#419 |
Wtajemniczenie
|
Camelitos Oj Kochana wykańczają.. ale już chyba trochę przywykłam, bo praktycznie może niektóre z Was kojarzą, nie śpię od początku ciąży..
![]() ![]() Hah dlatego też większe mieszkanie i drugi pokój są bardziej wszystkie, by mąż ni chodził jak zombie ![]() Miłego dnia w pracy! Byle szybko minęło w ta szaro-bura pogodę ![]() ![]() Asiaczku Dziękuję ! ![]() ![]() ![]() Ovejita Ommm ja też mam ciągle smaki na słodkie ![]() ![]() ![]() ![]() A u mnie dziś na obiadek takie kotleciki szarpane z piersi kurczaka z pieczarkami i serem żółtym ![]() ![]() ![]() Zazdroszczę Wam zdrowych ząbków, u mnie niestety z tym problem.. nie z winy mamy, ale chyba genów.. mamy bardzo słabe zeby, jak i ja tak siostra i mama zresztą też.. ciągle jakiś uszczerbek, mimo ciągłych wizyt i deklaracji dentysty, że już wszystko zrobione, w ciągu pół roku coś ciągle się potrafi posypać ![]() Pozbieralo mi jakoś cytaty, heh pojawiła się tylko moja odpowiedź bez Waszych wypowiedzi ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Edytowane przez Elaaaa Czas edycji: 2018-04-16 o 07:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#420 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry!
I po pięknej pogodzie ![]() Norko biorę w tabletkach do ssania lub połykania, nie pije soków z aceroli. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:10.