![]() |
#2281 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy lipcowe 2018 cz. IV
Po.jednym.dziecku,powinie n być jak nowy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2282 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- Dziewczyny, czkawkę dziecka czuje się jako takie miarowe piknięcia pod skórą, w miare delikatne? ![]()
![]() |
![]() |
#2283 |
Zakorzenienie
|
Kropka fajnie z tym mobilnym ktg. U mnie po każdym ktg jest konsultacja z lekarzem, na szczęście na ktg wchodzi się poza kolejnością.
Norciu ten tańszy wózek kusi ceną, wszystko zależy od jego stanu. My kupowaliśmy używany, jedynie dętki wymienialiśmy, innych awarii nie było. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2284 |
Zakorzenienie
|
Norka a nie mozesz zobaczyć wcześniej?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2285 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Co do koloru to myślę ze wlasnie tak będzie ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#2286 | |
Wtajemniczenie
|
Nie mogę, bo specjalnie musiałabym jechać godzinę w jedną stronę, a tak 22 maja w mieście obok niego mam zrobić badania na wizytę, ktora będzie 25 maja i chciałabym wsio odbębnić za jednym razem, rozumies?
![]() ---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2287 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bralabym tańszy,300zl będziesz miała na inne rzeczy z wyprawki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2288 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, kochane jesteście, że tak się angażujecie w moje dylematy
![]() ---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- Będę miała na fotel. ![]() ![]() ![]() Dziewczyny, miałam Was zapytać.. gdzie kupujecie majtki? ![]()
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Edytowane przez norka93 Czas edycji: 2018-05-07 o 18:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2289 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Znowu pojechalam do biedry i wydalam ponad 100.... dobrze, że tym razem pojechalam z zamiarem zrobienia zakupów, a nie tylko po chipsy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2290 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Majtki.hm.lub esotiq,na promocji oczywiście |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2291 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2292 |
Wtajemniczenie
|
Norciu Ja bym brała tańszy. Po ok. pół roku i tak przesiadziecie się na spacerówkę
![]() Bursztynku, jednoczę się s bólu z wydatkami na samochód. Tz jutro jedzie do mechanika i ok 1500 zł będzie nie nasze :/. Najgorsze jest to ze chcemy sprzedać ten samochód, a póki co tylko w niego ładujemy pieniądze. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2293 |
Zadomowienie
|
Zua Z tego co piszesz wynika, że masz zgagę po prostu z powodu ciąży. Można tylko łagodzić. Mi pomaga jak bardzo dużo piję wody niegazowanej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2294 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki dziewczyny za wsparcie, Kochane jesteście!
![]() Na chwilę zrobiło mi się lżej, bo zęba udało się zrobić jakby z racji bycia stała pacjentka ![]() ![]() Oprócz tego, czekam jutro na tel ze szpitala, bo być może babcia jutro wyjdzie. Także też super! Oprócz tego wpieniła mnie teściowa, nawet nie chce do tego wracać, bo aż mam do teraz drgawki na samą myśl.. ech.. Norciu ja bym brała raczej tańszy, nie wydaje mi się by wózki psuły się jakoś mega często by z gwarancji korzystać. Zwłaszcza, że on ma być na chwilę w sumie, na przetrzymanie zimy, więc pewnie codziennie nie będziesz użytkować. A nawet jak coś by się zepsuło, co może się nie zdarzyć przez te pół roku, to może mąż bądź ktoś kto ma pojęcie o rowerach na przyklad może sobie z usterka poradzić ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#2295 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Pozdrowienia dla babci! ![]() Denerwowanie kobiet w ciąży powinno być karalne.. ![]() Justyna, a jak tam sprawa z tym kradziejem pieniędzy? Bo inaczej tego nie ujmę. ![]()
![]() |
![]() |
#2296 |
Zakorzenienie
|
Norka a myslisz ze z tej gwarancji w ogole skorzystasz? Jesli jedno dziecko juz w nim przejezdzilo to bierz tańszy!
Zua ten gasvikon czy jak to sie nazywa... bursztynek wspominała... to mi tez kazali brać na mdłości i zgagę wlasnie. Spróbuj! Mi to mleko jeszcze bardziej zgagę podnosi. Ja to nawet stanika nie nosze tylko takie sportowe cos. To nie ma zadnych usztywnien. Ogólnie to mam wstręt do uciskających rajstop i staników z usztywnieniami teraz dodatkowo do majtek uciskających albo wchodzących miedzy pośladki. To jest takie niekomfortowe. Tak samo Nie umiem chodzić w spodniach dlatego ze uciskają na brzuch... wszystkie... Moj środowy brzuszek. Kto jeszcze sie chwali? ImageUploadedByWizaz Forum1525716702.067521.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2297 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Biere tańszy, nie ma co szaleć.
![]() |
![]() |
#2298 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Pomyśl sobie, że jak naprawicie, to będziecie mieć nówkę, nieśmiganą część, która nie ma prawa się zepsuć przez długi czas ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A co do wózka, to chyba bym wzięła ten z gwarancją, bo sporo się ostatnio naczytałam o częstotliwości korzystania z reklamacji w przypadku wózków. Nie mówię, że tak by było z Twoim upatrzonym modelem, ale jednak w razie draki może to zapewnić darmowe założenie nowych części itp, tym bardziej, jak się zamierza intensywnie spacerować. Polu, u nas w obowiązkach domowych jest jedynie częściowy podział, wyłącznie do męża należą tylko niektóre czynności, a resztę wykonujemy na zmianę w miarę potrzeb, możliwości i sił. Mąż próbował wprowadzić podział na zasadzie 'ja biorę kuchnię, ty łazienkę', ale prawdę mówiąc wolałam, żeby z sedesem i prysznicem też się od czasu do czasu zmierzył, nie odzwyczaił się od tego i przede wszystkim wiedział jak (niestety teściowa od swoich synów żadnych porządków nie wymagała i wszystkiego 'uczyć' musiałam ja ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#2299 |
Zadomowienie
|
Norciu mam nerwy bardziej na całą sytuację tyle wydatków a tu jeszcze to auto które już jest stare. Co prawda nie dokładaliśmy do niego wcześniej i teraz się kilka rzeczy skumulowało i niestety przez moje hormony tż dostał rykoszetem. Jutro pewnie będzie już lepiej jak ochłonę.
Ovejita szkoda że tak nam się jakoś ułożyło z tymi autami. U ciebie jeszcze to że chcecie go sprzedać ale jak nie naprawisz to się go nie pozbedziesz i koło się zamyka ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2300 |
Wtajemniczenie
|
W babcinej kietce.
![]()
![]() |
#2301 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za bardzo roznegliżowane ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2302 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ja dzisiaj na obiad zjadłam 1kg truskawek ![]() ![]() nie pochodziłam za dużo, ale poopalałam się na ławce w parku, a teraz przenosimy rzeczy do sypialni ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2303 | |
Zakorzenienie
|
Mamy lipcowe 2018 cz. IV
Cytat:
Ale Ci wyskoczył nagle! Sliczny, okraglutki. To ostatnie co na fb wrzucałas to ledwo widać było. A tak co do czkawki to u mnie czuje taki regularne w miarę szybkie pukanie. Ale ledwo wyczuwalne przez brzuch. Raczej czuje tylko w srodku chociaz tez mysle ze zalezy jak dziecko jest ułożone... jesli przodem to mozna przez brzuch wyczuć jelsi tyłem to juz nie tak łatwo. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2304 |
Zadomowienie
|
Emma Już są u Was nasze truskawki? Jutro, aż sprawdzę w osiedlowym warzywniaku, czy się czasem nie pojawiły
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2305 | |
Wtajemniczenie
|
A spróbuj tylko!
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- I naprawdę Wam dziękuję za odzew w sprawie wózka. Rózyczka dziękczynna dla każdej z Wad ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2306 |
Wtajemniczenie
|
Karolina, Norka piękne brzuszki
![]() Mój sprzed kilku dni ![]() ![]() Edytowane przez emma90 Czas edycji: 2018-05-07 o 19:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2307 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Norka mam 170 ale Ty jestes o wiele szczuplejsza ode mnie! To pewnie dlatego. Chociaz na wadze mam 6kg+. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2308 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2309 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2310 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:14.