![]() |
#241 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dieta - MŻ-WR kontynuacja III
|
![]() ![]() |
![]() |
#242 |
Rozeznanie
|
ja zobaczylam efekty po dosc dlugim czasie ale takie serio spektakularne :d Masowalam rekawica pod prsysznicem a potem ejszcze drewnianym masazeem az skora byla czerwona i dieta ejszcze i widzialamz e moje uda sa szczuplejsze a cellulit znikal... etraz sie zaneidbalam ale jutro wreszcie powrot do Polski!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#243 |
Zakorzenienie
|
no ja jeszcze dodatkowo po tym masazu uzywam tego serum eveline rozgrzewającego
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#244 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() na cellulit to balsamy roznego rodzaju itp plus masazyk codziennie - po kilku miesiacach moja skora na udach i tylku wyglada o niebo lepiej ![]() od 3 dni uzywam tez tego rozgrzewajacego serum eveline, wczesniej uzywalam takiego mrozacego z dax cosmetics ![]() ![]()
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
||
![]() ![]() |
![]() |
#245 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#246 |
Zakorzenienie
|
no własnie monika- widze ze mamy podobną bron przeciw celulitowi
![]() a ja dzisiaj pozniej pocwicze bo za ciepło jeszcze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#247 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ja dzis tylko jeszcze sie pokrece na twisterze i cos na brzuch pykne, od rowerka sobie zrobie urlop, bo dzis sobie, jak na mnie, ladnie rano pobiegalam i musze troche odetchnac
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#248 |
Wtajemniczenie
|
miłego weekendu
![]() ![]() ![]() buźka, zmykam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#249 |
Rozeznanie
|
Kurcze, a ja mam i cellulit i rozstępy
![]() Ale od poniedziałku też się masuję chyba z godzinę dziennie, do tego naprzemienne zimne i ciepłe polewanie wodą i smaruję jakimś serum perfecta, ach no i czekam na efekty ![]() ![]() Kasiag-01, Tobie też miłego ![]()
#250 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() Boże dziewczyny, które wstawiły zdjęcia... szczypiorki jak nie wiem ![]() ![]() ![]() u mnie dziś też była "parówa", ale po południu zaczęło lać, normalnie urwanie chwili, pare minut deszczu i jechałam autem przez rwące rzeki prawie, że ![]() ![]() a ja dziś na obiadek zjadłam ciemną bułkę z wędlina, trochę zupy i arbuza ![]() a jutro weekend ![]()
#251 |
Zakorzenienie
|
a ja własnie jednak pocwicyzlam.... poskakałam na skakance 15 min i machnelam 15 km rowerka i musialam sie myc i przebierac bo az kapało ze mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#252 |
Raczkowanie
|
Nie umieg biedaka rozebrac. Poczekam do zimy, bedzie jak znalazl!
![]() Ide sie opalac, wbilam sie w moje nowe bikini i po pierwszym szoku, stwierdzilam, ze nie jest tak zle. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#253 |
Zakorzenienie
|
Donia- widzę CIE
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#254 |
Wtajemniczenie
|
Dzień doberek dziewczynki
![]() Ale szalejecie z tym pisaniem, wejde na chwilke a tu tyle czytania, chociaz staram sie czytać regularnie. W niedzielę wracam do domu, koniec dobrego ![]() Nie pisze tutaj ostatnio nic, bo cały czas cos się dzieje, spotykam się ze znajomymi, 2 dni byłam u kolezanki i tak mi szybko czas leci, a wieczorami brat z laskami na gg ostro gada ![]() Jutro TŻ po nas przyjeżdża, jedziemy do domku na wieś, może troszke opalanka zalicze bo pogoda ma być już ładniejsza. Miłego weekendu ![]() ![]() Pewnie dopiero w poniedziałek tutaj zawitam. Idę jeszcze pożegnac sie z koleżanka |
![]() ![]() |
![]() |
#255 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#256 |
Zakorzenienie
|
hmmm na moich fotkach nie widac tego , ale tez mam celluit i rozstępy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#257 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jeśli nawet masz celulit to w porównaniu z moim nie masz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#258 |
Zakorzenienie
|
ale marudzicie... dziewczyny ktore wstawily zdjecia, jak dla mnie tez chudzielce i szczypiory (bez obrazy oczywiscie) gadac no bo marudzicie na uda... ile w udzie macie? kto da mniej, kto da mniej
![]() a co do tylka, to ja tam z mojego zadowolona jestem, i moj maz tez... owszem ok 100 w biodrach jest, nie az tak malo,ale mam czym zakrecic, nie mam plaskiego tylka, mam odstajacy i dobrze mi z tym, a maz zawsze powtarza,ze plaskie tylki są beeee i bardzo chude baby tez ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#259 |
Raczkowanie
|
Ale stronic napykalyscie
![]() ![]() ![]() a na celulit to peeling z kawy (ja rozgniatam taka w ziarnach wole niz taka zaparzoną sypką) i masaz (wycudowalam narzedzie do masazu - szczotka do wlosow z okrągłymi koncami ![]() ![]()
#260 | |
Wtajemniczenie
|
nawzajem
![]() Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#261 |
Raczkowanie
|
Witam kochane
![]() Tak sobie czytam i czytam ten wątek - widzę że było dużo rozmów o rozstępach itpe. Ja jeśli o to chodzi, to kończę opakowanie Garniera takie żółte.. które 'niby' ma ujędrnić skórę. Narazie nie widzę żadnych efektów, hmm.. ale wiadomo - to proces długotrwały.
#262 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
co do tego garniera - uzywalam kiedys i ogolnie nie bylam zadowolona - jakas taka konsystencja dziwna i kiepsko sie wchlanial ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#263 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe na pewno mam w udzie wiecej od Ciebie bo już kiedyś pisałyśmy o tym ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#264 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ale po zakończeniu będe próbować czegoś innego - coś polecicie?
![]() |
#265 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#266 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() łoooo to ty chudzina jestes ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#267 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#268 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Spróbuję, na pewno. A masło ziaji pięknie pachnie ![]() Mloda - a kiedy jedziesz ?
![]() |
#269 |
Zakorzenienie
|
masło jest super
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#270 |
Wtajemniczenie
|
no ja tez uzywam eveline ii jestem bardzo zadowolona jak na mnie jest to skuteczne i nie drogie oj tam chudzina
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:43.