Włosomaniaczki :D - część III - Strona 45 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-08-01, 15:04   #1321
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Włosomaniaczki :D - część III

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
Wysyłać PW?
O tak

Agnieszko dziękuje Doszło

Traz tylko pozostaje mi numery pozbierać
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-01, 15:05   #1322
Finlora
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki :D - część III

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
Agnieszko dziękuje Doszło
Ciesze się

Cytat:
Traz tylko pozostaje mi numery pozbierać
Dokładnie
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-01, 15:12   #1323
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Ja niestety zaraz będę musiała się ewakuować
To ja się z Tobą solidaryzuje, (żeby Ci smutno nie było) i też powoli mykam

Kiedyś korzystałam z bramki plusa, bo była darmowa (ale mmsów nie można było wysyłać), ale odkąd wprowadzili doładowania to się trzymam od niej z daleka

Narek sygnałek puszczony
Stary 2008-08-01, 15:13   #1324
xyoko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jolie2601 Pokaż wiadomość
Ta mikrod. to bardziej z nazwy- za to świetnie peelinguje ten peeling (ja mam bardzo mocny ale jest też mocny). Co do AA to tych kwasów tam tyle co nic
Ale ogólnie ta maseczka działa?
I czy w takim razie mogę stosować tą serię AA, nie obawiając się potem wyjść na słońce? Właśnie szukam żelu do mycia twarzy.. Przez wizaż mam jakieś schizy, że jak słyszę o kwasach, to od razu rezygnuję

Cytat:
Napisane przez Porcelainnn Pokaż wiadomość

Co do tego trudniejszego zajścia w ciążę przez tylnozgięcie... to tylko oznacza, że trochę intensywniej będziecie kiedyś musieli nad tym popracować...a to raczej bardzo miła fucha

Co do ginekolog, zaraz napiszę Ci PW z namiarami na moją panią ginekolog, na doktora mojej koleżanki i miejsce gdzie siostra chodzi. Wszystkie jesteśmy zadowolone

Lekarze państwowi w naszym kraju są żebujący. Nie mówię tylko o ginekologach, ale też o dentystach,, pediatrach, dermatologach, laryngologach... A my na to płacimy składkę zdrowotną
Nigdy nie zdecydowałabym sie prowadzić ciąży i rodzić w państwowym szpitalu :/

A co do słodkości i niewinności- to bardzo fajna sprawa - taki kamuflaż dla diabła w środku Z własnego doświadczenia wiem- tak jest w życiu łatwiej

Bardzo dobre kremy ma Iwostin i Bioderma, polecam

Ależ mam ostatnie dni chaotyczne. Rodzice wyjechali na wakacje i pomieszkuje ze mną TŻ. I wszystko jest praktycznie na mojej głowie, bo on chodzi do pracy i wraca dość późno. Zajmowanie się domem (żeby jako tak wyglądał) to jak etat w pracy Ale dzielnie się nie daję. Wczoraj miałam wizytę kuzyna z jego przyszłą narzeczoną - rozkapryszoną pannicą, która wyglądała jakby zatrzasnęła się w solarium. Niestety, zdecydowali się zostać na noc... I było nam z TŻ trochę niezręcznie gdy przez pół nocy słyszeliśmy skrzypienie łóżka i jęki Moniczki

Około 3 miałam ochotę wrzasnąć ze swojego pokoju coś w stylu ' idźcie się rozmnażać do ogródka', ale się opanowałam Wyszłam za to zapalić sobie - właśnie do tego ogródka- i gdy usłyszeli, że ktoś chodzi po domu, ściszyli o dwa tony...

Naczytałam się o tych Waszych wyczynach sportowych, odchguudzaniu i wciąż nie mogę wyjść z podziwu... miłego dnia
Fucha super

Czekam na PW

Ja też o ciąży prowadzonej przez państwowego lekarza wolę nie myśleć

Ja dalej szukam dobrego kremu nawilżającego, niezapychającego, może teraz przetestuję biodermę albo iwostin Masz jakieś konkretne faworyty?

Co do dziewczyny kuzyna - brak słów Nie wiem, jak tak można się zachowywać u kogoś A tekst o rozmnażaniu w ogródku mnie powalił
xyoko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-01, 15:16   #1325
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
To ja się z Tobą solidaryzuje, (żeby Ci smutno nie było) i też powoli mykam

Kiedyś korzystałam z bramki plusa, bo była darmowa (ale mmsów nie można było wysyłać), ale odkąd wprowadzili doładowania to się trzymam od niej z daleka
Uciekam, papa

Ja też kiedyś korzystałam z tych bramek ale niestety już nie korzystam - właśnie z tego samego powodu co Ty
Jeszcze tylko idea została bezpłatna - oby jak najdłużej

A mmsy mozna wysyłać jesli posiadacz telefonu w tej sieci zaloguje sie na stronie i załozy konto - jest 30 smsów miesięcznie i 5 mmsów bezpłatnie.
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-01, 15:19   #1326
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Narek sygnałek puszczony
Wiem wiem, już mam zapisany numer

To do kogo jeszcze PW słać?

Zaraz się będę zbierała do ćwiczeń

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-01, 15:19   #1327
xyoko
Zakorzenienie

Milka - ale Ty masz włosy - moje marzenie
Stary 2008-08-01, 15:23   #1328
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xyoko Pokaż wiadomość
Ale ogólnie ta maseczka działa?
I czy w takim razie mogę stosować tą serię AA, nie obawiając się potem wyjść na słońce? Właśnie szukam żelu do mycia twarzy.. Przez wizaż mam jakieś schizy, że jak słyszę o kwasach, to od razu rezygnuję
działa i to fajnie- oczyszcza jak to glinka ma w zwyczaju i do tego nawilża (zawiera proteinki). A co do AA to spokojnie- nie ma się czego obawiać- a żel i tonik z tej serii polecam w szczególności (żel myje rewelacyjnie- lepiej niż mój dotychczasowym nr. 1 czyli Iwostin czy Eff). Dopełnieniem mycia jest tonik- świetnie "doczyszcza"- zawsze traktowałam tonik jako "regulator pH" bo w sumie nic więcej nie robił (każdy jaki miałam) ale ten jest inny- skóra jest wyraźnie lepiej oczyszczona. Zresztą odsyłam do KWC- sama zobacz na opinie

Co do komów to ja mam na razie numer Marzeny i Agi. Jak ktoś chce to pisać
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Jolie2601 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-01, 15:27   #1329
oleczka87
Rozeznanie

Cytat:
TŻ na pewno oszaleje
Avek śliczny, bardzo ładne zdjęcie

Ja mam akurat odwrotne doświadczenia z psem TŻ. Jego suka mnie nienawidzi Nigdy nie widziałam tak zazdrosnego psa. Jak zaczynaliśmy być ze sobą, to próbowała bronić mojego TŻ -ta przede mną Teraz też zawsze na łóżku stara się wbić między nas.. No nie powiem, utrudnia to pewne sprawy
dziękuje .
No pies Mojego to samiec, więc chyba dlatego tak mnie lubi. Mój się śmieje, że pies się zakochał we mnie bardziej niż on .
Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
Ale fajne zakupy Jejkuuuuu jaka kiecka , gdzie takie dają i to w dodatku tak tanio??? Ślicznie w niej wyglądasz
Dziękuje . Kupiłam w Rybniku, w takim małym sklepiku. Była ostatnia, jedyna, wcześniej kosztowała 109 złotych. 3 razy na cenę patrzałam czy dobrze widzę. Ale za 19 złotych było żal nie kupić . Ja mam w ogóle wielkie szczęście do promocji. Szafa pęka w szwach, a bluzki czy kiecki nie kupiłam nigdy drożej niż 30 złotych .
Cytat:
Napisane przez virka Pokaż wiadomość
Siejesz sexem w tej sukience rewelacyjnie, Twój na pewno będzie zachwycony
Dzięki

Cytat:
Napisane przez karla_92 Pokaż wiadomość
Świetne zakupy, zwłaszcza sukienka i przy okazji Ty Faceci się napewno oglądają za Tobą Sama bym się obejrzała
I śliczny ten Twój podopieczny (jamnik)
Wiecie mam duży biust, czarne już dość długie kręcone włosy, dużo schudłam itp. a czasem czuję się przy mojej współlokatorce jak szara myszka. Mieszkamy w akademiku i już wiele razy były sytuacje, że jakiś facet się w niej zakochał. Ona jest połowę chudsza ode mnie, ma mały biusty, długie proste, brązowe włosy, z twarzy podobno średnia.
Wiecie jak się czasami czuję. Wiem, że nie powinnam mieć kompleksów, ale jakoś nie umiem. Ciągle się do niej porównuje, że mogłabym jeszcze schudnąć, że włosy chciałabym mieć proste. Mam faceta, ale nie o to chodzi. Czasami miło czuć się atrakcyjną. A ja się przy niej nie czuję. Mam wrażenie, że ona jest bardziej lubiana, zawsze miła i w ogóle. Dziwne, nabawiłam się kompleksów przy najlepszej koleżance. Raz tylko pijany kumpel ze studiów powiedział mi jedno "Bo Ola, Ciebie faceci się boją, a ona to jest zwykła dziewczyna". Nigdy w życiu bym nie pomyślała że to o to chodzi. Więc odpowiedz na pytanie. Tak, widze na ulicy, że czasem się odwracają, ale żaden nawet słowa nie powie.
Dobrze, że mam już swojego faceta, bo myślę, że znalezienie jakiegoś byłoby katorgą. Ja sama jestem nieśmiała, nigdy nie wykonywałam pierwszego ruchu.

Cytat:
Jolie ostatnio dokonała ciekawego i udanego zakupu na alle. Zamówiłam sobie 3 produkty z serii Ziaja PRO- peeling mechaniczny (bardzo mocny), maskę zwężającą pory i maskę oczyszczającą z glinką zieloną i "mikrodermbrazją" (przy czym ta mikroderm. to tak ino z nazwy).
Ja też kupiłam z mikrodermbrazją, tylko że taką http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=18469
Dzisiaj użyje . I zrobię depilację (już nie woskiem), nasmaruje się kremem brązującym, poćwicze. Dzień odnowy .

Milki też nie widzę, ale już wysłałam zaproszenie .

Cytat:

jestem pod wrażeniem. To się nazywa siła woli!

Oleczka, muszę to napisać :
ALEŻ TY MASZ BIUST! Piękny, zazdroszczę. Myślę, że TŻ jak Cię zobaczy, to skupi się na zdzieraniu z Ciebie tej sukienki I też gratuluję siły woli i wytrwałości. Mówi się , ze łatwiej jest schudnąć niż utrzymać dłużej efekty. Kurteczka super!

HEhehee, dziękuje . Mam nadzieje, że sukienka zostanie cała, bo ciężko ją się ściąga . A biust to po babci i mamusi, obie mają OGROMNE biusty. Ja po odchudzaniu to w pasie schudłam 14 cm, w biodrach ok.10, a w biuście tylko ok.2-3, czyli pół numera. Jeden wielki minus. Biegać się nie da hehehe .
oleczka87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-01, 15:31   #1330
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Ja dalej szukam dobrego kremu nawilżającego, niezapychającego, może teraz przetestuję biodermę albo iwostin Masz jakieś konkretne faworyty?
Ja do nawilżania mam różne żele z flosleku Są arnikowe, szałwiowe, nagietkowe i jeszcze pare innych. Co jakiś czas kupuje sobie inny - trzeba sobie jakoś życie urozmaicać

Cytat:
Uciekam, papa

Ja też kiedyś korzystałam z tych bramek ale niestety już nie korzystam - właśnie z tego samego powodu co Ty
Jeszcze tylko idea została bezpłatna - oby jak najdłużej

A mmsy mozna wysyłać jesli posiadacz telefonu w tej sieci zaloguje sie na stronie i załozy konto - jest 30 smsów miesięcznie i 5 mmsów bezpłatnie.
Z bramki gg można bezpłatnie wysłać do sieci plusa i orange Tylko ta era jakoś tak poszkodowana.

Cytat:
Milka - ale Ty masz włosy - moje marzenie
Dziękuje Gosiu Tak się niesfornie puszą i zazwyczaj wyglądają na gęstrze niż są w rzeczywistości
Stary 2008-08-01, 15:43   #1331
oleczka87
Rozeznanie

Milka teraz widzę fotki. Ale włosy masz piękne długie. Strukturalnie bardzo podobne do moich, podobnie kręcą się od tego momentu . Zapuszczam do Twojej długości
oleczka87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-01, 15:49   #1332
karla_92
Zakorzenienie

Cytat:
Już niewiele Włosomaniaczek zostało nieujawnionych
Ciii

Cytat:
A co do pryszczy - będe musiała pomyśleć o tych preparatach.
Zazwyczaj robią mi się takie duże i bolesne, z białymm czubkiem, fuuj!
Może spróbuj drożdzy (w formie maseczki), albo zielonej glinki (ok.5zł w aptece, strarcza na 2 użycia)? Na mnie lepiej działają niż te masci z apteki typu "benzacne" No chyba że to coś z "wyższej półki" z antybiotykiem, ale to delikatnie mówiąc drogie rzeczy

Cytat:
Jak z białym czubkiem to jak najbardziej ta maść ichtiolowa. Ona ma taki paskudny sraczkowaty kolor i jak już coś ubrudzi to nie da się później sprać, więc trzeba uważać
A jak ta maść dokładniej działa? Wyciaga z zaskórników to białe paskudztwo czy goi to co już wyjdzie?[/quote]

Cytat:
Zupełnie odstawiłam kwasy (Eff. K czy Diacneal)- jak dla mnie to szkoda kasy
Cytat:
No ja właśnie miałam z tej serii AA i nie przepadam za nią. Eff. K i Diacneal też miałam - szkoda kasy Acne-derm jeśli chodzi o kwasy wymiata a kosztuje tylko 11 zł A tą ziają zainteresuje się Dzięki
Serio ten Effaclar taki okropny? Nic, a nic nie działa?

BTW, Milka zgadzam się z dziewczynami Wyglądasz bardzo ładnie i tak sympatycznie A włosy...

Cytat:

Która się tak ubierze??
Ja wprawdzie bardzo lubię wampiry, ale...
Ja, jak będę szła do pracy wieczorem

Cytat:
Dziękuję za odpowiedź. Jutro poszukam sobie tych ćwiczeń, czego się nie robi dla pięknej pupy
Ja też będe jeszcze szukać (głownie brzucha), ale jakbyś coś znalazła to daj linka dobra? Ja narazie nic szczególnego nie znalazłam, no chyba że jestem taka niekumata i nie umiem niczego obsłużyć

Cytat:
Ależ mam ostatnie dni chaotyczne. Rodzice wyjechali na wakacje i pomieszkuje ze mną TŻ. I wszystko jest praktycznie na mojej głowie, bo on chodzi do pracy i wraca dość późno. Zajmowanie się domem (żeby jako tak wyglądał) to jak etat w pracy Ale dzielnie się nie daję. Wczoraj miałam wizytę kuzyna z jego przyszłą narzeczoną - rozkapryszoną pannicą, która wyglądała jakby zatrzasnęła się w solarium. Niestety, zdecydowali się zostać na noc... I było nam z TŻ trochę niezręcznie gdy przez pół nocy słyszeliśmy skrzypienie łóżka i jęki Moniczki

Około 3 miałam ochotę wrzasnąć ze swojego pokoju coś w stylu ' idźcie się rozmnażać do ogródka', ale się opanowałam Wyszłam za to zapalić sobie - właśnie do tego ogródka- i gdy usłyszeli, że ktoś chodzi po domu, ściszyli o dwa tony...
Przegięcie

Cytat:
BTW: fajne określenie "zatrzasnęła się w solarium"- popłakałam się ze śmiechu
Ja też
karla_92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-01, 16:08   #1333
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
wiesz co- eff jeszcze coś tam robił, ale miałam wrażenie, że jest dla mnie za słaby (fajnie nawilżał i lekko wygładzał) dlatego przerzuciłam się na diacneal- ten to już w ogóle nic a nic- tyle, że mi się lepiej naskórek złuszczał.
Dlatego sobie odpuściłam. Są tańsze i skuteczniejsze (przynajmniej dla mnie) rzeczy.
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-08-01, 16:23   #1334
tigresska
Zakorzenienie

O matko! jak Wy szybko piszecie! nie nadązam czytać a juz nawet nie wspomnę o włączaniu sie do rozmowy... Ale piszcie, piszcie!

Milka - jakim cudem nie mam Cie wśród wizażowych przyjaciół? zaproszenie wysłane!

miłego dnia maniaczki
tigresska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-01, 17:01   #1335
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez oleczka87 Pokaż wiadomość
Milka teraz widzę fotki. Ale włosy masz piękne długie. Strukturalnie bardzo podobne do moich, podobnie kręcą się od tego momentu . Zapuszczam do Twojej długości
Dziękuje Zapuszczaj, zapuszczaj i niech Ci szybko rosną

Cytat:
A jak ta maść dokładniej działa? Wyciaga z zaskórników to białe paskudztwo czy goi to co już wyjdzie?

BTW, Milka zgadzam się z dziewczynami Wyglądasz bardzo ładnie i tak sympatycznie A włosy...
Maść wyciąga na wierzch tą białą rope z pryszcza

U mnie Effaclark nie czyni dosłownie nic. Moge używać, mogę nie używać - na jedno wyjdzie

Oj dziekuję W życiu nie naczytałam się tylu miłych rzeczy na swój temat

Cytat:
Napisane przez tigresska Pokaż wiadomość
Milka - jakim cudem nie mam Cie wśród wizażowych przyjaciół? zaproszenie wysłane!

Zaproszenie przyjęte

Mam taką ochotę dziś sobie potańczyć, a tu wychodzi na to, że nici z tego
Stary 2008-08-01, 17:48   #1336
tigresska
Zakorzenienie

Cytat:
Zaproszenie przyjęte
dziekuję to teraz moge sie dołączyc do zachwytów - piekne masz włosy! zazdroszczę!
Stary 2008-08-01, 17:50   #1337
xyoko
Zakorzenienie

Cytat:
działa i to fajnie- oczyszcza jak to glinka ma w zwyczaju i do tego nawilża (zawiera proteinki). A co do AA to spokojnie- nie ma się czego obawiać- a żel i tonik z tej serii polecam w szczególności (żel myje rewelacyjnie- lepiej niż mój dotychczasowym nr. 1 czyli Iwostin czy Eff). Dopełnieniem mycia jest tonik- świetnie "doczyszcza"- zawsze traktowałam tonik jako "regulator pH" bo w sumie nic więcej nie robił (każdy jaki miałam) ale ten jest inny- skóra jest wyraźnie lepiej oczyszczona. Zresztą odsyłam do KWC- sama zobacz na opinie
Twoja opinia skusiła mnie wystarczająco
PRo chyba w końcu zamówię, no a przy okazji wizyty w drogerii kupię żel AA i zobaczę, jakie to cudo

Cytat:
Napisane przez oleczka87 Pokaż wiadomość
Wiecie mam duży biust, czarne już dość długie kręcone włosy, dużo schudłam itp. a czasem czuję się przy mojej współlokatorce jak szara myszka. Mieszkamy w akademiku i już wiele razy były sytuacje, że jakiś facet się w niej zakochał. Ona jest połowę chudsza ode mnie, ma mały biusty, długie proste, brązowe włosy, z twarzy podobno średnia.
Wiecie jak się czasami czuję. Wiem, że nie powinnam mieć kompleksów, ale jakoś nie umiem. Ciągle się do niej porównuje, że mogłabym jeszcze schudnąć, że włosy chciałabym mieć proste. Mam faceta, ale nie o to chodzi. Czasami miło czuć się atrakcyjną. A ja się przy niej nie czuję. Mam wrażenie, że ona jest bardziej lubiana, zawsze miła i w ogóle. Dziwne, nabawiłam się kompleksów przy najlepszej koleżance. Raz tylko pijany kumpel ze studiów powiedział mi jedno "Bo Ola, Ciebie faceci się boją, a ona to jest zwykła dziewczyna". Nigdy w życiu bym nie pomyślała że to o to chodzi. Więc odpowiedz na pytanie. Tak, widze na ulicy, że czasem się odwracają, ale żaden nawet słowa nie powie.
Dobrze, że mam już swojego faceta, bo myślę, że znalezienie jakiegoś byłoby katorgą. Ja sama jestem nieśmiała, nigdy nie wykonywałam pierwszego ruchu.
Ola, taka z Ciebie laska, że gdybym była facetem, też bałabym się do Ciebie podejść Na zdjęciach robisz wrażenie

Cytat:
Ja do nawilżania mam różne żele z flosleku Są arnikowe, szałwiowe, nagietkowe i jeszcze pare innych. Co jakiś czas kupuje sobie inny - trzeba sobie jakoś życie urozmaicać

Dziękuje Gosiu Tak się niesfornie puszą i zazwyczaj wyglądają na gęstrze niż są w rzeczywistości
Może porozglądam się za tymi żelami, ale Wy mnie dziewczyny kusicie

Włosy poprostu piękne, kolor i te loczki - boskie

Cytat:
Ciii
Karla, czekamy na fotki
Stary 2008-08-01, 17:58   #1338
DECAPITATED
Przyczajenie

Siemano!!!
Czy można się przyłączyc? Przygarniecie dziewczyny nowego BATOMANIAKA??
DECAPITATED jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-01, 18:03   #1339
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
dziekuję to teraz moge sie dołączyc do zachwytów - piekne masz włosy! zazdroszczę!
Tigressko a może również się nam ujawnisz

Cytat:

Włosy poprostu piękne, kolor i te loczki - boskie
Karla, czekamy na fotki

Oj czekamy, czekamy

Jednak idę dziś na impreze
Stary 2008-08-01, 18:05   #1340
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DECAPITATED Pokaż wiadomość
Siemano!!!
Facet? Na dodatek ma w znajomych Kasię
Czyżby sławny brat Jolie, którego często pozdrawiam?

Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Stary 2008-08-01, 18:08   #1341
karla_92
Zakorzenienie

Cytat:
wiesz co- eff jeszcze coś tam robił, ale miałam wrażenie, że jest dla mnie za słaby (fajnie nawilżał i lekko wygładzał) dlatego przerzuciłam się na diacneal- ten to już w ogóle nic a nic- tyle, że mi się lepiej naskórek złuszczał.
Dlatego sobie odpuściłam. Są tańsze i skuteczniejsze (przynajmniej dla mnie) rzeczy.
To chyba na początek zacznę od tych najtańszych typu acne-derm
Muszę przyznać, że tą serią AA mnie też zainteresowałaś

Cytat:
O matko! jak Wy szybko piszecie! nie nadązam czytać a juz nawet nie wspomnę o włączaniu sie do rozmowy... Ale piszcie, piszcie!
Dobra Nie ma sprawy

Cytat:
Maść wyciąga na wierzch tą białą rope z pryszcza

U mnie Effaclark nie czyni dosłownie nic. Moge używać, mogę nie używać - na jedno wyjdzie
To może spróbuje tej masci, a na jesień tego Acne dermu

Cytat:
Karla, czekamy na fotki
Eee...może innym razem Mam duże opory przed pokazywaniem swoich zdjęc
karla_92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-01, 18:15   #1342
DECAPITATED
Przyczajenie

Cytat:
Facet? Na dodatek ma w znajomych Kasię
Czyżby sławny brat Jolie, którego często pozdrawiam?
Hmmm... Cóż za niebywale przenikliwy umysł Dzięki Olu za pozdrowienia BTW, z tą sławą to już tak nie przesadzajmy
Stary 2008-08-01, 18:20   #1343
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
Twoja opinia skusiła mnie wystarczająco
PRo chyba w końcu zamówię, no a przy okazji wizyty w drogerii kupię żel AA i zobaczę, jakie to cudo
Żel polecam- tonik jeszcze bardziej (w ogóle jestem zauroczona tą serią). Podobnie Ziaja PRO
Cytat:
Siemano!!!
Drogie Panie oto mój brat
Cytat:
To chyba na początek zacznę od tych najtańszych typu acne-derm
Muszę przyznać, że tą serią AA mnie też zainteresowałaś
A-D to jedyny kwas, który zrobił na mnie pozytywne wrażenie.
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-08-01, 18:24   #1344
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Hmmm... Cóż za niebywale przenikliwy umysł Dzięki Olu za pozdrowienia BTW, z tą sławą to już tak nie przesadzajmy
Umysł nie tyle niebywale przenikliwy, co spostrzegawczy
Nie ma za co i żeby tradycji stało się zadość- podaj wiek, imię, pochodzenie nicka, zainteresowania, imiona zwierzaków
O wpisowe zatroszczy się Jolie, a przynajmniej mam taką nadzieję

Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Stary 2008-08-01, 18:36   #1345
tigresska
Zakorzenienie

Cytat:
Tigressko a może również się nam ujawnisz
o nie! przy waszych włosach moje trzy na krzyż są po prostu śmieszne

Cytat:
Dobra Nie ma sprawy

Cytat:
Siemano!!!
witam brata Jolie
Stary 2008-08-01, 18:51   #1346
DECAPITATED
Przyczajenie

Cytat:
Umysł nie tyle niebywale przenikliwy, co spostrzegawczy
Nie ma za co i żeby tradycji stało się zadość- podaj wiek, imię, pochodzenie nicka, zainteresowania, imiona zwierzaków
O wpisowe zatroszczy się Jolie, a przynajmniej mam taką nadzieję
No cóż... To po kolei żeby nie zamotac
1) Na imię to chyba Irek mam...
2) ...wiek dokladnie pomiedzy Tobą i Kaśką...
3) ...nick... kapela do której mam sentyment i w której miałem znajomego... 4) ...zainteresowania... Gra na skorupach (tudzież perkusji ), muzyka, muzyka no i... narzekanie na monotonie życia w Londonie
5) zwierzak - szynszylę mam imieniem Fluffy ale chyba kontaky rodzicielskie z tym zwierzem sie urwały kilka lat temu
A o wpisowym już mi cos wspomniano
Stary 2008-08-01, 18:57   #1347
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
3) ...nick... kapela do której mam sentyment i w której miałem znajomego... 4) ...zainteresowania... Gra na skorupach (tudzież perkusji ), muzyka, muzyka no i... narzekanie na monotonie życia w Londonie
5) zwierzak - szynszylę mam imieniem Fluffy ale chyba kontaky rodzicielskie z tym zwierzem sie urwały kilka lat temu
wypada dorzucić, że jest batomaniakiem- własnie siedzi z olejem z avocado na głowie i wynajduje nowe sklepy z mazidłami w Londynie. Ostatnio dopadł sklep gdzie litr kokosa kosztuje coś kole 1 funta [dobry brat ]
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-08-01, 19:02   #1348
DECAPITATED
Przyczajenie

Cytat:
witam brata Jolie
Siemano Iza
Stary 2008-08-01, 19:03   #1349
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
wypada dorzucić, że jest batomaniakiem- własnie siedzi z olejem z avocado na głowie i wynajduje nowe sklepy z mazidłami w Londynie. Ostatnio dopadł sklep gdzie litr kokosa kosztuje coś kole 1 funta [dobry brat ]
Takiego brata to ze świecą szukać

Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Stary 2008-08-01, 19:06   #1350
virtual_reality
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach

Cytat:

Jeszcze fotke fotke

Jolie idziemy jak bedziemy w stolicy na włosomaniaczkowym spotkaniu to moze odwiedzimy nową siedzibe redakcji? Lol tak w pakiecie zwiedzania

Offtopicowo sie poskarze :| Własnie zostałam nazwana dziwką MOj ex napisal mi własnie ze woli 200zł (za spotkanie na ktore w zyciu sie nie zgodze) dac mnie niz panience przy drodze. Wymiękłam
virtual_reality jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości