|
|
#1321 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1322 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część III
|
|
|
|
|
#1323 |
|
Zakorzenienie
|
To ja się z Tobą solidaryzuje, (żeby Ci smutno nie było) i też powoli mykam
Kiedyś korzystałam z bramki plusa, bo była darmowa (ale mmsów nie można było wysyłać), ale odkąd wprowadzili doładowania to się trzymam od niej z daleka ![]() Narek sygnałek puszczony ![]() |
|
|
|
|
#1324 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I czy w takim razie mogę stosować tą serię AA, nie obawiając się potem wyjść na słońce? Właśnie szukam żelu do mycia twarzy.. Przez wizaż mam jakieś schizy, że jak słyszę o kwasach, to od razu rezygnuję![]() Cytat:
Czekam na PW Ja też o ciąży prowadzonej przez państwowego lekarza wolę nie myśleć ![]() Ja dalej szukam dobrego kremu nawilżającego, niezapychającego, może teraz przetestuję biodermę albo iwostin Masz jakieś konkretne faworyty?![]() Co do dziewczyny kuzyna - brak słów Nie wiem, jak tak można się zachowywać u kogoś A tekst o rozmnażaniu w ogródku mnie powalił |
||
|
|
|
|
#1325 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też kiedyś korzystałam z tych bramek ale niestety już nie korzystam - właśnie z tego samego powodu co Ty ![]() Jeszcze tylko idea została bezpłatna - oby jak najdłużej ![]() A mmsy mozna wysyłać jesli posiadacz telefonu w tej sieci zaloguje sie na stronie i załozy konto - jest 30 smsów miesięcznie i 5 mmsów bezpłatnie. |
|
|
|
|
|
#1326 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem wiem, już mam zapisany numer
![]() To do kogo jeszcze PW słać? ![]() Zaraz się będę zbierała do ćwiczeń
|
|
#1327 |
|
Zakorzenienie
|
Milka - ale Ty masz włosy
- moje marzenie
|
|
|
|
|
#1328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do komów to ja mam na razie numer Marzeny i Agi. Jak ktoś chce to pisać
|
|
|
#1329 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
.No pies Mojego to samiec, więc chyba dlatego tak mnie lubi. Mój się śmieje, że pies się zakochał we mnie bardziej niż on . Cytat:
. Kupiłam w Rybniku, w takim małym sklepiku. Była ostatnia, jedyna, wcześniej kosztowała 109 złotych. 3 razy na cenę patrzałam czy dobrze widzę. Ale za 19 złotych było żal nie kupić . Ja mam w ogóle wielkie szczęście do promocji. Szafa pęka w szwach, a bluzki czy kiecki nie kupiłam nigdy drożej niż 30 złotych .Cytat:
Cytat:
Wiecie jak się czasami czuję. Wiem, że nie powinnam mieć kompleksów, ale jakoś nie umiem. Ciągle się do niej porównuje, że mogłabym jeszcze schudnąć, że włosy chciałabym mieć proste. Mam faceta, ale nie o to chodzi. Czasami miło czuć się atrakcyjną. A ja się przy niej nie czuję. Mam wrażenie, że ona jest bardziej lubiana, zawsze miła i w ogóle. Dziwne, nabawiłam się kompleksów przy najlepszej koleżance. Raz tylko pijany kumpel ze studiów powiedział mi jedno "Bo Ola, Ciebie faceci się boją, a ona to jest zwykła dziewczyna". Nigdy w życiu bym nie pomyślała że to o to chodzi. Więc odpowiedz na pytanie. Tak, widze na ulicy, że czasem się odwracają, ale żaden nawet słowa nie powie. Dobrze, że mam już swojego faceta, bo myślę, że znalezienie jakiegoś byłoby katorgą. Ja sama jestem nieśmiała, nigdy nie wykonywałam pierwszego ruchu. Cytat:
Dzisiaj użyje . I zrobię depilację (już nie woskiem), nasmaruje się kremem brązującym, poćwicze. Dzień odnowy .Milki też nie widzę, ale już wysłałam zaproszenie . Cytat:
. Mam nadzieje, że sukienka zostanie cała, bo ciężko ją się ściąga . A biust to po babci i mamusi, obie mają OGROMNE biusty. Ja po odchudzaniu to w pasie schudłam 14 cm, w biodrach ok.10, a w biuście tylko ok.2-3, czyli pół numera. Jeden wielki minus. Biegać się nie da hehehe .
|
||||||
|
|
|
|
#1330 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Są arnikowe, szałwiowe, nagietkowe i jeszcze pare innych. Co jakiś czas kupuje sobie inny - trzeba sobie jakoś życie urozmaicać![]() Cytat:
Tylko ta era jakoś tak poszkodowana.Dziękuje Gosiu
|
||
|
|
|
|
#1331 |
|
Rozeznanie
|
Milka teraz widzę fotki. Ale włosy masz piękne długie. Strukturalnie bardzo podobne do moich, podobnie kręcą się od tego momentu
. Zapuszczam do Twojej długości
|
|
|
|
|
#1332 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Ciii
![]() Cytat:
Na mnie lepiej działają niż te masci z apteki typu "benzacne"![]() Cytat:
[/quote]Cytat:
Cytat:
![]() BTW, Milka zgadzam się z dziewczynami A włosy...![]() Ja, jak będę szła do pracy wieczorem Cytat:
![]() Cytat:
Przegięcie![]() Cytat:
|
|||||||
|
|
|
|
#1333 |
|
Zakorzenienie
|
wiesz co- eff jeszcze coś tam robił, ale miałam wrażenie, że jest dla mnie za słaby (fajnie nawilżał i lekko wygładzał) dlatego przerzuciłam się na diacneal- ten to już w ogóle nic a nic- tyle, że mi się lepiej naskórek złuszczał.
Dlatego sobie odpuściłam. Są tańsze i skuteczniejsze (przynajmniej dla mnie) rzeczy.
|
|
#1334 |
|
Zakorzenienie
|
O matko! jak Wy szybko piszecie! nie nadązam czytać a juz nawet nie wspomnę o włączaniu sie do rozmowy...
Ale piszcie, piszcie! ![]() Milka - jakim cudem nie mam Cie wśród wizażowych przyjaciół? zaproszenie wysłane! ![]() miłego dnia maniaczki |
|
|
|
|
#1335 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() U mnie Effaclark nie czyni dosłownie nic. Moge używać, mogę nie używać - na jedno wyjdzie ![]() Oj dziekuję ![]() ![]() Cytat:
Zaproszenie przyjęte ![]() Mam taką ochotę dziś sobie potańczyć, a tu wychodzi na to, że nici z tego
|
|||
|
|
|
|
#1336 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuję
![]() ![]() zazdroszczę!
|
|
|
|
|
#1337 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
PRo chyba w końcu zamówię, no a przy okazji wizyty w drogerii kupię żel AA i zobaczę, jakie to cudo ![]() Cytat:
Na zdjęciach robisz wrażenieCytat:
![]() Włosy poprostu piękne, kolor i te loczki - boskie ![]() Karla, czekamy na fotki
|
|||
|
|
|
|
#1338 |
|
Przyczajenie
|
Siemano!!!
![]() Czy można się przyłączyc? Przygarniecie dziewczyny nowego BATOMANIAKA??
|
|
|
|
|
#1339 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Oj czekamy, czekamy ![]() Jednak idę dziś na impreze
|
||
|
|
|
|
#1340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na dodatek ma w znajomych Kasię ![]() Czyżby sławny brat Jolie, którego często pozdrawiam?
|
|
|
#1341 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Muszę przyznać, że tą serią AA mnie też zainteresowałaś Cytat:
Nie ma sprawy![]() Cytat:
Eee...może innym razem Mam duże opory przed pokazywaniem swoich zdjęc
|
|||
|
|
|
|
#1342 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#1343 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
). Podobnie Ziaja PRO![]() Cytat:
![]() A-D to jedyny kwas, który zrobił na mnie pozytywne wrażenie.
|
|
|
#1344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie ma za co i żeby tradycji stało się zadość- podaj wiek, imię, pochodzenie nicka, zainteresowania, imiona zwierzaków ![]() O wpisowe zatroszczy się Jolie, a przynajmniej mam taką nadzieję
|
|
|
#1345 | |
|
Zakorzenienie
|
o nie! przy waszych włosach moje trzy na krzyż są po prostu śmieszne
![]() ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1346 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() 1) Na imię to chyba Irek mam... 2) ...wiek dokladnie pomiedzy Tobą i Kaśką... 3) ...nick... kapela do której mam sentyment i w której miałem znajomego... 4) ...zainteresowania... Gra na skorupach (tudzież perkusji ), muzyka, muzyka no i... narzekanie na monotonie życia w Londonie ![]() 5) zwierzak - szynszylę mam imieniem Fluffy ale chyba kontaky rodzicielskie z tym zwierzem sie urwały kilka lat temu ![]() A o wpisowym już mi cos wspomniano
|
|
|
|
|
|
#1347 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i wynajduje nowe sklepy z mazidłami w Londynie. Ostatnio dopadł sklep gdzie litr kokosa kosztuje coś kole 1 funta [dobry brat ![]()
|
|
|
#1348 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#1349 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1350 | |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Cytat:
Jeszcze fotke fotke ![]() ![]() Jolie idziemy jak bedziemy w stolicy na włosomaniaczkowym spotkaniu to moze odwiedzimy nową siedzibe redakcji? Lol tak w pakiecie zwiedzania ![]() Offtopicowo sie poskarze :| Własnie zostałam nazwana dziwką MOj ex napisal mi własnie ze woli 200zł (za spotkanie na ktore w zyciu sie nie zgodze) dac mnie niz panience przy drodze. Wymiękłam
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:25.

Z własnego doświadczenia wiem- tak jest w życiu łatwiej
Ale dzielnie się nie daję. Wczoraj miałam wizytę kuzyna z jego przyszłą narzeczoną - rozkapryszoną pannicą, która wyglądała jakby zatrzasnęła się w solarium. Niestety, zdecydowali się zostać na noc... I było nam z TŻ trochę niezręcznie gdy przez pół nocy słyszeliśmy skrzypienie łóżka i jęki Moniczki 
A tekst o rozmnażaniu w ogródku mnie powalił

, gdzie takie dają i to w dodatku tak tanio??? Ślicznie w niej wyglądasz