Panny Młode 2008 cz. III - Strona 167 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-08-07, 11:54   #4981
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R
Dot.: Panny Młode 2008 cz. III

Cytat:
Napisane przez izka19855 Pokaż wiadomość
Hmm...Agatko dlatego, żEby pamiętała w co bedę czesana, tak mi nawet same powiedziały... właściwie to mogłabym wcześniej, nawet o tydzień, bo to no problem, tylko chcę mieć z dokłądnoscią zrobioną, jak próbnĄ..
w sumie j tez mam probna 5 dni przed slubem tylko nie bijcie ale ja wiem ze tak czy siak pojde do tego fryzjera
Agata R jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-07, 11:56   #4982
izka19855
Zadomowienie

Smile Dot.: Panny Młode 2008 cz. III

Cytat:
Napisane przez Agata R Pokaż wiadomość
w sumie j tez mam probna 5 dni przed slubem tylko nie bijcie ale ja wiem ze tak czy siak pojde do tego fryzjera
Obie boimy się :eek :

Uciekam Kochane moje, bo mnie tu taki mały(7letni) przystojniak goni, bo chce sobie pograć...
izka19855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-07, 12:01   #4983
LilStar
Wtajemniczenie

ja mam próbną fryzkę 16 sierpnia a makijer jak się umówię to 18
idę dzisiaj się ugadać co by mnie Pani obloookała
Stary 2008-08-07, 12:11   #4984
agunia82
Zakorzenienie

Dziewczyny, jak jesteście pewne fryzjerki, to jasne że można iść zaraz przed ślubem. Gorzej, jeśli nie, bo wtedy możecie skazać się na nerwówkę jak coś pójdzie nie tak i nie będziecie miały innej na oku

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-07, 12:14   #4985
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Ja też uciekam bo na 14 mam korki i musze jeszcze zadanka przygotować by wymaglować moją maturzystkę
Stary 2008-08-07, 12:33   #4986
katia0117
Zadomowienie

http://wiadomosci.o2.pl/?s=258&t=522608
ludzie to mają czasami nafajdane w głowie...

Cytat:
Napisane przez biedronka19876 Pokaż wiadomość
.
Co niektorzy nadal się dowiaduja o moim ślubie, lub jak obddzwaniałam gosci o potwierdzenia. To słyszałam
" Bierzesz ślub bo musisz"??
" Bedziesz miec bobaska"??
Poprostu takie teksty sa czasem powalające.
Każdy teraz do tego podchodzi, że jak ktoś bierze ślub to od razu jest w ciąży.
A my bierzemy, bo chcemy.
Ludzie niestety czasem nie mają taktu...ja też kilka razy spotkałam się z pytaniem czy coś mi rosnie w piekarniku,że się hajtam...Żenua po prostu...

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Cześć, dziewczyny!

Właśnie jestem na etapie wypisywania zaproszeń. Zamówiłam sobie jakiś czas temu welon na Allegro, na razie nie doszedł
siostra obiecała, że przyniesie mi bieliznę do przymierzenia. Na nią jest za mała - na ślubie miała inną
Muszę zdecydować się na makijażystkę. Jak na razie mam zamówiony termin u jednej wizażystki, z tym że ona bierze 90 zł za próbny makijaż, a 150 zł - za właściwy (musi do mnie dojechać) Chyba więc zdecyduję się na kogoś tańszego.

Mam dylemat. TŻ ma kuzynkę w wieku 16 lat i kuzyna - 15 lat (są rodzeństwem). Ciocia i wujek mają jeszcze dwójkę dorosłych dzieci. Wiadomo, że dla cioci i dla tych dwóch dorosłych synów zaproszenia będą osobno, z osobami towarzyszącymi itp. TŻ nie ma kontaktu za bardzo ze swoją rodziną i nie wie, czy ci młodsi kuzyni mają jakichś "partnerów". Czy wypisać osobne zaproszenie i dla kuzynki, i dla kuzyna (tego 15-letniego)? Czy wypisać ich bez osób towarzyszących? Teściowa zastanawiała się, czy nie napisać na zaproszeniu Ciocia i Wujek X z dziećmi, ale wiadomo, że tych dwóch dorosłych synów dostanie osobne zaproszenie.
Jesli masz mozliwości finansowe,to ja bym dała osobne zaproszenia z osobami...Teraz dzieciaki szybciej rojzewają,wiec taki 15-16 latek chyba nie bedzie ganiał za balonem na weselu.Ja pamiętam,ze jak miałam 16 lat to dostałam zaproszenie z osobą tow. i całe szczęscie,bo chyba bym nie poszła.No oczywiście to tylko moje zdanie,a Ty zrobisz tak jak sama będziesz uważać

Cytat:
Napisane przez Milibili Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny

Od wczoraj siedzę z tym urzadzeniem montorującym pracę serca... ale spotkała mnie niespodzianka.... Zamiast jednego holtera mam dwa jeden cisnieniowy a drugi ekg... Powiem Wam prawdę boję się wyjść z domu Gdybście mnie zobaczyły! od wczoraj mam ta sama koszulkę bo nie gę jej zdjąc, wysoko na ramieniu mam ta opaskę do miezenia ciścienia, wychodzi z niej gumowy dłuhi wąż który mam okrecony za szyją, po jedenej stronie na biodrach mam wcale nie mała skrzyneczkę która "odilcza czas" z drogiej strony mam drugą skrzynkke tóra miga lampkami i wychodzi z niej mnóstwa kableków które są poprzyczepiane elektrodami do mojego ciała... Wylądam jak terminator Gdybym wyszła na ulice to podejzewam, że zaraz by pirotechnicy przyjechali bo wyglądam jabym szykowała zamach bombowy i byla calkiem nieżle do tego przygotowana Jeszcze 4 godziny sie tego pozbede..... ale najgorzej było wnocy, nie mogłam spać bo co 20 minut te rekam na ramieniu pąpował sie i sciskał mi mocno reke wydając przy tym dziwne dzwieki... W dzen tak to nie przeszkadza ale w nocy

Gorsze sprawy.... pokoj gdzie mielsmy spedzic noc poslubna jest do wynajecia za rok najwczesnej a fotograf t najwczesniej dwa miesiace po slubie moze nam sesje zrobic (pokoj znalexlsmy inny -niestety gorszy... ale fotografa nie chcemy innego )
Łooooo matko to ciekawie musisz wygładać
Stary 2008-08-07, 12:33   #4987
agunia82
Zakorzenienie

No ładnie, tutaj Liluś nam pisze, że wieczorkiem będzie miała więcej czasu, a tu zołza poszła na PM 2010 i tam się udziela aż miło. Oj bo będzie trzepańsko futra

Stary 2008-08-07, 12:33   #4988
LilStar
Wtajemniczenie

idę jutro na przymiarkę sukienki na poprawiny

Aguś ledwo 2 posty machłam
ale się poprawiam
się nie złośkaj
ta Kaśka to moja Krajanka-to samo miasto
Stary 2008-08-07, 12:35   #4989
asiuk
Zakorzenienie

Szkoda, Izuś, że nie możeszmi pomóc w sprawie tych zaproszeń Poczekam na inne Wizażanki, może któraś miała podobną sytuację

Dziewczyny, przed chwilą też umówiłam się na makijaż Dzwoniłam do babki, która malowała moją koleżankę. Podpytałam, jakich kosmetyków używa - podkłady Oriflame, cienie Diora, Bi-Kor i jeszcze jakieś inne, wiec brzmi całkiem fajnie Nie mam problematycznej cery, więc powinno być ok. Jedyne, co mnie zmartwiło, to to, że nie używa utrwalaczy - fixatorów. Zastanawiam się, czy się w taki specyfik nie zaopatrzyć samodzielnie Tylko ponoć fixator Kryolana w sprayu ściąga skórę (jest jeszcze wersja w pudrze sypkim).

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-07, 12:37   #4990
LilStar
Wtajemniczenie

Cytat:
Szkoda, Izuś, że nie możeszmi pomóc w sprawie tych zaproszeń Poczekam na inne Wizażanki, może któraś miała podobną sytuację

Dziewczyny, przed chwilą też umówiłam się na makijaż Dzwoniłam do babki, która malowała moją koleżankę. Podpytałam, jakich kosmetyków używa - podkłady Oriflame, cienie Diora, Bi-Kor i jeszcze jakieś inne, wiec brzmi całkiem fajnie Nie mam problematycznej cery, więc powinno być ok. Jedyne, co mnie zmartwiło, to to, że nie używa utrwalaczy - fixatorów. Zastanawiam się, czy się w taki specyfik nie zaopatrzyć samodzielnie Tylko ponoć fixator Kryolana w sprayu ściąga skórę (jest jeszcze wersja w pudrze sypkim).

asiuk ja miałam podobną sytuację i odpisałam Ci ze 2 stronki wcześniej

mam ten fixator-na początku jest dziwne uczucie ale potem znikaa skóra się nie błyszczytakże ja polecam
Stary 2008-08-07, 12:39   #4991
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LilStar Pokaż wiadomość

Aguś ledwo 2 posty machłam
ale się poprawiam
się nie złośkaj
ta Kaśka to moja Krajanka-to samo miasto
Ledwo dwa, ehem, a wczoraj to co? No żartuje słońce przecież

asiuk, nie pomogę z kosmetykami, bo nie znam się na tym. Ale mamy tu ekspertkę- katia myślę że da radę Ci pomóc

Stary 2008-08-07, 12:42   #4992
LilStar
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
Ledwo dwa, ehem, a wczoraj to co? No żartuje słońce przecież
nic się się przed Tobą nie ukryje
Stary 2008-08-07, 12:42   #4993
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Słońca ja coś widzę że nam wątkek dązy ku zamknięciu Jak się spotkamy za jakieś 2 h bedzie trzeba przywitać IV częśc
Stary 2008-08-07, 12:46   #4994
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
nic się się przed Tobą nie ukryje
A jak Taka detektywka już ze mnie

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
Słońca ja coś widzę że nam wątkek dązy ku zamknięciu Jak się spotkamy za jakieś 2 h bedzie trzeba przywitać IV częśc
Oj już niebawem będziemy oblewać kolejną część wątku

Stary 2008-08-07, 12:49   #4995
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
asiuk ja miałam podobną sytuację i odpisałam Ci ze 2 stronki wcześniej

mam ten fixator-na początku jest dziwne uczucie ale potem znikaa skóra się nie błyszczytakże ja polecam
Ale gapa ze mnie, wybacz
Hmm, właśnie biorę pod uwagę taką opcję - żeby wpisać ich imiennie na zaproszeniu dla rodziców

Właśnie słyszałam, że kosmetyk jest świetny, jednak wiadomo, że nie każdemu do końca spasuje. Makijażystka mnie na pewno czymś przypudruje, więc trochę dziwnie by było, żebym sama jeszcze jeden puder (juz fiksujący) nakładała

Na szczęście jest Allegro i można kupić specyfik za niższą cenę

Cytat:
asiuk, nie pomogę z kosmetykami, bo nie znam się na tym. Ale mamy tu ekspertkę- katia myślę że da radę Ci pomóc
Katia chyba kiedyś coś pisała na ten temat, tylko teraz nie wiem, gdzie (pewnie nie w tej części )

Cytat:
O kurka, muszę trzymać rękę na pulsie, bo się zapewne obudzę na 20. stronie nowej części

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-07, 12:52   #4996
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
super , a foteczki będą?

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-07, 12:54   #4997
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
super , a foteczki będą?
Jak nie będzie to ja osobiście po powrocie zrobię trzepańsko futra jej osobistą haczką

Stary 2008-08-07, 12:57   #4998
kasienka1985
Zakorzenienie

Hej skarby!
Nic mi nawet nie mówcie!
Logowałam się 10 razy i próbowałam przeczytać wypocinki...
Trochę roboty miałam, więc odpisuję dopiero teraz...
To się nazywa spóźniony zapłonik
Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
Kasienko pewnie jutro z pracy bedziesz nadrabiac, lecz mnie jutro juz z Wami nie bedzie wiec pozwole sobie teraz podrzucic Ci kilka wersji fryzurek, ktore nie wiem czemu ale do ciebie mi pasuja ... Jestes typem hiszpanskim, bardzo romantycznym i zarazem baaardzo kobiecym, w dodatku masz delikatna a zarazem kwitnaca urode. Ponizsze fryzurki zaczerpnelam z watku fryzurkowego
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1217423145
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1217436383
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1204667366
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1217612532
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1211631619
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1211631773
Mój Ty skarbeczku kochany!!!
Dziękuję Ci pięknie!!
Podoba mi się ta:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1204667366
i ta:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1217423145
ale to na długie kłaki, więc chyba tamta lepsza...
Coś właśnie w tym stylu bym chciała... i coraz bardziej zastanawiam się czy jakiegoś wachlarza i kwiata we włoski sobie nie wrypać i zrobić Espanola juz na ślubie?? Będzie to pasowało do mojego rybska?

monai- powtarzam się, ale ten kolorek dla mnie miooooodzio!

Cytat:
Napisane przez katathea Pokaż wiadomość
dzięki za mile slowa!!!
mam "coś niecoś" dla WAS
buziaczek!! szczęściary!!!!
a my zwijamy się szukać "autka po ślubnego"
Moja droga wyglądaliście cudacznie!!
Wszystko perfekcyjne...
Suknia i fryzik bossskie!
Gratulacje raz jeszcze!

Cytat:
hej kobietki

najpierw wklejam zdjęcia, a później będę nadrabiać
powiedzcie mi, czy ten welon pasuje do kolczyków i wisiorka,
Koteczku wyglądasz przepięknie!!!
Dla mnie bomba!!!
Talia cudaczna, sama suknia piękna, biżu też bardzo łądnie współgra z całością...
Zgadzam się co do welonu- pasuje jak najbardziej i również jest śliczny, ale ma iść na plecki a nie ramionka!! <no i wpięty od góry, jeśli wepniesz od dołu nie będzie widać tej koronki, bo zrobi Ci się taki "lizak" z niego>
Achhhh... cudaczna jesteś i tyle! Ciumas słodki 4U

Cytat:
czy ja mogę przebrać się za Faceta i dołączyć na kawalerski w celu konsumpcji tych pyszności?
hahahahahahahahahhahahaha ha

Cytat:
Mam dylemat. TŻ ma kuzynkę w wieku 16 lat i kuzyna - 15 lat (są rodzeństwem). Ciocia i wujek mają jeszcze dwójkę dorosłych dzieci. Wiadomo, że dla cioci i dla tych dwóch dorosłych synów zaproszenia będą osobno, z osobami towarzyszącymi itp. TŻ nie ma kontaktu za bardzo ze swoją rodziną i nie wie, czy ci młodsi kuzyni mają jakichś "partnerów". Czy wypisać osobne zaproszenie i dla kuzynki, i dla kuzyna (tego 15-letniego)? Czy wypisać ich bez osób towarzyszących? Teściowa zastanawiała się, czy nie napisać na zaproszeniu Ciocia i Wujek X z dziećmi, ale wiadomo, że tych dwóch dorosłych synów dostanie osobne zaproszenie.
Hmm... jeśli nie wiesz czy ta młodzież ma chłopaka/dziewczynę i ich zwyczajnie nie znasz, to zaproś ich samych!
Ja mam 3 kuzynki w wieku lat 15 i napisałam je na zaproszeniach z rodzicami.
Ale wymieniłam imiennie.
Żeby nie było, że z "dziećmi" - co tak boli młodzież.
Proponuję albo dać osobne zaproszenie samemu/samej, albo z rodzicami napisać tylko wymienić z imienia. <nie mówimy o przypadku w którym jest 5 dzieci>

Cytat:
Kasieńko gdzie Ty jesteś po tych zabiegach?????
Jestem jestem!!!
Od samego rana, ale tak skrobiecie, że nadąrzyć nie mogę!

Cytat:
Co do Lilstar i obiadku ze słoiczka Siedzimy ostatnio u przyszłych teściów i jemy pomidorówkę. I mój ukochany wypalił: Iza to dopiero dobrą pomidorową robi- ja na niego zdziwiona bo nigdy nic takiego nie robiłam. A jego mama do mnie: więc jak robisz te zupę. A Kamil z uśmiechem- no normalnie: otwiera karton przelewa do garnka i podgrzewa ( chodziło o hiszpańską zupę pomidorowa w kartonie z Knorra) Ubaw po pachy
hahahahahahahahha
<płakam>

Cytat:
Dzastinka to ja też dobiorę sobie kogoś do pary- hmm może Kasieńke ( bo ona na diecie jest i mi nie bedzie podjadała z talerza) i wbijam się na wyżerkę
hehehehehe
moje wariatuńcio
Nie wiem czy bym wytrzymała kurcze pieczone jak tam takie smakołyki by były!

Cytat:
Napisane przez Milibili Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny

Od wczoraj siedzę z tym urzadzeniem montorującym pracę serca... ale spotkała mnie niespodzianka.... Zamiast jednego holtera mam dwa jeden cisnieniowy a drugi ekg... Powiem Wam prawdę boję się wyjść z domu Gdybście mnie zobaczyły! od wczoraj mam ta sama koszulkę bo nie gę jej zdjąc, wysoko na ramieniu mam ta opaskę do miezenia ciścienia, wychodzi z niej gumowy dłuhi wąż który mam okrecony za szyją, po jedenej stronie na biodrach mam wcale nie mała skrzyneczkę która "odilcza czas" z drogiej strony mam drugą skrzynkke tóra miga lampkami i wychodzi z niej mnóstwa kableków które są poprzyczepiane elektrodami do mojego ciała... Wylądam jak terminator Gdybym wyszła na ulice to podejzewam, że zaraz by pirotechnicy przyjechali bo wyglądam jabym szykowała zamach bombowy i byla calkiem nieżle do tego przygotowana Jeszcze 4 godziny sie tego pozbede..... ale najgorzej było wnocy, nie mogłam spać bo co 20 minut te rekam na ramieniu pąpował sie i sciskał mi mocno reke wydając przy tym dziwne dzwieki... W dzen tak to nie przeszkadza ale w nocy

Gorsze sprawy.... pokoj gdzie mielsmy spedzic noc poslubna jest do wynajecia za rok najwczesnej a fotograf t najwczesniej dwa miesiace po slubie moze nam sesje zrobic (pokoj znalexlsmy inny -niestety gorszy... ale fotografa nie chcemy innego )
Mój :
Ja sem elektrićky mordulec, a to je moja giwera!
Po czeskiemu tak to brzmi!
Na pewno wyglądasz cudacznie moja piekna niebieskooka!
Ważne, żeby serduszko było zdrowe!
Buziak energiczno-energetyczny!

Cytat:
Napisane przez izka19855 Pokaż wiadomość
Alllle żeby nie gdybać idę sprawdzić, a nóż widelec okarze sie,że będzie cudacznie...i tu pozdrowienia dla Kasienka1985, która mi rozkosznie napsociła na NK
hyhyhyhy
uwielbiam rozkosznie psocić

Cytat:
Mogę być zdziebko wulgarna???

Popie*****ło się ludziom w główkach
Ależ ja nie cierpię takiego snobizmu!!!
Total żenua!

Ufff... idę siku.
Z/W

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-07, 12:59   #4999
agunia82
Zakorzenienie

Kasienko, a jak tam Twój gęboszek dzisiaj po rozpieszczaniu?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-07, 13:00   #5000
katia0117
Zadomowienie

Cytat:

Uczucie sciagnięcia jest,ale tylko przez kilka pierwszych sekund.Co prawda faktura twarzy sie ciut zmienia,ale wydaje mi sie,że na korzyść.A co do utrwalacza w pudrze to wydaje mi sie,ze moze on zapobiec świeceniu sie skóry,ale na pewno nie utrwali czegos takiego jak np róz na policzku,a chyba nie chciałabyś zeby po złożeniu życzeń przez wszystkich gości na policzkach nie było różu tylko jakieś odciski babskich szminek...

Edit:

ojej już 5000 post!!!!!

Edytowane przez katia0117
Czas edycji: 2008-08-07 o 13:02 Powód: a bo tak wyszło:)
katia0117 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-07, 13:02   #5001
agunia82
Zakorzenienie

haha, no mówiłam, nasza katia w kwestiach makeupowych jest niezastąpiona

Stary 2008-08-07, 13:07   #5002
katia0117
Zadomowienie

Dziewczęta jako,że przekroczyłyśmy limit postów to może jakieś
Stary 2008-08-07, 13:09   #5003
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R

ja jestem za
a myslalam juz ze po 5000poscie nic sie nie bedzie dalo pisac i szukalam nowego... a tu kuku
mniejsza o to
Agata R jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-07, 13:09   #5004
kasienka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Kasienko, a jak tam Twój gęboszek dzisiaj po rozpieszczaniu?
A dobrze dobrze się czuje gęboszek!
Dziękować!

Opiszę może mój zabieg:
1.Najpiew Pani umyła mi gęboszka <bardzo przyjemnie>
2.Następnie takim aparacikiem na ultradźwięki mi oczyszczała skórę z zaskórniaków <tez przyjemne>
3.Masaż twarzy <mega mega mega przyjemny>
4.Jakiś ziołowy napar na watce i podgrzewany jakąś poduszką. <dosyć przyjemne tylko śmierdziało zielskiem>
5.Usuwanie ręcznie wszelkiego rodzaju niepotrzebnych delikwentów, na które ultradźwięki nie podziałały <nie przyjemne >
6.Głęboka dezynfekcja takim aparacikiem- tak jakby kopanie prądu <łaskotało- dziene uczucie, ale nie nieprzyjemne>
7.Maseczka z alg zielonych <przyjemna>
8.Lekki masażyk jakimś cudem pachnącym <mega przyjemny>

I koniec <czas trwania - 2,5 godziny>
Koszt- 60 zł.

Gęba wygląda średnio- strupki tu i tam.
Mam zrobić peeling za 2 dni.
Skóra trochę podrażniona.
Ale umówiłam się na 16 wrześna na cudaczne masaże i maseczki pielęgnacyjne przed ślubem...

3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
Stary 2008-08-07, 13:10   #5005
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katia0117 Pokaż wiadomość
Dziewczęta jako,że przekroczyłyśmy limit postów to może jakieś
to teraz poświętujemy końcówkę tej częśći, a potem początek kolejnej. Imprez nigdy mało

Stary 2008-08-07, 13:11   #5006
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Jak nie będzie to ja osobiście po powrocie zrobię trzepańsko futra jej osobistą haczką
heheheh, pomogę pomogę
Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
Koteczku wyglądasz przepięknie!!!
Dla mnie bomba!!!
Talia cudaczna, sama suknia piękna, biżu też bardzo łądnie współgra z całością...
Zgadzam się co do welonu- pasuje jak najbardziej i również jest śliczny, ale ma iść na plecki a nie ramionka!! <no i wpięty od góry, jeśli wepniesz od dołu nie będzie widać tej koronki, bo zrobi Ci się taki "lizak" z niego>
Achhhh... cudaczna jesteś i tyle! Ciumas słodki 4U
ach Kasieńko jesteś niezastąpiona, warto było tyle czekać na te słowa, potrafisz człowiekowi poprawić humorek, aż mnie nawet głowa mniej boli

dziękuję Cudaczku mój

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-07, 13:11   #5007
aniago25
Zadomowienie

No to i ja zawitałam u was z polecenia agunia82 :P

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-08-07, 13:13   #5008
kasienka1985
Zakorzenienie

A tak chciałam, żeby to mój był ten 5000 post !
Kasisko mnie normalnie wyprzedziło <udając, że nieświadomie>

To impressska:

3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
Stary 2008-08-07, 13:14   #5009
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniago25 Pokaż wiadomość
No to i ja zawitałam u was
Witamy serdecznie Chwal się od razu suknią, przygotowaniami i wszystkim innym

Stary 2008-08-07, 13:15   #5010
kasienka1985
Zakorzenienie

Cytat:
heheheh, pomogę pomogę

ach Kasieńko jesteś niezastąpiona, warto było tyle czekać na te słowa, potrafisz człowiekowi poprawić humorek, aż mnie nawet głowa mniej boli

dziękuję Cudaczku mój
No problemo bebe!
To tak jakoś samo wychodzi,.. naturalnie i szczerze!
Specjalnie się nie wysilam..

Cytat:
Napisane przez aniago25 Pokaż wiadomość
No to i ja zawitałam u was z polecenia agunia82 :P
A witamy witamy!

3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości