![]() |
#571 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
Star15: Yhym, jest taki wybuchowy okazyjnie, ale jak już łupnie swoim basem [ma taki gruuuby seksi głos
![]() ![]() ![]() ![]() A warzywne chipsy dietetyczne też były, jakieś burakowe ![]() ![]() ![]() Co do Twoich baletów za tydzień, pamiętaj: ładna bluzeczka nie jest zła, chociażby to była 150 w kolekcji ![]() a tak btw. przypomniało mi się, chciałaś zniechęcić do siebie faceta? Kiedyś oglądałam niezłą komedię: 'Jak stracić faceta w 10 dni?', może pomoże ![]() ![]()
#572 |
Zakorzenienie
|
bry
![]() znowu się nie wyspałam ![]() ![]() zaraz lecę na zakupy a wieczorem kino ![]() miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#573 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() wczoraj jednak z piwka nic nie wyszło. Na dziś nie mam w sumie planów, ale trochę mnie nosi ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#574 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Jeny,ale bym się wina napiła ![]() ![]() Miłego dzionka kochane !!! ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#575 |
Zakorzenienie
|
shisha to jest fajna wodna. i jjanie, że miałyśmy iść z przyjaciółką razem pierwszy raz, to się okazało, że ona już niedawno beze mnie była. no po prostu uwielbiam takie sytuacje...
![]() już mi się odechaicało iść gdziekolwiek, szczególnie przy takiej pogodzie... wczoraj dowiedziałam sie, że mój ukochany zespół będzie grał koncert w Krakowie w wersji unplugged. i jestem strasznie szczęśliwa, i musze tam być, i będę tam na pewno i w ogóle to awww!! ![]() baby szkoda, ze nie napisałaś wcześniej o tym Krk, mogłybyśmy się gdzieś zobaczyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#576 |
Zakorzenienie
|
Hej Hej!
Dziewczyny padam, coś ostatnio moje siły zostały nadwątlone... I ciągle bym spała spała spałaaa ![]() Idę po mleko do sklepu, zrobić zupę, przypilnować prania itp. ![]()
#577 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A Tobie sie nie dziwie...po wypadku to trudno by mi było jakkolwiek jechac... ![]() A coz to za dietetyczne chipsy?^^ Cytat:
Gadaj o slodkiej akcji. To nie zaden OT tylko plotkowe ![]() a z tym zniecheceniem to juz rozumiem. Moze wymyslaj codziennie coraz to glupsze powody? Np. ze boli cie noga, w nastepny dzien jedziesz do dentysty, potem cos musisz w domu zrobic itd.Uwierz mi ze nie bedzie do konca zycia prosil cie o randke. Da sobie w koncu spokoj jak wyczai o co chodzi ![]() Miłych zakupow ![]() Cytat:
![]() ![]() A co to za zespol bedzie u Ciebie? No widzisz? Szkoda ze nic wczesniej takiego mi do glowy nie przyszlo...a moze sie jeszcze jednak spotkamy ,co? ![]() Aha i jesli mozna wiedziec to gdzie za granica byl Twoj tata? Cytat:
O kurcze ale mnie brzuch boli ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#578 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oby autko było piękne ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() fajka wodna wygląda np tak: http://www.wildorchidquilts.com/upload/AVALANCHE.jpg mam nawet własną sishę w domu i palimy sobie czasami, pysznie jest ![]() Cytat:
![]() oho, a na co idziesz? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() imprezka odbyła się i była bardzo udana, nawet pogoda się poprawiła ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jestem trochę zmęczona życiem, aleee idę dziś z TŻ-em na domówkę do jego znajomych, więc muszę zebrać siły ![]() miłego popołudnia Kochane ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#579 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#580 | |||
Wtajemniczenie
|
Ooo, tak z rana? Chyba ktoś ma kaca ;D
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ano, chipsy dietetyczne o smaku cebulowo-śmietankowym, niesmażone na tłuszczu [pewnie na innym podobnym badziewiu;P], pochłonęłam w tempie błyskawicznym, tak jak Ty zupkię chińską ;] apropo Chin ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#581 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() a samochodem tez uwielbiam jezdzic w dalekie trasy ^^ Cytat:
![]() dobrze, ze fajnie sie z nim gada ![]() Cytat:
![]() ja tez lubie takie pierdulki ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() dobrze, ze pozytywnie sie masz ![]() ![]() ![]() ja tez ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
fajnie, ze imprezka sie udala ![]() udanej domowki zatem ![]() a mnie dzis caly dzien nie bylo, bo rano pojechalam z mama i moim braciszkiem (chyba sie nie chwalilam jeszcze, ze mam braciszka, ktory ma 8 tygodni ![]() ![]()
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
|||||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#582 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Alez Ty szalona jestes ! ![]() ![]() Milej zabawy dzis ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nooo?Masz taka dzidzie w domu? ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#583 |
Wtajemniczenie
|
Baby a no mam
![]() ![]() ![]() ![]()
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
![]() ![]() |
![]() |
#584 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#585 |
Wtajemniczenie
|
o 20 lat
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#586 |
Rozeznanie
|
Hello moje skarby!!
![]() Orzeszku ja tez chcem linka do nk, i jak sie tam czujesz w ogole? ![]() Niuniuska ja tez jadłam dawno kiedys te chinska mieszanke i bleee normalnie ![]() ![]() A co do TZ to piszcz na niego piszcz niech se nie pozwala-smierć jezdzi szybko ![]() Dzis jest taka pogoda ze tylko spac i spać i jestem jakos lekko przygnębiona sama nie wiem czym ![]() Aha no i....pogodziłam się z przyjacielem..nie wiem czy pamiętacie ale pisałam tu troche o nim...napisał do mnie....a ja nie jestem z tych pamiętliwych i się gniewac nie potrafie na smierc i zycie, ciesze się ze się pogodzilismy i oby tak juz zostało w koncu bo te poł roku było straszne...ale jestem ostrozna i nie robie sobie nadzieii, zobaczymy jak to bedzie..oby dobrze ![]() Miłego wieczorka ![]()
#587 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#588 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ja mowie dobry wieczor, wrocilismy 30 min temu, 800km zrobilismy ![]() ![]() ![]() teraz nalalismy sobie po drinku i jemy kolacje bo na obiad tylko McFlurry zjadlam.. najgorsze,ze caly dzien w aucie a ja nie kupilam zadngo...ale nie wydam kasy jak nie jstem calkiem pewna.. mielgo wieczorka laleczki ![]()
![]() |
#589 | ||
Zakorzenienie
|
łoł
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Wiesz...Marzenka nie jest klotliwa osobka ![]() Cytat:
![]() ![]() U nas tez koniec swiata niestety ![]() ![]() No to smacznej i obfitej kolacji jak taki skromny obiadek byl ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#590 |
Wtajemniczenie
|
Agolek nie dzis, to innym razem kupicie
![]() ![]() a co do kina samochodowego, to nawet u mnie w Elblagu latem multikino robi takie seanse na dworze i sie oglada film z samochodow na parkingu ![]() ![]() osobiscie nie bylam ![]() Baby mieszkam z Mama ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#591 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Baby- ![]()
![]() |
#592 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zespół to Hey ![]() a tata był w Norwegii ![]() Cytat:
![]() a zespół jw. ![]() Cytat:
![]() a te chipsy gdzieś w carrefourze widziałam - ale nie wzielam, po co mnie ma na R kusić ![]() jw ![]() no i sobie poshishowałam ![]() ![]() ![]() ![]() dopiero jak przyszłam do domu to mi się zaczęło lekko kręcić w głowie ![]() jutro przychodzą jacyś goście, pewnie bedzie bardzo niezdrowy obiad i nie zbyt mi sie to uśmiecha ![]() idę nadganiać inne zaległości ![]() miłego wieczoru. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#593 |
Rozeznanie
|
Kurcze jestem podłamana troche, juz 10 dzien mojego dietkowania i mi się zachciało się pomierzyć a tu nic nie spadło.....
![]()
#594 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#595 |
Rozeznanie
|
no własnie rano się mierzyłam....co mnie jeszcze bardziej podłamało, bo sie spodziewałam ze moze chociaz 2 cm spadną z kądś a tu nic a nic
#596 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czyli dobrze podejrzewam u kogo bylas w tej Norwegii? ![]() Cytat:
![]() Ooo zespol Hey ![]() Fajnie ze tata wrocil na stale. Moj jakos na razie nie chce wracac ![]() Co do obiadu...e tam niezdrowy ![]() ![]() Cytat:
edit: a z waga co? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#597 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a obiad... zobaczę, co da sie wykombinować. moze zrobie dla siebie wczesniej ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#598 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#599 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
#600 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
dobranoc dziewczyny, kolorowych ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:46.