Plotkowy dla dietetyczek :) V - Strona 20 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-08-09, 10:16   #571
Niuniuska
Wtajemniczenie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V

Star15: Yhym, jest taki wybuchowy okazyjnie, ale jak już łupnie swoim basem [ma taki gruuuby seksi głos] to można się przestraszyć Swoją drogą, pasujemy do siebie, ja w chwilach złości 'piszczę' lol, aż uszy nieraz zatyka Bosz, jeśli inni słyszą, jak się kłócimy, to współczuję. Pewnie bębenki słuchowe wysiadają
A warzywne chipsy dietetyczne też były, jakieś burakowe , ale mnie odrzuciło na ich widok, odruch wymiotny murowany. Wziełam jakieś inne, niesmażone na tłuszczu [taaa jasne:P] cebulowo-śmietankowe. Czego to ludzie nie wymyślą...
Co do Twoich baletów za tydzień, pamiętaj: ładna bluzeczka nie jest zła, chociażby to była 150 w kolekcji
a tak btw. przypomniało mi się, chciałaś zniechęcić do siebie faceta? Kiedyś oglądałam niezłą komedię: 'Jak stracić faceta w 10 dni?', może pomoże i grał tam Matthew McConaughey, mmmm uwielbiam go, młody Apollo ;P no może nie taki młody już...

Niuniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-09, 10:30   #572
Spaza
Zakorzenienie

bry

znowu się nie wyspałam ostatnio jakoś mam kłopoty z zasypaniem
zaraz lecę na zakupy a wieczorem kino
miłego dnia
Spaza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-09, 10:48   #573
yerba
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez star15 Pokaż wiadomość

niezapominajko- serce nie sługa, to fakt. dowiedziałam się, że ten instruktor ma dziewczynę i we wrześniu bierze ślub. xD widziałam jego zdjęcia z nią na naszej klasie i komentarze znajomych- że we wrześniu będą pili za ich zdrowie, itp. łatwo się domyślić. ale spodziewałam się tego i moja reakcja to jeden wielki śmiech. nie przejęłam się tym jakoś, karnet mi się skończył i żegnaj letni romansie. ^^ achh, faceci są bezczelni- gdy tylko zniknie im z oczu wybranka serca, rwą do innych. no cóż, przynajmniej poczułam się atrakcyjna a dlaczego sądzisz, że faceci nie traktują Ciebie serio?
o, czyli facet sobie korzysta z resztek wolności... śmieszne..

Cytat:
Napisane przez Niuniuska Pokaż wiadomość
a tak btw. przypomniało mi się, chciałaś zniechęcić do siebie faceta? Kiedyś oglądałam niezłą komedię: 'Jak stracić faceta w 10 dni?', może pomoże i grał tam Matthew McConaughey, mmmm uwielbiam go, młody Apollo ;P no może nie taki młody już...
Matthew.... oj zawsze mi się podobał...

wczoraj jednak z piwka nic nie wyszło. Na dziś nie mam w sumie planów, ale trochę mnie nosi . Można by to jakoś sensownie wykorzystać, ale jak myślę co mogłabym pożytecznego zrobić, to jakoś energię mi odbiera....
yerba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-09, 11:14   #574
agness51
Zakorzenienie

Dzień dobry
Jeny,ale bym się wina napiła ^^

Miłego dzionka kochane !!! .

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-09, 11:15   #575
asiek14
Zakorzenienie

shisha to jest fajna wodna. i jjanie, że miałyśmy iść z przyjaciółką razem pierwszy raz, to się okazało, że ona już niedawno beze mnie była. no po prostu uwielbiam takie sytuacje...
już mi się odechaicało iść gdziekolwiek, szczególnie przy takiej pogodzie...

wczoraj dowiedziałam sie, że mój ukochany zespół będzie grał koncert w Krakowie w wersji unplugged. i jestem strasznie szczęśliwa, i musze tam być, i będę tam na pewno i w ogóle to awww!!

baby szkoda, ze nie napisałaś wcześniej o tym Krk, mogłybyśmy się gdzieś zobaczyć

12.10.2012 moje włosy
14.09.2012 CP
asiek14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-09, 12:26   #576
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

Hej Hej!
Dziewczyny padam, coś ostatnio moje siły zostały nadwątlone... I ciągle bym spała spała spałaaa

Idę po mleko do sklepu, zrobić zupę, przypilnować prania itp.

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-09, 15:07   #577
Baby14
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry
Jakoś mi się dziś wcześniej wstało, a wróciłam po 24 z kina samochodowego. Fajny film był, aż się kurde popłakałam [a to komedia była] lol ale to tłumaczy chyba zbliżający się okres;/ W drodze powrotnej posprzeczałam się z TŻ-tem, bo strasznie szybko jechał, fakt ulica była praktycznie pusta, ale ja mam jakieś lęki przed taką jazdą po tym wypadku Powiedziałam mu, żeby zwolnił, bo nie chcę się zabić, a on krzyknął do mnie, że wszystkiego się boje, że jestem panikarą, pesymistką, wymyślam tylko co może się złego stać itp. Na to ja, jak na babę przystało, troszkę się rozpłakałam, chociaż nigdy tego nie robię, raczej jestem twarda i reaguję piskliwym krzykiem w razie potrzeby No i TŻ zmiękł, przeprosił, że krzyknął, ale ja dumnie dalej obrażona Trochę mi przykro, że nie rozumie tej sytuacji...a wyciąga na wierzch wszystkie inne sprawy, że to, że tamto, że taka siaka jestem, a mi chodziło jedynie o strach po wypadku:/ Potem jeszcze przepraszał w sms-ach, ale żal pozostał. Eh, faceci.

O proszę, chyba zawróciłaś mu w głowie, skoro się tak poświęca

O, ja tyż zawitałam do carrefoura, kupiłam m.in.dietetyczne chipsy - o dziwo były pyszniaste. A w rossmannie zakupiłam tusz do rzęs w takim ślicznym opakowaniu bordowo-czarnym:P i jeszcze dali konturówkę gratissBosz, jak ja zwracam uwagę na szczegóły i lubię takie pierdułki a już gratissy uhuhuu

Miłego Dnia dziołchy
Oj faceci..kazdego ktorego znam i mnie ggdzies wiezie pedzi jak szalony...a jak mowie ze sie boje to jeszcze gazu dodajechca sie wyszalec i zaimponowac nam. Dopiero kiedy wywrzeszcze na ktoregos i zagoroze fochem to zwalnia.
A Tobie sie nie dziwie...po wypadku to trudno by mi było jakkolwiek jechac...

A coz to za dietetyczne chipsy?^^

Cytat:
dzień dobry Paniom

baby- ależ chłopakowi musiało zależeć, że przyjechał. ;D słodkie! przypomniało mi to minione wakacje, pewien kolega zorganizował dla mnie słodką akcję, ale to już OT. a deszcz.. świetna sceneria na pierwszy pocałunek ; D haha, wybacz, wyobraźnia romantyczki mi się uruchomiła. miłej zabawy w Krakowie. ; * a na randkę owszem, pójdę, ale myślę, że on będzie chciał więcej i więcej.. i wtedy przyda się jakaś zniechęcająca sztuczka. ^^ rozumiesz?

a u mnie. no cóż, pozytywnie jest, jednak nie poszłam wczoraj na balety, bo okazało się, że zbyt późno obejrzeliśmy się z rezerwacją stolika. ale idziemy za tydzień, więc nic straconego zamierzam kupić sobie jakąś ładną bluzeczkę i porządnie się wyszaleć! na dziś planów jeszcze nie mam, ale coś się zorganizuje..
Moze i mu zalezy..;-) Tak w deszczu sie fajnie całuje^^
Gadaj o slodkiej akcji. To nie zaden OT tylko plotkowe
a z tym zniecheceniem to juz rozumiem. Moze wymyslaj codziennie coraz to glupsze powody? Np. ze boli cie noga, w nastepny dzien jedziesz do dentysty, potem cos musisz w domu zrobic itd.Uwierz mi ze nie bedzie do konca zycia prosil cie o randke. Da sobie w koncu spokoj jak wyczai o co chodzi
Miłych zakupow

Cytat:
Napisane przez asiek14 Pokaż wiadomość
shisha to jest fajna wodna. i jjanie, że miałyśmy iść z przyjaciółką razem pierwszy raz, to się okazało, że ona już niedawno beze mnie była. no po prostu uwielbiam takie sytuacje...

wczoraj dowiedziałam sie, że mój ukochany zespół będzie grał koncert w Krakowie w wersji unplugged. i jestem strasznie szczęśliwa, i musze tam być, i będę tam na pewno i w ogóle to awww!!

baby szkoda, ze nie napisałaś wcześniej o tym Krk, mogłybyśmy się gdzieś zobaczyć
No racja...Pogoda okropna Zreszta mamy taka sama wiec lacze sie z Toba w bolu
A co to za zespol bedzie u Ciebie?
No widzisz? Szkoda ze nic wczesniej takiego mi do glowy nie przyszlo...a moze sie jeszcze jednak spotkamy ,co?
Aha i jesli mozna wiedziec to gdzie za granica byl Twoj tata?

Cytat:
Napisane przez malinka_86 Pokaż wiadomość
Hej Hej!
Dziewczyny padam, coś ostatnio moje siły zostały nadwątlone... I ciągle bym spała spała spałaaa

Idę po mleko do sklepu, zrobić zupę, przypilnować prania itp.
Oj ja tez bym spała i spała... Chyba wszystko przez pogode.

O kurcze ale mnie brzuch boli wszystko dlatego ze byłam wsciekla ze w domu nie było obiadu i nie kupilam nic po drodze, zrobilam sobie zupke chinska i pozarłam ja w tepie blyskawicznym a teraz zoladek ma za swoje juz nigdy wiecej tej chemii
Baby14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-09, 15:13   #578
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość

jutro rano o 9 najpozniej wyruszamy po autko,mam nadzieje ze kupie...piekne... trzymajcie kciukijedziemy az 300kn w jedna strone wiec odzwe sie pozno jutro tudziez w niedziele..

oby autko było piękne

Cytat:
Jakoś mi się dziś wcześniej wstało, a wróciłam po 24 z kina samochodowego. Fajny film był, aż się kurde popłakałam [a to komedia była] lol ale to tłumaczy chyba zbliżający się okres;/ W drodze powrotnej posprzeczałam się z TŻ-tem, bo strasznie szybko jechał, fakt ulica była praktycznie pusta, ale ja mam jakieś lęki przed taką jazdą po tym wypadku Powiedziałam mu, żeby zwolnił, bo nie chcę się zabić, a on krzyknął do mnie, że wszystkiego się boje, że jestem panikarą, pesymistką, wymyślam tylko co może się złego stać itp. Na to ja, jak na babę przystało, troszkę się rozpłakałam, chociaż nigdy tego nie robię, raczej jestem twarda i reaguję piskliwym krzykiem w razie potrzeby No i TŻ zmiękł, przeprosił, że krzyknął, ale ja dumnie dalej obrażona Trochę mi przykro, że nie rozumie tej sytuacji...a wyciąga na wierzch wszystkie inne sprawy, że to, że tamto, że taka siaka jestem, a mi chodziło jedynie o strach po wypadku:/ Potem jeszcze przepraszał w sms-ach, ale żal pozostał. Eh, faceci.
mój TŻ też zawsze szybko jeździ, chociaż już czasami naprawdę się boję faceci, dokładnie...

Cytat:

Ewusia- jak udała się impreza? pewnie teraz odsypiasz. ;d czekamy na relację, kochana
nawet nie zdążyłam odespać zbytnio bo już do rodziców wróciłam, jestem jakaś zakręcona teraz przez to
Cytat:
asiek- co to za shisha? czy ja jakaś zacofana jestem, że nie wiem?
fajka wodna wygląda np tak: http://www.wildorchidquilts.com/upload/AVALANCHE.jpg

mam nawet własną sishę w domu i palimy sobie czasami, pysznie jest

Cytat:
a u mnie. no cóż, pozytywnie jest, jednak nie poszłam wczoraj na balety, bo okazało się, że zbyt późno obejrzeliśmy się z rezerwacją stolika. ale idziemy za tydzień, więc nic straconego zamierzam kupić sobie jakąś ładną bluzeczkę i porządnie się wyszaleć! na dziś planów jeszcze nie mam, ale coś się zorganizuje..
szkoda ze nie wypaliła imprezka... ale następnym razem na pewno będzie super

Cytat:
Napisane przez Spaza Pokaż wiadomość
zaraz lecę na zakupy a wieczorem kino
oho, a na co idziesz?

Cytat:
Napisane przez yerba Pokaż wiadomość

wczoraj jednak z piwka nic nie wyszło. Na dziś nie mam w sumie planów, ale trochę mnie nosi . Można by to jakoś sensownie wykorzystać, ale jak myślę co mogłabym pożytecznego zrobić, to jakoś energię mi odbiera....
mam tak samo

Cytat:

a co za zespół?

imprezka odbyła się i była bardzo udana, nawet pogoda się poprawiła szkoda tylko ze w katowickich pubach i klubach nie było zbyt dużo ludzi... może pogoda ich zniechęciła no w każdym razie się bawiłyśmy w swoim towarzystwie, jak zwykle fantastycznie o 3 w nocy szłyśmy przez centrum Kato śpiewając (a właściwie drąc się) dopóki nas policjant nie uciszył (i my mamy po 20-kilka lat )

jestem trochę zmęczona życiem, aleee idę dziś z TŻ-em na domówkę do jego znajomych, więc muszę zebrać siły

miłego popołudnia Kochane

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-09, 16:33   #579
Spaza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

oho, a na co idziesz?
na kolejną część Batmana- "Mroczny Rycerz"
Spaza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-09, 16:34   #580
Niuniuska
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Jeny,ale bym się wina napiła ^^.
Ooo, tak z rana? Chyba ktoś ma kaca ;D

Cytat:
No to bierz inną laskę ze sobą, żeby potem nie żałować, że w ogóle nie byłaś, o!
Cytat:
Napisane przez Baby14 Pokaż wiadomość
Oj faceci..kazdego ktorego znam i mnie ggdzies wiezie pedzi jak szalony...a jak mowie ze sie boje to jeszcze gazu dodajechca sie wyszalec i zaimponowac nam. Dopiero kiedy wywrzeszcze na ktoregos i zagoroze fochem to zwalnia.
A Tobie sie nie dziwie...po wypadku to trudno by mi było jakkolwiek jechac...
A coz to za dietetyczne chipsy?^^
O kurcze ale mnie brzuch boli wszystko dlatego ze byłam wsciekla ze w domu nie było obiadu i nie kupilam nic po drodze, zrobilam sobie zupke chinska i pozarłam ja w tepie blyskawicznym a teraz zoladek ma za swoje juz nigdy wiecej tej chemii
Po raz kolejny, ehhh Ci faceci, tylko ...
Ano, chipsy dietetyczne o smaku cebulowo-śmietankowym, niesmażone na tłuszczu [pewnie na innym podobnym badziewiu;P], pochłonęłam w tempie błyskawicznym, tak jak Ty zupkię chińską ;] apropo Chin, jadłam dzisiaj chińską mieszankę warzywną na patelnię, o bleeeeeh, nie polecam. Smakuje, jak zmielone siano Chyba, że to stare było...

Cytat:

mój TŻ też zawsze szybko jeździ, chociaż już czasami naprawdę się boję faceci, dokładnie...
Ano, niestety
imprezka odbyła się i była bardzo udana, nawet pogoda się poprawiła szkoda tylko ze w katowickich pubach i klubach nie było zbyt dużo ludzi... może pogoda ich zniechęciła no w każdym razie się bawiłyśmy w swoim towarzystwie, jak zwykle fantastycznie o 3 w nocy szłyśmy przez centrum Kato śpiewając (a właściwie drąc się) dopóki nas policjant nie uciszył (i my mamy po 20-kilka lat ) - Ahh te baby ;] Wszystkie razem w swoim towarzystwie to mieszanka wybuchowa ;-))) Uwielbiam takie nocne wydurnianie się ;] Pamiętam jak zimą po jakimś disco, ludzi pełno w nocnym autobusie, a my wsiadamy ubrane po samą szyję i w wielkich odblaskowych okularach przeciwsłonecznych, nucąc jakieś pieśni biesiadne...
jestem trochę zmęczona życiem, aleee idę dziś z TŻ-em na domówkę do jego znajomych- Miłej domóweczki
A ja zabieram się do gotowania czegoś pysznego, nie wiem jeszcze tylko czego

Niuniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-09, 17:48   #581
88niezapominajka88
Wtajemniczenie

GG do 88niezapominajka88

Cytat:
dzien dobry aniolki

ja dzis pierwsza widze nie moge juz spac, to chyba z przejecia ze niedlugo jedziemy na poszukiwania poza tym uwielbiam jezdzic autem i nawet jesli nie kupimy dzis mojego to i tak fajnie,ze sie wyrwiemy z glasgow na dzien
zamlduje sie wieczorkiem. Milego dnia wam zycze
mam nadzieje, ze autko kupicie czekamy na relacje
a samochodem tez uwielbiam jezdzic w dalekie trasy ^^

Cytat:
Dzien dobry
Oj dobrze ze za duzo nie napisałyscie bo mnie nie było^^ Burze niesamowite
A ja dalej sobie zyje swoim tepem. Wczoraj jak powiedziałam jednemu chlopakowi ze nie przyjade na rowerze bo sie cos pogoda psuje to ten za godzinke pisze mi eska ze on przyjechał do mnie Ubrałam sie i pojechalismy na rowerki. Potem nas chwycil okropn y deszcz. Zal mi byo chlopaka bo mieszka 5 km ode mnie [jak nie wiecej] no i postanowilismy ze przeczeka u mnie Fajnie sie z nim w sumie gada. Tata zaoferował ze go podwiezie do domu a po rower wpadnie dzis .ale stwierdzil ze juz nie pada i pojechał sam
Zaraz sie musze zbierac bo do Krk jade Pewnie a jakas pizze albo do KFC wejde
ale sie poswiecil
dobrze, ze fajnie sie z nim gada

Cytat:
Dzień dobry

O, ja tyż zawitałam do carrefoura, kupiłam m.in.dietetyczne chipsy - o dziwo były pyszniaste. A w rossmannie zakupiłam tusz do rzęs w takim ślicznym opakowaniu bordowo-czarnym:P i jeszcze dali konturówkę gratissBosz, jak ja zwracam uwagę na szczegóły i lubię takie pierdułki a już gratissy uhuhuu
ehh faceci...

ja tez lubie takie pierdulki i rossmana ^^ wczoraj tam kupilam blyszczyk ze wzgledu na opakowanie ^^

Cytat:

niezapominajko- serce nie sługa, to fakt. dowiedziałam się, że ten instruktor ma dziewczynę i we wrześniu bierze ślub. xD widziałam jego zdjęcia z nią na naszej klasie i komentarze znajomych- że we wrześniu będą pili za ich zdrowie, itp. łatwo się domyślić. ale spodziewałam się tego i moja reakcja to jeden wielki śmiech. nie przejęłam się tym jakoś, karnet mi się skończył i żegnaj letni romansie. ^^ achh, faceci są bezczelni- gdy tylko zniknie im z oczu wybranka serca, rwą do innych. no cóż, przynajmniej poczułam się atrakcyjna a dlaczego sądzisz, że faceci nie traktują Ciebie serio?

nie traktuja mnie serio, bo czesto im chodzi o...jedno nie wiem czemu, bo ja na dziewczyne playboya nie wygladam

dobrze, ze pozytywnie sie masz a balety nie uciekna ja tez mam nadzieje wyskoczyc gdzies w przyszly weekend

Cytat:
Napisane przez Spaza Pokaż wiadomość

znowu się nie wyspałam ostatnio jakoś mam kłopoty z zasypaniem
ja tez

Cytat:
Jeny,ale bym się wina napiła ^^
to moze sie napij?? ^^

Cytat:

a coz to za zespol??

Cytat:
Napisane przez malinka_86 Pokaż wiadomość
mam podobnie

Cytat:

imprezka odbyła się i była bardzo udana, nawet pogoda się poprawiła szkoda tylko ze w katowickich pubach i klubach nie było zbyt dużo ludzi... może pogoda ich zniechęciła no w każdym razie się bawiłyśmy w swoim towarzystwie, jak zwykle fantastycznie o 3 w nocy szłyśmy przez centrum Kato śpiewając (a właściwie drąc się) dopóki nas policjant nie uciszył (i my mamy po 20-kilka lat )

jestem trochę zmęczona życiem, aleee idę dziś z TŻ-em na domówkę do jego znajomych, więc muszę zebrać siły

fajnie, ze imprezka sie udala uwielbiam takie wyglupy ^^
udanej domowki zatem

a mnie dzis caly dzien nie bylo, bo rano pojechalam z mama i moim braciszkiem (chyba sie nie chwalilam jeszcze, ze mam braciszka, ktory ma 8 tygodni ) do przyjaciolki mamy, ktora tez ma takiego malego brzdaca

odchudzam się!
cel I - 64kg (do lutego)
cel II - 62 kg (do kwietnia)
cel III - 60 kg (do lipca)
cel IV - 58 kg (do września)

88niezapominajka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-09, 18:18   #582
Baby14
Zakorzenienie

Cytat:

miłego popołudnia Kochane
Zeby pogoda z Katowic do mnie przyszła...
Alez Ty szalona jestes ! ze Cie policja musiała uciszac^^ No ale wiesz...uroki mlodosci. Korzystaj poki sie da
Milej zabawy dzis

Cytat:

Po raz kolejny, ehhh Ci faceci, tylko ...
Ano, chipsy dietetyczne o smaku cebulowo-śmietankowym, niesmażone na tłuszczu [pewnie na innym podobnym badziewiu;P], pochłonęłam w tempie błyskawicznym, tak jak Ty zupkię chińską ;] apropo Chin, jadłam dzisiaj chińską mieszankę warzywną na patelnię, o bleeeeeh, nie polecam. Smakuje, jak zmielone siano Chyba, że to stare było...

A moge wiedziec ile to to kalorii mialo na 100g i ile wazylo wszystko?
A ta mieszanka na patelnie to byla z Hotexu?
"Zmielone siano" dobreee

A ja zabieram się do gotowania czegoś pysznego, nie wiem jeszcze tylko czego
no i co ugotowałas?

Cytat:
Napisane przez 88niezapominajka88 Pokaż wiadomość

ale sie poswiecil
dobrze, ze fajnie sie z nim gada

a mnie dzis caly dzien nie bylo, bo rano pojechalam z mama i moim braciszkiem (chyba sie nie chwalilam jeszcze, ze mam braciszka, ktory ma 8 tygodni ) do przyjaciolki mamy, ktora tez ma takiego malego brzdaca

Nooo?Masz taka dzidzie w domu? Jak ma na imie.? Boze zazdroszcze Ci
Stary 2008-08-09, 19:06   #583
88niezapominajka88
Wtajemniczenie

GG do 88niezapominajka88

Baby a no mam taka dzidzie w domu ma 2 miesiace (prawie), a wyglada na 4-5 taki chlop wyrosniety hihi a na imie ma Mateusz

odchudzam się!
cel I - 64kg (do lutego)

Stary 2008-08-09, 19:09   #584
Baby14
Zakorzenienie

Cytat:
Baby a no mam taka dzidzie w domu ma 2 miesiace (prawie), a wyglada na 4-5 taki chlop wyrosniety hihi a na imie ma Mateusz
jejku fajnie tak ^^O ile on jest od Ciebie mlodszy?
Stary 2008-08-09, 19:27   #585
88niezapominajka88
Wtajemniczenie

GG do 88niezapominajka88

o 20 lat

odchudzam się!
cel I - 64kg (do lutego)

Stary 2008-08-09, 19:29   #586
Tarantulek
Rozeznanie

Hello moje skarby!!Nie było mnie 2 dni a tu tyle naprodukowane-przelaciałam juz tak troszke wzrokiem co u Was i :

Orzeszku ja tez chcem linka do nk, i jak sie tam czujesz w ogole?

Niuniuska ja tez jadłam dawno kiedys te chinska mieszanke i bleee normalnie
A co do TZ to piszcz na niego piszcz niech se nie pozwala-smierć jezdzi szybko

Dzis jest taka pogoda ze tylko spac i spać i jestem jakos lekko przygnębiona sama nie wiem czym
Aha no i....pogodziłam się z przyjacielem..nie wiem czy pamiętacie ale pisałam tu troche o nim...napisał do mnie....a ja nie jestem z tych pamiętliwych i się gniewac nie potrafie na smierc i zycie, ciesze się ze się pogodzilismy i oby tak juz zostało w koncu bo te poł roku było straszne...ale jestem ostrozna i nie robie sobie nadzieii, zobaczymy jak to bedzie..oby dobrze

Miłego wieczorka

To ja Mercy!
Tarantulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-09, 19:40   #587
88niezapominajka88
Wtajemniczenie

GG do 88niezapominajka88

Cytat:
Napisane przez Tarantulek Pokaż wiadomość
Hello moje skarby!!Nie było mnie 2 dni a tu tyle naprodukowane-przelaciałam juz tak troszke wzrokiem co u Was i :

Dzis jest taka pogoda ze tylko spac i spać i jestem jakos lekko przygnębiona sama nie wiem czym
Aha no i....pogodziłam się z przyjacielem..nie wiem czy pamiętacie ale pisałam tu troche o nim...napisał do mnie....a ja nie jestem z tych pamiętliwych i się gniewac nie potrafie na smierc i zycie, ciesze się ze się pogodzilismy i oby tak juz zostało w koncu bo te poł roku było straszne...ale jestem ostrozna i nie robie sobie nadzieii, zobaczymy jak to bedzie..oby dobrze

Miłego wieczorka
super, ze sie pogodziliscie

odchudzam się!
cel I - 64kg (do lutego)

Stary 2008-08-09, 19:55   #588
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
Dzień dobry
Jakoś mi się dziś wcześniej wstało, a wróciłam po 24 z kina samochodowego. kino samochodowe??!a gdzie takowe?ja tylko na amerykanskich filmach widzialam..Fajny film był, aż się kurde popłakałam [a to komedia była] lol ale to tłumaczy chyba zbliżający się okres;/ W drodze powrotnej posprzeczałam się z TŻ-tem, bo strasznie szybko jechał, fakt ulica była praktycznie pusta, ale ja mam jakieś lęki przed taką jazdą po tym wypadkuPowiedziałam mu, żeby zwolnił, bo nie chcę się zabić, a on krzyknął do mnie, że wszystkiego się boje, że jestem panikarą, pesymistką, wymyślam tylko co może się złego stać itp. Na to ja, jak na babę przystało, troszkę się rozpłakałam, chociaż nigdy tego nie robię, raczej jestem twarda i reaguję piskliwym krzykiem w razie potrzebynie martw sie kochana,nie ty pierwsza i nie ostataniaja czasem odstawiam taki cyrki,ze ho ho.hihihihi oczywiscie dopasowane do potrzeb sytuacjiNo i TŻ zmiękł, przeprosił, że krzyknął, ale ja dumnie dalej obrażonarochę mi przykro, że nie rozumie tej sytuacji...a wyciąga na wierzch wszystkie inne sprawy, że to, że tamto, że taka siaka jestem, a mi chodziło jedynie o strach po wypadku:/ Potem jeszcze przepraszał w sms-ach, ale żal pozostałh, faceci.
Cytat:
dzień agolek- oo, słodko, to musiał być uroczy wieczór. a na drugi raz zaproś tż-ta do wspólnego gotowania, wiem z autopsji, że to świetna zabawa, pichcić z facetem. ;D pewnie, że kupisz piękne auto- trzymam kciuki!

wiesz,ale my z TZ juz od paru lat mieszkamy razem wiec zaproszony byl chcac nie chcac pierogi nie wyszlo bo ciasto nie wyszlo..teraz jemy pyszny farsz lyzka z miski

zamierzam kupić sobie jakąś ładną bluzeczkę i porządnie się wyszaleć! na dziś planów jeszcze nie mam, ale coś się zorganizuje..
no i jak zakupy?masz bluzeczke? gdzie szalejesz dzis? udanej imprezki!!

Cytat:
Dzień dobry
Jeny,ale bym się wina napiła

Miłego dzionka kochane !!! .
hahahahaha:hahaha : Agness rozwalilas mnie na lopatki, wchodzisz rano na wizaz i prosto z mostu ''dzien dobry,ale bym sie wina napila'' zabrzmialo to fantastycznie a ja glupia zawsze mam ochote na kawe rano

Cytat:
oby autko było piękne niestety nie ma autka jescze

mój TŻ też zawsze szybko jeździ, chociaż już czasami naprawdę się boję faceci, dokładnie...to samo tutaj.. aczkolweik ja sie nie czepiam bo ja tez wariat jestem..lubie szybko ale tylko na w miare pustej autostradzie. wszystko z glowa.

mam nawet własną sishę w domu i palimy sobie czasami, pysznie jest ja palilam w Tunzji i Egipcie, przywiozlam sobi do domu al wklady mi sie skonczyly juz..fajna zabawa mimo,ze ja nigdy nie palilam. Albo wlasnie dlatego

3 w nocy szłyśmy przez centrum Kato śpiewając (a właściwie drąc się) dopóki nas policjant nie uciszył (i my mamy po 20-kilka lat
oj Ewcia, ty to jstes ciesze sie,ze sie bawilas dobrze,uwielbiam czytac o twoich poimprezowych przebojach

ja mowie dobry wieczor,

wrocilismy 30 min temu, 800km zrobilismy auta nie kupilam mimo,ze 3 ogladalam, jedno za glosno chodzilo, drugie mialo cos z biegami a trzecie sie eokazlo automatem!najgorsze, ze tu dzis koniec swiata poprostu!!!takie ulewy od rana,ze wycieraczki na najwiekszych obrotach nie nadazaly...aut przed nami nie bylo widac,tylko sciana deszczu.. 10h jchalismy i z 5 razy sie zamienialimy z TZ...nogi mi sie trzesly tak strasznie bylo...

teraz nalalismy sobie po drinku i jemy kolacje bo na obiad tylko McFlurry zjadlam..

najgorsze,ze caly dzien w aucie a ja nie kupilam zadngo...ale nie wydam kasy jak nie jstem calkiem pewna..

mielgo wieczorka laleczki
Stary 2008-08-09, 20:03   #589
Baby14
Zakorzenienie

Cytat:
o 20 lat
łoł ale w sumie to fajnie musisz miec...taka dzidzia w domku Mieszkasz z mama czy sama/?

Cytat:

Miłego wieczorka
A no to faaajnie ze sie pogodzilas Bedzie dobrze

Cytat:
super, ze sie pogodziliscie
Wiesz...Marzenka nie jest klotliwa osobka

Cytat:

ja mowie dobry wieczor,

wrocilismy 30 min temu, 800km zrobilismy auta nie kupilam mimo,ze 3 ogladalam, jedno za glosno chodzilo, drugie mialo cos z biegami a trzecie sie eokazlo automatem!najgorsze, ze tu dzis koniec swiata poprostu!!!takie ulewy od rana,ze wycieraczki na najwiekszych obrotach nie nadazaly...aut przed nami nie bylo widac,tylko sciana deszczu.. 10h jchalismy i z 5 razy sie zamienialimy z TZ...nogi mi sie trzesly tak strasznie bylo...

teraz nalalismy sobie po drinku i jemy kolacje bo na obiad tylko McFlurry zjadlam..

najgorsze,ze caly dzien w aucie a ja nie kupilam zadngo...ale nie wydam kasy jak nie jstem calkiem pewna..

o kurcze 800 km Jakbys jechała w lini prostej tak to dlaeko bys pojechała
U nas tez koniec swiata niestety strasznie boje sie jechac samochodem w taka pogode a prowadzic to juz sobie nie wyobrazam
No to smacznej i obfitej kolacji jak taki skromny obiadek byl

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-09, 20:10   #590
88niezapominajka88
Wtajemniczenie

GG do 88niezapominajka88

Agolek nie dzis, to innym razem kupicie trzeba byc pewnym w takich inwestycjach

a co do kina samochodowego, to nawet u mnie w Elblagu latem multikino robi takie seanse na dworze i sie oglada film z samochodow na parkingu jest taki duzy ekran na scianie
osobiscie nie bylam

Baby mieszkam z Mama a brat to brat przyrodni, bo moi rodzice sie rozstali 2 lata temu, a facet mojej mamy (ojciec brata) pracuje teraz w Norwegii

odchudzam się!
cel I - 64kg (do lutego)

Stary 2008-08-09, 20:10   #591
Tarantulek
Rozeznanie

Cytat:

wow800 km, ale nic kupno auta trzeba dobrze przemyśleć

Baby-

To ja Mercy!
Stary 2008-08-09, 20:36   #592
asiek14
Zakorzenienie

Cytat:

No racja...Pogoda okropna Zreszta mamy taka sama wiec lacze sie z Toba w bolu
A co to za zespol bedzie u Ciebie?
No widzisz? Szkoda ze nic wczesniej takiego mi do glowy nie przyszlo...a moze sie jeszcze jednak spotkamy ,co?
Aha i jesli mozna wiedziec to gdzie za granica byl Twoj tata?
no szkoda trochę. nadrobimy kiedy indziej
zespół to Hey
a tata był w Norwegii

Cytat:

fajka wodna wygląda np tak: http://www.wildorchidquilts.com/upload/AVALANCHE.jpg

mam nawet własną sishę w domu i palimy sobie czasami, pysznie jest

a co za zespół?
masz shishe!
a zespół jw.

Cytat:

No to bierz inną laskę ze sobą, żeby potem nie żałować, że w ogóle nie byłaś, o!

poszłam z nią - i tak fajnie było
a te chipsy gdzieś w carrefourze widziałam - ale nie wzielam, po co mnie ma na R kusić

Cytat:

a coz to za zespol??
jw

no i sobie poshishowałam miejsce bardzo sympatycznie, taka herbaciarnia z klimatem no i nie było zadnego problemu z wiekiem więłysmy sobie smak cytrynowy i praktycznie bez przerwy wciągałyśmy jakieś 1,5 godizny (byłam pierwszy raz ) i w sumie nic mnie nie wzięło po za lekkim bólem glowy takim jak po tabace
dopiero jak przyszłam do domu to mi się zaczęło lekko kręcić w głowie

jutro przychodzą jacyś goście, pewnie bedzie bardzo niezdrowy obiad i nie zbyt mi sie to uśmiecha a jak sie wymigam, to mama znów pomyśli że wpadam w anoreksje... ech no i co tu zrobić?

idę nadganiać inne zaległości
miłego wieczoru.

12.10.2012 moje włosy
14.09.2012 CP
Stary 2008-08-09, 20:50   #593
Tarantulek
Rozeznanie

Kurcze jestem podłamana troche, juz 10 dzien mojego dietkowania i mi się zachciało się pomierzyć a tu nic nie spadło.....

To ja Mercy!
Stary 2008-08-09, 20:50   #594
asiek14
Zakorzenienie

Cytat:
Kurcze jestem podłamana troche, juz 10 dzien mojego dietkowania i mi się zachciało się pomierzyć a tu nic nie spadło.....
a mierzyłas sie rano czy wieczorem?

12.10.2012 moje włosy
14.09.2012 CP
Stary 2008-08-09, 20:55   #595
Tarantulek
Rozeznanie

Cytat:
a mierzyłas sie rano czy wieczorem?
no własnie rano się mierzyłam....co mnie jeszcze bardziej podłamało, bo sie spodziewałam ze moze chociaz 2 cm spadną z kądś a tu nic a nic

To ja Mercy!
Stary 2008-08-09, 20:56   #596
Baby14
Zakorzenienie

Cytat:

Baby mieszkam z Mama a brat to brat przyrodni, bo moi rodzice sie rozstali 2 lata temu, a facet mojej mamy (ojciec brata) pracuje teraz w Norwegii
Mam nadzieje ze maly bedzie dawał sie wysypiac
Czyli dobrze podejrzewam u kogo bylas w tej Norwegii?

Cytat:
no szkoda trochę. nadrobimy kiedy indziej
zespół to Hey
a tata był w Norwegii

jutro przychodzą jacyś goście, pewnie bedzie bardzo niezdrowy obiad i nie zbyt mi sie to uśmiecha a jak sie wymigam, to mama znów pomyśli że wpadam w anoreksje... ech no i co tu zrobić?

idę nadganiać inne zaległości
miłego wieczoru.
W sumie fajnie by sie spotkac;-) Daleko masz do galerii Krakowskiej?
Ooo zespol Hey
Fajnie ze tata wrocil na stale. Moj jakos na razie nie chce wracac

Co do obiadu...e tam niezdrowy Moze mniejsza porcja eby mamy nie martwic?

Cytat:
Wlasnie...kiedy sie mierzylas?
edit: a z waga co?
Stary 2008-08-09, 20:58   #597
asiek14
Zakorzenienie

Cytat:
no własnie rano się mierzyłam....co mnie jeszcze bardziej podłamało, bo sie spodziewałam ze moze chociaz 2 cm spadną z kądś a tu nic a nic
spokojnie, przy następnym mierzeniu zobaczysz różnicę
Cytat:
Ooo zespol Hey

do Galerii mam 30 minut tramwajem
a obiad... zobaczę, co da sie wykombinować. moze zrobie dla siebie wczesniej

12.10.2012 moje włosy
14.09.2012 CP
Stary 2008-08-09, 21:02   #598
Baby14
Zakorzenienie

Cytat:
do Galerii mam 30 minut tramwajem
a obiad... zobaczę, co da sie wykombinować. moze zrobie dla siebie wczesniej
czyli mogłabys sie tam pojawic?
A z obiadem mozna i tak. Ale myslisz ze nie beda sie dopytywac czemu Ty nie jesz?
Stary 2008-08-09, 21:06   #599
Tarantulek
Rozeznanie

Cytat:
Mam nadzieje ze maly bedzie dawał sie wysypiac
Czyli dobrze podejrzewam u kogo bylas w tej Norwegii?

Ooo zespol Hey

Wlasnie...kiedy sie mierzylas?
edit: a z waga co?
Z wagą nie wiem-bo mam zepsutą, no nic poczekam jeszcze 10 dni i zobaczymy czy coś poleci....

To ja Mercy!
Stary 2008-08-09, 21:06   #600
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
o kurcze 800 km Jakbys jechała w lini prostej tak to dlaeko bys pojechała

no to bym z Glasgow do Francji chyba dojchala
U nas tez koniec swiata niestety strasznie boje sie jechac samochodem w taka pogode a prowadzic to juz sobie nie wyobrazam naprawde strasznie bylo,nie przesadzam..ale na szczescie juz w domciu
No to smacznej i obfitej kolacji jak taki skromny obiadek byl
skromny nieskromny, 300 bezsensownych kalorii..smaczne ale sie nie najadlam..ale teraz nadrobilam pizza.

Cytat:
Agolek nie dzis, to innym razem kupicie trzeba byc pewnym w takich inwestycjach zgadzam sie w 100%. Nie trudno wydac kase, ale jak kupuje auto tu musze byc na 100 pewna,ze to to a nie inne..Mam wybrany model - Alfa Romeo 147 i jestem na niego uparta wic inne nie wchodzi w gre najlpiej zeby bylo czarne,ewentualnie zlote

a co do kina samochodowego, to nawet u mnie w Elblagu latem multikino robi takie seanse na dworze i sie oglada film z samochodow na parkingu jest taki duzy ekran na scianie kurcze, swietna sprawa!
osobiscie nie bylam czas sie wybrac wiec
no, ja juz po drinczku i pizzy,leze pod kocem i czuje ze jeszcze 30 min i odplyne,wykonczyl mnie ten dzien..

dobranoc dziewczyny, kolorowych

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości