Scent Bar V - Strona 35 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-08-09, 20:05   #1021
Aragonte
Wtajemniczenie

Dot.: Scent Bar V

SpanishMyszko - życzę Ci, żebyś faktycznie mogła go jeszcze spotkać

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
Dziękuję. Oj, chyba mam kolczyki do kupienia...
Jest i mój Świętowit. Ostatni z ostatnich na zawieszkach...
Które kolczyki? Ja się czaję na parę rzeczy, ale chwilowo się wstrzymam, niech przetoczą się zakupy Lutkowe chociażby

Cytat:
Truskawo Kochana, to nie filmy. To muzyka!
Damageplan "New Found Power"
Ferever Will Burn "Forever Willl Burn"
Ha, dobrze obstawiałam jedną z tych płyt A że chodzi o muzykę, to od razu byłam pewna

Wbrew wieczornej porze piję kawę (pierwszą dzisiaj) i podjadam sałatkę owocową. Mniammmm
Poprawiam sobie humor, bo dalej martwią mnie moje włosy Jak dalej będzie z nimi tak kiepawo, to zetnę je do ramion
Aragonte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-09, 20:19   #1022
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Cytat:
Napisane przez Aragonte Pokaż wiadomość
SpanishMyszko - życzę Ci, żebyś faktycznie mogła go jeszcze spotkać

Które kolczyki? Ja się czaję na parę rzeczy, ale chwilowo się wstrzymam, niech przetoczą się zakupy Lutkowe chociażby

Ha, dobrze obstawiałam jedną z tych płyt A że chodzi o muzykę, to od razu byłam pewna

Wbrew wieczornej porze piję kawę (pierwszą dzisiaj) i podjadam sałatkę owocową. Mniammmm
Poprawiam sobie humor, bo dalej martwią mnie moje włosy Jak dalej będzie z nimi tak kiepawo, to zetnę je do ramion
Aragonte a co z włosami?

Ja polecam Merz Spezial albo Vitapil Naprawdę nie ma sensu faszerować się skrzypami i pokrzywami bo to tylko rozwala żołądek

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-09, 20:27   #1023
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Madziu, a czemu akurat Tunezja?
Jest tam coś ciekawego poza pustynią, Tunisem i Kartaginą?
pustynia właśnie

Cytat:
Napisane przez hecate Pokaż wiadomość
Kumpela moja zostalam dzis rano napadnieta.
Juz u niej bylam - opuchnieta i oszolomiona. Za nic nie zgodzila sie jechac dzis do szpitala. Ale obiecala, ze rano pojdzie.

Jtro sie z nia widze to zobacze co i jak.

4 facetow na jedna dziewczyne. Facetow - pff.

Oddala mu wszystko - telefon, mp3 (ale zachowala zimna krew i mowi do niego masz telefon ale ja karte wyciagam). Na co on stwierdzil, ze ma beznadziejny. No przegiecie paly.
Pozniej ja pobil.

Juz sa zatrzymani - ci co nie bili tez. Ale obawiam sie, ze gnojka szybko puszcza.

Ja tylko nie wiem po co ja uderzyl, jak sie nie stawiala. Po co dusil itp.

Hecate - to bardzo przykre

Cytat:
Napisane przez Favkes Pokaż wiadomość
Witam!
Jestem mężem favkes. Żoneczka prosiła aby przekazać obecnym, że z Alą już wszystko ok. i właśnie wyszły ze szpitala.Ala miała ostre zatrucie, odwodniła się ale kroplówki w szpitalu pomogły...
Pozdrawiam Tomek
\

Ufff....kamień z serca

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-09, 20:35   #1024
Aragonte
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Aragonte a co z włosami?

Ja polecam Merz Spezial albo Vitapil Naprawdę nie ma sensu faszerować się skrzypami i pokrzywami bo to tylko rozwala żołądek
Wypadło ich stanowczo za dużo po ostatnim farbowaniu odrostów, więc na bank odstawiam chemiczne farby Dzięki za polecenie tych specyfików, na razie łykam jakieś tabletki pokrzywowo-skrzypowe i stosuję serię Radical Farmony. Faktycznie już nie wypadają tak mocno, skóra głowy też nie jest tak podrażniona - chyba że umyję sobie łebek jakimś zwykłym szamponem, jak dzisiaj
Stary 2008-08-09, 20:38   #1025
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Cytat:
Wypadło ich stanowczo za dużo po ostatnim farbowaniu odrostów, więc na bank odstawiam chemiczne farby Dzięki za polecenie tych specyfików, na razie łykam jakieś tabletki pokrzywowo-skrzypowe i stosuję serię Radical Farmony. Faktycznie już nie wypadają tak mocno, skóra głowy też nie jest tak podrażniona - chyba że umyję sobie łebek jakimś zwykłym szamponem, jak dzisiaj
zobaczysz wrócą do normy tylko na to niestety trzeba czasu i sporej dawki cierpliwości..
aż za dużo o tym wiem

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-09, 20:42   #1026
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

Cytat:
Napisane przez burn-it-up Pokaż wiadomość
Byłam dziś w kinie na Mroczny Rycerzu.Podobało mi się,szczególnie diaboliczny Joker.Szkoda strasznie,że Heath już niczego więcej nie zagra....
No i piękny Batman nie widziałam tego aktora nigdy wcześniej
Batman - Christian Bale....

ja go kojarze glownie z American Psycho poryty film ale dla ujecia z jego tylkiem sie przemeczylam.

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
hecate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-09, 21:08   #1027
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Byłam dziś w kinie na Mroczny Rycerzu.Podobało mi się,szczególnie diaboliczny Joker.Szkoda strasznie,że Heath już niczego więcej nie zagra....
Bale zaczynał od Imperium Słońca Spielberga.
Moje ulubione filmy z jego udziałem to: Equilibrium, American Psycho i Mechanik. Polecam też 3.10 do Yumy i Prestiż. Naprawdę warto.

Cytat:
Napisane przez SpanishMyszka Pokaż wiadomość
Dziękuję za słowa pocieszenia, za to, że zawsze mogę liczyć na wsparcie z Twojej strony
Chyba masz rację, w moim przypadku po ranach zawsze zostają jakieś niechciane blizny.
Najgorsze są wspomnienia, które czasem wracają. Wystarczy coś drobnego - piosenka w radiu, mężczyzna o podobnym wyglądzie czy tym samym imieniu i wszystko sprowadza się do jednego, do sentymentalnych myśli o Nim.
Byłam na cmentarzu, nie udało mi się powstrzymać łez, ale już jest inaczej, już pogodziłam się z tym, że nigdy (w tym życiu) go nie zobaczę, więcej nie spotkam. Pogodziłam się z tym, że Go nie ma, chociaż to smutne i przykre, dotarło do mnie
Mam tylko głęboką nadzieję, że jeszcze kiedyś, że po drugiej stronie będzie mi dane Go ujrzeć. Już kiedyś to pisałam, wiem, że się powtarzam, ale chciałabym aby tak było
Myszko, to wsparcie wynika częściowo z tego, że wiem, przez co przechodzisz. Gdybyś potrzebowała pogadać - daj znać. Przynajmniej wysłucham ze zrozumieniem...
Co do wspomnień - po jakimś czasie uznałam, że dobrze, że są. Tylko tyle (i aż tyle) nam zostało.
Życzę Ci (Wam) ponownego spotkania. Ja nie mam nadziei... Wolę więc, żebyś to Ty miała rację
.

Cytat:
Ze dwie pary. Jedne to drakkary, drugie takie max proste, gładkie.
Ale też przeczekam zakupy. najpierw planuje Normę, potem Burning Leaves i może Serge Noir... Kolczyki nie uciekną, tym bardziej, że mam kilka pięknych, nowych par.

Cytat:
Ja się szczególnie ze swoim świrem nie ukrywam.

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Aragonte a co z włosami?

Skrzyp jest ok, moim skromnym zdaniem. A po Merz Spezial mnie akurat okrutnie posypały się włosy. Nie wiem dlaczego...

Cytat:

ja go kojarze glownie z American Psycho poryty film ale dla ujecia z jego tylkiem sie przemeczylam.
Taaaa... Ciało ma fenomenalne w tym filmie.
Przy czym ja uważam sam film (bez względu na walory estetyczne) za świetny. Naprawdę wyjątkowy.
A'propos American Psycho - miałam ubaw z kumplem, któremu nakazałam oglądanie. Nie zajarzył! Uznał, że film jest brutalny bez sensu. No po prostu ómaruam!
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-09, 21:23   #1028
annmarie
Wtajemniczenie

GG do annmarie Send a message via Skype™ to annmarie

Cytat:
Napisane przez Aggie125 Pokaż wiadomość
Pozdrowienia z Bulgarii! Nie wytrzymalam i oczywiscie weszlam do kafejki internetowej aby przejrzec co tu sie dzieje na Wizazu.
Hihi, tak myślałam, że nie wytrzymasz bez nas
A Warnę też miło wspominam - szczególnie delfinarium, w którym byłam jako dziecko

Cytat:
Madziu, a czemu akurat Tunezja?
Jest tam coś ciekawego poza pustynią, Tunisem i Kartaginą?

Nie, nie wpływa nijak.
Wracamy 29 sierpnia. A od 28 Polcon...
U mnie TŻ też coś o Tunezji wspominał. Ale w naszym przypadku najwcześniej październik wchodzi w grę... Może to i lepiej, bo ja za upałami nie przepadam. Chociaż mnie ostatnio Peru zaczęło po głowie chodzić, ale to na pewno nie w tym roku...

Sabbath, o czym masz wykład (jeśli to nie tajemnica)?

Cytat:
Tequilę tylko wtedy, kiedy odetną sobie neta (albo zacznę posługiwać się czcionką sympatyczną).
Przestawisz na "symbol", albo inną, równie "ładną"

Hecate, szkoda, że koleżanka nie poszła na obdukcję - debile się wywiną.

Mam nadzieję, że się mylę, ale kojarzy mi się to z pewną grupą, która działa w okolicach Karkonoszy swego czasu - to była inicjacja - szło 2-3 + jeden "zaprawiony" - "kradzież" była pretekstem - mieli pobić. I ten zaprawiony obserwował, czy są w stanie, jak, itp. I oceniał - nadają się, czy się nie nadają... Mam nadzieję, że się mylę i to po prostu czterech pijanych chłystków, bo jeśli to inicjacja, to będzie się powtarzać.

Cytat:
Chciałabym zobaczyć, w jaki sposób zachęcasz ich do poddania się takiej pieszczocie.
Mam skojarzenia z Hancockiem .

Cytat:
Napisane przez Favkes Pokaż wiadomość
Witam!
Jestem mężem favkes. Żoneczka prosiła aby przekazać obecnym, że z Alą już wszystko ok. i właśnie wyszły ze szpitala.Ala miała ostre zatrucie, odwodniła się ale kroplówki w szpitalu pomogły...
Pozdrawiam Tomek
To super, że to nic poważniejszego

Cytat:
Myszko... Głupio to zabrzmi, ale ja mam wrażenie, że to poczucie straty i tęsknota nigdy nie mijają. Człowiek uczy się z nimi żyć, zaczyna traktować jak część siebie, jak jakąś namiastkę tej więzi, którą utracił i zaczyna te trudne emocje w jakiś sposób lubić. Jak gdyby ta Osoba w ten sposób szła z nami przez życie...
Emocje są częścią nas... I dopóki jest coś, co może je zmieniać, to się zmieniają, ale jeśli tego czynnika zabraknie, zostają, wrastają w nas (przynajmniej tak jest ze mną). Dlatego gdzieś w duszy nosimy różne rzeczy - te dobre i te złe. Na szczęście z czasem, przez to, że są częścią nas, stają się łagodniejsze - ale nie znikają...

Myszko

Cytat:
Napisane przez tulipanka Pokaż wiadomość
chociaż zapewne milion drobiazgów jeszcze się po drodze znajdzie
Ja z tymi drobiazgami zawsze mam największy problem
Baw się dobrze

Cytat:
Kurcze, a ja mam zupełnie inne odczucia... Dla mnie Nicolson pozostanie niedoścignionym Jokerem, poza tym pierwsza godzina ciągnęła mi się nieziemsko, dopiero później zaczęło się szybciej dziać...
Stary 2008-08-09, 21:36   #1029
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

Cytat:
Przy czym ja uważam sam film (bez względu na walory estetyczne) za świetny. Naprawdę wyjątkowy.
A'propos American Psycho - miałam ubaw z kumplem, któremu nakazałam oglądanie. Nie zajarzył! Uznał, że film jest brutalny bez sensu. No po prostu ómaruam!
No jest ten film brutalny ale czy z sense czy bez sensu

Nie wiem - 2 razy ogladalam ale mowiac szczerze... podoba mi sie srednio.
Ale kwestie jaka wypowiada na koncu filmu, zreszta wykorzystana rowniez przez Children of Bodom na zakonczeniu (chyba) Bodom Beach Terror wielbie.

ale przy Christianie - podobal mi sie w Mechaniku.

(a moj ulubiony film jaki widzialam juz wiele razy a kwestie znam na pamiec niektore to The Crow z cudownym Brandonem Lee)

Annmarie - to dorosla kobieta, sila jej nie zaciagne nigdzie.

A ze gnoj sie wiwinie... no tego jestem pewna. I podejrzewam, ze zrobi to i kolejny raz.

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
hecate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-09, 21:43   #1030
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Czy do drinka z Malibu dodaje się mleko zwykłe czy skondensowane? I w jakich proporcjach się to miesza?

Frank Zappa

Stary 2008-08-09, 21:43   #1031
Kagan
Wtajemniczenie

Sabbath, mam nadzieję, że po przejściach z biurem podróży doszłaś juz do siebie i mimo, że musiałaś zapłacić więcej, to nastawienie do wyjazdu pozytywne ? Zyczę Ci, aby to były już ostatnie problemy związane z urlopem
Myszko, przytulam , bo tylko tyle mogę i mam nadzieję, że ten ogromny ból z czasem złagodnieje.
Favkes, cieszę się, że z córeczką lepiej
Hecate, to przykre co piszesz. Żeby takie rzeczy w dzień się zdarzały. Nie było nikogo, kto mógł jej pomóc?
Tulip, miłego odpoczynku
Ostatnio wiecej Was podczytywałam niż pisałam. Miałam dwa trudne dyżury, po których moja psychika nieźle dostała. Walnęło mnie tak, że nie umiałam sobie z tym poradzić. Zresztą ten tydzień w ogóle był napięty. Byłam w pracy 4 razy po 12 godz., ale od dzisiaj zaczynam urlop. Cieszę się, bo zaczynają mnie już drażnić ludzie, a to niedobrze. Wczoraj jeszcze zadzwonił mąż, że popsuł mu się drugi telefon i coś mam mu skołować jak będę jechała, bo bez niego nie może normalnie funkcjonować. A później zadzwoniła moja mama z informacją, że moja młodsza ma temperaturę i od rana wymiotuje i nie może jej przywieźć. Miałam dość.
Za to jutro wyłączam wszystkie telefony i śpię do 11
Madzik, mleko skondensowane, ja robię 1:1
Kagan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-09, 21:45   #1032
agnyska81
Zakorzenienie

Tulipku - udanego wypoczynku

Gópia panikara ze mnie Okazało się, że w pracy nikt nie ma do mnie pretensji. Ba, cała sytuacja nie jest nawet z mojej winy. No i kamień z serca, teraz tylko odreagować i już będzie ok. Jak sobie pomyślę, że sama sobie zafundowałam ten kilkudniowy stres

No więc odreagowuję - jestem jak wypompowana dzisiaj. A do tego oko lewe mi nawala, bo mam zapalenie spojówek.
Sobotni samotny wieczór w domu z dwoma kotami, kanarkami-śmieciuchami (rodzice przysłali do nas na kolonie, a sami pojechali się urlopować) i zbyt dużą ilością żarcia w lodówce to nie najlepszy scenariusz na pozbycie się resztek smuta

Edit:
Z serii must-have: marzę, żeby kupić (bo inaczej chyba nie obejrzę) oba sezony Miasteczka Twin Peaks. Osiągalne toto, ale cena niezachęcająca :/ A wzięło mnie porządnie, jak przeczytałam w zeszłym miesiącu "Pamiętnik Laury Palmer".

Joga z rana jak śmietana.
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-09, 21:47   #1033
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Kagan - dziękuję Domyśliłam się, że chyba skondensowane, bo to co zwykle pijałam było słodkie
A czy do tych dwóch składników dodaje się coś jeszcze?

I czy zwykłe mleko nie może być jako alternatywa?

Agnieszko - cieszę się, że wszystko się wyjaśniło

Frank Zappa

Stary 2008-08-09, 21:50   #1034
Kagan
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Kagan - dziękuję Domyśliłam się, że chyba skondensowane, bo to co zwykle pijałam było słodkie

Dla mnie ze zwykłym jest niedobre. Ja nie dodaję ic więcej, ale parę lat temu piłam pyszne drinki robione właśnie z Malibu. Ale zabij mnie- nie pamiętam co w nich było. Pamiętam tylko, że po 4 bodajże, które weszły mi jak kompocik, nie mogłam wstać
Agnieszko, super, że już wszystko się wyjaśniło i możesz przestać się martwić.
Stary 2008-08-09, 21:50   #1035
Paulinka_S
S. Sssss. SSSSS.

Cytat:

Agnieszko - cieszę się, że wszystko się wyjaśniło
ja robie malibu+mleko zwykłe+troche słodkiego skondensowanego pycha!

Paulinka_S jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-09, 21:52   #1036
annmarie
Wtajemniczenie

Cytat:
Madzik, a nie masz odrobiny śmietany? Wtedy spokojnie zwykłe plus śmietana

Ja dodaję jeszcze sok z cytryny
Stary 2008-08-09, 21:53   #1037
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez Kagan Pokaż wiadomość
Dla mnie ze zwykłym jest niedobre. Ja nie dodaję ic więcej, ale parę lat temu piłam pyszne drinki robione właśnie z Malibu. Ale zabij mnie- nie pamiętam co w nich było. Pamiętam tylko, że po 4 bodajże, które weszły mi jak kompocik, nie mogłam wstać
Skąd ja to znam Kiedyś jak byłam u kuzynki na wakacjach lubiłyśmy zamawiać pizzę na wynos. A, że trochę musiałyśmy poczekać, a w pizzeri podawali i alkohol, to zawsze po dwa Malibu (teraz powiem brzydko i dosadnie, ale po to żeby oddać istotę rzeczy) obciągnęłyśmy. Dawali w wysokich szklankach ze słomkami- piło się w 5 minut jak soczek A wchodziło gładko, że hej

Dzięki dziewczyny- widzę, że bez skondensowanego tak czy owak się nie obędzie. I dobrze- ma być słodko i kokosowo

Zaopatrzyłam się jeszcze w Martini I będę się alkoholizować. Chciałam jeszcze rum, ale nie znalazłam na półce

Frank Zappa

Stary 2008-08-09, 21:55   #1038
Kagan
Wtajemniczenie

Cytat:
Skąd ja to znam Kiedyś jak byłam u kuzynki na wakacjach lubiłyśmy zamawiać pizzę na wynos. A, że trochę musiałyśmy poczekać, a w pizzeri podawali i alkohol, to zawsze po dwa Malibu (teraz powiem brzydko i dosadnie, ale po to żeby oddać istotę rzeczy) obciągnęłyśmy. Dawali w wysokich szklankach ze słomkami- piło się w 5 minut jak soczek A wchodziło gładko, że hej
czyli nie jestem w temacie obciągania Malibu osamotniona
Stary 2008-08-09, 21:59   #1039
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
czyli nie jestem w temacie obciągania Malibu osamotniona

Nie

Frank Zappa

Stary 2008-08-09, 22:00   #1040
burn-it-up
Zakorzenienie

GG do burn-it-up

Cytat:

Czuję,że muszę to zobaczyć

Cytat:
Bale zaczynał od Imperium Słońca Spielberga.
Moje ulubione filmy z jego udziałem to: Equilibrium, American Psycho i eMechanik. Polecam też 3.10 do Yumy i Prestiż. Naprawdę warto.

Koniecznie muszę zobaczyć.Dziękuje za rekomendację

Cytat:
Napisane przez annmarie Pokaż wiadomość

Kurcze, a ja mam zupełnie inne odczucia... Dla mnie Nicolson pozostanie niedoścignionym Jokerem, poza tym pierwsza godzina ciągnęła mi się nieziemsko, dopiero później zaczęło się szybciej dziać...
Ja nie oglądałam poprzednich batmanów,może dla tego.Ale ten Joker zrobił na mnie wielkie wrażenie,na prawdę(szczególnie pamiętając inną genialną rolę HL w Brokeback Mountain)
Stary 2008-08-09, 22:01   #1041
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Napisane przez annmarie Pokaż wiadomość
Sabbath, o czym masz wykład (jeśli to nie tajemnica)?
O tworzeniu się konwencji science fiction na przestrzeni tysiącleci. Od Gilgamesza, przez mitologie, eposy bohaterskie, utopie, aż do Frankensteina Mary Shelley.

Cytat:
N
(a moj ulubiony film jaki widzialam juz wiele razy a kwestie znam na pamiec niektore to The Crow z cudownym Brandonem Lee)
Mnie, dla odmiany, znudził okropnie...

Cytat:
Annmarie - to dorosla kobieta, sila jej nie zaciagne nigdzie.

A ze gnoj sie wiwinie... no tego jestem pewna. I podejrzewam, ze zrobi to i kolejny raz.
Hecate, ja wiem, że dorosła kobieta, ale chyba tym bardziej powinna mysleć rozsądnie.

Jeśli ona nie podda sie obdukcji, człowiek ten rzeczywiście się wywinie (i słusznie, bo jak można oskarżyć kogoś o pobicie, na które nie ma żadnych dowodów?) i będzie miał okazję skrzywdzić następną osobę.

Cytat:
Sabbath, mam nadzieję, że po przejściach z biurem podróży doszłaś juz do siebie i mimo, że musiałaś zapłacić więcej, to nastawienie do wyjazdu pozytywne ? Zyczę Ci, aby to były już ostatnie problemy związane z urlopem
Dziękuję Kagan. Przyznam, że mieszane mam uczucia dotyczace tego wyjazdu, ale... W domu też głównie siedzę na tyłku, więc przynajmniej gorzej nie będzie.

Cytat:

Madziczko - mleko skondensowane koniecznie i koniecznie niesłodzone. Malibu samo w sobie jest słodkie jak szlag. Proporcje zależą tylko od Ciebie. 1:1 jest ok.
Wlewasz płyny do shakera, dodajesz ze 2-3 kostki lodu i szejkujesz do czasu aż powstanie jednolita piana - krem.
Pychota!

Agnysko - ciesze się, że sytuacja rozwiązała się pozytywnie. Teraz dla zdrowia psychicznego koniecznie musisz zaliczyć solidną imprezę z szaleństwem i śpiewami.
Stary 2008-08-09, 22:03   #1042
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Sabbath - a czy jest coś czym można zastąpić shaker? Bo nie posiadam I nie wiedziałam, że mleko skondensowane ma być niesłodzone - dziękuję za info

Frank Zappa

Stary 2008-08-09, 22:04   #1043
Aragonte
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
No więc odreagowuję - jestem jak wypompowana dzisiaj. A do tego oko lewe mi nawala, bo mam zapalenie spojówek.
Sobotni samotny wieczór w domu z dwoma kotami, kanarkami-śmieciuchami (rodzice przysłali do nas na kolonie, a sami pojechali się urlopować) i zbyt dużą ilością żarcia w lodówce to nie najlepszy scenariusz na pozbycie się resztek smuta
Ej tam, ja mam samotny wieczór z trzema kotami, beztrunkowy (w końcu postanowiłam żyć w cnocie i trzeźwości ), żarcia też mi nie brakuje w lodówce, ale nie narzekam. Jutro będę miała towarzystwo i chyba bardziej mnie to zmęczy niż ten wieczór

Cytat:
Z serii must-have: marzę, żeby kupić (bo inaczej chyba nie obejrzę) oba sezony Miasteczka Twin Peaks. Osiągalne toto, ale cena niezachęcająca :/ A wzięło mnie porządnie, jak przeczytałam w zeszłym miesiącu "Pamiętnik Laury Palmer".
Agnysko, a rzucisz adresem na PW? Bo może coś będę mogła zaradzić
Stary 2008-08-09, 22:05   #1044
agnyska81
Zakorzenienie

Magda, na co Ci rum? Przecież to świństwo

Edit:
Sabb - impreza się żadna nie zapowiada. Chyba znowu my będziemy musieli urządzić. Ale to nawet dobrze, przecież u nas zawsze imprezy udane

Aragonte - już biegnę sprintem napisać PW

Joga z rana jak śmietana.
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-09, 22:07   #1045
annmarie
Wtajemniczenie

Cytat:
Sabbath - a czy jest coś czym można zastąpić shaker?
Ja wrzucałam/wlewałam do pustej butelki po wodzie, zakręcałam i energicznie potrząsałam (jakoś o tym, że można byłoby kupić shaker przypominam sobie najczęściej późnym wieczorem ).
Stary 2008-08-09, 22:07   #1046
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:

Rum jest pppyyyssszzzznnnyyyy. Zwłaszcza w postaci herbatki "z prądem"

Annmarie - o, to jest myśl Czyli w poniedziałek musze się zaopatrzyć w mleko i małą butelkę wody mineralnej

Frank Zappa

Stary 2008-08-09, 22:08   #1047
Aragonte
Wtajemniczenie

Cytat:
O tworzeniu się konwencji science fiction na przestrzeni tysiącleci. Od Gilgamesza, przez mitologie, eposy bohaterskie, utopie, aż do Frankensteina Mary Shelley.
Ooo? Ja to chcę usłyszeć!
Marzenie ściętej głowy, niestety...
Stary 2008-08-09, 22:10   #1048
Kagan
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziękuję Kagan. Przyznam, że mieszane mam uczucia dotyczace tego wyjazdu, ale... W domu też głównie siedzę na tyłku, więc przynajmniej gorzej nie będzie.
Jeżeli nie będzie gorzej, to jest szansa, że będzie lepiej
Stary 2008-08-09, 22:11   #1049
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Koniecznie muszę zobaczyć.Dziękuje za rekomendację
Burn, czy zdjęcie w załączniku jest wystarczającą rekomendacją?

Cytat:
Sabbath - a czy jest coś czym można zastąpić shaker? Bo nie posiadam I nie wiedziałam, że mleko skondensowane ma być niesłodzone - dziękuję za info
Madziu, myślę, że... czymkolwiek zakręcanym. Na przykład słoikiem. Lejesz z połowę objętości i trzepiesz jak kretyn.

Cytat:
Rum dobry jest i basta.
Ciemny Captain Morgan. Mrrrau...
Wolnocłówka przede mną, a potem szklaneczka jamajskiego rumu po każdym posiłku (i myciu zębów) dla wytrucia afrykańskiej flory. Jak dotychczas działa.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg christian_bale_in_american_psycho.jpg (22,6 KB, 25 załadowań)
Stary 2008-08-09, 22:15   #1050
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:

Madziu, myślę, że... czymkolwiek zakręcanym. Na przykład słoikiem. Lejesz z połowę objętości i trzepiesz jak kretyn.

Cytat:
Rum dobry jest i basta.
Ciemny Captain Morgan. Mrrrau...
Wolnocłówka przede mną, a potem szklaneczka jamajskiego rumu po każdym posiłku (i myciu zębów) dla wytrucia afrykańskiej flory. Jak dotychczas działa.
To musi być... niebo....poezja... nie wiem co

Frank Zappa

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości