![]() |
#721 | ||||
Rozeznanie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.IV
czesc
![]() ja dzisiaj padnieta... o 6 pobudka bo naprzeciwko buduja dom... wrrr... ciezarowki i ogromny halas o 6 rano ![]() i jak sobie pomysle ile roboty i ile jezdzenia od poniedzialku to ![]() dzizus /9/ dni ![]() dzisiaj dentysta i ubieranie koszykow na cuksy i same cuksy tez... jutro jasna gora i wyciszenie (mam nadzieje ze pomoze) niedziela spowiedz (i juz bez grzeszenia ![]() poniedzialek przymiarka i ksiadz (doniesienia aktu chrztu TŻ i organista), dzwonic do zespolu wtorek probna fryzka (zabierac welon i tiare???) sroda odbior kiecy czwartek pazurki i wyjazd na sale ale juz nie pamietm po co piatek wizyta na sali i ustawianie winietek i stolow, odbior projektora i testowanie go na sali plus przecwiczenie pierwszego tanca ![]() sobota... az strach pomyslec ![]() i gdzies jeszcze po dordze wizyta u kolezanki w salonie kosmetycznym Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
Nasz ślub: ![]() ![]() Maja: ![]() ![]() Zębuszka: ![]() ![]() Edytowane przez Agata R Czas edycji: 2008-08-14 o 09:03 Powód: skleroza |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#722 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() dzięki buziaki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#723 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziekuję za odpowiedź ![]() Jestem u kilku dziewczyn z wątku - na pewno u Kasieńki ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja nie lubię publicznego całowania, nie jestem osobą wylewną ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#724 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Zycze powodzenia w opalniu ![]() Cytat:
![]() Juz chyba po próbnej fryziurze, ale za makijaz potrzymam kciuki ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#725 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i ja też trzymam kciuki za Was ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#726 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() już się uśmiecham Cytat:
![]() A czemu cichutko?? Czy ja wiem... Średnio dobrze się czuję... ![]() I jakoś nie wiem o czym pisać ![]() Mam dość nudzenia się w pracy, czasem wolałbym pobiegać <tak jak pracowałam 1,5 roku w McDonaldzie>. Ileż można siedzieć na dupsku?? Wrrrr... Kejtinku- ![]() Mili- ![]() Liloszku- ![]() ![]() Dżastinko- gdzie się podziewasz pyszczku? ![]() Widgeciku- mysia-pysia ale z Ciebie pracuś ![]() Kinuś- buzi ![]() Agatko- achhhhh loczku Ty mój ![]() Gosieńko- buziaczek ![]() Kakusiu- kiss ![]() Malutka- ![]() Ava- główka do góry ![]() Izulek- myszkooo ![]() Izazusia- wracaj do nas stokrotko ![]() Martulek- buziak ![]() Sofferka- ciumek ![]() Malinko- fajnie, że nas odwiedzasz ![]() jeszczepanno- ![]() madziczkuuuuu- rybeńko molestuj już tę krawcową od poniedziałku!! ![]() ![]() biedroneczko- cmokas ![]() katia- jak tam dżampreza?? ![]() asiuk- buzka ![]() toverku- proszę więcej pisać i nadrabiać zaległości ![]() katey- nie stresuj się żabko- będzie cudnie! a ta sesyja do gazety ![]() ![]() mika- skarbie no rzeczywiście kupa roboty, dacie radę ![]()
![]() |
#727 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() jutro na sale troche balonami ozdobic (reszte zrobi dekoratorka-takim sposobem zamiast 850 zaplacimy 600zl) no i bedziemy cwiczyc nasz 1szy taniec ![]() wczoraj w domu jak mam z siostra ubraly mnie w kiecke (musza nauczyc sie ladnie zawiazac tyl i podpinac tren ![]() ![]() pani z gazety do mnie dzwonila i krotki wywiad co i jak: (pani)-gdzie sie poznaliscie (ja)-na necie (pani)- oooooooj jak ciekawie ![]() ![]() (ja) -bo mlody jest strazakiem ![]() itp aa i widzialam kreacje tesciowej ![]() i wiecie co??? kolor to jakis taki brudny bialy albo szaro bialy albo jakis zgaszony srebrny.... w kazdym arzie dziwny i jasny!!!!!!! ale cytujac tekst jakies piosnki disco: "ale mnie to wali bo jestem na fali" ![]() buzie dziewczyny ![]()
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
||
![]() ![]() |
![]() |
#728 |
Wtajemniczenie
|
Kasieńka jak ja lubię Twoje epistoły Królewno
![]() Kinusia 16? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#729 |
Zakorzenienie
|
Kejti no to trzymam ja rowniez kciuki za ten wasz wypad, widze, ze nie wszystko stracone
![]() Agata R - oczywiscie przypominajka aby wziac aparat zapisana ![]() Asiuk, Kasienka - dziekuje za pozytywne fluidki ![]() Podziwiam Cie Kasienka za taki optymizm, za taka energie ![]() ![]() Pozdrawiam Wszystkie cieplutko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#730 |
Zadomowienie
|
Sle Wam wszystkim buziaki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#731 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ale z nami zawsze jest raźniej ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#732 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kasienko nie tyle pracus co korzystam z okazji ze siedze sama w pracy i obmyslam prezent dla rodzicow i mam juz calkowicie rozrysowana koncepcje... uffff... teraz tylko musze to wykonac tak aby nie dowiedzieli sie o tym ![]() Katey gratuluje pozytywnego nastawienia. Oby tak do konca ![]() on: czy slub tutaj obok w kosciele? ja: tak on: no to szybko bedzie ja: nie sadze moj brat: a ile macie ksiezy? trzech? ja: tak trzech on zbladl moj brat: i 2 zespoly? on zrobil prawie tak ![]() a ja ![]() Wiec zrozumial dlaczego powiedzialam ze na 18.... hihih Edytowane przez daget Czas edycji: 2008-08-14 o 09:59 Powód: dodanie linku dla Gosienki |
|
![]() ![]() |
![]() |
#733 |
Zakorzenienie
|
ano tyle i mnie i Tobie Skarbie
![]() ja się jakoś na razie nie denerwuję, ale boję się, ze kumulacja nastąpi przed samym ślubem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#734 |
Wtajemniczenie
|
no po prostu dziewczyny jesteście rewelacyjne
![]() ![]() dzięki wielkachne buziaczki dla Was wszystkich ![]() daget ten przebieg rozmowy mnie powalił ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#735 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A kawke tez własnie pije ![]() Cytat:
![]() ![]() Powodzenia i trzmam kciuki, żeby wszystko sie udało ![]() Kasieńka mam nadzieje ze czujesz sie juz lepiej ![]() Kejti oby wyjazd poztywnie wpłynął na Wasze relacje ![]() Daget - super fryzurki!! Cos dla siebie podejrzę ![]() Edytowane przez agulla.@ Czas edycji: 2008-08-14 o 09:58 Powód: bo fryzurki sa super :) |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#736 |
Wtajemniczenie
|
cześć dziewczynki
![]() Kasienka ![]() ![]() mam coraz mniej czasu, te dwa dni co były to tylko jeżdżenie ![]() ![]() wczoraj byłam na 2 przymiarce i już nie mogę się doczekać kiedy odbiorę tą moją kiecunię ![]() ![]() sama już nie wiem co jeszcze trzeba załatwić ![]() dużo przez te dwa dni napisałyście może dziś uda mi się nadrobić ![]()
![]() |
#737 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w majtaskach ![]() ![]() ![]() do sklikania Sofferka ![]() Kakusia mam nadzieję, że ten nastrój Ci przejdzie i spowrotem będziesz cieszyć się przygotowaniami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#738 | |
Zakorzenienie
|
Proszę bardzo!
![]() a cóż to jezd?? ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Gdzie mieszkasz?? ![]() A któż mnie tam podziwia??? Kakusiu ![]() Jaka ja tam jestem pełna energii??? Jestem leniem niesamowitym tak naprawdę. ![]() Jestem po prostu oszołomcem ![]() ![]() A Ty mi tutaj się nie smutaj <mmm.. jakie rymy> Czeba być optymistycznym ludziem! Buzi ![]() Dżastinko ![]() Agulla- kochana nie myśl, że zapomniałam o buziaku dla Ciebie <no może troszku> ![]() ![]() ![]()
![]() |
#739 |
Wtajemniczenie
|
Kasieńka epistoły=wypocinki postowe=Twoje cudaczne posty-taaaaakie fajnie wyczerpujące treść
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#740 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
<ciemna masa ze mnie> ![]() ![]() ![]() Dziękowac za komplement pysiu ![]()
![]() |
#741 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#742 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#743 |
Wtajemniczenie
|
a powiedzcie mi czy miałyście upatrzoną jakąś fryzurkę czy zdałyście się całkiem na fryzjera????
bo ja mam długie do pasa włoski, proste i gęste - fryzjer próbny już umówiony, ale nie wiem czy szukać czegoś sama czy zaufać fachowcom ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#744 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#745 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
też zdaję się tak jak Daget całkowicie na moją Przyjaciółkę Fryzjerkę ![]() ciekawe jak Mili ![]() Kasienko plosę ![]() buziak dla Nieobecnych ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#746 |
Wtajemniczenie
|
no własnie i tu jest ciężka sprawka
bo fryzjerka, która strzelała mi fryzurki od roku jest w Irladnii i jestem umówiona z fryzjerką poleconą przez przyjaciółkę, a moich włosków nie zna ![]() ![]()
![]() |
#747 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#748 |
Zakorzenienie
|
Skarby cieszę się, bo przed chwilką zadzwonił do mnie Uki z wiadomością, że jego brat zarezerwował nam pokoje w Sarbinowie.
![]() ![]() ![]() Jeszcze tam nie bylam ![]() Co prawda mam @, ale ma nie być upałów, więc mogę jechać połazić troszku i zjeść mojego ukochanego halibutka ![]() Echhhh... od razu mi lepiej... Tylko skoro jedziemy pociągiem... to nie mogę za dużo tobołów ciągnąć ze sobą. ![]() Trza się przygotować na zimno, bo ma być nie za ciekawie. Zawsze to coś! ![]() Prezes uciekł do domu, więc nie muszę udawać, że pracuję ![]()
#749 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ja jeszcze trochę muszę poudawać, a przyznam Wam szczerze, że już na prawdę mi się nie chce, potrzebuję odpoczynku,a na razie mamy taka sytuację w firmie, że urlopu nie wezmę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#750 |
Raczkowanie
|
odnośnie weekendowych wyjazdów:
DZIEWCZYNY CO MAM ZABRAĆ W BIESZCZADY? nigdy nie byłam, nie wiem nawet do jakiej miejscowości dokładnie jedziemy, nie wiem czego mam się spodziewać... czy taka kurtka jesienna przejściówka to nie przesada?maże jakiś grubszy sweter wystarczy...?
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:21.