|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3091 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode cz. III
Cytat:
I jak poszukiwania? Macie już wstępną datę i jakiś swoich faworytów jeśli chodzi o sale?
|
|
#3092 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nareszcie nie jestem sama ze ślubowaniem w 2010 |
|
|
|
|
#3093 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Date chcielismy 14.08 ale zobaczymy czy znajdziemy ladna, wolna sale. Zainteresowana jestem m.in: Domem Weselnym Ola, Dworem Lwowski, czytałam też dużo dobrego o Kmicicu i Fiescie iSzalonym Kogucie.. Ale zobaczymy co wyjdzie w praniu wesele ma byc na ok 150-180 osob..Troszke mnie tez przygotowania przerazaja..ale jeszcze kuuupa czasu![]() O widze onaella, że nawet ten sam termin nas interesuje ..a gdzie robisz wesele? Juz coś pozałatwialas?
|
|
|
|
|
#3094 | |
|
Zadomowienie
|
Wszystkim ślubującym w sobotę Wizażankom Wszystkiego Naj, naj, naj, najlepszego, spełnienia marzeń, dużo miłości i samych radości
Cytat:
![]() Jeśli chodzi o Fiestę (sama mam tam wesele) to jeśli chcecie mieć tańce i jedzonko na jednej sali to tam mieści się max. 150 osób. Do 200 robię na dwóch ale tamta druga już nie wygląda tak ładnie. Więcej informacji chętnie po 18 października udzielę ![]() A co do nazwiska to ja mam piękne nazwisko , mój przyszły mąż również. Imię mam długaśne, zresztą oba nazwiska też są długie. Ale w sumie nie z tego powodu wybieram nazwisko męża - po prostu chcę I uważam, że każdy ma prawo się wypowiedzieć nawet jeśli my mamy inne zdanie na dany temat i nie koniecznie czyjeś zdanie nam się podoba. Po to jest forum i to tu właśnie o to chodzi żeby móc wyrazić swoją opinię. Ja na przykład mam taką
|
|
|
#3095 | |
|
Zakorzenienie
|
miss.hot , calva , katey wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia; życzę Wam aby nieosiągalne cele stały się zdobyczą dnia codziennego a rzeczywistość byla piękniejsza od marzeń. I oczywiście mnóstwo miłości i wzajemnego zrozumienia
Cytat:
|
|
|
|
|
#3096 |
|
Raczkowanie
|
Miss.hot, Calva, Katey wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia, spełnienia wszytskich Wspólnych marzeń, dużo szczęścia i miłości.
|
|
|
|
#3097 |
|
Zadomowienie
|
Wszystkim dziewczynom ślubującym w sobote wszystkiego naj, mam nadzieje że ten dzień byl najpiękniejszym w waszym życiu, ja za dwa tygodnie nerwy i stres już robią swoje, życze wszystkim miłego dnia.
A co chodzi o nazwisko to już nie moge sie doczekać zmiany, będe nosić nazwisko męża, bo swojego nie chce, po rozwodzie rodziców mam wstret do swojego nazwiska i chce go zmienić.
|
#3098 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
katia - na wizaż zawsze znajdę chwilkę, niestety na dłuższą relację trochę będziecie musiały poczekać ![]() Dziś jedziemy w plener z p. Zomerem, a wieczorem jeszcze ciąg dalszy wesela dla najbliższych w ogrodzie No i w środę wylatujemy w podróż poślubną Co do nazwiska to mam je po mężu Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#3099 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Gratuluję i czekamy na mega wielgachną relację Jeszcze raz wszystkiego najlepszego dla Ciebie i męża
|
|
#3100 |
|
Rozeznanie
|
przyjemnej i bezpiecznej podróży poślubnej
![]() Dziewczyny,jaki macie pomysł na drugi dzień wesela, (bo sala robi tylko dwudniowe i tak wyszło ze jest ten drugi dzień) jak chodzę na te poprawiny to różnie to wygląda... ci co chcą to piją, Ci co głowa boli nie bardzo wiedzą co ze sobą począć, i te drugie dni to troszkę takie dobitki, bo widno jest itp. nie wiem może to tylko moje odczucie... wiec chciałabym coś wymyślić jakąś "atrakcję" nawet nie wiemy czy chcemy zespół na drugi dzień czy muzykę dać "swoją" myślimy z TŻtem o pokazie multimedialnym z Naszymi zdjęciami od dzieciństwa z przyjaciółmi i rodziną co będą na weselu, takie troszkę z żartem, muzyczką... może nauka tańców jakiś wspólnych belgijka, czy w parach, macie jakieś pomysły? a i ta nieszczęsna fontanna z czekoladą( ) któraś z Was ją wynajmuje? jakieś opinie?? ostatnio słyszałam ze kelnerzy nie nadążali sprzątać taki był syf koło niej...
|
#3101 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#3102 |
|
Rozeznanie
|
Co do nazwiska - ja też będę miała po mężu, mimo że mam kilka publikacji pod swoim obecnym nazwiskiem i może wskazane byłoby podwójne... ale od początku byłam zdecydowana, że chcę mieć po mężu
. Zresztą każdy robi tak jak chce, swoje zdanie można wyrazić i nie ma co się unosić z tak błahego powoduWczoraj ustalilismy menu w Oli - wszystko bez problemów. P. Andrzej doradził co warto zamówić a co najczęściej zostaje na stołach i lepiej nie zamawiać. Ogólnie jestem zadowolona - zresztą - oby gościom smakowało, ja pewnie zbyt dużo nie zjem Zamówiłam księgę gości i tablice bo już czas najwyższy - mam nadzieje, że dojdą na czas. 30 sierpnia 2008r.
|
|
|
|
#3103 |
|
Zakorzenienie
|
Miss.Hot cieszę sie że wszystko się udało!! zdjecia mam oczywiście - nie wiem chyba ok 100
taki ze mnie fotograf :-P... a wiesz że Twój były sąsiad to mój kolega??i jeszcze jedno - baw się dobrze w podróży poślubnej!!
|
|
#3104 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mi się pomysł wielu świadków bardzo podoba, ale i tak musisz wybrać główną parę, bo tylko dwoje świadków podpisuje się na dokumentach. I tak ktoś musi być bardziej wyróżniony... |
|
|
|
|
#3105 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
http://www.fotoalbumy.com/index.php?...t_id=11&pid=58 |
|
|
|
|
#3106 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#3107 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
my wybraliśmy zespół Alien. Fajnie grają, pani nie wyje i nie fałszuje. Bawią się z gośćmi i spełniają większość Twoich życzeń dotyczących zabawy. Ale wiesz...? Mogą być już zajęci. Podpisywaliśmy umowę w kwietniu tego roku na maj przyszłego a i tak mieli tylko ten jeden dzień wolny. Ale poszperaj na forum. Na pewno coś znajdziesz. Większość "rzeczy ślubnych" wyszukałam w taki sposób. Pozdrawiam i powodzenia |
|
|
|
|
#3108 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3109 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
W zasadzie bez niej czy z nią mamy ustaloną cenę za osobę taką samą. Więc skusiliśmy się.U mnie na weselu będzie bardzo mało dzieci (dokładnie 2 dzieci do 2 lat), więc mam nadzieje, że goście będą uważali i nie narobi się niepotrzebnego bałaganu. Więcej szczegółów co do fontanny po 6 września
|
|
|
|
|
#3110 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#3111 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jaki sąsiad ? Bo nie kojarzę
|
|
#3112 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3113 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3115 |
|
Raczkowanie
|
Obdzwoniłam dziś hurtownie alkoholi, w sobotę odwiedziłam hipermarkety (oprócz makro) i jeśli któraś z was potrzebuje alkoholu to mogę powiedzieć że w hurtowni LUMAR mają soplicę 0,5l za 16,71. W sobotę jedziemy się tam zaopatrzyć, mają też napoje gazowane, soki i co ważne można oddawać nienapoczęte zgrzewki napojów.
Ciekawa promocja jest w tesco - na jednej półce stoi sobie soplica w cenie 17 z groszami. A obok w alejce z wielkim szyldem "Promocja" za 18,99 Pytam się grzecznie kasjerki o co chodzi, jaka jest ta cena bo potrzebuję większej ilości na ona z oburzeniem że co ja od niej chcę, cena jest taka jaka wchodzi na czytniku. Także uważajcie na "promocje"
"Uśmiech kosztuje mniej od elektryczności a daje więcej światła"- A.J. Cronin Edytowane przez omikrona Czas edycji: 2008-08-18 o 15:04 Powód: literówka |
|
|
|
#3116 |
|
Raczkowanie
|
hej wszyskim, kurcze nie mam za bardzo czasu by tu zagladac zaległosci mi sie narobiły - omikronia jesli chodzi o soplice to w biedronce była po 16,49
tez chcemy tą wódke jakos najbardziej nam odpowiada smakiem ;P
|
|
|
|
#3117 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Znalazłam coś ciekawego na podziękowania dla rodziców: http://slodkiebukiety.pl/ zamierzamy wykorzystać coś takiego zamiast tradycyjnych bukietów Co o tym sądzicie?
|
|
#3118 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Może nie jestem obiektywna bo straszny ze mnie łasuch ale wydaje mi się że to naprawdę bardzo ciekawy pomysł - dwa w jednym. Poza tym te bukiety wyglądają naprawdę oryginalnie
|
|
#3119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mogę ci powiedzieć, że w Kmicicu byłam i oglądałam tą sale, i ładnie się prezentuje ale u nas była skreślona ze względu na dwa powody, pierwszy to dwie sale, do tańczenia i do jedzenia oddzielne, a drugoe to, to, że obok w drugiej sali może być drugie wesele. Jak dla mnie to by było straszne, mieć obok inna Parę Młodą, mimo, że właścicielka mówiła, że goście sobie nie przeszkadzają to i tak bym nie chciała. Co do reszty to Ci nie wiele mogę powiedzieć, bo nie jeżdzilam tam, bo dla mnie te sale za małe są. Pozdrawiam i zdawaj relacje jak idą przygotowania Edytowane przez onaella Czas edycji: 2008-08-18 o 21:15 |
|
|
|
|
#3120 |
|
Raczkowanie
|
Ja bede miala wesele w Domu Weselnym Ola. Mi sie tam bardzo podoba! Sala jest na 250 osob, wiec spora. Cena na nastepny rok to 110 zl/os. Podaje strone internetowa:
http://www.domweselnyola.pl/
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:24.

Jestem tu nowa..od 2 dni czytam namietnie całe forum Lublinianek. Slubowanie planuje na lato 2010, jestem w trakcie szukania sali.. 

) któraś z Was ją wynajmuje? jakieś opinie?? ostatnio słyszałam ze kelnerzy nie nadążali sprzątać taki był syf koło niej...

Nie chcę by ktoś czuł się urażony moją wypowiedzią, po prostu takie jest moje zdanie na ten temat