|
|
#2281 | |||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część III
Tak trzymać Dorotko
sądząc po obecnym tempie Cytat:
Z chęcią odwiedziłabym Wenecję, bo byłam tam tylko raz i to na kilka godzin, a przecież tam zwiedzania jest na kilka dni... Uwielbiam takie miasta z klimatem, a już takie zabytkowe uliczki ... tam wszędzie jest miejscówka na dobre zdjęcia, nie wspominając o stylizowanych sesjach, jaki mi się marzą...O odchudzaniy zapomnij Kobieto, bo osobiście Cię z tasaczkiem będę ganiać , masz ładną figurę Cytat:
![]() Cytat:
Moje małe makabreski pamiętam, że po kilku latach od napisania dalszych losów wyciągaliśmy z moim bratem moje stare zeszyty i mieliśmy z tego niezłą "zieję" w sam raz na poprawę humoru.PS. Porcelainnn'ko - właśnie to dostrzegłam, ten szampon już jest wrzucony na składowy, ale zanalizuję go później, bo muszę zaległości ponadrabiać. |
|||
|
|
|
|
#2282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A potem ludzie się dziwią dlaczego ktoś ma problem ze swoją samooceną i zaniża swoją wartość ![]() Ja już dawno stwierdziłam, ze nie obchodzi mnie to co ludzie myslą na temat mojego wyglądu ( chociaż nie podoba mi się to co widze w lustrze, ale jeśli miałabym to zmienić to tylko dla siebie a nie dla innych), włosów, ciuchów jakie noszę itd bo mam się podobać sobie i dobrze się ze sobą czuć No i podobać się TŻ, ale nie znaczy to, ze nie będe nosiła swoich ulubionych ciuchów tylko dlatego, ze jemu się nie podobają ![]() Chociaz zdarza się, ze czasami usłyszę jakiś komentarz na temat swojego wyglądu i robi mi się przykro... ![]() |
|
|
|
|
|
#2283 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale mi akurat gadają o charakterze, pyskata, bezczelna..Mam ostry język, nie da się ukryć... Też ciągle o tym słyszę,ale się nie przejmuję, chociaż...właściwie to powinnam i i should change
|
|
|
|
|
|
#2284 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
mnie czepiają sie o charakter najbardziej;/ pokłóciłam sie tam z ciotką. dorosła kobieta to powinna wiedziec co wypada a co nie, jak mi ciągle mówiłam ze jestem za gruba to ja jej tez zaczęłam docinac, ze ma takie tłuste włosy ze mogłaby je umyc, ze ja przynajmniej wiem co to depilacja itd. ale juz naprawde pusciły mi nerwy
|
|
|
|
#2285 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja tak samo bym odpowiedziała. Pewnie, najbardziej mnie wkurza "starszym należy się szacunek". ZA CO? Szanuję wszystkich ludzi albo wybranych przeze mnie. Mam gdzieś ile przeżyła, jeśli jest chamską ropuchą. Dlatego podchodze do każdego z szacunkiem, jak nie zasługuje, to szacunek ulatuje i obojętnie,że ta osoba pochowała 12synów, 13 psów i eksmitowano ją z domu w młodości. |
|
|
|
|
|
#2286 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aż mnie zatkało. Widocznie mają nierówno pod sufitem. My Ci szczerze powiedziałyśmy jak wyglądasz (ile ja bym oddała za taki brzuch ), więc tymi burakami się nie przejmujJa bym powiedziała, żeby sobie mózg wyprostowali... |
|
|
|
|
|
#2288 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2289 | |||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. Cytat:
![]() Cytat:
.Też potrafiłam spędzać całe dnie nad pamiętnikiem jak miałam z 12-16 lat, mam zapisane kilka zeszytów. Ale kiedyś spale, bo takie głupoty, że głowa mała Cytat:
.Ile egzaminów przeniosłaś na wrzesień ? Ja musiałam zdać wszystko w sesji, uczyłam się po kilkanaście godzin dziennie, bo wiedziałam, że we wrześniu zacznie się studium i nie będzie czasu. Cytat:
Cytat:
.Cytat:
![]() Toż to właśnie prostowane włosy(bo one takie widać że sztucznie wyprostowane bez objętości) odchodzą do lamusa, najładniejsze są naturalne teraz. A co do figury, to ja też w wieku 16 lat usłyszałam raz w życiu jak ktoś powiedział, że mam za dużo ciała. Strasznie mnie to zabolało i odchudzałam się jak głupia, strasznie niezdrowo, rozstroiłam sobie metabolizm, znów przytyłam i dopiero teraz po zmianie nawyków jest dobrze, odchudzałam się z głową i co najważniejsze, nie dlatego, żeby komuś coś udowodnić, tylko pierwszy raz w życiu dla siebie. |
|||||||
|
|
|
|
#2290 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Narpierw był ruchomy (w podstawówce), potem stały. Z efektu nie jestem do końca zadowolona, ale pewnie dlatego, że trafiłam na beznadziejną orto i w trakcie leczenia musiałam ją zmienić. Powinnam przed założeniem usunąć wszystkie ósemki (a ona stwierdziła, że mogę a nie muszę, więc tego nie zrobiłam oczywiście). Efekt końcowy nie jest taki jaki sobie wymażyłam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jej jak Ci zazdroszcze tej Grecji Bardzo mi się podoba to zdjęcie z kreteńską uliczką. Nie wiem czy w Grecji też takie są, ale w Chorwacji było mnóstwo takich wąskich i pozakręcanych uliczek - one mają w sobie niesamowity urokCytat:
![]() A z blogami to nie jest podobnie jak ze zdjęciami, że można ograniczyć do nich dostęp osobom trzecim ![]() Cytat:
Widzę, że mimo tego, że darowałam sobie smsa jakaś telepatia zadziałała![]() Cytat:
itp. Smutne, że to właśnie te najbliższe osoby potrafią czasem tak nas ranić. Zapewne nieświadomie, ale jednak.Mirelko śliczna z Ciebie dziewczyna to poprostu postaw na ćwiczenia Nie szalej z dietami, bo naprawdę szkoda takiej figury. Zdjęcia piękneDorotko śliczny nowy ava
|
||||||
|
|
|
|
#2291 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() zawsze ktos będzie niezadowolony, w zeszłym roku jak tak mocno schudłam to wyzywali mnie od anorektyczek ![]() Cytat:
|
|
|
|
#2292 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zauważyłaś Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#2293 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Tylko, że u mnie to było celowe i napewno nie dla mojego dobra, no chyba że to taka metoda wychowawcza
|
||
|
|
|
|
#2294 |
|
Zadomowienie
|
Mirelka! Nie waż sie odchudzać, ćwicz, ruszaj się tak, ale nie odchudzanie. Przecież Ty jesteś teraz super zgrabna i w dodatku w okresie w którym hm... rosną krągłości(?) więc byś sobie tylko zaszkodziła. Masz idealną figurę teraz
![]() A co do takiej życzliwej rodziny, to z moich obserwacji wynika, że najbardziej ich drażni gdy się nie liczysz z ich zdaniem. Oni powiedzą swoje, często złośliwe i nieobiektywne zdanie, Ty sie uśmiechniesz lub nie zareagujesz ( ominiesz wzrokiem np.), tak jakbyś nic nie słyszała i zrobisz swoje, według swojego uznania. Najgorsze co można zrobić to wdać się w dyskusję. Niekonfliktowo, ale takim złośliwym osobom puszczają wtedy często nerwy i zachowują się jak rozkapryszone dzieciaki, które nie dostały tego co chciały ![]() Ja ogólnie jeśli kogoś nie lubię/nie toleruję staram się unikać jego towarzystwa. Nie kryję swojego zdania, ale staram sobie też nie zatruwać czasu
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
|
|
|
|
#2295 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a cwicze bardzo często a do wrzesnia znowu na tańce tak ze ruch zapewniony
|
|
|
|
#2296 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Opalenizna piękna No i oczywiście zazdroszczę wyjazdu, cudne widokiCytat:
![]() Cytat:
Daj znać, jak efekty![]() Cytat:
Ale często na tym się kończy Mam takie, w których nie wyszłam ani razu albo tylko raz
|
||||
|
|
|
|
#2297 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
23 ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
|
#2298 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki za wszystkie kciuki
Henna przesunela sie na jutro, bo pozno sie za nia wzielam. Wlasnie zastanawiam sie, czy do soku z 2 cytryn, ktory nie wystarczyl oczywiscie do rozcienczenia 200g henny moge dolac troche zimnej wody? Czy pedzic po owoce?Oleczka - ta magiczna liczba wynosi 6 - WSZYSTKIE
|
|
|
|
|
#2299 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2300 |
|
Zakorzenienie
|
Nebya(z małej litery), siedzi na Modowym i Plotkowym
Nie ma zbyt dużo postów, woli czytać i oglądać
|
|
#2301 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
![]() mam do was pytanie , ostatnio z nudow ogladam strasznie duzo telewizji ... moze az za duzo , ostatnio natrafilam na program " chce byc jak ona " czy jakos tak i tam jedna stylistka robiła babce wloski i nakładala farby ciemnej trochę , nie mieszała z amoniakiem tylko samo takie z tubki i suszyła i powiedziała, ze robi tak zeby wlosy były błyszczące, myslicie , że to cos daaje? bo tak mnie zaintrygowało to troszke ;]
|
|
|
#2302 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2303 | |
|
Zakorzenienie
|
Jako,ze mam dziś smutny dzień ze złymi nowinami, wkleję tylko zdjęcia włosów mojej babci, a resztę przejrzę wieczorem.
o, proszę. Idę się wyżyć na mikrofonie, zawitam później, jak wróci nastrój
|
|
|
|
|
#2304 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2305 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
blonndee, spodziewałam się foczki ociekającej tłuszczem, a tu zgrabna babka
![]() Cytat:
Nawet mu się płakać nie chce, leniuch jeden.Cytat:
Miałam wtedy 9 lat i ryczałam jak słyszałam tę piosenkę. Od tej pory, nie lubię tej bajki. ![]() Cytat:
.Cytat:
.Cytat:
Cytat:
.Co to za szkoła ? ![]() Mirelko,ale się fajnie włoski prezentują ![]() Cytat:
![]() U mknie takie komentarze były często odnośnie stanu mojej cery. Naprawdę nie rozumiem, czemu to ludzi obchodzi ile mam pryszczy na mordce. Muszą dołować człowieka jeszcze bardziej. Z czasem nauczyłam sie olewać, udawać,że nie słyszę, lub obracać w żart. Jest spokój. Nie warto tracić nerwów ![]() Cytat:
. Dostałam te książkę jak miałam 8 lat i przeczytałam w jedno popołudnie. Strasznie mnie to fascynowało wszystko ![]() Cytat:
![]() Jestem zła na służbę zdrowia. żeby się leczyć, w tym kraju, to trzeba być naprawdę zdrowym człowiekiem. Fizycznie i psychicznie.
||||||||||
|
|
|
|
#2306 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
|
#2307 |
|
Rozeznanie
|
hejka wam
|
|
|
|
|
#2308 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tzn ja moze nie jestem jakas super gruba, ale przyzwyczailam sie do swojej drobnej sylwetki i jak juz mam chwile czasu to chcialabym do niej wrocic zanim bedzie za pozno... silownia to moze nie bo nie lubie tak cwiczyc na sprzetach przy wszystkich i ta klimatyzacja... ale sport zdecydowanie, wole to niz diety![]() Cytat:
wlosy owszem, jak na drozdzach! tu mam glownie spiete albo mokre, ale teraz muskaja mi juz ramiona! najkrotsza jedynie grzywka, w najkrotszym miejscu do ust, w najdluzszym do brody. tak wiec idzie idzie Cytat:
![]() co do sportu to sie zgadzam! Cytat:
Cytat:
no no, odezwala sie ta co musi! wiesz ty co, ze komleksy... no niieee... jak ty jestes za gruba to ja chyba zaliczam sie do jakichs przewlekle otylych!
|
|
|
|
#2309 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
ja mam naprawde duze miesnie od sportu, tylko teraz pod ta warstwa tluszczu tego nie widac niestety... ja chce tylko ten nadprogramowy tluszcz co mi sie tak nagle perfidnie zaczal odkladac zlikwidowac, ale bez przyrostu miesni.Cytat:
![]() bo jak mialam chyba 15 lat pojechalam do wloch z almaturem, tez mialam tego samego dnia rzym co dyskoteke, tyle ze ja wybralam oczywiscie rzym. i nie zaluje wstawania o 1 wnocy i dluuugiej podrozy autokarem Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
gdyby nie on to byloby seksi! moze ja za pozno zaczelam dojrzewac?
|
|
|
|
#2310 | |
|
Zadomowienie
|
A niech strzela, powiem, że jesteś moją ciocią Izą
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:52.

... tam wszędzie jest miejscówka na dobre zdjęcia, nie wspominając o stylizowanych sesjach, jaki mi się marzą...
, masz ładną figurę 
w sam raz na poprawę humoru.

Aż mnie zatkało. Widocznie mają nierówno pod sufitem. My Ci szczerze powiedziałyśmy jak wyglądasz (ile ja bym oddała za taki brzuch

. ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

a że w tym momencie usypia Julkę wkręciłam się na chwilę na neta - jak na pasożyta przystało 

Daj znać, jak efekty

Wiesz,te zdjecie w wodzie, aż chce się Ciebie zagadać
w dupsko