|
|
#3211 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy Luty 2021 cz.II
Cytat:
![]() Przytyłam 2 kg i nie wiem czy to nie za mało Wysłane z mojego Mi A2 Lite przy użyciu Tapatalka
|
|
#3212 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
chociaż aż tak to tego nie widzę więc nie wiem gdzie to jest ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi póki co brzuch nie ciąży. Co do kolejki to jeszcze mi się nie zdarzyło, żeby ktoś zauważył i przepuscił. No ale wierzę, że jeszcze można to pomylić z byciem grubą ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3214 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój mnie ostatnio pochwalił za wolny przyrost wagi ale coś czuję że teraz to przywalilam przez ten miesiąc odkąd jestem na L4
|
|
#3216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
takie dziwne. Nie od macicy. Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3217 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
) teraz o dziwo to się odmieniło. Ale 90% przypadków to mężczyźni, kobiety raczej starają się mnie wyprzedzać chociaż to różnie bywa ale jest bardzo miłe. Życzę spotkać takich fajnych ludzi jakich ja ostatnio spotykam ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3218 |
|
💑🐱📚👶
|
Zabieram się za kompletowanie zamówienia w Aptece Gemini
|
|
|
|
#3219 |
|
Zakorzenienie
|
Wrzuc pozniej swoja liste
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3220 |
|
Zakorzenienie
|
Chłop z bratem pojechali z rana do sklepów budowlanych. Jeszcze ich nie ma
![]() Tz zadzwonił i pytał jakie drzwi chce. Takie wybieranie jak się nie widzi. Wysłane z mojego Mi A2 Lite przy użyciu Tapatalka
|
#3221 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3223 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego Mi A2 Lite przy użyciu Tapatalka
|
|
#3224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3225 |
|
Zakorzenienie
|
Ej, bo mnie Faith nastraszyła z tym twardnieniem
ale już wiem, mnie trochę ciągnie skóra zaraz pod cyckami i z boków więzadła na koniec dnia. To chyba od ciężaru? ![]() Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#3226 |
|
💑🐱📚👶
|
Nairobi - wpiszesz mi na pierwszej stronie:
4.11 - wizyta u gina, godz. 8.15
|
|
|
|
#3227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To ja tez poproszę 9.11 na 14:45 jeśli możesz ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#3229 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Haha. Padłam ![]() Ja jadłam wszystko. Na początku lekkostrawne ale to dlatego że miałam okropne hemoroidy po porodzie i starałam się unikać zaparć ![]() Właśnie sobie wyobraziłam żołądek połączony z cyckami ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#3230 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
najgorzej że nie przetłumaczysz ze to niemożliwe 🤷☠♀️![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3231 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Moja kuzynka leżała na sali z babką co karmiła dziecko z poranionych piersi. Wymiotowało mlekiem z krwią Może tam była podobna sytuacja i ktoś stwierdził że to sok pomarańczowy ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- Cytat:
Ja jadłam tortillę z Mc’Donalda w nocy po porodzie bo tak późno przyjechałam do szpitala że się nie załapałam na kolację ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#3232 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#3233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie to w ogóle dramat że kolacje w szpitalach są 16-17. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#3234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3235 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Żeby tylko próbowała Waszego dziecka bić ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- Cytat:
Ja byłam w szpitalu o 14, o 15 wyszłam z izby przyjęć a o 17.15 było już po porodzie Następnego dnia przynieśli śniadanie dla mnie i męża to dosłownie zassałam obie (całkiem spore) porcje ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- Jedyne co jest ważne a nie każdy zwraca uwagę to żeby podczas kp pilnować żeby dużo pić. Ja miałam takie dni że gdzieś wyszłam i się zapominałam z tym piciem i następnego dnia były efekty w postaci mniejszej ilości mleka Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#3236 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, ale dziś nastukałyście!
Cytat:
![]() też myślę, że 1 listopada to będzie masakra... u nas co prawda w labie tyle samo ludzi będzie, ile zawsze jest, bo wszystko rozpisane na godziny i nie można przyjść z marszu, choć wiadomo, chory może się trafić. Ale w sumie zawsze może ![]() Cytat:
ja akurat wolę minimalistyczne rzeczy, więc z tych dwóch to chmurka bardziej w moim guście, ale zupełnie nie ma co się tym sugerować ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
). Mnie na razie przepuścili dwa razy i raz sama poprosiłam o przepuszczenie w kasie pierwszeństwa, bo kolejka była megadługa.Cytat:
Ale pewnie wtedy nie będzie usg, tylko kontrola wyników i L4. Umówiłam się jeszcze na wizytę we wtorek, 13.10, o 20.00, do innego lekarza, bo tam można z mężem i będę kasować wizytę.Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#3237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w takim razie grzecznie poczekam do 18 października ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#3238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem oczywiście, jak będzie tym razem, to tylko info sprzed dwóch lat nic w stories nie zdradzała, jak duży będzie rabat ani dokładnie kiedy
|
|
|
|
|
#3239 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
![]() ![]() Wczoraj na urodzinach chrześnicy był lutowy dzieciaczek, mieliśmy pogląd jak to będzie za rok. Dziecko złoto - spał w największym hałasie, lekko kwęknął jak się obudził, do karmienia tylko się nadstawiał i otwierał buzię, w ogóle nie jęknął na nic, nie przeszkadzało mu kto go trzymał na rękach i na wszystko tak uważnie patrzył. Jakby dziecka nie było, a przy tym ciągle gdzieś zaglądał uśmiechnięty pyszczek. 🤩🤩I w ogóle jakoś mi tak miło było, wszyscy słodzili, że super wyglądam, że jak to 22tc, a brzusio taki zgrabny i mały. I że na pewno chłopak, bo tak ładnie wyglądam. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ---------- Jak siądę do komputera później to spiszę Wam co ja mam w koszyki Gemini. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chciałabym takie grzeczne dziecko ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:45.

ja tak chciałam brzucha bo mój tż też mi mówił że go nie ma a już mam go trochę dosyć
chociaż im większy tym więcej ludzi mnie przepuszcza w kolejkach 

mój mnie ostatnio pochwalił za wolny przyrost wagi ale coś czuję że teraz to przywalilam przez ten miesiąc odkąd jestem na L4
takie dziwne. Nie od macicy. 

dodam że ona nie karmiła wgl piersią, z jakich powodów nie wiem ale chodzi mi o to że też nie ma doświadczenia w tym temacie. No i jak wy do tego podchodzicie? Mam zamiar jeść normalnie po porodzie, wiadomo bez alko i papierosów ale też bez zakazów np kurczaka 

To już bym bardziej uwierzyła jakby mówiły że smażonego nie wolno bo mniej zdrowo.
Może tam była podobna sytuacja i ktoś stwierdził że to sok pomarańczowy 

i będę kasować wizytę.
Dziecko złoto - spał w największym hałasie, lekko kwęknął jak się obudził, do karmienia tylko się nadstawiał i otwierał buzię, w ogóle nie jęknął na nic, nie przeszkadzało mu kto go trzymał na rękach i na wszystko tak uważnie patrzył. Jakby dziecka nie było, a przy tym ciągle gdzieś zaglądał uśmiechnięty pyszczek. 🤩🤩