|
|
#61 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Najlepsze, najwspanialsze rzeczy, jakie zrobili dla was faceci.
Ja też mam wspaniałe wspomnienia... Czytając ten wątek przypomniałam sobie wszystko
Chodzi o mojego byłego chłopaka. W ogóle nie byłam nim zainteresowana, miałam innego, a on i tak nie rezygnował... Cały czas się do mnie odzywał, aż w końcu doprowadził do rozpadu mojego związku Po jakimś czasie i wielu naszych "przypadkowych" spotkaniach zmieniałam zdanie o nim. Jest on nietypowym facetem: jest młody, strasznieeeeee przystojny i na brak pieniędzy nie narzeka (a oprócz tego wszystkiego lubi disco polo i zaraził mnie tym) i niespodziewałam się, że zrobi dla mnie coś tak romantycznego, zwłaszcza, że nie byliśmy jeszcze razem...Któregoś wieczoru, jak ja już spałam zadzwonił do mnie i kazał wyjść przed dom, bo ktoś tam na mnie czeka. Zaskoczona i zaspana wyszłam, a tam okazało się, że siedzi na fotelu wielki, pluszowy, biały miś i ma na szyi zawieszoną płytę na czerwonej wstążeczce.... Okazało się, że była tam nagrana 16 razy piosenka "Biały miś" ![]() Zwariowałam dla niego.... ![]() |
|
|
|
|
#62 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Brak słów.... BAJKA! Aż sie poplakalam Gratuluje... i zycze zdrowka
|
|
|
#63 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki
|
|
#64 |
|
Zadomowienie
|
Mój TŻ na któres z kolei urodziny zrobił mi fajną niespodzianke. Za moimi plecami poprosiła rodzinke aby nie dawali mi prezentów tylko każdy dorzucił jakiś grosik.Jako ze TŻ kupił nowy samochód to musiał jechać go zarejestrować.Przyjechal pod dom nowym samochodem i pokazał mi rejestracje na ktorej widnieje moje imię.
Oczywiscie podziekowałam całej rodzince , jednak pomysl był jego
|
|
#65 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak słooooooodko!
|
|
|
#66 |
|
Wtajemniczenie
|
Chyba najwspanialszą rzeczą jaka dla mnie robi jest to że ze mną wytrzymuje
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
był ze mną gdy rodziła sie nasza córeczka...
|
|
#68 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny, super wątek. |
|
|
|
|
|
#69 |
|
Raczkowanie
|
Zamarzyłam się Wizażanki
, idealnie przed snem . Dobranoc Kobietki, niech Wam się śnią piękne historyjki, a potem się spełniają
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie Twoja historia też bardzo wzruszyła, życzę Wam wiele szczęścia
|
|
#71 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję, Fresa; ten mężczyzna to chyba dla mnie nagroda od losu po tych dwóch, których opisywałam w wątku o męskich potworach... Widocznie trzeba było przejść przez czyściec, żeby trafić do nieba
|
|
#72 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() - rozmawiałam z wtedy przyszłym TŻem na gg i napisałam zw, bo szłam rozwiesić pranie. Wtedy on zapytał czy mi pomóc i... za pół godziny (mieszkaliśmy paręnaście km od siebie) był u mnie ![]() - kolega, który miał zamiar zostać kimś więcej, na zimowym spacerze (na który zabardzo nie miałam ochoty iść) wiózł mnie na sankach przez całe miasto ![]() - inny kolega (romantyk jakich mało) mieszkający wtedy ok.25km ode mnie wysłał mi wieczorem smsa, żebym wyszła na klatkę. Okazało się, że na wycieraczce czeka na mnie list i różyczka a on przejechał taką dorgę tylko wyłącznie po to, aby to tam położyć i jest już w drodze powrotej do domu! Po wizycie u fryzjera szłam na popołudniowe zajęcia w szkole i okazało się, że czeka na mnie przed wejściem Nie mógł się doczekać zobaczenia mojej nowej fryzury i chciał naprawić mój rower, z którym miałam problemy ![]() Kiedy w końcu przeprowadziłam się do jego miasta (poznaliśmy się jak jeszcze tam nie mieszkałam), w dniu przepowadzki czekał na mnie sliczny bukiet kwiatów przed drzwiami do nowego domu
|
|
|
|
#73 |
|
Raczkowanie
|
Byłam ostatnio na spacerze z TŻ. Było po deszczu, więc wszędzie pełno kałuż. Doszliśmy do jednej, której nie było jak obejść, więc On wziął mnie na ręce i przeniósł przez nią
|
|
#74 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#75 |
|
Rozeznanie
|
|
|
#76 |
|
Zadomowienie
|
dzięki, dziewczyny... historia ma ciąg dalszy
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=697
|
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
Wanda cudowny facet
No i mam nadzieję że się zgodziłaś ![]() Mój TŻt zrobił dla mnie wiele cudownych rzeczy.. Raz na walentynki jeszcze nie miał samochodu pojechał busem do miasta oddalonego o kilkadziesiąt km. tylko po to żeby mi kupić moje ukochane perfumy, były okropne mrozy a on się pofatygował busem. W drodze powrotnej zgubił te perfumy które tanie nie są, i wrócił z powrotem żeby kupić mi je jeszcze raz ![]() Albo kiedy raz ode mnie wracał a mieszka w sąsiedniej miejscowości to uciekł mu autobus i koło północy szedł przez las do domu nic mi nie mówiąc bo mnie nie chciał martwić. A najwspanialszą rzeczą jaką dla mnie zrobił, było zmienienie się z imprezowego podrywacza nie stroniącego od wszelkiego rodzaju używek, wymieniającego panienki co dyskotekę w cudownego, wiernego już od ponad 3 lat faceta I to jest dla mnie najwspanialsza rzecz jaką zrobił
|
|
#78 |
|
Rozeznanie
|
oh.jaki cudowny wątek
wanda164 gratuluje mężczyzny a jeśli chodzi o mnie to najwspanialsza rzecz jaka zrobil dla mnie mój Tż wydarzyla się w walentynki. Umówiliśmy się że spędziemy te walentynki zwyczajnie. Kino, pizza etc. Zwolniłam siś specjalnie z lekcji godzine wcześniej żebym mogła sie przygotować. Ledwo weszłam do domu dostałam smsa "kochanie wejdz na gadu" więc migiem poleciałam do swojego pokoju. Otwieram drzwi, a tu z góry lecą na mnie płatki róż A mój męzczyzna stoi między tym wsyztskim z jedną malutką różą
Gdy się zobaczyło tylko raz piękno szczęścia na twarzy ukochanej osoby, wiadomo już, że dla człowieka nie może być innego powołania, jak wzbudzanie tego światła na twarzach otaczających nas ludzi. — Albert Camus |
|
|
|
|
#79 | |
|
Raróg
|
Wyciągnął mnie z marnego życia.
Pierwszy raz zobaczył mnie w szpitalu, gdzie trafiłam po przedawkowaniu leków. Zmęczenie coraz gorszymi efektami leczenia depresji, ciągłymi napadami lęku i brakiem zrozumienia ze strony bliskich dla mojej choroby pchnęło mnie w końcu do takiego kroku. Nie wiedziałam, że ktoś często siaduje przy moim łóżku. Uważałam go zresztą potem za dobrego kolegę i tyle. Nie łączyło nas nic, ani wiek, ani zainteresowania itd. Nie rezygnował, a ja upierałam się, że tylko mu się coś ubzdurało, że to w życiu się nie uda. Ludzie patrzący na to wszystko z boku postanowili uświadomić mi w końcu, że zrobię straszną głupotę, jeśli nie dam mu szansy. Po cichu, w moim skołatanym łebku i tak planowałam uskutecznić to, co mi się wcześniej nie udało, stwierdziłam więc, że co mi tam, wcześniej dam sobie ostatnią szansę. Cieszył się niemożliwie. Po jakimś czasie zrozumiałam, że i ja potrafię jeszcze kochać. Dziś nie poznaję sama siebie. Cieszę się z każdego kontaktu z ludźmi, sprawdzam się w pracy (jednej i drugiej, obie niełatwe). Nie przejmuję się bzdurami. Bez żadnych leków, żadnej terapii. Ja - ta sama, która kiedyś trzęsła się, gdy miała iść do głupiego sklepu parę kroków od domu, aż w końcu w ogóle przestała gdziekolwiek chodzić i przypominała ludzki wrak. Zrobiona przez niego głupia kolacja dla mnie wprawiała mnie w ciężki szok, a przecież robił tak dużo, codziennie, uczył mnie żyć od nowa. Długa to była droga, a jak bardzo mnie cieszyła zauważalna poprawa, coraz dłuższe okresy dobrego nastroju. Coraz częściej wierzę, że jakoś jednak to życie się ułoży. Tylko co ja powiem dzieciom, kiedy spytają, jak poznałam ich tatę?
|
|
|
|
#80 |
|
Raczkowanie
|
az się popłakałam. piekne te wasze historie wizażanki
|
|
#81 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
heheWiec i moze ja powiem choc moze to nie piekne ale milo wspominam moj TŻ jest facetem raczej mało wylewnym i daaleko mu do romantyka Kiedys napisal mi cudnego sms-a ze kocha itd, myslalam ze to wierszyk jakis i mu napisalam ze ladne znalazl a on to sam napisal Druga rzecz to Walentynki, szukał na szybko prezentu jakiegos a ze zielony z tego co dziewczyny lubia zaczepił jakas kolezanke i mu wybierac miala pomagac wiec dostalam serduszko z napisem "Kocham Cię" spie z nim do dzisiaj i bez tego zasnac nie umiem
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:56.

Po jakimś czasie i wielu naszych "przypadkowych" spotkaniach zmieniałam zdanie o nim. Jest on nietypowym facetem: jest młody, strasznieeeeee przystojny i na brak pieniędzy nie narzeka (a oprócz tego wszystkiego lubi disco polo i zaraził mnie tym) i niespodziewałam się, że zrobi dla mnie coś tak romantycznego, zwłaszcza, że nie byliśmy jeszcze razem...

. Dobranoc Kobietki, niech Wam się śnią piękne historyjki, a potem się spełniają

i... za pół godziny (mieszkaliśmy paręnaście km od siebie) był u mnie
No i mam nadzieję że się zgodziłaś