|
|
#901 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: KWC - wątek do zgłaszania błędów
Ja bym jeszcze raz poprosił, o możliwość dodania przeglądania profilu użytkowników z recenzjami kosmetyków z podziałem na kategorie
|
|
|
|
|
#902 |
|
Recenzentka Miesiąca - Lipiec 2019
|
Halo, halo! Nie mogę wejść w najnowsze recenzje koleżanek wizażanek :P Mogę dopiero przeczytać i polubić je na drugi dzień. W swoją najnowszą również wejść nie mogę. Odpala się tylko strona produktu, a recenzja tak jakby nie istniała.
|
|
|
|
|
#903 |
|
Administrator
|
Hej,
Czy ten sam problem pojawia się gdy zrobisz to samo ale z innej przeglądarki niż tej w której występuje problem ? |
|
|
|
|
#904 |
|
Recenzentka Miesiąca - Luty 2018
|
Obawiam się , że to usterka nie ma związku z przeglądarką niestety . Żadna wizażanka nie może otworzyć ani swojej recenzji ani tej dodanej przez kogoś
. Można to zrobić dopiero po 7 rano kolejnego dnia . Czyli wszyscy jesteśmy jeden kawucetowy dzień do tyłu
|
|
#905 | |
|
Administrator
|
Cytat:
Dziękuję za informację ![]() |
|
|
|
|
|
#906 |
|
Przyczajenie
|
U mnie to samo. Nie widać dzisiejszych recenzji...wiadomo czy ten problem będzie rozwiązany?
|
|
|
|
|
#907 |
|
*
|
Nie wiem, czy problem jest znany i czy był zgłaszany (wyszukiwarka nie pomogła) - dotyczy funkcji "Ulubione":
1) Nie mogę dodać nowej przegródki - niby pokazuje się napis, że "Nowa przegródka została utworzona", ale jej nie ma. 2) Nie zgadza się liczba produktów w przegródkach - jest tak naprawdę mniejsza lub większa niż pokazuje lista (chodzi mi miejsce w profilu w zakładce "Ulubione" - z lewej strony jest lista zakładek oraz ilość produktów, jaka jest każdej z nich. Tak samo, kiedy klikam w rozwijaną listę w prawym górnym rogu.) Być może błąd powstaje w momencie, kiedy jakieś kosmetyk został usunięty/scalony z innym już po tym, kiedy dodałam go do ulubionych. Edytowane przez Summer Czas edycji: 2023-02-05 o 19:20 |
|
|
|
|
#908 | ||
|
Administrator KWC
|
Cytat:
problem został zgłoszony, jak tylko będę wiedziała coś więcej to wrócę z info niestety do momentu rozwiązania problemu wszelkie poprawki trzeba bedzie odkladac na dzien nastepny, bo wtedy faktycznie sie pojawia w widoku ta recenzja ---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- Cytat:
od kiedy problem występuje? czy probujesz dodać przegródkę z telefonu czy laptopa? |
||
|
|
|
|
#909 | |
|
*
|
Cytat:
Widzę, że teraz te przegródki już pojawiły się. Może to jest podobnie jak z widocznością recenzji... ![]() Natomiast co do nieprawidłowej liczby kosmetyków - ten błąd jest od bardzo dawna, od "zawsze", po prostu nie zgłaszałam go wcześniej. |
|
|
|
|
|
#910 |
|
|
|
|
|
|
|
#911 |
|
|
Tak jeszcze bez złośliwości chciałabym zgłosić literówkę. Przy obserwowanych i obserwujących na profilu są przyciski ''Zobacz wYszystkich''. Wkradło się dodatkowe ''y''. Rzuciło mi się dzisiaj w oczy
|
|
|
|
|
#912 |
|
*
|
Kolejny problem z "Ulubionymi" - po usunięciu przegródki nie da się utworzyć nowej przegródki o tej samej nazwie co usunięta, ani też zmienić nazwy istniejącej przegródki (na taką samą nazwę, jaką miała usunięta przegródka).
|
|
|
|
|
#913 | |
|
Administrator KWC
|
Cytat:
Absolutnie nikt tego nie odbiera za złośliwość Wręcz dziękuję - zgłosiłam
|
|
|
|
|
|
#914 |
|
|
Od paru dni mam problem z wchodzeniem w ''aktywności''. Tylko raz mi się udało wczoraj, a tak to pojawia się błąd. Konkretnie ''504 Gateway Time-out''. To samo w przeglądarce na telefonie.
|
|
|
|
|
#915 |
|
Przyczajenie
|
Witam od jakiegoś czasu mam problemy techniczne nie wiem z jakiego powodu. Urządzenie iPhone, cały czas to samo. W KWC nie mogę dodać opinii, ponieważ po przyciśnięciu dodaj opinię nie pojawia się okno do wpisu. Podobnie jest w klubie recenzentki, gdzie nie mogę zgłosić się do testowania, gdyż też nie otwiera się witryna aby uzupełnić dane. Proszę o odpowiedź.
|
|
|
|
|
#916 |
|
Administrator
|
Z jakiej przeglądarki korzystasz na iPhone?
Czy możesz sprawdzić czy to samo się stanie na innym urządzeniu np. na komputerze? |
|
|
|
|
#917 |
|
Zakorzenienie
|
Dziwna sytuacja u mnie jest - marka mimo, że jest w systemie nie chce dać mi się wprowadzić przy zgłaszaniu nowego produktu.
Problem występuje na: Chrome i Opera system win 11, obie przeglądarki w najnowszej wersji. |
|
|
|
|
#918 |
|
Przyczajenie
|
Witam, od miesiaca mam problem z dodawaniem opinii kwc- nie pojawia się karta oraz klub recenzentki- brak karty do wypełnienia. Problem zgłaszałam wielokrotnie, nie wiem ile jeszcze mam czekać? Logowałam się na kilka innych urządzeń , różnych przeglądarek. Jest problem techniczny na moim koncie. Nie rozumiem żeby przez tyle czasu ile czekam na pomoc , nie została mi w dalszy ciągu udzielona.
|
|
|
|
|
#919 |
|
Recenzentka Miesiąca - Grudzień 2019
|
Witam.
Od kilku dni staram się dodać zdjęcia do moich najnowszych recenzji. Edytuję formularz, ładuję zdjęcia i klikam "zapisz opinię" i wyskakuje mi czerwony pasek z informacją "coś poszło nie tak", klikam drugi raz "zapisz opinię", pojawia się zielony pasem "Opinia została zmieniona", ale zdjęcia w formularzu wcale się nie pojawiają. Starałam się dodać zdjęcia i prze komputer i przez telefon, ale w obu przypadkach efekt jest ten sam. Z góry dziękuję za pomoc |
|
|
|
|
#920 |
|
|
Zgłoszone
|
|
#921 |
|
zielony stworek
|
|
|
|
|
|
#922 |
|
zielony stworek
|
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...cher-clea.html
Te perfumy nie są wycofane i są dostępne ( choć nie w Polsce ! ) https://www.yves-rocher.be/fr/parfum...l-clea/p/84025 |
|
|
|
|
#923 |
|
*
|
nieaktualne
Edytowane przez Summer Czas edycji: 2025-07-16 o 21:14 |
|
|
|
|
#924 |
|
*
|
A jednak mam problem: próbuję dodać opinię do Isana Tropical Dream, Fragrance Body Mist i pokazuje się komunikat "! Coś poszło nie tak"; opinia zapisuje się jako szkic.
|
|
|
|
|
#925 |
|
*
|
Problem ciągle występuje, czy nie otrzymam pomocy?
|
|
|
|
|
#926 |
|
|
Tak, na daną chwilę problem z wystawieniem recenzji do mgiełek do ciała ciągle występuję. Damy znać gdy usterka zostanie usunięta
|
|
#927 |
|
*
|
Nie wiem, gdzie można zadać to pytanie: od czego zależy, która recenzja ukazuje się na liście najnowszych recenzji, czyli tutaj: https://wizaz.pl/kosmetyki/najnowsze-recenzje ?
|
|
|
|
|
#928 | |
|
Super Adorable Gal🌸 ⋆
|
Cytat:
Usterka występuje nadal Nie mogę dodać recenzji do tej mgiełki: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,8...ce-spritz.html |
|
|
|
|
|
#929 |
|
|
Wiemy o tym, że usterka występuje nadal i prosimy o jeszcze chwilkę cierpliwości-pracujemy nad naprawą usterki <3
|
|
#930 |
|
Raczkowanie
|
Poddaję się. Mam zrobione zdjęcie, które chciałam wstawić do recenzji. Plik to jakieś 1300x700. Ładne, wyraźne zdjęcie dodaję do swojej opinii, żeby się okazało, że zrobiła się z tego miniaturka. Wchodze w tą miniaturkę - nic się nie powiększa. Otwieram w nowym oknie - jeszcze mniejsza. Okazuje się, że zeskalowało mi zdjęcie 1300x700 pomniejszając do 300x300 (co jest dziwne bo minimum do wstawienia zdjęcia to niby 500x500), z którego nic nie widać. Równie dobrze mogłam nie wkładać w to wysiłku i nie robić, bo po prostu i tak to w tym przypadku nic nie wnosi... Próbowałam je zmniejszyć - nic, taki sam efekt. Powiększyć dodając tło - dalej tak samo zmniejsza.
Czy da się coś zrobić, żeby te zdjęcia nie były tak pomniejszone a były widoczne? Walczyłam, walczyłam, ale już nie mam siły. Tym bardziej, że strona bardzo wolno się ładuje (i nie jest to wina mojego internetu). Edytowane przez Mizore Czas edycji: 2025-11-24 o 23:31 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Techniczne dla katalogu kosmetyków
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:46.

. Można to zrobić dopiero po 7 rano kolejnego dnia . Czyli wszyscy jesteśmy jeden kawucetowy dzień do tyłu 

Wręcz dziękuję - zgłosiłam