|
|
#2461 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz. V
heh to widze, ze my jedyni nie jestesmy
![]() jak widac, wiele ludzi zazyna wariowac na jakis czas przed slubem |
|
|
|
#2462 |
|
Zakorzenienie
|
każdy z nas zaczyna chcieć czegoś innego jeśli chodzi o przygotowania do ślubu i stąd te waśnie... w końcu ślub to jedna z najważniejszych decyzji w naszym życiu i musimy być pewne decyzji, bo później może być za późno.
|
|
|
|
#2463 |
|
Zakorzenienie
|
w sprawach slubnych, to akurat moj tz sie zgadza narazie na wszystko
|
|
|
|
#2464 | |||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
WITAJ! Cytat:
Ogrzewanie chodzi aż miło
|
|
#2465 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie t napalil w piecu i jest okej
|
|
|
|
#2466 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez wczoraj byłam w sozku. Tz wziął wyciagi z naszego konta i jak zobaczyłam ile mamy to sie za głowe zlapałam, tym bardziej, ze jak pisalam ja miesiąc pracowałam a TZ 2 miesiace od tego odliczamy mieskzanie i inne takie a tu takie miłe zaskoczenie
na samochód chcemy jakies 25 tysiecy przeznaczyc wiec mysle ze w tym roku sie uda
|
|
|
|
#2467 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to tylko się cieszyć |
|
|
|
|
#2468 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
wiec nigdy nigdy z tesciowa![]() ale mnie dzis matka jednej dziewczyny wkurzyla - schodze z pewnym chlopcem na dol bo szedl do domu i mowie jego babci ze mam umowe z rodzicami chlopca ze jak sie cos dzieje niedobrego to ich informuje, i prosze o przekazanie ze sie niesluchal biegal niebyl oz nim kontaktu itd.. (lacznie z rozwalaniem kubkow ze szczoteczkami) i babcia wie o tej umowie i slucha - na to baba zoku stoi i sie wtraca.. taka dzis pogdoa - myslalam ze jej walne ai mowie rozwalanie kubkow w lazience jest spowodowane pogoda? a ona no wie pani taka zabawe se znalazl.. to jej mowie no to niezla zabawa gratuluje pani pomyslu, i poszlam na gore -eszcze chwila i bym jej przywalila.. (a pytalam kolezanki ktora jest wychowawczynia jej corki - podobno okropny lobuz.. wiec juz wsyztko wiem)
|
|
|
#2469 |
|
Zakorzenienie
|
dokładnie
![]() a wiecie wczoraj w koncu kupiłam sobie numer holenderski bo kurcze tak to z polskiego tylko pisałam smski ale jak Tz zaczał gdzie indziej pracowac to niestety ale za duzo mnie to kosztowało bo 1,50zł mam smska do polski czy do niego kozystając ze mam juz ten numer holenderski zadzwonilam do babci i gadałam z 10 minut a tylko 1 euro mi pozarlo szok. edit: martucha rodzice sa czasami gorsi od dzieci wiem to
|
|
|
|
#2470 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2471 |
|
Zakorzenienie
|
tragedia... ciekawe jak jej w domu zrzucila by corka wszytkie kubki co by powiedziala... ze swietna zabawa? watpie...
|
|
#2472 |
|
Zakorzenienie
|
po pierwsze to napewno by nie byla juz tak bardzo zadowolona jakby jej to dziecko zaczeło sie tak bawic w domu a po drugie co sie baba wtracała w twoja rozmowe jak to nie o jej dziecko chodzilo??
|
|
|
|
#2473 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
twin--maid, witaj w naszym gronie i życzę powodzenia w załatwianiu wszystkich niezbędnych spraw
Cytat:
![]() Justyna33333, gratuluję dostania się na szkolenia Ciekawe to musi być ![]() Cytat:
Cytat:
Oczywiście, chcemy grawer w środku . Nie chcę daty ślubu i imienia męża, w końcu pamiętam za kogo wychodzę za mąż .Jaga, okropne są te obrączki z wygrawerowanym imieniem na zewnątrz... Przypominaja mi zwykłe posrebrzane obrączki, które można na odpuście kupić... ![]() kliwia, boska torba! sas, fajnie, że grupka na zajęciach taka mała . Łatwiej będzie się Wam czegokolwiek nauczyć. Powodzenia! Madzia, świetny zarobek! Oby tak dalej! ![]() Witaj! Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wszystko sie ułoży i znowu będziecie sobie szczebiotać w uszka ![]() Martucha, sytuacja w przedszkolu . Zgadzam się z Magdą, że niektóre matki sa gorsze od dzieciaków...
|
||||||
|
|
|
#2474 |
|
Zakorzenienie
|
co do obrączek, to ja zainspirowana przez dziewczyny bede miała z wygrawerowanym zdaniem rozcietym na pół (pół ja, pół TZ) pokazalam to kiedys mojemu TZ i bardzo mu sie to podobalo. bo widac, ze dopiero razem stanowimy jednosc (jedno zdanie
) tylko jeszcze tekstu nie wybralismy dokładnie bo przeciez kiedy i za kogo wychodze za mąz to wiemy co nie??
|
|
|
|
#2475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak samo myślę
|
|
|
|
|
#2476 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny masakra z nudów napchałapam sie sodyczami, orzeszkami pistacjowymi i nektarynkaim (uzalezniłam sie od nich przez TZ) zaraz padne
dzis na obiad a raczej obiado-kolacje zrobie sobie lekki rosołek a dla TZ spagetti bo z wczoraj sosu jeszcze zostalo wiec tylko makaron sie ugotuje choc dalej nie wiem o której wraca cos czuje ze gdzies o 21 skonczy, a ze pracuje w amsterdamie to z godzine jeszcze bedzie wracał do domku
|
|
|
|
#2477 |
|
Zakorzenienie
|
Orzeszki pistacjowe?
Uwielbiam Jak byliśmy na wakacjach, TŻ przechodził przez kładke na rzece do Słowacji i kupował mi pistacje
|
|
|
|
#2478 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez je uwielbiam a tu paczka 250g jest za 1,30 euro
aaa jeszcze wciełam deserek ryz na mleku (waniliowy) a na sniadanie chrupki z mlekiem ale jak cos to przez okres hehe jak TZ zobaczy te papierki po moich dzisiejszych podobojach to sie chyba za głowe złapie
|
|
|
|
#2479 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mama to mama i już ![]() Cytat:
najważniejsze żeby rozmawiać, spokojnie i z opanowaniem, to trudne, ale opłaca się Trzymaj sięCytat:
który wszystko chyba wynagradzamój w zasadzie też, chociaż czasem coś mu się nie podobało tak bardzo jak mi i szliśmy na kompromis Cytat:
powinna się w ogóle nie odzywać. Widać dla niej takie zachowanie dziecka jest rzeczą normalną, ja większości rodziców nie rozumiem, pozwalają na wszystko a potem płaczą, że z dzieckiem sobie rady dać nie mogą, no żal serce ściska!U nas jest jeden chłopiec, ma niespełna 4 lata, niesamowity łobuz, bije dzieci, wyrywa im zabawki, nie słucha nas wcale, jedyne co na niego działa to to jak się do niego podjedzie i chwyci za rękę, tylko wtedy jest w stanie posłuchać którejś z nas. Matka nie nauczyła go chyba żadnych zasad, wszystko ma na zawołanie, on chce to i to dostaje, wszystko na temat. Kiedyś przyszła i się żaliła, bo powiedział jej, że na śniadanie w przedszkolu może zabrać tylko 1 bułkę z talerza, na więcej pani nie pozwala. Prawda jest taka, że to dziecko nie potrafi się niczym dzielić, wszystko zagrabił by do siebie, zabierał kilka bułek na swój talerzyk, chociaż nie zdążył zjeść pierwszej, oczywiście wszystkie leżały nieruszone do końca śniadania, w ogóle ich nie jadł. No więc go przypilnowałyśmy, żeby zabierał następną dopiero jak zje tę pierwszą. Ale już najlepszy jest w tym jak się go za złe zachowanie za karę sadza na krzesełku- u nas mówi się, że dostaje mandat i wtedy musi przemyśleć co zrobił złego. Dziś go posadziłam bo pomimo moich upomnień by nie bił dzieci, po raz kolejny trzepnął starszego od siebie czym doprowadził go do płaczu. Posadziłam go na to krzesło i mówię, że posiedzi tu bo był niegrzeczny, bił dzieci bla, bla, bla. Za jakąś chwilę podchodzę do niego i pytam czy wie co zrobił źle, a on kiwa głową, że nie powtarzam więc powód jego kary i pytam raz jeszcze czy teraz wie, on znów kiwa , że nie, normalnie usiąść się i płakać. Oj mamy z nim urwanie głowy.Sorki za mój wywód, ale jakoś tam mnie naszło
|
||||
|
|
|
#2480 |
|
Zakorzenienie
|
Baja, to macie potworka w grupie!
Gratuluję cierpliwości Choc mój TŻ tez jest jedynakiem, ale jest całkowitym zaprzeczeniem stereotypowego myślenia o jedynakach . Wszystko zależy od wychowania rodziców... Jak go mama nie nauczyła dzielenia się czymkolwiek, to będziecie miały ciężko. |
|
|
|
#2481 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. No cóż, czasem zdarzają się takie "perełki"
|
|
|
|
|
#2483 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
dokladnie, ja juz tez myslalam ze to my jestesmy jacys nie tego ale malo kiedy jest spokoj, z drugiej strony to wymiana zdan czasami jest potrzebna, ja mam nieststy tak ze nie lubie dluugo 3mac czegos w sobie a moj tz znowu na odwrot mowi ze on mi nie wypomina itp.. ja juz wolalabym zeby mi powedzial swoje a nie ze musze wszystko z niego wyciagac.. choc podziwiam jego spokoj.. nieznosna jestem czasami
|
||
|
|
|
#2484 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Poza tym wyjadał innym dzieciom "niejadkom" ziemniaki z talerza i ładował się dziewczynkom w porze leżakowania do łóżeczek Taki mały podrywacz
|
|
#2485 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2486 | |||
|
Zakorzenienie
|
ale mnie wkurzyl moj tesciu wlasnie ;/ Przed chwila wlaczylam sobie telewizor bo chcialam film poogladac. A on wszedl do pokoju i mi przelaczyl bo chce wiadomosci regionalne ogladac ;/ i zas se nie poogladam ;/ do tego jeszcze tak podglosnil ten telewizor ze zaraz leb mi peknie (a musze siedziec w tym pokoju bo tylko tu mamy neta ;/), w ogole juz sie nie moge doczekac az wreszcie dorobimy sie swojego mieszkanka i bedziemy miec wszystko tylko dla siebie, bo normalnie mnie juz wszystko wkurza
ja se siedze na kompie a siostra tzta mi przynosi gazety - masz poczytaj se i stoi nade mna a ja nie mam zamiaru niczego teraz czytac heheh ![]() W ogole ostatnio mialam w pracy 2 nocki i w hotelu nie bylo wlaczone ogrzewanie i bylo okolo 8 stopnii tylko. Tak zmarzlam ze normalnie myslalam ze padne I wczoraj w nocy mialam stan podgoraczkowy i w ogole nie moglam zasnac o 2 dopiero zasnelam a o 4.20 juz musialam wstawac - jestem padnieta ![]() Cytat:
mam tego swiadomosc kochana Ale w najblizszych dniach maja przyjac 2 nowe dziewczyny, wiec moze nie bedzie tak zle nie bede juz najmlodsza stazem Ale to nie zmienia faktu ze jest nas na recepcji 4 (bedzie 5, bo jedna dziewczyna odchodzi a 2 nowe przyjma) a w jeden dzien musza pracowac 3 takze jak 1 dzien bede miala wolny przez swieta to wszystko.Cytat:
uuuu super gratuluje ![]() Cytat:
i rekawiczkach heheheEdit: Strippi ile stron ma ten Twoj album? bo zastanawiam sie czy lepiej kupic taki ktory ma 20 kartek czyli 40 stron czy 40 kartek czyli 80 stron?? Bardziej mi sie podobaja te 20 kartkowe ale nie wiem czy tyle na starczy?? |
|||
|
|
|
#2487 |
|
Zakorzenienie
|
eh ja tez potrafie byc nieznosna wiem to, mam ciezki charakter, ale on takze, najwazniejsze ze umiemy sie dogadac
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2488 |
|
Zakorzenienie
|
hihi co do jedynaków to wypraszam sobie
ja jedynaczka, mój TZ jedynak i jesteśmy istnymi aniołkami DD hahaaaaaaaajeśli chodzi o wybór sukienki to zdecydowanie z mamulą Ona nalepiej do radzi i nie bedzie jej głupio powiedziec "dziecko tragicznie w tym wygladasz" Tatę też mogę wziąc ale jemu to wiadomo-wszytsko jedno będzie byle najszybciej ze sklepy wyjść
|
|
|
|
#2489 |
|
Zakorzenienie
|
ooo mój tata tez jesy wybredny. zreszta on zawsze z mama po zakupy chodzi wiec jest juz wprawiony
hehe i nieraz pytałam sie go o zdanie w którym ciuszku mi lepiej, tak smao jak o suknie slubne tez sie go pytałam
|
|
|
|
#2490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
TZ się domaga, żebym mu pokazała jaką mam na oku ale powiedziałam kategorycznie NIE ma być niespodziewajka
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:47.

I będą dla moich stóp idealne. 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

no nic, na szczęscie TZ siostra wraca o 18 to nie bedzie mi sie nudzilo
jestem w szoku bo w Polsce po dokonaniu wszytskich opłat za chiny byśmy tyle nie odłozyli. tym bardziej sie ciesze, ze postawnowiłam wyjechac 

Ciekawe to musi być 
Wszystko sie ułoży i znowu będziecie sobie szczebiotać w uszka
. Zgadzam się z Magdą, że niektóre matki sa gorsze od dzieciaków...