Lubelskie Panny Młode cz. III - Strona 146 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-09-19, 15:45   #4351
ladyinred85
Rozeznanie

Dot.: Lubelskie Panny Młode cz. III

Cytat:
Napisane przez jodie Pokaż wiadomość
polecam dokładne przeczytanie forum jesli chodzi o salon Giselle - samych pochlebnych opinii nie było
No wiem, czytałam. Ale co zrobie, jak zakochałam sie w sukni stamtad Planuje zamowic sporo wczesniej, zeby wczesniej opisana sytuacja nie mogła zaistnieć A Pani w salonie była przemiła, w porównaniu do innych. Czego np nie moge powiedziec o Pani w Jaqueline wrr, odechciało mi się mierzyć tam cokolwiek.
ladyinred85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-19, 15:49   #4352
pokropce
Raczkowanie

Ja z doświadczenia moge polecic Pania z Sisi na ulicy chyba wodopojnej . Moja siostra szyła tam sukienkę do ślubu, ja szyłam sukienkę dla druhny , a potem jeszcze na studniówkę. Pani za każdym razem była przemiła i baaaaaaaaaardzo cierpliwa. Myśle, że jezeli opiszesz dokładnieczego chcesz może Ci taka uszyć.

http://suwaczki.slub-wesele.pl/20090509580413.html
pokropce jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-19, 15:50   #4353
oshinek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez froggie Pokaż wiadomość
w takim razie ciekawa jestem co mają zrobić kobiety mające zespół policystycznych jajników i ogóle problemy z jajnikami. bez tychże piguł nie mogłyby normalnie funkcjonować, nie mówiąc już o tym, że nie leczone mogą prowadzić do groźnych stanów zapalnych i bezpłodności.
Nie brac piguł i umierać z bólu z racji... hmm dbania o zdrowie czy poczęcie dziecka?
tyle ze w takim przypadku tez nie do konca się uda.
Ból jest okropny, nie da się siedzieć, poruszać, zjadane tony leków przeciwbólowych - a te przecież też nie są obojętne dla organizmu i płodu ...
Hej. Muszę coś napisać.
A nie sądzisz, że to między innymi "zjadanie" tej tony chemii ma wpływ na np. problemy z jajnikami? Jakiś czas temu dowiedziałam się, że "niby" mam torbiele endometrialne w obu jajnikach - jeden prawie w całości zajęty, w drugim dwie torbiele - reakcja 3 lekarzy to oczywiście tabletki - cytuję: "dam Pani najlepsze na rynku, takie po których się nie utyje..."Yasmin(przepisał je od razu x6, żebym nie musiała co chwilę przychodzić po kolejne, hehe....oczywiście żadnych badań, dzięki którym można stwierdzić czy mogę brać tabletki(np. na krzepliwość krwi itp.)już nie zalecił -ciekawe Ciekawe ile lekarze dostają za straszenie młodych dziewczyn, przedstawianie im wizji konieczności kontroli aż do menopauzy(co 2 miesiące wizyta+USG), bo przecież takie torbiele się nie wchłaniają i nawet po laparoskopii(to kolejna rzecz jaką usłyszałam) mogą się tworzyć kolejne przy każdym cyklu@....

Jak dla mnie to normalnie tragedia, tragedia, tragedia, co się dzieje na tym świecie
To wszystko to po prostu świetny BIZNES!!! - i jeszcze jak słyszę, że tabletki są całkowicie bezpieczne to po prostu:md leje:
Jestem pewna, że w grudniu po skończonej kuracji ZIOŁAMI!!! napiszę tu, że torbiele się jednak w jakiś magiczny sposób wchłonęły. Wszystko co stworzył organizm jest w stanie sam zwalczyć, należy mu tylko dać do tego odpowiednie warunki, tzn. odpowiednia dieta, zero fajek + zioła.

A tak przy okazji to napiszę, że czytam ten cały wątek od prawie 2 czy 3 tygodni i właśnie kończęByliśmy już z TŻem w wielu salach w Lublinie i okolicach i teraz czas na decyzjęPozdrawiam

Bycie konfidentem to najgorsza forma upodlenia człowieka

oshinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-19, 16:03   #4354
Joasia***
Rozeznanie

Tabletki to dość kontrowersyjny temat na wizażu, pamiętam w zeszłym tygodniu naszą burzę mózgów i powiem szczerze co lekarz to inne podejście....są tacy co bez badań przepiszą od ręki jak się ładnie uśmiechnie albo i bez tego, są tacy co skierują na badania i wybiora najlepsze...albo tacy co będa odciagać od brania tabletek. Wszystko zależy na kogo się trafi...
Joasia*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-19, 17:13   #4355
ewelinka3f
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez calinkinia Pokaż wiadomość
Co do kamerzysty polecam gorąco mojego kamerzystę z Chełma. Świetny pomysł na film i montaz. Profesjonalnie nakręcony. My z Tż,em bylismy pod wrażeniem. Nie ma strony niestety ale można sie z nim umówic i pokaże swoja pracę. Jakby ktos był zainteresowany to podam namiary na PW

Cena to 1500zł zapomniałam dodać

A jak się ten pan nazywa?
ewelinka3f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-19, 18:09   #4356
maria28
Kniaginia

Dziewczyny. Targi ślubne są w tym roku w Lublinie, 6-7 grudnia 2008. Więc nie trzeba jechać aż do Wawy
maria28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-19, 18:54   #4357
judyta83
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez klementyna1 Pokaż wiadomość
A ja pisze, żeby sie pochwalić Znaleźliśmy salę!! Ostatni wolny termin na 16 maja 2009 Sala w Niedrzwicy koło Lublina, duża, przepiękna, po prostu wieje luksusem.. I do tego tak jak chcielismy sama sala bez narzucania obsługi i menu, można wejść z cateringiem lub wynając kucharke. POLECAM Gorąco bo jest duża i sliczna ale teraz terminu juz tylko na 2010r Jeszcze tylko datę ślubu zmienić z 15 sierpnia na 16 maja...Zaraz lecę do kancelarii mam nadzieje, że sie uda i znajdę wolna godzinę.... Pozdrawiam!
Fajnie, że udało Ci się znaleźć to czego, szukałaś Co to za sala? Ma jakąś nazwę? szukałam jakiegoś namiaru przez google, ale nic nie znalazłam...
judyta83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-19, 19:08   #4358
Joasia***
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez maria28 Pokaż wiadomość
Dziewczyny. Targi ślubne są w tym roku w Lublinie, 6-7 grudnia 2008. Więc nie trzeba jechać aż do Wawy
super, że 6/7 grudnia. weekend później i juz bym nie mogła....może jakies wizażowe spotkanie na targach zaplanujemy???co wy na to?
Stary 2008-09-19, 19:12   #4359
edytka27101982
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez negila Pokaż wiadomość
U nas jak do tej pory nie było zbyt trudno i ciężko. Teraz fotograf i zaczynają się problemy: nie możemy się zdecydować, poza tym worek zaczyna się rozwiązywać i dopiero teraz zaczną się wydatki bez końca. Dobrze że zrezygnowaliśmy z kamerzysty. Chociaż wszyscy nas za to krytykują, my po prostu nie chcemy aby ciągle latała za nami kamera.
dobra decyzja my tak samo mamy

Cytat:
Napisane przez negila Pokaż wiadomość
My nie chcemy mieć kamerzysty chociaż nie wiem czy dobrze robimy. Juz teraz wiem że co najmniej 3 osoby z rodziny zapowiedziały że będą kręcić swoimi kamerkami. Także zamiast jednej kamery będą co najmniej 3 a może jeszcze ktoś na to wpadnie... Zamienił stryjek siekierkę na kijek...
oj.. mama mnie też straszy że wujek będzie kręcił... akurat... zajmie się tym co trzeba, wiadomo, a nie kręceniem

edytka27101982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-19, 19:13   #4360
janulla
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez klementyna1 Pokaż wiadomość
A ja pisze, żeby sie pochwalić Znaleźliśmy salę!! Ostatni wolny termin na 16 maja 2009 Sala w Niedrzwicy koło Lublina, duża, przepiękna, po prostu wieje luksusem.. I do tego tak jak chcielismy sama sala bez narzucania obsługi i menu, można wejść z cateringiem lub wynając kucharke. POLECAM Gorąco bo jest duża i sliczna ale teraz terminu juz tylko na 2010r Jeszcze tylko datę ślubu zmienić z 15 sierpnia na 16 maja...Zaraz lecę do kancelarii mam nadzieje, że sie uda i znajdę wolna godzinę.... Pozdrawiam!
Też jestem ciekawa co to za sala. W Niedrzwicy Dużej czy Kościelnej? Skoro"wieje luksusem", to chyba nie Marzanna, bo to raczej wiejskie klimaty (które ja osobiście uwielbiam i dlatego zaklepaliśmy właśnie ten lokal , choć strrrrasznie drogo)
janulla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-19, 19:19   #4361
ana_01
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez janulla Pokaż wiadomość
Też jestem ciekawa co to za sala. W Niedrzwicy Dużej czy Kościelnej? Skoro"wieje luksusem", to chyba nie Marzanna, bo to raczej wiejskie klimaty (które ja osobiście uwielbiam i dlatego zaklepaliśmy właśnie ten lokal , choć strrrrasznie drogo)
A możesz powiedzieć jak drogo? byłam tam na weselu jakiś 4 czy 5 lat temu, jedzonko było pyszne, a jedyny mankament to te nieszczęsne schody:/ ale teraz już rozbudowali i wszystko jest na jednym pietrze, czy się mylę?
ana_01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-19, 19:28   #4362
calinkinia
Raczkowanie

GG do calinkinia

Cytat:
Napisane przez ewelinka3f Pokaż wiadomość
A jak się ten pan nazywa?
Robert Dadas a firma chyba jakos ViFiDi czy jakos tak

"A dream is a wish your heart makes...."
calinkinia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-19, 20:18   #4363
judyta83
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez ana_01 Pokaż wiadomość
A możesz powiedzieć jak drogo? byłam tam na weselu jakiś 4 czy 5 lat temu, jedzonko było pyszne, a jedyny mankament to te nieszczęsne schody:/ ale teraz już rozbudowali i wszystko jest na jednym pietrze, czy się mylę?
Jak się dowiadywaliśmy w Marzannie cena za osobę to 200 zł, ale w tym jest wszystko, również alkohol bez ograniczeń... sporo, ale biorąc pod uwagę to, że w wielu lokalach koszt imprezy to 150 zł/os bez ciasta, owoców i alkoholi to w sumie wychodzi na to samo... W Marzannie są dwie sale i odbywają się jednocześnie 2 wesela. Jedna sala jest na 150 osób a druga chyba na 300-350. Widziałam tylko tą mniejszą - o ile dobrze pamiętam miejsce do tańczenia jest na dole, a sala z jedzeniem na piętrze.
judyta83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-19, 20:43   #4364
kajka270
Raczkowanie

Cytat:
Wyglądałas super Gratulacje!!! A tak ogladając zdjęcia przypomniało mi sie że w kwietniu bawlilismy sie na weselu w Lachówce może nie razem ale pamietam was ze zdjęc bo zrobilismy ich ok. 800 A co do fryzjera to mam tez dylemat. W prestiżu mnie sie nie podoba jak czeszą a o innych już w ogóle nie słyszałam. Ponoć w Lorealu jest dobry fryzjer (chłopak) ale nie wiem czy on czesze do ślubu i nie wiem jak. Niby został jeszcze rok no ale jak nie mam pojęcia co zrobic to się troche obawiam, że jak zwykle wybiore źle A byłabym ciekawa ile płaciłas za tort u Buchajskiej?
Wielkie dzięki!! Faktycznie byliśmy w kwietniu na weselu w Lachówce u Łukasza siostry. Za tort płaciliśmy 38 zł, ale naprawdę pyszny, jeśli chodzi o fryzjera to do Lublina nie polecam, byłam u trzech i żaden nie uczesał mnie tak jak chciałam! Może spróbuj u Agnieszki w salonie. Podobno słyszałam, że gdzieś za kościołem okrągłym w domkach jest fryzjerka, która ładnie czesze. Jeśli chcesz to dowiem się o niej więcej. Pozdrawiam
Stary 2008-09-19, 20:48   #4365
kajka270
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez madziam15 Pokaż wiadomość
prześliczne zdjęcia!!!!Piękna z Was Para))i śliczną miałaś suknię dużo Miłości i szczęścia Wam życzę
i witam serdecznie nowe Przyszłe Panny Młode
Bardzo dziękuje!! Pozdrawiam
Stary 2008-09-19, 20:48   #4366
klementyna1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez judyta83 Pokaż wiadomość
Fajnie, że udało Ci się znaleźć to czego, szukałaś Co to za sala? Ma jakąś nazwę? szukałam jakiegoś namiaru przez google, ale nic nie znalazłam...
Sala jest nowa wesela sa tam dopiero od kwietnia tego roku i nigdzie sie jeszcze nie reklamowała i w necie nie ma nic, ale warto zobaczyć bo jest sliczna na prawdę i niedroga, mogę Ci podać nr tel. na prv jak chcesz. Mimo tego, ze nie reklamowała sie nigdzie to na 2009 rok zostały chyba tylko 2-3 terminy wolne, ale maj-październik cały jest zajęty już, więc o czymś już to świadczy A co do nazwy to nawet nie wiem czy ma;p Właścicielami są ludzie, którzy mają rzeźnię w Niedrzwicy ;p A czy drogo? 3000zł wynajęcie sali+nakrycia, dekoracja juz jest 4 kolory do wyboru, ale można dodekorować, dodatkowo pranie obrusów, i opłaty, myślę że w 4000 powinnismy się zamknąć. Kucharke i obsługę trzeba swoja załatwiać, ale oni tam maja kilka osób do polecenia, albo catering wprowadzic, my znależliśmy super firme cateringowa 85zł od osoby, ale jeszcze zobaczymy czy kucharke czy catering...negocjacje trwają
klementyna1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-19, 20:57   #4367
Itenka
Raczkowanie

Dołączam zdjęcia mojej sali z przerobioną dekoracją. Jak widac nie udaje sie ukryc tego granatu. Ja chcialabym wymyslec sobie cos innego zeby nie miec tak jak siostra Dwa pierwsze zdjecia to ewentualna inspiracja do dekorowania stolu wiejskiego i fontanna czekoladowa ktora zobaczylam dopiero na zdjeciu...
Ostatnie zdjęcie to tak dla orientacji jak duza/nieduza byla sala do tanczenia

A tak w ogole to jak wam sie widzą stoły wiejskie? Czy zastąpiłybyście jej czyms innym??
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC04499.JPG (82,6 KB, 60 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC04539.JPG (62,2 KB, 63 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC04529.JPG (69,4 KB, 72 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0023.JPG (91,2 KB, 61 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0033.JPG (94,5 KB, 66 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0131.JPG (68,4 KB, 57 załadowań)

http://www.suwaczek.pl/cache/05af71c6a2.png[/img][/url]
Itenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-19, 21:14   #4368
Joasia***
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kajka270 Pokaż wiadomość
Wielkie dzięki!! Faktycznie byliśmy w kwietniu na weselu w Lachówce u Łukasza siostry. Za tort płaciliśmy 38 zł, ale naprawdę pyszny, jeśli chodzi o fryzjera to do Lublina nie polecam, byłam u trzech i żaden nie uczesał mnie tak jak chciałam! Może spróbuj u Agnieszki w salonie. Podobno słyszałam, że gdzieś za kościołem okrągłym w domkach jest fryzjerka, która ładnie czesze. Jeśli chcesz to dowiem się o niej więcej. Pozdrawiam
a jest, moja mama tam chodzi do fryzjera...i jest zadowolona, najbardziej jak robi ją właścicielka, pracują tam jeszcze dwie dziewczyny...ja kiedys tam byłam na farbie i cięciu i nawet byłam zadowolona, lecz nie mam tu numeru, spytam sie mamy o nr jeśli chcecie...a ten salon Agnieszka, to ta dziewczyna taka ruda jest?? jesli to ona to ją znam od małego, pamietam kiedys jak jeszcze w domu przyjmowała u siebie, moja babcia do niej chodziła na trwałą....

Itenka, super sala, naprawdę
Klementyna1 fajnie, że udało się wam znaleźc salę z wolnym terminem, nową i dużą...
Stary 2008-09-19, 21:28   #4369
calinkinia
Raczkowanie

GG do calinkinia

Cytat:
Napisane przez kajka270 Pokaż wiadomość
Było by super. Zawsze to jakas kolejna opcja

Stary 2008-09-19, 21:43   #4370
kajka270
Raczkowanie

Cytat:
Było by super. Zawsze to jakas kolejna opcja
Ok, nie ma sprawy! Jak tylko zdobędę namiary to wyślę Ci na PW
Stary 2008-09-19, 22:16   #4371
froggie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez oshinek Pokaż wiadomość
Hej. Muszę coś napisać.
A nie sądzisz, że to między innymi "zjadanie" tej tony chemii ma wpływ na np. problemy z jajnikami? (...)
ojojoj
w takim razie ja muszę coś odpisać ;-)
A w takim razie sądzisz ze mając 10-12lat nabawiłam się problemów z jajnikami poprzez zazywanie chemii i tych okropnych pigułek?
wiem jak moje jajniki zachowują się na pigułkach i jak bez. i jak organizm reaguje na konkretne piguły. Teraz nie biorę żadnych bo musiałam zrobić przerwę, a z tym się wiąże ból jajnika 24h na dobę.
Także nie musisz do mnie pisać w ten sposób i się oburzać jakby nie wiem co napisała. a nigdzie nie wspomniałam o tym ze piguły są całkowicie bezpieczne bo nie są. nawet witaminy nie są.
współczuję Ci bardzo że nie trafiłaś na dobrego ginekologa

Itenko sala wygląda super po dekoracji!
e: i tak patrzę na te zdjęcia, tem granat wcale nie przeszkadza. Jeśli nie chcesz mieć podobnej jak siostra to dodałabym zieleni i zółtego do tego granatu
Stary 2008-09-19, 23:32   #4372
marzedowna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Itenka Pokaż wiadomość
jednak teraz dołączę wersję pierwotna czyli ze strasznym granatem brrr
Teraz jest troszke inne ustawienie stołow i miejsce do tanczenia to zdjecie nr 5 i widoczne tam drzwi sa drzwiami glownymi wejsciowymi a za nimi sie kryje przyjemne podworko z altanka i hustaweczka
Z domu wysle wersje przerobiona jak to zrobila moja siostra.

Cytat:
Napisane przez Itenka Pokaż wiadomość
Dołączam zdjęcia mojej sali z przerobioną dekoracją. Jak widac nie udaje sie ukryc tego granatu. Ja chcialabym wymyslec sobie cos innego zeby nie miec tak jak siostra Dwa pierwsze zdjecia to ewentualna inspiracja do dekorowania stolu wiejskiego i fontanna czekoladowa ktora zobaczylam dopiero na zdjeciu...
Ostatnie zdjęcie to tak dla orientacji jak duza/nieduza byla sala do tanczenia

A tak w ogole to jak wam sie widzą stoły wiejskie? Czy zastąpiłybyście jej czyms innym??

hehhe.... jak pisałaś ze sala jest w granacie to pomyślałam ze całe sufity sa zakryte! a tu miła niespodzianka! akurat taką dekoracje to bez problemu można zakryć, zaryzykuje nawet stwierdzenie ze w całości! tylko kwestia dogadania sie z właścicielami zostaje otwarta! jesli chodzi o tą dekoracje to biorąc pod uwagę pozostałe kolory sali stawiam na uzycie bieli z jakimś jednym dodatkowym kolorem jako uzupełnienie, może zieleń, ale raczej pastelowa lub ewentualnie błękit! mysle ze tu jest otwarte pole do popisu! taką dekoracje mozna smaiło zakryc balonami, jesli ktoś w takich dekoracjach gustuje, bądź postawić na materiały, dodatki i kwiaty!

a co do stołow wiejskich, to ja uważam ze to taka chwilowa moda. Mi to sie tam nie koniecznie podoba, choc tez zalezy od wystroju sali i całego stołu wiejskiego! np u nas było tak ze pasował on do całości, bo wesele mieliśmy w Maciejowej Chacie, więc było tam wiejsko sielsko, ale w zeszłym tygodniu bylismy na weselu zanjomych w nowoczesnej restauracji z nowoczesnym wystrojem i przyznam szczerze ze ten stól do niczego tam nie pasował! ani kolorystycznie ani miejscowo, w rezultacie nikt tam nawet nie zaglądał, od czasu do czasu jakies dziadki szły sie napis bimbru, ale pod koniec to juz sobie te flaszki do stołu zabrali! a stól stał jak straszydło w koncie sali!
marzedowna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-19, 23:35   #4373
oshinek
Wtajemniczenie

Froggie odpisalam Ci na PW, nie ma sensu zaśmiecać tego wątku

Bycie konfidentem to najgorsza forma upodlenia człowieka

oshinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-19, 23:56   #4374
froggie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez oshinek Pokaż wiadomość
Froggie odpisalam Ci na PW, nie ma sensu zaśmiecać tego wątku
ja odpisałam bo co będziemy na PM o ziólkach gadać.

No chyba ze na potencję albo jakiś afrodyzjakach ;-)
Stary 2008-09-20, 10:37   #4375
precious
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Joasia*** Pokaż wiadomość
super, że 6/7 grudnia. weekend później i juz bym nie mogła....może jakies wizażowe spotkanie na targach zaplanujemy???co wy na to?
Joasiu na mnie mozesz jak najbardziej liczyc- ja chyba pojde z siostra bo TZ nie moze

Cytat:
a jest, moja mama tam chodzi do fryzjera...i jest zadowolona, najbardziej jak robi ją właścicielka, pracują tam jeszcze dwie dziewczyny...ja kiedys tam byłam na farbie i cięciu i nawet byłam zadowolona, lecz nie mam tu numeru, spytam sie mamy o nr jeśli chcecie...a ten salon Agnieszka, to ta dziewczyna taka ruda jest?? jesli to ona to ją znam od małego, pamietam kiedys jak jeszcze w domu przyjmowała u siebie, moja babcia do niej chodziła na trwałą....?
Jesli chodzi o Agnieszke to ja mam nr i moge podac na priv. Ona nie jest ruda, w sumie to odkad pamietam jest brunetka z ew. jakims kolorowym pasemkiem.

EDIT: Tak samo jak Kajka moge polecic cukiernie p. Buchajskiej- jeszcze nigdy nie zawiodlam sie na tortach czy ciastach. Polecam sprobowac tort smietanowy z owocami lesnymi- pyyyyycha (i w-zetka tez)

Edytowane przez precious
Czas edycji: 2008-09-20 o 10:42 Powód: dopisek
precious jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-20, 10:53   #4376
edytka27101982
Rozeznanie

Katia0117!!!
Śpieszę z życzeniami!!!
Dla Ciebie i Narzeczonego jeszcze
Zdrowia, miłości, zrozumienia, ciepła w sercach i kościele, uśmiechu na twarzach, samych serdecznych ludzi na ślubie i weselu, pięknych prezentów, profesjonalnej obsługi, wspaniałych wspomnień!
Długiego szczęśliwego życia!
Edyta

edytka27101982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-20, 11:02   #4377
precious
Raczkowanie

Katia0117 wszystkiego najlepszego! Mam nadzieje, ze wszystko pojdzie po Twojej mysli i juz w poniedzialek bedziesz opowiadac nam, ze wszystko udalo sie idealnie
Stary 2008-09-20, 11:19   #4378
madziam15
Raczkowanie

Cytat:
ja jestem jak najbardziej za spotkaniem))będę napewno z mym Menem

KATIA0117 wszystkiego wspaniałego CI w ten Dzień życzę aby każda chwila była pełna miłości i piękna i abyście ten dzień i noc przeżyli tak jak o tym marzyliście od dawna buziaki ogromne
Stary 2008-09-20, 12:41   #4379
calinkinia
Raczkowanie

GG do calinkinia

Cytat:
Napisane przez precious Pokaż wiadomość

Jesli chodzi o Agnieszke to ja mam nr i moge podac na priv. Ona nie jest ruda, w sumie to odkad pamietam jest brunetka z ew. jakims kolorowym pasemkiem.

EDIT: Tak samo jak Kajka moge polecic cukiernie p. Buchajskiej- jeszcze nigdy nie zawiodlam sie na tortach czy ciastach. Polecam sprobowac tort smietanowy z owocami lesnymi- pyyyyycha (i w-zetka tez)
Kajka mówiła o jakiejs fryzjerce za kościołem okragłym i o te namiary chodzi. Ja jak wyzdrowieje wybiore sie do tego salonu u Agnieszki na podcięcie włosków i pogadam o fryzurce weselnej
A co do tortu to ja uwielbiam smietanowce z owocami mmm pychotka. Ale jeszcze rok przede mna takze na to mam czas.
Na targi tez sie pewnie wybiore ale i ile pamietam miały byc pod koniec listopada w Parku Ludowym??!! Cos sie zmieniło??

Stary 2008-09-20, 12:49   #4380
Itenka
Raczkowanie

Cytat:

I ja nie mam nic przeciwko a nawet jestem za

Froggie numer do sali zapadł się pod ziemię ale jak go tylko znajdę napiszę.

Marzedowna:
jesli chodzi o tą dekoracje to biorąc pod uwagę pozostałe kolory sali stawiam na uzycie bieli z jakimś jednym dodatkowym kolorem jako uzupełnienie, może zieleń, ale raczej pastelowa lub ewentualnie błękit!

To jest bardzo dobry pomysł. Bardzo bardzo bardzo dobry

Wklejam przy okazji zdjęcia deoracji Leclercowej.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20080410.jpg (65,1 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20080410(001).jpg (54,0 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20080416.jpg (44,3 KB, 28 załadowań)

http://www.suwaczek.pl/cache/05af71c6a2.png[/img][/url]
Itenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości