|
|
#2101 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Łóżkowe "wpadki"
Cytat:
Wyobraź sobie, jak ta koleżanka się czuła. W dodatku mieliście złączone łóżka... Ja bym się po prostu brzydziła przy Was leżeć, taka prawda.I ta akcja ze skargami od sąsiadów... wcale im się nie dziwię, ja sama nie mam ochoty wysłuchiwać jęków kopulującej pary.
|
|
#2102 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale staram sie powstrzymywac, np. gryze poduszke ![]() ale to wcale nie jest wpadka wspolczuje kolezance, ktora musiala czuc sie koszmarnie lezac w tym pokoju z wami, sluchajac tego wszystkiego i przeciez na dodatek musiala udawac, ze spi [nie ruszac sie] zeby wam czasem nie przeszkodzic w zyciu bym takiej 'atrakcji' nie zafundowala swojej kolezance.
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() |
|
|
|
|
#2104 |
|
Zakorzenienie
|
ja na jej miejscu bym w trakcie wstala i wyszla;p
|
#2105 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Podziwiam,ze koleżanka miała na tyle kultury,ze poczekała aż skończycie współczuje jej...
|
|
#2106 |
|
Raczkowanie
|
To naprawdę było niesmaczne. Takie zachowanie można porównać do zachowania zwierząt, które nie mogą powstrzymac popędu i kopulują gdzie popadnie. Bezmyślne. Na miejscu koleżanki bym narobiła Wam wstydu (jeśli posiadacie coś takiego jak poczucie wstydu, winy) i wyszła.
|
|
|
|
#2107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2108 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2109 |
|
Raczkowanie
|
Widze że przeważają tu wpadki typu: towarzystwo lub pamiątki na ciele
U nas też trochę jest tych wpadek, ale jedną pamiętam najbardziej Już po grze wstępnej, wiadomo ciśnienie poszło w góre no i ja także wybrałam się "na góre"
|
#2110 |
|
Zakorzenienie
|
i jeszcze wlanelam bym jakims tekstem zeby ich zawstydzic.
|
#2111 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2113 |
|
Wtajemniczenie
|
Mnie również . Ale lepiej zachować pewne rzeczy dla siebie ...
|
|
|
|
#2114 |
|
Zakorzenienie
|
Ja calkiem niedawno bylam w podobnej sytuacji, musialam sluchac pewnej pary bedacej w tym samym pokoju bo oni mysleli ze spimy i niczego nie slyszymy...
![]() to bylo straszne, nikomu tego nie zycze... Stasznie sie czulam zwlaszcza ze nie mialam mozliwosci zeby wstac i sobie poprostu wyjsc i wiem jak musiala sie czuc ta kolezanka... Takie zachowanie jest po prostu zenujace... przeciez mozna nad soba i swoimi popedami panowac...
|
#2115 |
|
Zadomowienie
|
rany, dziewczyny darujcie już, autorka nieszczęsnego posta z pewnością już się czuje zbesztana, starczy już chyba offtopu?
|
|
|
|
#2116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2117 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
U nas to już norma
|
|
#2118 |
|
Przyczajenie
|
Tak sobie czytam i czytam... i ja postanowilam cos napisac
![]() 1 wpadka do byl nas 2 raz a ze mieszkamy daleko od siebie...to kazda okazja sie nadaje wiec tak...mieszkam w domu rodzinnym i jakims dziwnym trafem wszyscy wyszli z domu ojciec w pracy brat w pracy siostra na miescie mama poszla na ploty do sasiadki ... my tak sobie smiedzimy przytuleni i zorobilo sie bardzo milutko a ze mialam bardzo skrzypiace lozko to znalezlismy sie na podlodze pod oknem ... oddajemy sie rozkoszy, coraz bardziej robilo sie milutko i zaczelam glosna pojekiwac a zaraz slysze glos mamy pod oknem( czemu tak szybko worcila ) ... czemu dzwi do domu sa zamkniete odtworz je w tej chwili... ja z moim TŻ w poploch nie wiemy co robic szybko sie ubieramy... mama cos tam dalej krzyczy a ja niezastanawiajac sie: czekaj ubieram sie ... potem mama weszla do pokoju i moj TŻ mowi potem ze miala bardzo dziwna mine... a na koniec szukalismy 15 min mojego stanika bo w strachu gdzies go schowal 2 Jak bylam 2 tyg u mojego TŻ na wakacjach to jego mama postanowila posprzatac jego pokoj i wsyztskie pudelka po gumkach wysprzatala dobrze ze ma fajna mame...3 to byla na tych wakachach moj TŻ przyjechal i pech chcial ze jeszcze rodzinka w tym samym czasie przyjechala ... Jest kolo 12 w nocy wszyscy poszli spac to my sobie baraszkujemy juz po wszystkich lezelismy sobie przytuleni swiatlo zapalone ciuszki po calym pokoju i slyszymy ze ktos idzie... myslalam ze ktos idzie do lazienki a tu slysze dziw do pokoju sie otwieraja a w dziwach wstawiony wujaszek sie na nas patrzy ... dobrze ze zdołaliśmy sie przykryc... wystawiam glowe i pytam sie co chce a on jakby nigdy nic NICO ;/ i sobie poszedl... rano mam nadzieje ze nic nie pamietal
|
#2119 |
|
Zakorzenienie
|
Może ten offtop uświadomi pewnym osobom, że warto mieć jakieś poczucie przyzwoitości żeby nie narażać innych na tak przykre i - moim zdaniem obrzydliwe - odczucia.
|
#2120 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wpadka właściwie nie moja: było to na sylwestra, u kolegi w pięknej, starej, wielopiętrowej i wielopokojowej willi. Już późno, ja jestem 'cienka' jeśli chodzi o imprezy to znalazłam sobie cichy kącik w którymś z PUSTYCH pokoi i przysypiam, zawsze mam problem z zasypianiem więc trwałam w takim półśnie. W pewnym momencie zorientowałam się, że nie jestem sama Okazało się, że w pokoju znalazł się gospodarz ze swoją ukochaną I zebrało mu się na wyznania, jak to on ją kocha, jak zmieniła jego życie i takie tam farmazony Głupio mi było wyjść 'w połowie' bo jak się zorientowałam i wyrwałam z tego półsnu to już, że tak powiem, akcja była zaawansowana i od słów przeszli do czynów Swoje przeleżałam ![]() I a propos dyskusji: nie mam żalu W pokoju było ciemno, ja leżałam sobie w kącie, przykryta kocykiem - niewidoczna, oni nie zapalali światła i, jak to w sylwestra, byli wstawieni - ot taka komedia sytuacyjna
|
|
#2121 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moim zdaniem jeśli zaczniemy myśleć w ten sposób ("Przecież nic takiego się nie stało") to w końcu dojdzie do tego, że będziemy uprawiać seks na ławce w parku w biały dzień. Co z tego że patrzą inni? Przecież nikt od tego nie umrze. Seks w obecności osób trzecich (przy pełnej świadomości tej obecności ) jest moim zdaniem wynikiem BRAKU KULTURY. Nie jesteśmy zwierzętami, żeby kopulować na oczach innych, a popędy potrafimy powstrzymywać. I swojego zdania nie zmienię.
|
|
#2122 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No może masz rację. Ale jakoś we mnie zawsze załącza się ostry sprzeciw przeciw ciskaniu gromów w kogokolwiek
|
|
#2123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
We mnie za to załącza się ostry przeciw + święte oburzenie jak czytam o takich sytuacjach Pozdrawiam
|
|
#2124 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2125 |
|
Wtajemniczenie
|
Też miałam podobną sytuację.A mianowicie:
Kilka lat temu w Sylwestra położyłam się do pustego pokoju bo trochę źle się czułam. He! Tak się złożyło,że nagle do pokoju wpadła pewna para.Chłopak usiadł w fotelu i zaczęli rozmawiać, a po chwili ona usiadła na niego i zaczęła go rozbierać itd. Usłyszałam tylko "Przestań-przecież nie jesteśmy sami", a ona na to"Daj spokój przecież ona ma banie i śpi".Było mi strasznie głupio-nie byłam w stanie nawet wstać z łóżka, a odezwać się nie miałam odwagi.Chłopakowi nie pasowała osoba trzecia w pokoju, zrzucił dziewczyne ze swoich kolan i się pokłócili.
|
#2126 |
|
Zadomowienie
|
czyli sytuacja komfortowa dla Ciebie
;P
|
|
|
|
#2127 |
|
Zakorzenienie
|
Przynajmniej on wiedział jak sie zachować...
|
#2128 |
|
Konto usunięte
|
hehehe a jak ja wam napisałam ze przerwałam rodzicom jak ich usłyszałam to mnie zbeształyście... a czułam sie jak ta koleżanka co musiala leżeć i słuchać;/
|
|
|
|
#2129 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=1264cfbd25b40f51a2184ba b410ce1a999cc0a39_625ded7 235d3c;9127504]hehehe a jak ja wam napisałam ze przerwałam rodzicom jak ich usłyszałam to mnie zbeształyście... a czułam sie jak ta koleżanka co musiala leżeć i słuchać;/[/quote]
ale o ile pamiętam oni nie lezeli z Tobą w pokoju... :/
|
#2130 |
|
Zakorzenienie
|
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 3 (0 użytkowników i 3 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:29.

moj TZ uwielbia je robic
poł biedy jeśli robi je w mało widocznych miejscach ale zdaza mu się zostawić pamiątke na szyjce na reku itp.pamiętam jak wyjechalismy na wakacje i z braku pokojow zamieszkała z nami kolezanka
po południu zle się poczuła i powiedziała że idzie spać,no to my chwile odczekaliśmy i przystąpiliśmy do akcji
po wszystkim kiedy sobie lezelismy ona się podniosła i powiedziala że nie zmrużyła oka
a jak pilnowałam kiedys mieszkanka sostry w bloku to zapomnielismy się i wszystko toczylo sie przy otwartym na rozciez oknie-bo gorąco,sąsiedzi chcąc nie chcąc slyszeli i nastepnego dnia musiałam wysłuchiwać skarg
myślalam że się spale ze wstydu
Wyobraź sobie, jak ta koleżanka się czuła. W dodatku mieliście złączone łóżka... Ja bym się po prostu brzydziła przy Was leżeć, taka prawda.

wspolczuje kolezance, ktora musiala czuc sie koszmarnie lezac w tym pokoju z wami, sluchajac tego wszystkiego i przeciez na dodatek musiala udawac, ze spi [nie ruszac sie] zeby wam czasem nie przeszkodzic 

a ze mieszkamy daleko od siebie...to kazda okazja sie nadaje
Okazało się, że w pokoju znalazł się gospodarz ze swoją ukochaną