|
|
#3931 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar V
to była limitowanka Euphorii
http://www.allegro.pl/item425052640_...bytek_edp.html
|
|
|
|
#3932 |
|
BAN stały
|
Czy któraś niuchała l'homme YSL albo ma może próbencje do odstąpienia?
|
|
|
|
#3933 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Zapomniałam napisać, że dzisiaj złożyłam podanie na studia i zostałam przyjęta.
Na politologię Nie wiem co mi odwaliło, żeby brać taki kierunek, ale cóż. Zobaczymy.Dojazd mam straszny, jedzie się godzinę lub trochę więcej, ulica cała rozkopana (tam gdzie jest szkoła), nie wiedziałam jak przejść na drugą stronę. Potem przeszłam koło płotu, potaplałam się w błocie (budowa jest) i budowniczy powiedzieli, że to jedyne przejście. Esktra. Pierwsze zajęcia 11.10. |
|
|
|
#3934 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3935 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Dziękuję, ale ja się chyba tak bardzo nie cieszę
Nie wiem jak to z tym kredytem studenckim będzie i w ogóle.
|
|
|
|
#3936 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zobaczysz że będzie mimo wszystko super ja mimo przeszkód, trudnego kierunku, strasznych wykładowców UWIELBIAM MOJE STUDIA Tobie też tego życzę i oczywiście powodzenia! edit: U nas ci co czekali na kredyt studencki pisali prośbę do dziekana o prolongate opłat za studia aż do otrzymania kredytu. Popytaj w dziekanacie o to
|
|
|
|
|
#3937 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Dzięki.
Dzięki! Zaraz zadzwonie spytać. |
|
|
|
#3938 |
|
Zakorzenienie
|
Proszę a jak powiedzą że nie to zapytaj jak możesz to załatwić, powiedz że masz trudną sytuacje w domu i niech cie pokierują
|
|
|
|
#3939 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zobaczysz wszystko się poukłada, tylko musisz przede wszystkim chcieć skończyć Fenris, ja Cię jeszcze dopytam o te oczy. Chodziło mi o to czy czujesz różnicę w widzeniu, że jedno oko jest słabsze a drugie mocniejsze, czy czujesz że jest ta niedokorekcja? Życie bez soczewek i okularów musi być piękne ![]() A ja dziś zaszalałam byłam na zakupach i u kosmetyczki na peelingu kawitacyjnym. Chyba mnie małż z domu nie wyeksmituje
|
|
#3940 |
|
Czekam na Ragnarok
|
MoniaK - czuję różnicę, bo prawym widzę perfekcyjnie i ostro. Lewym dobrze, ale nie 100% - możliwe, że to jeszcze się naprawi, bo dopiero minęły 2 tygodnie, na efekt trzeba czekać miesiąc, a do 6 msc efekt całkowity, czyli dopiero po 6msc można sprawdzić czy jest ta niedokorekcja. Jak coś to oni za darmo robią zabieg na to oko z niedokorekcją, ale mam nadzieję, że u mnie jest ok. Idę 20.10 na kolejne badanie to zobaczę.
Ivanna - dziekanat do 16:00, zadzwonię dopiero w piątek, bo jutro jestem w pracy A może jutro, ale jest ta babka na kontroli i nie wiem jak to będzie. Ona jest o 9-21 u nas, masakra.
|
|
|
|
#3941 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3942 | |||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Zuziuniu, film jest jedną z ciekawszych cyberpubkowych wizji, jakie widziałam ostatnio w kinie. To plus. Minusem jest scenariusz. Zadęcie, wprowadzanie taniego, wtórnego mistycyzmu, jakieś niepokalane poczęcia... To boli w rozum przy oglądaniu. Ogólnie jednak warto pójść. Cytat:
Od niedzieli jestem prawie bez snu. Stres mnie zżera, zaczynam oscylować w kierunku reakcji nieadekwatnych do sytuacji. Mam nadzieję dziś wreszcie pospać więcej, niż pół godzinki... Ogólnie - głupia jestem. ![]() Cytat:
Ja, w każdym razie gratuluję i radzę; ciesz się, i rób wszystko, żeby mieć powody to tego, by cieszyć się nadal.
|
|
#3943 |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Ehhh siedze od 2 godzin z dwoma planami zajęc i myśle jakby to wszystko pogodzić. ciężko będzie, jak sie nie rozdwoje to nie dam rady
|
#3944 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Sab czym sie tak stresujesz? |
|
|
|
|
#3945 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3946 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szczęściara jesteś, że masz już plany... ja nadal nie mam, a chciałabym zapisać się na kilka zajęć dodatkowych, poza tym muszę zaliczyć wf i jeden język... a bez planu nic nie pozałatwiam... ech, porzydałoby mi się chociaż 2-3 dni urlopu przed tym wszystkim, ten tydzień, który spędziłam na Rodos to za mało, żeby odpocząć po dość męczącym roku...
|
|
|
|
|
#3947 | ||
|
Czekam na Ragnarok
|
![]() Cytat:
I głównie chodzi o kasę. I co z wnioskiem o prolongatę, o której pisała Ivanna, co z kredytem studenckim... Nie lubię nie mieć wszystkiego dopiętego na ostatni guzik, a te studia to jedna wielka niewiadoma. Cytat:
A wiecie co? Na tej politologii nie ma zaawansowanego angielskiego, trochę mnie to przeraża. Nie chcę się cofać, a jest tylko podstawowy i średniozaawansowany. Brrrrrrrrrrr... Jak może nie być trzech poziomów conajmniej to ja nie wiem.Zrobiłam pierwsze zamówienie z Bon Prix na spółkę z mamą - Zuziuniu, Ty się na tym znasz, prawda? W ile dni to mi przyjdzie i w ogóle czy ciuchy są porządne? Składałam przez stronę internetową i przyszło mi potwierdzenie, gdzie widnieje wartość zamówienia 0zł - czy to normalny błąd? |
||
|
|
|
#3948 | ||
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
![]() Cytat:
mam nadzieję, że uda się wszystko pogodzić...
|
|
#3949 | |||||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Taaa, jest co podziwiać
To było tak: ja rozcinałam jelitko a koleżanka spłukiwała jego zawartość, żeby zobaczyć czy nie ma zmian na błonie śluzowej. "Oooo, glisty!" A ja na to z zaciśniętymi powiekami - "Tylko nie mów, że się ruszają, bo ZWYMIOTUJĘ!!!" Nienawidzę nicieni, wielę zniosę bez mrugnięcia okiem, ale na widok tych paskudztw, szczególnie jak się ruszają robi mi się naprawdę niedobrze... Cytat:
![]() Cytat:
![]() BiedactwoAle drań swoją drogą Oby mu wypustka uschła!Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Będzie dobrzeCytat:
Masakra. No ale teraz mam sesję to trochę odpoczęłam Planu zajęć nie spodziewam się przed 29 września, niestety tak to działa na mojej wspaniałej uczelni
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||||||
|
|
|
#3950 |
|
Czekam na Ragnarok
|
|
|
|
|
#3951 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fenrisku, co do tej kasy to pomyślałam sobie, że jeśli masz konto w bank to w ostateczności może przyznają Ci debet albo kredyt odnawialny albo kartę kredytową i w następnym miesiącu mogłabyś spłacić.
|
|
#3952 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Zawsze patrzę na skład materiału. Uwielbiam ciuchy z katalogu otto które czasem bywają na allegro dużo taniej...wpisujesz w google melrose, albo np.flashlight podaj linki co zamówiłaś ![]() Cytat:
szczególnie małe dzieci które lubią sie w piaskownicy bawić. Cytat:
|
|||
|
|
|
#3953 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
Także może za 4 lata przyznają, ale tyle nie będę czekała. Zuziuniu - kupiłam taki szary sweterek oraz takie legginsy. |
|
|
|
|
#3954 |
|
Zakorzenienie
|
jest juz lepiej
|
|
|
|
#3955 |
|
Zakorzenienie
|
Wizaż mi znowu wciął posta, chyba niedożywiony
![]() Rozchorowałam się i to nagle, wczoraj byłam monter. Dziś leje się z nosa, gorączka, zawroty głowy Idę do łóżka, może się poczuję lepiej rano.
|
#3956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#3957 | ||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Cytat:
W sumie myje się ręce kilkadziesiąt razy dziennie, ale nigdy nic nie wiadomo
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
|
|
|
#3958 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Fenris ładne ubranka |
|
|
|
|
#3959 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też planu nie wiem i na dodatek nie wiem,czego mam się spodziewać .Nie wiem jak raczą nas podzielić na grupy,czy sami podzielą czy trzeba będzie się zapisywać![]() Cytat:
?Ruszały się?
|
||
|
|
|
#3960 | |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:48.

Nie wiem jak to z tym kredytem studenckim będzie i w ogóle.
zobaczysz że będzie mimo wszystko super 

A może jutro, ale jest ta babka na kontroli i nie wiem jak to będzie. Ona jest o 9-21 u nas, masakra.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
mam nadzieję, że uda się wszystko pogodzić...

Oby mu wypustka uschła!
Będzie dobrze

.Nie wiem jak raczą nas podzielić na grupy,czy sami podzielą czy trzeba będzie się zapisywać