|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3271 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz. V
Cytat:
cio do zdjatka nie moge powiekszyc ale wyglada ciekawie
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|
|
|
|
#3272 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3273 | |
|
Zadomowienie
|
o litości ![]() Cytat:
![]() Mój TŻ w ogóle nie potrafi się na mnie gniewać i nigdy się nie obraża...w ciągu 7 lat od kiedy się znamy tak naprawdę nakrzyczał na mnie tylko raz Gorzej ze mną bo ja się częściej awanturuję i obrażam ale góra na 30 min
|
|
|
#3274 |
|
BAN stały
|
A ja się dzisiaj dowiedziałam,że tż rozmawiał ze swoją mamą i od ostatniej mojej rozmowy na gadu z tz-ta bratem,rozmawiali o nas(tż brat i mamcia).Noi,stwierdzilil, że brat pojedzie zobaczyć jakie są wolne terminy tam gdzie chcemy zrobić wesele.
Przyszła teściowa powiedziała również,że jakby co można zrobić w piątek ślub,bo też tak ludzie robią.Hm...
|
|
|
|
#3275 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|
|
|
|
#3276 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3277 |
|
Wtajemniczenie
|
hehe Rosette zgadzam sie w 100%
no ale moze ja to podnieca dzisiaj umowilam sie z orkiestra na wplate zaliczki.. chca 2 tys beda grali do 4 rano.. ale podobali mi sie bardzo bo maja niezly wokal i super babka gra na skrzypcach
|
#3278 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() po za tym też mam zepsuty humor bo mnie (i nie tylko mnie) szefowa wkurzyla ehh.. szkoda słów.. a te foto co wkleiła strippi to już widziałam (czasem czytam forum gazeta.pl) i poprostu masakra.. w 100% zgadzam się z Rosette, choć szczerze mówiąc nie chce mi się wierzyć że to się zdarzyło naprawde
|
|
#3279 |
|
Zakorzenienie
|
a propo oramentów to mam jeszcze takie dwa linki
![]() duzo fajnych rzeczy mozna znalezc oczywiscie na Wizazu w Papierowym zawrocie głowy ![]() http://www.twojewnetrze.com.pl/index...og&k_id=1&pg=6 http://www.szabloneria.pl/index.php?...ny-malarskie,2 a macie akies stronki z gifkami hmm... Strippi --> skad wytrzasnełaś gifki
|
|
|
|
#3280 |
|
Zakorzenienie
|
ja juz wczoraj zaprosilam Tż do kawiarni na kawę i ciacho na dziś.
Oczywiście on płaci ![]() Teraz Tż wlasnie szykuje się na wyjazd z sasiadem na rybki [dobra zona ze mnie nie ma co]A wczoraj kobietki kupiłam sobie szampon polecony na wizazu, Seboradin niger czarna rzepa - 17zł za 250 ml ale było warto! Skóra po pierwszym myciu niezaogniona, nie swędzi i w dodatku już się nie łuszczy. Włosy mięciutkie i nawet pachną. Dowiedziałam się z wizazu, że takie problemy u mnie może wywoływać silkon dodawany do szaponów i inne chemikalia. Także jestem cała happy ![]() Jak będę na mieście zakupię jeszcze szampon ziołowy z Barwy za 3 zł. i będę uratowana. ![]() popscene pieczesz ciasta i sę nie chwalisz? niedobra. ![]() Raz na jakiś zcas możesz do nas zajrzeć to nie grzech |
|
|
|
#3281 |
|
Przyczajenie
|
jestem
05.09.2009 i wlasnie szukam kamerzysty i fotografa i...zespolu na dbra sprawe tez! pomożecie? buziaki
|
|
|
|
#3282 |
|
Zakorzenienie
|
mnie dzisiaj nie będzie idę na szoping
najpier po rzeczy do pokoju jakies ramki dywan itd a później do salonów ślubnych tylko obawiam się, że więcej to postoimy w korkach...pod tym względem nie lubię wrocka ale poza tym kocham
|
#3283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O, Twój TZ tez wedkarz, tak jak mój, wybierał sie dzis na noc, ale cos tam nie wypalilo i jutro juz z rańca jedzie, ech my zony wędkarzy
|
|
|
|
|
#3284 |
|
Zakorzenienie
|
Scio ano wędkarz
Napisał mi właśnie sms'a,że siedzą na łódce w takiej mgle, że brzegu nie widać |
|
|
|
#3285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moj caly zien lata kupuje jakies zanety, przynety itd. Swoja drogą zawsze mnie zastanawialo jak im sie chce tak rano wstawac i marznac, albo siedziec cala noc
|
|
|
|
|
#3286 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja w koncu dzis ok 20:00 spędzę chwilkę z moim tż-tem....choć jest chory przyjedzie do mnie bo pozniej znowu caly tydzien praca....az do niedzieli znowu nie bedziemy mieli kiedy sie spotkac nooo przegiecie ![]() hehe ciekawe co na to ksiadz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
powodzenia w szukaniu ja na szczescie mam juz to z glowy
|
|
|
#3287 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Jestem i mykam WEEKEND Z TŻ!!!! |
|
|
|
#3288 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
2 godzinki czytałam to co naprodukowałyście przez tydzień
ufff ![]() Cytat:
![]() Cytat:
.Cytat:
niestety... Ale naszczęście nie potrwa to długo, bo do połowy listopada .Cytat:
![]() Cytat:
pamiętam dzień, kiedy zdałam tego się nie zapomina!!!![]() Cytat:
wkurza mnie tylko, że nie pisze, albo nie umię odczytać o jakieś godzienie przyszedł dany sms...
|
||||||
|
|
|
#3289 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
.Cytat:
Cytat:
Spotykamy się i tak jakoś obco jakbyśmy znali się miesiąc Kasiaher bardzo, bardzo Ci współczuję. Nie wiem co powiedzieć, bo chyba wszystko zostało tu powiedziane. Dodam, że podzwiam Cię, za to jak świetnie dajesz sobie z tym radę. Byłam kiedyś w podobnej sytuacji, naszczęście do niczego strasznego nie doszło, mój były tż wtedy wyszedł trzaskając drzwiami, ale byłam z Nim dalej jeszcze przez rok i nie obyło się bez kolejnych wyzwisk itp. Zrywałam kilkarotnie i wracałam. Zrywając ostatni raz, nie chciałam Go widzieć, żeby znów mnie nie "umilił" . Teraz jestem z innym facetem i choć czasem wracają wspomnienia to jestem z siebie dumna, że zakończyłam związek, który zabierał energię, a nie ją dawał.![]() Dopisek: przepraszam, że w dwóch częściach, ale nie dało rady wysłać jako jedna wiadomość .
Edytowane przez Ana*** Czas edycji: 2008-09-27 o 11:15 Powód: Dopisek |
||||
|
|
|
#3290 |
|
Zakorzenienie
|
ooo zazdroszczę ja dopiero wieczorkiem późnym..
za to jutro prawie cała niedziele...zalezy o ktorej wstanie moje kochanie dziękuję... ![]() a ja właśnie kupiłam kurtki na allegro za grosze
|
|
#3291 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
a jaki region cię interesuje?Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
edit strippi jakie kurtki? poka
|
||||||
|
|
|
#3292 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3293 |
|
Zakorzenienie
|
juz juz
1 zimowa czarna WAREHOUSE stan idealny za 14,99zł haha plus 11zł wysyłka a 2 to firmy Cropp w idealnym stanie koszt 28 zł plus 8zł wysyłka mam jeszcze 3 na oku...za godzinę koniec aukcji może też kupię dodatkowo obejrzałam mamma mia i mam zarąbisty humor... teraz słucham muzy na full i śpiewam na głos :d bo niema nikogo w domu...a ja to uwielbiam
|
|
#3294 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A co do ciast to jakiś miesiąc temu mialam mój debiut. Potem byly drożdżówki a teraz ciasto z gruszkami i sernik. Normalnie tak się wkręcilam, bo wszystkim smakuje i chwalą więc mam ochotę piec dalej Jest dużo fajnych blogów kulinarnych i tam są świetne przepisy. Za tydzień ciasto marchewkowe, jami jami!! Tylko trzeba mnie będzie trochę poprosić, bo kurczę dziś idę na wesele a jutro pewnie bedziem leczyć kaca ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3295 |
|
Zakorzenienie
|
ja już mam sukienkę
|
#3296 |
|
Zakorzenienie
|
u nas cztery- gitara puzon perkusja akordeon, i wszystko faceci.. biora normalnie za 2 dni ponad 3 tys ale maja inna umowe z naszym organizatoremn i placimy troche ponad 2
popieramw 100% a ja wcvzoraj bylam na kursie tanca.. uczyciely sie walca fajnie ze to indywiduwalne lekcje tz instruktorka my i jeszcze nasi przyjaciele bynajmniej wszytko odrazu nam pokazuje poprawia bylo super.. potem pojechalismy do innych przyjaciol na imprezke i tak zeszlo.. wlansie wrocilam.. musze sie wukapac i cos zropbic...mowilam wam ze jutro mamy 3 lata z tz.. i sie wkurzylam.. bo dzis sa urodziny jego bratanicy i mielkismy isc na nie dzis.. aoni wczoraj dzwonili ze przekladaja je na niedziele bo sie niewyrobia ze sprzataniem.. kurdeeeee szlak mnie trafi... mialaminne plany na jutro.. a teraz dupa.. moj wojtek tez wsciekly.. powiedzielismy ze niewiemy czy przyjdziemy... no ale jednak bedziemy szli na jakies 2 godzinki.. wkoncu to nie wina malej a jej powalonych rodzicow.,..
|
|
#3297 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3298 |
|
Zakorzenienie
|
suknię opisałam w wątku suknia marzeń cz.II http://www.wizaz.pl/forum/showthread...96496&page=148
co o niej sądzicie?
|
#3299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie mogę zobaczyć bo wizaz sie psuje ;/ kurde a ja kupilam 3 kurtke nowa z metkami rowniez za smieszne pieniadze bo za 14,99 zł plus 13zł wysyłka a o to ona
|
|
|
#3300 |
|
Zakorzenienie
|
udało mi się załączyć zdjęcie
moja suknia ma bardziej asymetrycznie ułożone te falbanki)
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:15.

Przyszła teściowa powiedziała również,że jakby co można zrobić w piątek ślub,bo też tak ludzie robią.Hm...

ehh.. szkoda słów.. 

a później do salonów ślubnych
niestety... Ale naszczęście nie potrwa to długo, bo do połowy listopada