Włosomaniaczki :D - część III - Strona 136 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-09-29, 13:20   #4051
virka
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki :D - część III

Cytat:
Napisane przez madziunia80 Pokaż wiadomość
Marzenko, postaram się, niestety w pracy nie mam więcej zdjeć, a już zupełnie żadnego poremontowego niestety.
Poczekam

virka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-29, 13:46   #4052
oleczka87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez tigresska Pokaż wiadomość
życze powodzenia - oby obyło się bez problemów. daj znać co wywalczyłaś!
Cytat:
Napisane przez Jolie2601 Pokaż wiadomość
dziewczyny dobrze mówią- jak już idzie o oświadczenia to wszystko powinno się poukładać. One muszą mieć podkładkę, żeby w razie w nie brały za to odpowiedzialności.
Cytat:
Napisane przez blonndee Pokaż wiadomość
Olus, wszystko sie ulozy, ah ta biurokracja... nie martw sie
Cytat:
Napisane przez evangeline Pokaż wiadomość
Olka, trzymam kciuki żeby wszystko się udało!
Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
Trzymamy kciuki, nic się nie bój, poświadczasz przecież prawdę, więc absolutnie nic Ci z tego tytułu nie zrobią. Myślę, że sprawa znajdzie pozytywne zakończenie
Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość
oleczka - cieszę się, że przeprowadzka bez komplikacji; do nowego lokum szybko się przyzwyczaisz i kolorytu, włściwego pokojom w akademiku też prędko nabierze. Ze stypendium też będzie o.k. Myślę, że może dobrze byłoby, żeby oświadczenie napisała także Twoja Mama i Dziadek. Wiesz jak to jest z przysłowiową polska biurokracją - czym więcej papierków, tym sprawa większej rangi...
Dziękuje wszystkim
No tak, papierek oddałam i do tego babka powiedziała, że najlepiej jakbym jeszcze od lekarza ortopedy do którego moja mama chodzi miała zaświadczenie o tym zwyrodnieniu stawów, powiedziała, że wtedy już nie będą się mieli do czego doczepić, że moja mama nie pracuje. No i jadę do domu w czwartek, odbiorę to zaświadczenie i we wtorek zaniose, bo szybko kończę. Mam nadzieję, że będzie okej.
Dzisiaj jakiś szczęśliwy dzień, znalazłam na ulicy 20 złotych, nikogo nie było przede mną i za mną, więc wzięłam i zrobiłam zakupy za darmo. I totka puściłam na szczęście do tego

Cytat:
Napisane przez Porcelainnn Pokaż wiadomość

Oleczka
- dziewczyny Ci dobrze doradzają, zbierz jak najwięcej tych oświadczeń. A jeśli mamie uda sie dostać jakąś tymczasową pracę, nie zawiadamiaj ich o tym. Oszukiwać polską biurokracje to prawie tak jak dobry uczynek
Nawet jakbym oszukała to i tak by wyszło. Bo jakby pracowała legalnie np. przez 2 miesiące, bo później i tak się bierze za rok zaświadczenie o dochodach i wychodzi, że pracowała i ja wtedy muszę zwracać część stypendium do tyłu :/.

Cytat:
Napisane przez virka Pokaż wiadomość
Tak Ibufen w zawiesinie Wtedy jeszcze brała Juwit, wapno (tabletka), sulfarinol do nosa, i tantum verde spray do gardła. No i ten syrop z cebuli z miodem...
Dzisiaj ponownie spróbowałam podać ten nieszczęsny Ibufen - ale na początek sam (bo nie ma innej opcji w leku przeciw zapalnym), w malutkiej dawce i obserwuję czy coś nie wylezie...Muszę Jej dawać coś przeciwzapalnego, bo nigdy się nie pozbędzie tej infekcji, a boję się, żeby się coś gorszego nie wykluło.
I dziękuję bardzo, że się zapytasz
Dopiero za 3 tygodnie mam z tym panem zajęcia, ale zapytam, tylko tyle, że ona po tym ibufenie i syropie tak spuchła, od razu po podaniu ? W ten dzień nic innego nie brała ? Przepraszam, jeśli to gdzieś pisałaś, ale ja dopiero wczoraj weszłam na wizaż, byłam zaganiana i mało nadrobiłam jeśli chodzi o ostatnie 3 strony postów

Dzisiaj wprowadzają się pierwszaki i jakie cyrki na dole, ludzie stoją w wielkiej kolejce od 8 rano z bagażami, zamieszanie, oni nie wiedzą gdzie iść co robić, kuchni szukają po korytarzach. Cyrk .
oleczka87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-29, 13:51   #4053
andziuchna
Zakorzenienie

jeszcze raz dziekuje za mile powitanie

jejq ile Wy tu piszecie

lece teraz na korki- fajnie ze sie rok w koncu zaczal- troche kasy wpadnie bo po wakacjach skarbonka pusta

milego dzionka

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post61735726
andziuchna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-29, 14:09   #4054
oleczka87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez andziuchna Pokaż wiadomość
jeszcze raz dziekuje za mile powitanie

jejq ile Wy tu piszecie
ja też Cię witam .
A piszemy faktycznie dużo

Matko, te pierwszaki są śmieszne, zaglądają do kuchni jak gotujemy, wołają znajomych i krzyczą pokazując, że tu jest kuchnia. Na co wszyscy się zbierają i oglądają nasze gotowanie.
Stary 2008-09-29, 15:14   #4055
karla_92
Zakorzenienie

Madzia witamy Na zdjęcia też czekam z niecierpliwością

Aniu, równiez wiatam A tempem narazie nie powinnas się przejmować, bo to, to jeszcze nic

Cytat:
Napisane przez oleczka87 Pokaż wiadomość
Dzisiaj jakiś szczęśliwy dzień, znalazłam na ulicy 20 złotych, nikogo nie było przede mną i za mną, więc wzięłam i zrobiłam zakupy za darmo. I totka puściłam na szczęście do tego
Głupi to ma zawsze szczęście Wniosek z tego taki, że sprawa ze stypendium napewno się ułoży

Cytat:
Matko, te pierwszaki są śmieszne, zaglądają do kuchni jak gotujemy, wołają znajomych i krzyczą pokazując, że tu jest kuchnia. Na co wszyscy się zbierają i oglądają nasze gotowanie.
karla_92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-29, 15:23   #4056
xyoko
Zakorzenienie

Bry

Cytat:
Nie ma Ale będzie
No to czekamy

Cytat:
Dzień dobry bardzo dziewczyny
Zostałam opiórkana przez Olę i melduję się w wątku. Musicie mi wybaczyć...musicie
Relacja z remontu - remont ciągle w toku, tzn. nie tak, że nie da się mieszkać, bo jest cudnie, uwielbiam teraz swoje mieszkanie. Czuję, że jest w końcu moje, uwierzycie? Dopiero po siedmiu latach poczułam się, jak w domu.
A w związku z remontem i wizytą rodziny z drugiego końca świata, nie myślałam nawet o włosach. Wybaczcie mi też, że nie będę na bieżąco, bo po prostu nie jestem w stanie przeczytać wszystkiego, co natworzyłyście.
Moja pielęgnacja włosów niestety mocno się ograniczyła, zauważyłam, że płukanki ziołowe nie pomagają mi na włosy (no może oprócz pokrzywy). Stawiam, że to dlatego, że farbuję włosy. Nie mniej staram się w miarę możliwości raz w tygodniu nakładać kokosa z jajem i olejkiem rozmarynowym. Ale też nie zawsze wychodzi. A to dlatego, że w końcu udało mi się poprawić stosunki ze szwagrem (nie wiem, czy Wam o tym pisałam) i widujemy się dość często, latamy na miasto albo po prostu siedzimy w domu razem, że tak powiem "w kupie"
Sytuacja między nami wcześniej była TRA-GI-CZNA...po krótce - zasługa jego byłej żony, mojej byłej przyjaciółki- jak to człowiek może się pomylić w ocenie drugiego człowieka

A tak na marginesie, myślałam, że o mnie zapomniałyście, a tu proszę taka miła niespodzianka, że jednak pamiętacie i nawet wzywacie na stawiennictwo
Magda! A ja właśnie ostatnio o Tobie pomyślałam, ale widzę, że Ola ubiegła mnie z PW Opis kolorów brzmi super, też bym bardzo chętnie zobaczyła efekt końcowy remontu

Cytat:
aha trzeba bylo tak od razu
na imie mam ania, mam 21lat, studiuje filologie angielska i org reklamy... poza tym daje korki wiec w "roku szkolnym" mam raczej malo czasu... zwierzakow nie mam- mialam psa ale jak sie przeprowadzilam niestety nie moge 3mac zwierzakow... no a pasje hmm muzyka (chill out i w ogole klubowa) no i sport- cos co pozwala mi rozladowac napiecie no i dzieki temu nie jestem (na ogol) okropna
mam nadzieje ze jakos sie tu "zadomowie" i z czasem Was poznam
Witam
xyoko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-29, 15:40   #4057
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
A tak na marginesie, myślałam, że o mnie zapomniałyście, a tu proszę taka miła niespodzianka, że jednak pamiętacie i nawet wzywacie na stawiennictwo
Ha, czasami warto porozsyłać PW tym, których dawno się nie widziało na Włosomaniaczkach
Czekam niecierpliwie na zdjęcia wyniku Twojej ciężkiej pracy

Cytat:
dzieki dziewczyny za mile powitanie
Witam i ja A tempem naszego pisania nie przejmuj się- my tak zawsze

Jestem mega zmęczona, styrana, ściorana i wszystko inne Zaraz nadrabiam zaległości na innych wątkach i do książek

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-29, 15:41   #4058
virka
Zakorzenienie

Cytat:
Dopiero za 3 tygodnie mam z tym panem zajęcia, ale zapytam, tylko tyle, że ona po tym ibufenie i syropie tak spuchła, od razu po podaniu ? W ten dzień nic innego nie brała ? Przepraszam, jeśli to gdzieś pisałaś, ale ja dopiero wczoraj weszłam na wizaż, byłam zaganiana i mało nadrobiłam jeśli chodzi o ostatnie 3 strony postów
To co Ci napisałam w powyższym poście [który sama cytowałaś], to te rzeczy brała przez 3 dni. Jedynie Ibufen został jeszcze dołączony do tego wszystkiego w 4 dzień.

Jak widać nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło Nie dość, że załatwisz stypendium, to jeszcze znalazłaś 20 zł To pewnie w ramach rekompensaty

Cytat:
Napisane przez xyoko Pokaż wiadomość
No to czekamy
To trzeba pogonić koleżankę Jolie, bo znowu coś się obija

Stary 2008-09-29, 15:41   #4059
oleczka87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez karla_92 Pokaż wiadomość
Głupi to ma zawsze szczęście Wniosek z tego taki, że sprawa ze stypendium napewno się ułoży

Nigdy nic nie wygrałam czy nie znalazłam, więc się zdziwiłam sama .

Właśnie siedzę z ręcznikiem na głowie i obiecałam sobie, że dzisiaj przetłumaczę chociaż jeden artykuł do pracy licencjackiej. Wieczorem za to ma przyjść chłopak mojej współlokatorki, jako jedyny z naszych TŻ nie jest jeszcze przeze mnie i drugą współlokatorkę poznany, więc zrobimy mu przegląd
Stary 2008-09-29, 15:42   #4060
virka
Zakorzenienie

Cytat:
Wieczorem za to ma przyjść chłopak mojej współlokatorki, jako jedyny z naszych TŻ nie jest jeszcze przeze mnie i drugą współlokatorkę poznany, więc zrobimy mu przegląd
Techniczny ??

Stary 2008-09-29, 15:44   #4061
oleczka87
Rozeznanie

Cytat:
To co Ci napisałam w powyższym poście [który sama cytowałaś], to te rzeczy brała przez 3 dni. Jedynie Ibufen został jeszcze dołączony do tego wszystkiego w 4 dzień.

Jak widać nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło Nie dość, że załatwisz stypendium, to jeszcze znalazłaś 20 zł To pewnie w ramach rekompensaty
Yhm, dobrze mam jakieś zaćmienie chyba . Zapytam go, ale no niestety dopiero za te 3 tygodnie.

Hehehe, mam nadzieję, że to stypendium będzie. Trochę się już mniej martwię, ale to nie znaczy, że w ogóle. Ja już jestem taki zamartwiacz .

Cytat:
Techniczny ??
kto wie
tak, na serio to trzeba go bacznie poobserwować, bo podobno strasznie mu się śpieszy do łóżka z nią (są ze sobą troszkę ponad miesiąc).
Stary 2008-09-29, 15:48   #4062
virka
Zakorzenienie

Cytat:
Yhm, dobrze mam jakieś zaćmienie chyba . Zapytam go, ale no niestety dopiero za te 3 tygodnie.
Dobrze, poczekam, nie ma problemu, może uda się rozwikłać tą tajemniczą zagadkę

Cytat:
Hehehe, mam nadzieję, że to stypendium będzie. Trochę się już mniej martwię, ale to nie znaczy, że w ogóle. Ja już jestem taki zamartwiacz .
Teraz to już się nie masz czym zamartwiać

Cytat:
kto wie
tak, na serio to trzeba go bacznie poobserwować, bo podobno strasznie mu się śpieszy do łóżka z nią (są ze sobą troszkę ponad miesiąc).
Oooo, to kolega już z góry mi się nie podoba Niech Go weźmie na przetrzymanie...

Stary 2008-09-29, 15:58   #4063
xyoko
Zakorzenienie

Cytat:

W imieniu krakowskich Włosomaniaczek poganiam koleżankę Jolie

Cytat:
Techniczny ??
Stary 2008-09-29, 16:00   #4064
oleczka87
Rozeznanie

Cytat:
Dobrze, poczekam, nie ma problemu, może uda się rozwikłać tą tajemniczą zagadkę

Teraz to już się nie masz czym zamartwiać

Oooo, to kolega już z góry mi się nie podoba Niech Go weźmie na przetrzymanie...
Sama jestem ciekawa, co było winą, a facet jednak uczy farmakologii i techniki powstawania leków, więc obcykany jest .

Odetchnę z ulgą jak zobaczę się na liście ze stypendium

Narazie go bierze na przetrzymanie. Ona jest w moim wieku, ma 21 lat w listopadzie, ale nigdy nie miałam poważnych związków. Jest dziewicą, nie jakąś wierzącą czy coś, ale jednak to jest ważna decyzja, a ona powiedziała, że nie ufa mu na 100 %, że on jest taki strasznie spontaniczny, miewa dziwne pomysły i fochy i ona nie ma gwarancji, że np. coś mu się nie odmieni. On zapewnia, że mu zależy.
A on nie że ją namawia czy coś, ale przy każdym zbliżeniu myśli, że jednak ona zmieni zdanie a czasem na żarty powie "to, kiedy idziesz po te tabletki". Niby żarty, ale ona się czuję czasem strasznie nagabywana.
Stary 2008-09-29, 16:08   #4065
virka
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Narazie go bierze na przetrzymanie. Ona jest w moim wieku, ma 21 lat w listopadzie, ale nigdy nie miałam poważnych związków. Jest dziewicą, nie jakąś wierzącą czy coś, ale jednak to jest ważna decyzja, a ona powiedziała, że nie ufa mu na 100 %, że on jest taki strasznie spontaniczny, miewa dziwne pomysły i fochy i ona nie ma gwarancji, że np. coś mu się nie odmieni. On zapewnia, że mu zależy.
A on nie że ją namawia czy coś, ale przy każdym zbliżeniu myśli, że jednak ona zmieni zdanie a czasem na żarty powie "to, kiedy idziesz po te tabletki". Niby żarty, ale ona się czuję czasem strasznie nagabywana.
W takiej sytuacji nie ma innego wyjścia niż przetrzymanie...To, że On zapewnia, że mu zależy, to normalne (przecież nie powie, że mu zależy tylko na jednym ) Biorąc pod uwagę, że to ma być Jej "pierwszy raz", to niech faceta poobserwuje i im dłużej wytrzyma tym lepiej Ja też raz wzięłam faceta na przetrzymanie, bo widziałam, że coś mu za bardzo zależy na jednym...Powiedziałam sobie, że jeśli mu zależy to wytrzyma - dałam pół roku...wiesz ile mu brakło? - 1 tygodnia On oczywiście, o magicznej granicy nic nie wiedział

Stary 2008-09-29, 16:10   #4066
xyoko
Zakorzenienie

Jutro jadę do Krk, dzisiaj ostatni wieczór (do weekendu ) z TŻ, więc chciałam upiec mu ciasto (tym bardziej, że ostatnio kilka razy o tym wspominał). Upiekłam, właśnie wyjęłam z piekarnika i... nie udało się Niby wszystko ok, ale chyba jabłka były jakieś dziwne, bo ciasto wydaje się bezsmakowe A specjalnie prosiłam babkę w sklepie, żeby mi powiedziała, które są dobre i kwaskowate Aż jestem zła.
Stary 2008-09-29, 16:45   #4067
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
wybaczcie dziewczyny, że mnie ostatnio trochę nie ma- ale wrócił mój brat- mamy trochę spraw do załatwienia no i przede wszystkim chciałam z nim spędzić jak najwięcej czasu. Jeśli o krk chodzi to może przyszły tydzień?
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Jolie2601 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-29, 16:52   #4068
xyoko
Zakorzenienie

Cytat:
wybaczcie dziewczyny, że mnie ostatnio trochę nie ma- ale wrócił mój brat- mamy trochę spraw do załatwienia no i przede wszystkim chciałam z nim spędzić jak najwięcej czasu. Jeśli o krk chodzi to może przyszły tydzień?
A brat na długo przyjechał? Bo jeżeli nie, to możemy poczekać, aż wyjedzie, żebyś mogła spokojnie z nim spędzić czas
Stary 2008-09-29, 17:02   #4069
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
A brat na długo przyjechał? Bo jeżeli nie, to możemy poczekać, aż wyjedzie, żebyś mogła spokojnie z nim spędzić czas
w zasadzie na stałe- zaczyna w tym roku studia. Jutro z nim jadę do kraka właśnie- zawieść rzeczy i spotkać się ze znajomymi i jeszcze do ciotki podjechać- myślalam żeby to jakoś pogodzić ale chciałabym posiedzieć więcej niż godzinę z Wami- więc to trochę bez sensu. Potem będę uziemniona. Dlatego może w przyszłym tygodniu? Poniedziałek. wtorek Nie wiem jak pozostałym dziewczynom pasuje.
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Jolie2601 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-09-29, 17:49   #4070
Porcelainnn
Zadomowienie

Rany boskie, ale jestem ściorana
Kasia, z mojej strony jest tak, że przyjeżdżaj kiedy Ci pasuje, ja postaram się dostosować
Marzę żeby sobie poleniuchować przed TV, w ciepełku z herbatką (tfu, pokrzywą ) A jutro z rana na fit

I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
Porcelainnn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-29, 18:09   #4071
paprif
Zakorzenienie

Cholerka z pokrzywą, a ja się zaczynam martwić czy po niej nie mam mocniejszego wysypu
Stary 2008-09-29, 18:10   #4072
xyoko
Zakorzenienie

Cytat:
w zasadzie na stałe- zaczyna w tym roku studia. Jutro z nim jadę do kraka właśnie- zawieść rzeczy i spotkać się ze znajomymi i jeszcze do ciotki podjechać- myślalam żeby to jakoś pogodzić ale chciałabym posiedzieć więcej niż godzinę z Wami- więc to trochę bez sensu. Potem będę uziemniona. Dlatego może w przyszłym tygodniu? Poniedziałek. wtorek Nie wiem jak pozostałym dziewczynom pasuje.
Aha, no to super Myślałam, że może jest na przykład 2 tygodnie w Polsce, wtedy nie chciałabym zabierać Ci czasu z nim Ale skoro tak, to przyszły tydzień jak najbardziej, jeżeli chodzi o mnie, to dzień dowolny. Może Marzenka (jako również przyjezdna) się wypowie (Chyba, że Julcia będzie dalej chora (tfu, tfu) i wtedy chyba nici z przyjazdu)

Cytat:
Rany boskie, ale jestem ściorana
Kasia, z mojej strony jest tak, że przyjeżdżaj kiedy Ci pasuje, ja postaram się dostosować
Marzę żeby sobie poleniuchować przed TV, w ciepełku z herbatką (tfu, pokrzywą ) A jutro z rana na fit
A czym się tak ściorałaś?
Stary 2008-09-29, 18:10   #4073
evangeline
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
No to teraz czas na parapetówkę włosomaniaczek
O to, to! Olka wpadamy do Ciebie

Cytat:
Fuksiara

Ja zaraz zmykam z moim TŻ na małą posiadówkę do znajomych, właśnie do akademika. Miłego wieczoru Dziewczyny

WYMIANKA
evangeline jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-29, 18:28   #4074
xyoko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evangeline Pokaż wiadomość

Ja zaraz zmykam z moim TŻ na małą posiadówkę do znajomych, właśnie do akademika. Miłego wieczoru Dziewczyny
Udanej posiadówki

Ja również już na dzisiaj zmykam, do TŻ
Miłego wieczoru życzę wszystkim
Stary 2008-09-29, 18:28   #4075
19agusia91
Zakorzenienie

Pozdrawiam Was tylko i wracam do tych cholernych lekcji. Niedługo wakacje Trzymajcie się
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-29, 18:58   #4076
Milka19
Zakorzenienie

Dołączam do ścioranych

Jeśli o mnie chodzi to wtorek i środa zajęcia od 13 do 19 Nie wiem jak widziecie rozkład godzinowy spotkanka

Poniedziałek, czwartek, piątek do dyspozycji

Miłego wieczorku

Edit:

Przeczytałam, zarejestrowałam, odpisuje tak po łebkach, wyrywkowo Okropna jestem

Witam nową wlosomaniaczkę

Madziu witaj po dłuuuuuuuuuuuuuuuugiej przerwie

Marzenko mam nadzieje, że z Julcią już lepiej

Cytat:
Ślęczę nad przygotowywaniem lekcji z angielskiego. Krakowianki kochane, nie znacie może jakiejś dobrej korepetytorki? Po trzech latach musiałam zakończyć lekcje z moimi ulubionymi uczniami (rodzeństwo) i jest mi strasznie przykro. Niestety mieszkali ode mnie za daleko , musiałam do nich dojeżdżać na drugi koniec Krakowa i w efekcie jedna lekcja zajmowała mi prawie 3 h (z dojazdem w dwie strony). Musiałam ograniczyć korepetycje do osób, które przychodzą do mnie do domu - ten rok będę mieć naprawdę pracowity (magisterka, studia podyplomowe, kolejny egzamin z angielskiego). Bardzo się przywiązałam do tych dzieciaków - nie dość, że mądre, to jeszcze strasznie kochane. Tak jakbym miała młodsze rodzeństwo. Czuję się strasznie nielojalna kończąc z nimi naukę i chciałabym im chociaż znaleźć jakąś dobrą, miłą korepetytorkę. Jakbyście znały taką, dajcie znać...
Niestety nie znam

Sądzę, że trudno będzie Cię zastąpić. Wydaje mi się, że wkładasz w to całe swoje serce

Cytat:

No i jeszcze pozdrowienia i buziaki od Agnieszki

Edytowane przez Milka19
Czas edycji: 2008-09-29 o 19:20 Powód: poweekendowe nadrabianie;)
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-29, 20:08   #4077
virka
Zakorzenienie

Cytat:
Może Marzenka (jako również przyjezdna) się wypowie (Chyba, że Julcia będzie dalej chora (tfu, tfu) i wtedy chyba nici z przyjazdu
Na razie się nie wypowiem, bo sama nie wiem właśnie jak będzie.
Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
Niedługo wakacje

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
Marzenko mam nadzieje, że z Julcią już lepiej
No właśnie przez dzień już było super (cieszyłam się, że mija), a wieczorem znowu Ją zmogło . Jutro pójdziemy do lekarza. Jak ja nienawidzę, kiedy Ona choruje
Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
No i jeszcze pozdrowienia i buziaki od Agnieszki
Dziękujemy i wzajemnie

Stary 2008-09-29, 21:50   #4078
Mirelkaaa
Zakorzenienie

ale się ciesze ze w czwartek juz ide do szkoły
mam dość siedzenia w domu, wreszcie zobacze znajomych i w weekend poimprezuje
Mirelkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-29, 22:07   #4079
andziuchna
Zakorzenienie

Cytat:

Nigdy nic nie wygrałam czy nie znalazłam, więc się zdziwiłam sama .

Właśnie siedzę z ręcznikiem na głowie i obiecałam sobie, że dzisiaj przetłumaczę chociaż jeden artykuł do pracy licencjackiej. Wieczorem za to ma przyjść chłopak mojej współlokatorki, jako jedyny z naszych TŻ nie jest jeszcze przeze mnie i drugą współlokatorkę poznany, więc zrobimy mu przegląd
tylko nie wystraszcie chlopaka

no i troche czasu zajelo mi przeczytanie Waszych postow ale jestem w miare na bierzaco ja po korkach dalam sie wyciagnac mojemu tzowi na lody a teraz ogladalismy film ide spacku bo juz mi sie oczeta zamykaja

kolorowych snow ;d

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post61735726
andziuchna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-30, 06:32   #4080
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Włosomaniaczki :D - część III

Cytat:
No właśnie przez dzień już było super (cieszyłam się, że mija), a wieczorem znowu Ją zmogło . Jutro pójdziemy do lekarza. Jak ja nienawidzę, kiedy Ona choruje
Będzie dobrze

Dzień dobry
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości