|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3421 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie 4
na nikogo sie nie obrazilam i nie rozumiem tych uszczypliwości ale ok
ashiva- dziekuje za odpowiedz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3422 |
Wtajemniczenie
|
ja osobiście uważam, że każdy z tych odcieni będzie dobry, bo wszystkie są bardzo delikatne i mają ślicznie świecące drobinki, moja siostra jak już wspominałam ma Peachy Pink i jest bardzo naturalny i ładny w COKu oglądalam te nowe kolorki i Peach Sands jest nieco bardziej wpadający w brzoskwinię niż Peachy Pink, który z kolei ma w sobie coś z bardzo delikatnego różu, a Szimmering Shell jest taki beżowo złoty i najdelikatniejszy z tych wszystkich, co za tym idzie najmniej widoczny (przynajmniej na mojej dłoni), więc wszystko zależy od tego czego klientka oczekuje
|
![]() ![]() |
![]() |
#3423 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3424 |
Zadomowienie
|
Wyczytałam chyba wszystko co napisałyście o podkładzie Idealny Kolor, ale mam jedno pytanie. Który jest ciemniejszy: creamy natural czy natural beige? W katalogu wygląda jakby creamy był trochę ciemniejszy, a jak jest w rzeczywistości?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3425 |
Zakorzenienie
|
co myślicie o perfumach prezentowanych przez Resee Witherspoon???
wg mnie świetne i damskie i męskie - pachną niebiańsko!
![]() |
#3426 |
Wtajemniczenie
|
Nawet nie wiecie jak sie ciesze ze kurcze tu was mam. Wlasnie kolezanka zlozyla u meni zamowienie na puder ze strony 21. Ten antystresowy.. Tylko ze nie wie ktory odcien wziac. Moglybyscie mi doradzic jakis sredni odcien, ktory nie daje odcienia zoltego?
![]()
#3427 |
Rozeznanie
|
Skoro jest mowa o pudrowych cieniach PW, mam prośbę. Ma ktoś możliwość zrobić zdjęcia tych nowych odcieni?
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3428 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzięki wielkie za podzielenie się spostrzeżeniami.Sama pewnie go wypróbuję ze względu na dobre opinie o jakości produktu a że transportować go nie zamierzam nie przeszkadza mi samo zamknięcie i poradzę sobie z nabieraniem podkładu . Jeśli zaś chodzi o klientki to raczej będą na nie ze względu właśnie na opakowanie no chyba że da się przełożyć tę pompkę z antystresowego? Nikt jeszcze nie próbował ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3429 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak dla mnie jest super , ładnie pachnie , dopasowuję się do skóry a ja jestem bardzo blada i w dodatku mam rumieńce , które mi przykrywa i ich nie widać. Wkurza mnie tylko jedno!!!!! TO DOZOWANIE. Mam taką długą szpatułkę, którą go wydłubuję- bo jak przechylam buteleczkę to leje mi się go bardzo dużo a on jest baaaaardzo wydajny bynajmniej jak dla mnie i nie wsmaruję go aż tyle i reszta się marnuje. Dziwi mnie to , że tak rozwijająca firma nie pomyślała o bardziej praktycznych opakowaniach... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3430 |
Zakorzenienie
|
czytam ale nie natknełam się na to by ktoś pisał że podczas składania zamówień już się pojawiała informacja o brakach - a tak właśnie dziś miałam. tzn tydzień temu składałam zamówienie i zapomniałam wcisnąć"wyślij"
![]() ![]() nawet nie wiem czy ktoś zrozumiał te moje masło maślane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3431 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja dopiero czekam na pobranie i gdyby już ta opcja z brakami działała, to byłabym zadowolona ![]() Od pewnego czasu używam serum przedłużające trwałość koloru, które świetnie działa, nie obciąża włosów, pod warunkiem dobrania odpowiedniej ilości olejku (taką ma postać) i rzeczywiście farba dłużej nie płowieje ![]() Jest małe ale, od dawna nie ma go w regularnej ofercie Avon, więc zainteresowało mnie odżywcze serum w ampułkach do włosów farbowanych. Choć w nazwie mają odrobinę inne zastosowanie, liczę że ta nowość zastąpi mi poprzednie serum; czy ktoś używał oba produkty i może je porównać ? Czy zwróciliście uwagę, że w porównaniu do katalogu 14, w K15 wzrosły o 6 złotych ceny regularne kosmetyków Liiv "Witalność natury", a dokładnie kremu na dzień i na noc oraz pod oczy ? Edytowane przez MaT Czas edycji: 2008-10-01 o 08:09 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3432 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tak przy okazji nieraz wąchałam flower i nie byłam przekonana, ale już wiem że do mnie nie pasuje :P jak moja mama ostatnio wymazała się próbkom.... matko, jak one ładnie zaczęły na niej pachnieć ![]() ![]() no cóż, z moją skórą nie współgra ta perfumka, a z mojej mamy jak najbardziej ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3433 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3434 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny mam pytanie o torebkę Emilia ze str 91 katalogu 13 - czy ktoras z Was widziała/ma ją w odcieniu jasnobrązowym?
![]() Koleżanka mnie pytała czy przypadkiem nie jest ona bardziej pomarańczowa niż brązowa???? Z góry dzięki za odpowiedź! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3435 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ostatnio jak idę do COK to biorę kartkę i robię na niej próbki wszystkich nowości z kolorówki ![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3436 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...1&postcount=92 madzik87 ja tez tak robię, ale jakoś ostatnio nie miałam czasu, ale pamiętam kiedyś poszłam do COKu i poprosiłam panią o "wszystkiw wszystkie" błyszczyki i cienie do powiek i siedziałam tam i maziałam nikt specjalnie się temu nie dziwił, więc wydaje się że to częsta praktyka (w końcu w katalogu kolory nie odpowiadają rzeczywistym, próbek nie ma, a konsultantek nie stać żeby mieć z każdego odcienia tester) niektóre panie nawet stwierdzały że bardzo sprytne i podłapywały pomysł ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3437 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Przydały by się w COK jakieś miejsca siedzące do takiej "zabawy w mazianie" bo strasznie niewygodnie jest kucać przy tym stoliku a trochę to trwa zanim się wszystko opisze ![]() A tak na marginesie kiedy będą nowe nowości ( ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3438 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() co do "nowych nowości" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3439 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ogólnie sam pomysł że ochroniarz pilnuje kilku kosmetyków które w większości i tak są już tak zmasakrowane że do niczego się nie nadają jest dość śmieszny, a to ich wczuwanie się w pracę... nie wiem po co ktoś miałby kraść rozbabraną szminkę która ledwo się wysuwa z opakowania ![]() Co innego jeśli chodzi o biżuterię, mogliby to np. rozdzielić na dwa stoliki, było by luźniej i nie trzeba by się było przepychać żeby coś oglądnąć.
![]() ![]() |
![]() |
#3440 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3441 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Oj zrobiłybyśmy tam porządek ![]() W piątek będzie już nowy bond ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3442 |
Rozeznanie
|
madzik87, dzięki za zdjęcia, jak będziesz miała jeszcze jakieś kolorowe nowości to wrzucaj
![]() Jeśli chodzi o pudrowe cienie PW to ciekawi mnie mocha splash, zastanawiam się tylko czy nie będzie zbyt ciemny, chciałabym coś beżowego, a nie brązowego. Czy ten kolor jest jaśniejszy niż np. Chestnut z pojedyńczych cieni? I czy one mają jakieś świecące drobinki czy raczej są matowe? |
![]() ![]() |
![]() |
#3443 |
Zakorzenienie
|
Mat - nie, jestem normalną konsultantką
|
![]() ![]() |
![]() |
#3444 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
madzik87 oj zrobiłybyśmy porządki hehehe ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3445 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3446 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3447 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3448 |
Wtajemniczenie
|
co myślicie na temat podkładu o konsystencji musu???wiecie może który jest jaśniejszy : ivory czy nude? bo zastanawiam się nad zakupem
![]()
Ja mam kryzys permanentny. Jestem typem depresyjnym, trudno jest mi się cieszyć z czegokolwiek, widzę świat w ciemnych barwach. Jest fajnie, bo pijemy herbatę, gadamy, jest ładna pogoda, ale mam w sobie czarną dziurę, która cały czas promieniuje. R. Więckiewicz |
![]() ![]() |
![]() |
#3449 |
Zadomowienie
|
A ja mam takie pytanko.
Zamówiłam dla mamy krem pod oczy z Avonu przez allegro. Przyszedł mi w pudełeczku, ale nie zafoliowany a ponadto krem nie miał w środku sreberka zabezpieczającego. Czy powinnam sprzedającemu wystawić neutrala (negatywa?) czy to wina avonu, że nie zabezpiecza produktów? Z góry dziękuję za odpowiedź ![]()
![]() |
#3450 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:32.