Wszystko o Avonie 4 - Strona 115 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-09-30, 15:19   #3421
anulkaaa89
Rozeznanie

Dot.: Wszystko o Avonie 4

na nikogo sie nie obrazilam i nie rozumiem tych uszczypliwości ale ok

ashiva- dziekuje za odpowiedz

Fragrantica
anulkaaa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-30, 15:30   #3422
ashiva
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madzik87 Pokaż wiadomość
To jak myślicie co z supertrwałego pudrowego cienia będzie najlepsze: Peach Sands czy Peach Pink? no chyba że Shimmering Shell
ja osobiście uważam, że każdy z tych odcieni będzie dobry, bo wszystkie są bardzo delikatne i mają ślicznie świecące drobinki, moja siostra jak już wspominałam ma Peachy Pink i jest bardzo naturalny i ładny w COKu oglądalam te nowe kolorki i Peach Sands jest nieco bardziej wpadający w brzoskwinię niż Peachy Pink, który z kolei ma w sobie coś z bardzo delikatnego różu, a Szimmering Shell jest taki beżowo złoty i najdelikatniejszy z tych wszystkich, co za tym idzie najmniej widoczny (przynajmniej na mojej dłoni), więc wszystko zależy od tego czego klientka oczekuje
ashiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-30, 15:38   #3423
madzik87
Raczkowanie

GG do madzik87

Cytat:
Napisane przez ashiva Pokaż wiadomość
ja osobiście uważam, że każdy z tych odcieni będzie dobry, bo wszystkie są bardzo delikatne i mają ślicznie świecące drobinki, moja siostra jak już wspominałam ma Peachy Pink i jest bardzo naturalny i ładny w COKu oglądalam te nowe kolorki i Peach Sands jest nieco bardziej wpadający w brzoskwinię niż Peachy Pink, który z kolei ma w sobie coś z bardzo delikatnego różu, a Szimmering Shell jest taki beżowo złoty i najdelikatniejszy z tych wszystkich, co za tym idzie najmniej widoczny (przynajmniej na mojej dłoni), więc wszystko zależy od tego czego klientka oczekuje
dzięki za pomoc , zaproponuję je oba te odcienie, może zdecyduje się na dwa a jakby jej się któryś nie spodobał to chętnie zostawię dla siebie
Stary 2008-09-30, 15:52   #3424
Selina
Zadomowienie

GG do Selina

Wyczytałam chyba wszystko co napisałyście o podkładzie Idealny Kolor, ale mam jedno pytanie. Który jest ciemniejszy: creamy natural czy natural beige? W katalogu wygląda jakby creamy był trochę ciemniejszy, a jak jest w rzeczywistości?
Selina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-30, 18:21   #3425
Hot Lady
Zakorzenienie

co myślicie o perfumach prezentowanych przez Resee Witherspoon???

wg mnie świetne i damskie i męskie - pachną niebiańsko!
Że jest na świecie taki ktoś,
Kto będzie DUSZĄ, SERCEM, CIAŁEM
Chciał podzielić ze mną los
Hot Lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-30, 19:16   #3426
wadercia
Wtajemniczenie

GG do wadercia

Nawet nie wiecie jak sie ciesze ze kurcze tu was mam. Wlasnie kolezanka zlozyla u meni zamowienie na puder ze strony 21. Ten antystresowy.. Tylko ze nie wie ktory odcien wziac. Moglybyscie mi doradzic jakis sredni odcien, ktory nie daje odcienia zoltego?

wymienię

wadercia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-30, 19:31   #3427
alehcar
Rozeznanie

Skoro jest mowa o pudrowych cieniach PW, mam prośbę. Ma ktoś możliwość zrobić zdjęcia tych nowych odcieni?
alehcar jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-09-30, 19:40   #3428
gabipati
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ktosia79 Pokaż wiadomość
Napiszę tak: można się przyzwyczaić. Mankamentem może być to,że w moim przypadku ta nakrętka jest mało stabilna i nie biorę tego podkładu nigdy ze sobą w podróż,bo nie wiem,czy jak się nie przewróci w kosmetyczce, to czy mi nie zaleje. Nie mam do niego pod tym względem zaufania..
A szkoda, bo lubię go używać. Po prostu nabieram go odwróconym końcem pędzelka do ust (bo mam taki cieniutki), a jak się będzie ku końcowi, to samym pędzelkiem będę. I nie ma problemu. Biorę tyle, ile potrzeba.
Parę lat temu używałam też antystresowego, pamiętam,że jak się miał ku końcowi, to ciężko mi się go wydobywało tą pompką. Z tym Ideal Shade raczej nie będę mieć takich problemów, bo ta szyjka jest dość szeroka.

Dzięki wielkie za podzielenie się spostrzeżeniami.Sama pewnie go wypróbuję ze względu na dobre opinie o jakości produktu a że transportować go nie zamierzam nie przeszkadza mi samo zamknięcie i poradzę sobie z nabieraniem podkładu .
Jeśli zaś chodzi o klientki to raczej będą na nie ze względu właśnie na opakowanie no chyba że da się przełożyć tę pompkę z antystresowego?
Nikt jeszcze nie próbował.
gabipati jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-30, 20:48   #3429
Daysy85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gabipati Pokaż wiadomość
Dzięki wielkie za podzielenie się spostrzeżeniami.Sama pewnie go wypróbuję ze względu na dobre opinie o jakości produktu a że transportować go nie zamierzam nie przeszkadza mi samo zamknięcie i poradzę sobie z nabieraniem podkładu .
Jeśli zaś chodzi o klientki to raczej będą na nie ze względu właśnie na opakowanie no chyba że da się przełożyć tę pompkę z antystresowego?
Nikt jeszcze nie próbował.
Jeżeli chodzi o ten podkład to mam go.
Jak dla mnie jest super , ładnie pachnie , dopasowuję się do skóry a ja jestem bardzo blada i w dodatku mam rumieńce , które mi przykrywa i ich nie widać.
Wkurza mnie tylko jedno!!!!!
TO DOZOWANIE. Mam taką długą szpatułkę, którą go wydłubuję- bo jak przechylam buteleczkę to leje mi się go bardzo dużo a on jest baaaaardzo wydajny bynajmniej jak dla mnie i nie wsmaruję go aż tyle i reszta się marnuje.
Dziwi mnie to , że tak rozwijająca firma nie pomyślała o bardziej praktycznych opakowaniach...
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-30, 20:51   #3430
gothika
Zakorzenienie

GG do gothika

czytam ale nie natknełam się na to by ktoś pisał że podczas składania zamówień już się pojawiała informacja o brakach - a tak właśnie dziś miałam. tzn tydzień temu składałam zamówienie i zapomniałam wcisnąć"wyślij" i na głónej stronie było że nie złożyłam zamówienia i mogę je edytować, więc myślałam że mogę je jeszcze raz wysłać - i wtedy się pojawiło że w brakach są myjki z netto i cień z katalogu i automatycznie mi te rzeczy usuneli w podglądzie zamówienia; ale i tak się okazało że nie mogę złożyć tego samego zamówienia (które było do wyedytowania) i musiałam jeszcze razy wypisywać. Ale wpisałam ten cień i myjki i na podglądzie faktury jednak one przyjdą - nic z tego nie rozumiem
nawet nie wiem czy ktoś zrozumiał te moje masło maślane
gothika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-01, 06:03   #3431
MaT
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gothika Pokaż wiadomość
czytam ale nie natknełam się na to by ktoś pisał że podczas składania zamówień już się pojawiała informacja o brakach - a tak właśnie dziś miałam. tzn tydzień temu składałam zamówienie i zapomniałam wcisnąć"wyślij" i na głónej stronie było że nie złożyłam zamówienia i mogę je edytować, więc myślałam że mogę je jeszcze raz wysłać - i wtedy się pojawiło że w brakach są myjki z netto i cień z katalogu i automatycznie mi te rzeczy usuneli w podglądzie zamówienia; ale i tak się okazało że nie mogę złożyć tego samego zamówienia (które było do wyedytowania) i musiałam jeszcze razy wypisywać. Ale wpisałam ten cień i myjki i na podglądzie faktury jednak one przyjdą - nic z tego nie rozumiem
nawet nie wiem czy ktoś zrozumiał te moje masło maślane
Czy jesteś z trendujących, bo nie bardzo pamiętam i może już u Was trenują
Ja dopiero czekam na pobranie i gdyby już ta opcja z brakami działała, to byłabym zadowolona

Od pewnego czasu używam serum przedłużające trwałość koloru, które świetnie działa, nie obciąża włosów, pod warunkiem dobrania odpowiedniej ilości olejku (taką ma postać) i rzeczywiście farba dłużej nie płowieje

Jest małe ale, od dawna nie ma go w regularnej ofercie Avon, więc zainteresowało mnie odżywcze serum w ampułkach do włosów farbowanych. Choć w nazwie mają odrobinę inne zastosowanie, liczę że ta nowość zastąpi mi poprzednie serum; czy ktoś używał oba produkty i może je porównać ?

Czy zwróciliście uwagę, że w porównaniu do katalogu 14, w K15 wzrosły o 6 złotych ceny regularne kosmetyków Liiv "Witalność natury", a dokładnie kremu na dzień i na noc oraz pod oczy ?

Edytowane przez MaT
Czas edycji: 2008-10-01 o 08:09
MaT jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-01, 07:36   #3432
kolciag
Zakorzenienie

GG do kolciag

Cytat:
Napisane przez Hot Lady Pokaż wiadomość
co myślicie o perfumach prezentowanych przez Resee Witherspoon??? wg mnie świetne i damskie i męskie - pachną niebiańsko!
mi też się podobają, ale troszkę mniej mydlane jak dla mnie mogły by być te damskie - wtedy w ogóle byłyby boskie

a tak przy okazji nieraz wąchałam flower i nie byłam przekonana, ale już wiem że do mnie nie pasuje :P jak moja mama ostatnio wymazała się próbkom.... matko, jak one ładnie zaczęły na niej pachnieć od razu poprosiła żebym je dla niej zamówiła
no cóż, z moją skórą nie współgra ta perfumka, a z mojej mamy jak najbardziej

Cytat:
Napisane przez wadercia
Nawet nie wiecie jak sie ciesze ze kurcze tu was mam. Wlasnie kolezanka zlozyla u meni zamowienie na puder ze strony 21. Ten antystresowy.. Tylko ze nie wie ktory odcien wziac. Moglybyscie mi doradzic jakis sredni odcien, ktory nie daje odcienia zoltego?
raczej podkład :P ja się rozpędziłam i chciałam Ci pisać o pudrze Anew wygładzającym :P ja kupiłam sobie próbki tego podkładu i będę sprawdzać który mi pasuje, a mam bardzo jasną karnację
kolciag jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-01, 08:24   #3433
Monique :)
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
Dzięki za info. Spisałam sobie adresy i bedę się umawiać. I zmobilizuję koleżanki.
Stary 2008-10-01, 09:28   #3434
LovelyGirl
Raczkowanie

Dziewczyny mam pytanie o torebkę Emilia ze str 91 katalogu 13 - czy ktoras z Was widziała/ma ją w odcieniu jasnobrązowym?
Koleżanka mnie pytała czy przypadkiem nie jest ona bardziej pomarańczowa niż brązowa????

Z góry dzięki za odpowiedź!
LovelyGirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-01, 10:53   #3435
madzik87
Raczkowanie

GG do madzik87

Cytat:
Napisane przez alehcar Pokaż wiadomość
Skoro jest mowa o pudrowych cieniach PW, mam prośbę. Ma ktoś możliwość zrobić zdjęcia tych nowych odcieni?
Zaraz dodam ich zdjęcia do wątku ze zdjęciami.
Ostatnio jak idę do COK to biorę kartkę i robię na niej próbki wszystkich nowości z kolorówki ludzie na mnie dziwnie patrzą, ale co tak

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-10-01, 10:54   #3436
ashiva
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez LovelyGirl Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam pytanie o torebkę Emilia ze str 91 katalogu 13 - czy ktoras z Was widziała/ma ją w odcieniu jasnobrązowym?
Koleżanka mnie pytała czy przypadkiem nie jest ona bardziej pomarańczowa niż brązowa????

Z góry dzięki za odpowiedź!
tu jest zdjęcie może pomoże
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...1&postcount=92

madzik87 ja tez tak robię, ale jakoś ostatnio nie miałam czasu, ale pamiętam kiedyś poszłam do COKu i poprosiłam panią o "wszystkiw wszystkie" błyszczyki i cienie do powiek i siedziałam tam i maziałam nikt specjalnie się temu nie dziwił, więc wydaje się że to częsta praktyka (w końcu w katalogu kolory nie odpowiadają rzeczywistym, próbek nie ma, a konsultantek nie stać żeby mieć z każdego odcienia tester) niektóre panie nawet stwierdzały że bardzo sprytne i podłapywały pomysł trzeba sobie jakoś radzić nie
Stary 2008-10-01, 11:08   #3437
madzik87
Raczkowanie

GG do madzik87

Cytat:
tu jest zdjęcie może pomoże
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...1&postcount=92

madzik87 ja tez tak robię, ale jakoś ostatnio nie miałam czasu, ale pamiętam kiedyś poszłam do COKu i poprosiłam panią o "wszystkiw wszystkie" błyszczyki i cienie do powiek i siedziałam tam i maziałam nikt specjalnie się temu nie dziwił, więc wydaje się że to częsta praktyka (w końcu w katalogu kolory nie odpowiadają rzeczywistym, próbek nie ma, a konsultantek nie stać żeby mieć z każdego odcienia tester) niektóre panie nawet stwierdzały że bardzo sprytne i podłapywały pomysł trzeba sobie jakoś radzić nie
Może i częsta praktyka, ale ochroniarz miał dziwną minę jak stał nade mną i patrzył co robię, chyba sie bał że coś zamiast z powrotem na stół trafi do mojej torebki
Przydały by się w COK jakieś miejsca siedzące do takiej "zabawy w mazianie" bo strasznie niewygodnie jest kucać przy tym stoliku a trochę to trwa zanim się wszystko opisze

A tak na marginesie kiedy będą nowe nowości () w COK w czwartek czy w piątek?
Stary 2008-10-01, 11:28   #3438
ashiva
Wtajemniczenie

Cytat:
Może i częsta praktyka, ale ochroniarz miał dziwną minę jak stał nade mną i patrzył co robię, chyba sie bał że coś zamiast z powrotem na stół trafi do mojej torebki
Przydały by się w COK jakieś miejsca siedzące do takiej "zabawy w mazianie" bo strasznie niewygodnie jest kucać przy tym stoliku a trochę to trwa zanim się wszystko opisze

A tak na marginesie kiedy będą nowe nowości () w COK w czwartek czy w piątek?
no zgadza się ten ochroniarz jest chyba dość "nowy" i jeszcze nie wie o co chodzi , ale kiedyś była taka kobieta z resztą nadla czasem ją spotykam, co wyglądała jak Shwarzeneger, to też się na początku na mnie patrzyła jak na potencjalnego złodzieja ale potem już mnie poznawała i wiedziała co wyczyniam , ja zawsze maziam sobie na ladzie, zabieram kubek z tym co mnie interesuje i spokojnie sobie maziam bo faktycznie jeśli chodzi o miejsce to się nie postarali, ciasno tam, a jak się zleci babek to ciężko się do stolika dopchać w ogóle..

co do "nowych nowości" to będą w piątek
Stary 2008-10-01, 11:39   #3439
madzik87
Raczkowanie

GG do madzik87

Cytat:
no zgadza się ten ochroniarz jest chyba dość "nowy" i jeszcze nie wie o co chodzi , ale kiedyś była taka kobieta z resztą nadla czasem ją spotykam, co wyglądała jak Shwarzeneger, to też się na początku na mnie patrzyła jak na potencjalnego złodzieja ale potem już mnie poznawała i wiedziała co wyczyniam , ja zawsze maziam sobie na ladzie, zabieram kubek z tym co mnie interesuje i spokojnie sobie maziam bo faktycznie jeśli chodzi o miejsce to się nie postarali, ciasno tam, a jak się zleci babek to ciężko się do stolika dopchać w ogóle..

co do "nowych nowości" to będą w piątek
Faktycznie trafne określenie do tej Pani
Ogólnie sam pomysł że ochroniarz pilnuje kilku kosmetyków które w większości i tak są już tak zmasakrowane że do niczego się nie nadają jest dość śmieszny, a to ich wczuwanie się w pracę... nie wiem po co ktoś miałby kraść rozbabraną szminkę która ledwo się wysuwa z opakowania
Co innego jeśli chodzi o biżuterię, mogliby to np. rozdzielić na dwa stoliki, było by luźniej i nie trzeba by się było przepychać żeby coś oglądnąć.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-01, 11:48   #3440
ashiva
Wtajemniczenie

Cytat:
Faktycznie trafne określenie do tej Pani
Ogólnie sam pomysł że ochroniarz pilnuje kilku kosmetyków które w większości i tak są już tak zmasakrowane że do niczego się nie nadają jest dość śmieszny, a to ich wczuwanie się w pracę... nie wiem po co ktoś miałby kraść rozbabraną szminkę która ledwo się wysuwa z opakowania
Co innego jeśli chodzi o biżuterię, mogliby to np. rozdzielić na dwa stoliki, było by luźniej i nie trzeba by się było przepychać żeby coś oglądnąć.
dokładnie, albo powinni zrobić też coś na zasadzie takiej lady żeby było na całej długości okna i wtedy nie byłoby przepychanek i łatwiejszy dostęp, bo przy tym stoliku co jest teraz to masakra po prostu, zwłascza w zimie kiedy każdy jest grugo ubrany to ciężko się przecisnąć żeby czegoś nie zrzucić, dobrze że chociaż jest teraz ta "fachowa witryna" nie wiem jak to się nazywa dokładnie, chodzi mi o to co tam w kącie stoi i ma ekspozycję kosmetyków kolorowych i lustra, to jest sprzęt dobry natomiast reszta "przestrzeni" jest według mnie niezbyt fachowo rozplanowana.. jeśli jest jedna dwie klientki to jest w porzątku ale np. kiedy jest okres przedświąteczny i kolejka jest dwa razy "zawinięta" i niemalże wychodzi z COKu to nie ma siły ludzkiej żeby się do czegoś dopchać..
Stary 2008-10-01, 11:55   #3441
madzik87
Raczkowanie

GG do madzik87

Cytat:
dokładnie, albo powinni zrobić też coś na zasadzie takiej lady żeby było na całej długości okna i wtedy nie byłoby przepychanek i łatwiejszy dostęp, bo przy tym stoliku co jest teraz to masakra po prostu, zwłascza w zimie kiedy każdy jest grugo ubrany to ciężko się przecisnąć żeby czegoś nie zrzucić, dobrze że chociaż jest teraz ta "fachowa witryna" nie wiem jak to się nazywa dokładnie, chodzi mi o to co tam w kącie stoi i ma ekspozycję kosmetyków kolorowych i lustra, to jest sprzęt dobry natomiast reszta "przestrzeni" jest według mnie niezbyt fachowo rozplanowana.. jeśli jest jedna dwie klientki to jest w porzątku ale np. kiedy jest okres przedświąteczny i kolejka jest dwa razy "zawinięta" i niemalże wychodzi z COKu to nie ma siły ludzkiej żeby się do czegoś dopchać..
to też fakt, ogólnie pomysł żeby nowości były w tym samym pomieszczeniu co kasy jest niezbyt udany, w budynku jest sporo miejsca które jest niewykorzystane, a my tłoczymy się w jednym pomieszczeniu gdzie nawet usiąść nie można, później są takie sytuacje że konsultantki się kłócą w kolejce bo się gubią kto za kim stoi bo taki ścisk jest momentami.
Oj zrobiłybyśmy tam porządek

W piątek będzie już nowy bond nie mogę się doczekać żeby się nim spryskać, mam nadzieję że będzie się długo trzymał, wtedy od razu zamawiam z demo i we wtorek będzie już mój
Stary 2008-10-01, 12:32   #3442
alehcar
Rozeznanie

madzik87, dzięki za zdjęcia, jak będziesz miała jeszcze jakieś kolorowe nowości to wrzucaj
Jeśli chodzi o pudrowe cienie PW to ciekawi mnie mocha splash, zastanawiam się tylko czy nie będzie zbyt ciemny, chciałabym coś beżowego, a nie brązowego. Czy ten kolor jest jaśniejszy niż np. Chestnut z pojedyńczych cieni? I czy one mają jakieś świecące drobinki czy raczej są matowe?
Stary 2008-10-01, 13:00   #3443
gothika
Zakorzenienie

GG do gothika

Mat - nie, jestem normalną konsultantką
gothika jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-10-01, 13:02   #3444
ashiva
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez alehcar Pokaż wiadomość
madzik87, dzięki za zdjęcia, jak będziesz miała jeszcze jakieś kolorowe nowości to wrzucaj
Jeśli chodzi o pudrowe cienie PW to ciekawi mnie mocha splash, zastanawiam się tylko czy nie będzie zbyt ciemny, chciałabym coś beżowego, a nie brązowego. Czy ten kolor jest jaśniejszy niż np. Chestnut z pojedyńczych cieni? I czy one mają jakieś świecące drobinki czy raczej są matowe?
mają świecące drobinki i na moje oko cień z PW jest ciemniejszy od Chestnut

madzik87 oj zrobiłybyśmy porządki hehehe
Stary 2008-10-01, 13:16   #3445
alehcar
Rozeznanie

Cytat:
mają świecące drobinki i na moje oko cień z PW jest ciemniejszy od Chestnut
Dzięki, w takim razie się na niego nie zdecyduję.
Stary 2008-10-01, 14:05   #3446
LovelyGirl
Raczkowanie

Cytat:
Dzięki! Zupełnie zapomniałam o tym wątku!
LovelyGirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-01, 14:06   #3447
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Irreplaceable Pokaż wiadomość
a co powiecie o środziemnomorskiej nawilżającej maseczce do twarzy z oliwka z serii planet spa? chcialabym ja miec bo potrzebuje czegos nawilżającego ale mam wrazliwa skore i po niektorych maseczkach mnie buzia piecze i sie troche tego obawiam, moze ktoś wie czy ta maseczka jest delikatna czy raczej ciezka? pozatym lubie ten zapach i mam ochotke na nia a na KWC sa mieszane opinnie wiec sama nie wiem.. moze tu sie jeszcze czegos dowiem...
tylko nie mowcie ze niedawno byla o tym mowa bo ja bynajmniej nie znalazlam
Na początku nie dawała mi nic ALE zamiast 20min przytrzymałam ją 40min (czasem nawet więcej) i efekt naprawde mile mnie zaskoczył, bardzo zmiekczyła mi skórę i nawilżyła Podrażnia przez chwilę ale po peelingu, na normalnie oczyszczoną skórę - nie
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-01, 14:29   #3448
renia0809
Wtajemniczenie

co myślicie na temat podkładu o konsystencji musu???wiecie może który jest jaśniejszy : ivory czy nude? bo zastanawiam się nad zakupem
Ja mam kryzys permanentny. Jestem typem depresyjnym, trudno jest mi się cieszyć z czegokolwiek, widzę świat w ciemnych barwach. Jest fajnie, bo pijemy herbatę, gadamy, jest ładna pogoda, ale mam w sobie czarną dziurę, która cały czas promieniuje. R. Więckiewicz
renia0809 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-01, 14:30   #3449
Mondzia
Zadomowienie

A ja mam takie pytanko.

Zamówiłam dla mamy krem pod oczy z Avonu przez allegro. Przyszedł mi w pudełeczku, ale nie zafoliowany a ponadto krem nie miał w środku sreberka zabezpieczającego.

Czy powinnam sprzedającemu wystawić neutrala (negatywa?) czy to wina avonu, że nie zabezpiecza produktów?

Z góry dziękuję za odpowiedź

Samą miłością nie wyżyjesz...

Mondzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-01, 14:32   #3450
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mondzia Pokaż wiadomość
A ja mam takie pytanko.

Zamówiłam dla mamy krem pod oczy z Avonu przez allegro. Przyszedł mi w pudełeczko, ale nie zafoliowany a ponadto krem nie miał w środku sreberka zabezpieczającego.

Czy powinnam sprzedającemu wystawić neutrala (negatywa?) czy to ina avonu, że nie zabezpiecza produktów?

Z góry dziękuję za odpowiedź
A który krem pod oczy?
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości