Włosomaniaczki :D - część III - Strona 148 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-10-05, 14:32   #4411
Narek
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki :D - część III

Aguś, śliczne Twoje fotki, a w Pestce zakochałam się

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
Wczoraj oglądałam fragment Mam talent - ten moment śpiewającej 15 latki. Cudowny głos
Oj tak, Paulina miała świetny głos
Mnie strasznie wkurzał ten 12-latek, co tańczył electro-boogie, czy jak to tam się nazywa. Taki zadufany w sobie był, albo ja go źle odebrałam.

Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość
Przeżyłam wczoraj {dzisiaj} w nocy coś przeokropniastego. Teraz trudno mi samej uwierzyć w to, co się stało. Ale widok z okna udowadnia, że było jawą, co się koszmarnym snem zdawało.
Mieszkam na wsi. Taka pół-wieś, taki pół-hotel większego miasta. Wróciliśmy wczoraj do domu - jak na nasze możliwości - dość późno : około 24-tej z niewinnej ale wyczerpującej imprezki. Natychmiast do spania. Około godziny 1.30 obudziły mnie jakieś dziwne odgłosy, coś jakby z oddali pykanie ogni sztucznych. Jestem przeczulona na temat odgłosów domowych, ze względu na nie najlepsze doświadczenia z budowniczymi. A że ze mnie nad wyraz inteligentna osoba, zamiast spojrzeć przez okno, wstałam i obeszłam dom z uchem przy ścianach, szukając źródła dzięków. Nic ... Wtedy podniosłam rolety w oknie i co ?! Wszyscy Święci, łuna na pół wsi, płomienia prawie do samego nieba. Paliły się zabudowania gospodarcze u rolnika, trzy domy od nas. Dziewczyny, tego nie można opisać. Nigdy z bliska nie widziałam pożaru. Prawie wszyscy z wioski pobiegli pomagać. Mój TŻ też stanął na wysokości zadania, a że jest postawny i ma tubalny, mocny głos - z tarasu mojego domu słyszałam jak objął dowodzenie. Paliła się oboro-stodoła : w jednej części zwierzęta i drugiej : słoma, siano. I ten rozpaczliwy wrzask zwierząt : świń, krów itp.
Chyba będę go słyszała jeszcze długo. Buchające płomienie, a mój TŻ i paroma
innymi wyrzucali i wyganiali z tej budowli zwierzęta. Jak z jednej strony ogień
zablokował dojście, mój Lalunia wsiadł na traktor - po raz pierwszy w życiu i rozwalił ścianę z innej strony. Opowiadał, że uratowały się wszystkie zwierzęta.
I wtem głośne puuuuf i wszystko się zawaliło. Straż pożarna przyjechała po pół
godzinie, już tak raczej pod koniec imprezy. Ale strażacy mieli robotę do rana. Dziewczyny, to było straszne i trwało krótko. Boże, jaki człowiek jest bezradny i malutki wobec kataklizmu i Matki Natury. Dzisiaj od rana wywożą nadpalone siano, słomę na pola, a mój Lalunia nadpalone brwi i włosy podcina.
Nie da się słowami wyrazić ogromu tej tragedii - niby tylko spalone zabudowania
gospodarcze, ale ... Ja tego widoku i płaczu zwierząt bardzo, bardzo długo nie zapomnę
:eeeek: Współczuje szczerze A TŻ świetnie się zachował- gratuluje prawdziwego mężczyzny

Dziewczyny, padam na ryjek Od 11 pisałam jedną głupią pracę na polski i jeszcze muszę natworzyć Oj, coś czuje, że ten rok będzie nie za ciekawy ...

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-05, 15:11   #4412
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
Aguś, śliczne Twoje fotki, a w Pestce zakochałam się
Dziękuję

A w Pestce ja i TŻ też się zakochaliśmy
Ona jest taka słodka, że nie sposób się w niej nie zakochać

Wpadłam na sekundę (bo brata jeszcze nie ma ) ale już uciekam

BTW. Wiesz Ola, jak będzie klopot z niemieckiem to wal
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-05, 15:12   #4413
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Przeżyłam wczoraj {dzisiaj} w nocy coś przeokropniastego. Teraz trudno mi samej uwierzyć w to, co się stało. Ale widok z okna udowadnia, że było jawą, co się koszmarnym snem zdawało.
Mieszkam na wsi. Taka pół-wieś, taki pół-hotel większego miasta. Wróciliśmy wczoraj do domu - jak na nasze możliwości - dość późno : około 24-tej z niewinnej ale wyczerpującej imprezki. Natychmiast do spania. Około godziny 1.30 obudziły mnie jakieś dziwne odgłosy, coś jakby z oddali pykanie ogni sztucznych. Jestem przeczulona na temat odgłosów domowych, ze względu na nie najlepsze doświadczenia z budowniczymi. A że ze mnie nad wyraz inteligentna osoba, zamiast spojrzeć przez okno, wstałam i obeszłam dom z uchem przy ścianach, szukając źródła dzięków. Nic ... Wtedy podniosłam rolety w oknie i co ?! Wszyscy Święci, łuna na pół wsi, płomienia prawie do samego nieba. Paliły się zabudowania gospodarcze u rolnika, trzy domy od nas. Dziewczyny, tego nie można opisać. Nigdy z bliska nie widziałam pożaru. Prawie wszyscy z wioski pobiegli pomagać. Mój TŻ też stanął na wysokości zadania, a że jest postawny i ma tubalny, mocny głos - z tarasu mojego domu słyszałam jak objął dowodzenie. Paliła się oboro-stodoła : w jednej części zwierzęta i drugiej : słoma, siano. I ten rozpaczliwy wrzask zwierząt : świń, krów itp.
zablokował dojście, mój Lalunia wsiadł na traktor - po raz pierwszy w życiu i rozwalił ścianę z innej strony. Opowiadał, że uratowały się wszystkie zwierzęta.
godzinie, już tak raczej pod koniec imprezy. Ale strażacy mieli robotę do rana. Dziewczyny, to było straszne i trwało krótko. Boże, jaki człowiek jest bezradny i malutki wobec kataklizmu i Matki Natury. Dzisiaj od rana wywożą nadpalone siano, słomę na pola, a mój Lalunia nadpalone brwi i włosy podcina.
gospodarcze, ale ... Ja tego widoku i płaczu zwierząt bardzo, bardzo długo nie zapomnę
aż mnie ciarki przeszły, ogień to jedyny żywioł którego boje się straasznie...
współczuje
Mirelkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-05, 16:03   #4414
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
BTW. Wiesz Ola, jak będzie klopot z niemieckiem to wal
Z niemieckim na razie nie mam problemów, nowa nauczycielka okazała się na tyle dobra, że rozumiem obecne tematy(mimo tego, że podstaw zero ).
Ale, jak coś mojej kochanej Pani Grażynce odbije, walę do Ciebie jak w dym

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-05, 17:50   #4415
karla_92
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Porcelainnn Pokaż wiadomość
Karla, chyba ostro wzięłaś się do nauki, rzadko do nas wpadasz...
Kiedyś trzeba

Cytat:
Jak napisała Kasia - nic straconego
http://www.youtube.com/watch?v=HEFKGM_TlRQ

Poza tym to jak potraktowała kolesia, który najpierw miał z nią tańczyć... żenada kompletna...
I co mnie jeszcze rozwala - że ta kobieta w swych rojeniach jest przekonana, że ma fanów
Widziałam wczoraj powtórkę, ale aż żałuje Jak czasami oglądałam BB to ona była tam zupełnie inna. Wiadomo, że pusta i wyglądała jak..., ale nie była taka chamska Sodówka uderzyła do głowy...Szkoda mi się zrobiło tego chłopaka, co miał z nią tańczyc. Wielka gwiazda stroi fochy, a każdy jej nadskakuje I założe się ze wygra ten program, bo to juz napewno jest z góry ustalone, albo nasze społeczeństwo będzie na nią głosowac

Cytat:
Dodałam 2 fotki do swojego narcystycznego albumu - nie bardzo widać, że mi włosy podrosły przez te 2 miesiące, ale troszkę (czyli 2cm) urosły
Dodałam kilka fotek Reksia i Czarnej do albumu ze zwierzakami - najlepsze są te jak Reksio śpi na rękach mojego TŻ'a
Zrobiłam też mały abumik ze zdjęciami Pestki, które zrobiłam w piątek jak byłam w schronisku - nie są najlepszej jakości, bo było tam trochę ciemno, a poza tym Pestka po operacji jest taka ruchliwa i radosna, że ciężko było jej zrobić zdjęcie
Nie miałam czasu wszystkich oglądac, ale musze stwierdzic, że zarówno Ty jak i Pestka wyglądacie uroczo

Cytat:
Współczuje bardzo Ogromne wrażenie robią zdjecia, a co dopiero zobaczyc to na żywo...I potwierdzam, TŻ zachował się super.

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
Dziewczyny, padam na ryjek Od 11 pisałam jedną głupią pracę na polski i jeszcze muszę natworzyć Oj, coś czuje, że ten rok będzie nie za ciekawy ...
Nic mi nie mów Ja jestem załamana. Dzisiaj juz nie ilościa nauki, a super książką od historii. Wszystko w niej jest pos**** za przeproszeniem A 3h na prace to jak dla mnie nic. Ja potrafie czasem i 5 siedziec, bo takie mam streszczenia
karla_92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-05, 19:26   #4416
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Wpadam do was na chwilę, jak zwykle z doskoku, bo od rana [hm, właściwie dopiero od południa, bo spałam ] siedzę w dłubaninie...

Cytat:
Napisane przez virka Pokaż wiadomość
Wiecie co dzisiaj zrobiłam....Postawiłam na gazie mięso do gotowania dla zwierzaków i zapomniałam - pojechałam do sklepu... Tzn. nawet nie tyle co zapomniałam, tylko coś mnie zamuliło i byłam pewna, że wyłączyłam... Wracam...już na zewnątrz domu śmierdzi...jeszcze mi nic nie przyszło na myśl, dopóki nie otwarłam drzwi...Masakra, biało od dymu smród, że zatyka... Wybiegłam z tym spalonym mięsem i garnkiem. Wietrzyłam dom, przez kilka godzin, ale zimno jak diabli i w końcu musiałam pozamykać. Ale śmierdzi, że nos zatyka Jaka jestem zła na siebie...I tylko się cieszę, że nie zdążyło się zapalić, bo by była masakra. Kiedy i jak ja to dziadostwo wywietrzę

Współczuję.
Ja kiedyś miałam podobną historię z zostawieniem włączonego gazu pod wodą na herbatę.
Tego wieczoru akurat rodzice wyszli na jakąś imprezę i zostałam sama z bratem. Po nastawieniu wody poszliśmy oglądać jakiś filmi tak się zapatrzyłam, że o wodzie zupełnie zapomniałam [a czajnik bez gwizdka].
Nagle słyszę jakieś dziwne odgłosy, jakby się ktoś w kuchni rozbijał. Panika w oczach, ani chybi jakiś złodziej. Więc ja w garść jakiś statyw złapałam, młody chyba taboret i zakradamy się do kuchni na rabusia... A tam czajnik z wygotowaną wodą, a te odgłosy to pękający kamień z dna był choć brzmiało conajmniej, jakby ktoś kuchnię po omacku plądrował...

A ostatnio... próbowałam zrobić różany hydrolat... I... zaczytałam się w wizażu
No cóż, nie muszę chyba pisać co się stało. Aby ukryć ślady zbrodni, przypalony garnek schowałam w szafie może go kiedyś doszoruję

Cytat:

Żałuję strasznie, że nie oglądałam. Dla samych dialogów Jola-Doda-Jacyków. Ten program dzięki temu chyba będzie mieć największą oglądalność.
I chyba tylko dla oglądalności, podejrzewam, że właśnie taki był cel producenta.
I założę się, że mimo braku umiejętności będzie tak, że ona zostanie do ostatnich odcinków, aby jak najdłużej taki stan utrzymać.
Cytat:
Napisane przez evangeline Pokaż wiadomość
Ja od dłuższego czasu kupuję raczej kremy apteczne (np.LRP, Avene), ale ostatnio z braku laku kupiłam ten nawilżający Olay: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=12147 (z tym, że chyba zmienili opakowania, bo teraz ma już różową nakrętkę) - bardzo poztywnie się nim zaskoczyłam.
A ja całe życie nie używałam kremów i teraz nadrabiam zaległości w tej dziedzinie

Cytat:
Napisane przez Jolie2601 Pokaż wiadomość
[...]
No- podziamoliłam. Chociaż jeszcze nie- JAKA PASKUDNA POGODA ja to chyba mam PMS [a w zasadzie MS].
No gdzie paskudna ???
U mnie dziś wyjątkowo pięknie cały dzień, słoneczko, złote liście tylko powietrze wilgotne, przez co z lekka przejmujące.
Ale wreszcie mogliśmy z TŻ'tem się urwać na obiad do knajpki na Starym Mieście i na pyszną, elficką herbatkę, bo do tej pory, to wiadomo...

A propos, ale burak wylazł z tego całego właściciela barówy...
W środę mój szwagier był tam u niego, coś miał do załatwienia itp., przy okazji powiedział też, że nie będziemy już przyjeżdżać, bo ja jestem na zwolnieniu [], a jednej osobie się nie opłaca jechać 130 km... I co on na to? ŻE POWINIEN WIEDZIEĆ WCZEŚNIEJ ŻE NIE BĘDZIEMY PRACOWAĆ
Nie, że co się stało ze mną etc, tylko, że jak on teraz znajdzie 5 osób do obsługi... Co za myślenie... że niby miałam sobie zwolnienie przewidzieć na 2 tygodnie zanim je dostałam
Oczywiście zwolnienie to tylko mój pretekst, ale niech się teraz goni burak

Cytat:
Ja nigdy nie oglądałam ani Tańca z gwiazdami, ani Gwiazd tańczących na lodzie, ale widzę, że nic nie straciłam
Ja też nie, ale lodowisko będę
Ciekawośc wzięła górę

Cytat:
[FONT="Georgia"][SIZE="2"][I][COLOR="Indigo"]
Wygląda na to, że nie, a poza tym dowiedziałam się, że w tej agencji dziewczyny przy komputerach nie mają w ogóle dostępu do netu Jedyna strona na jaką można wejść to strona agencji

Nie wyobrażam sobie nawet czegoś takiego, bo jak mnie szef pyta o namiary na jakąś osobę, to pierwsze co robię to właśnie w necie szukam.
No nic, szkoda...
Ale stażem to się nie przejmuj, zawsze tak jest.
Jak ja byłam na swoim, to się zawsze pracownice etatowe wyręczały stażystami, bo im się robić nie chciało, no chyba, że dyrektor był, albo jakaś inna ważna persona, to żeby się podlizać i pokazać, jakie to one są fajne...
Zawsze jednak zostaną Ci jakieś umiejętności, chociażby oswoisz się z tym, jak pracuje takie biuro, jak wygląda obieg korespondencji, itp.

Cytat:
Za tydzień siostra TZ'a ma ślub i jak było do przewidzenia - nie zostałam zaproszona. Nie żeby mi zależalo, bo nawet jakby mnie zaprosiła to i tak bym nie poszła - ale uważam, że zachowała się niesamowicie chamsko. Nawet ojciec TZ'a powiedział, ze zachowały się nie w porządku. Zresztą niczego innego się po tych osobach nie spodziewam.
Serdecznie Ci współczuję tej sytuacji, musi być Tobie naprawdę ciężko

Cytat:
[...]
Ja tego widoku i płaczu zwierząt bardzo, bardzo długo nie zapomnę
nawet nie próbuję sobie tego, co przeszłaś, wyobrażać. Bardzo traumatyczne...
Cieszę się jednocześnie, że w ogólnym rozrachunku nie było ofiar w zwierzętach i ludziach. Brawa za postawę dla Twojego TŻ'ta

Cytat:
Napisane przez Finlora
A w Pestce ja i TŻ też się zakochaliśmy
Ona jest taka słodka, że nie sposób się w niej nie zakochać
Fantastyczna ta psinka jest, nawet nie jestem w stanie pomyśleć, jak można było ją zostawić, co za bezduszni ludzie musieli to zrobić, nigdy tego nie zrozumiem
Staram się nigdy nie złorzeczyć, ale w obliczu takiego postępku mam nadzieję, że zła karma do tych osób wróci. Podwójnie.

EDIT: Camm, dlaczego nas podglądasz ???
'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-05, 20:32   #4417
Jolie2601
Zakorzenienie

Hej dziewczyny- nei jestem w stanie dzisiaj nic nadrobić- od rana byłam w trasie- wróciłam jakąś godzinę temu i padam na twarz

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
No gdzie paskudna ???
jak to pisałam to lało u mnie jak diabli- zresztą wczoraj lało u mnie cały dzień- dopiero dzisiaj popołudniu wyszło trochę słońca. W końcu jutro mamy spotkanie więc pogoda musi być.

No- nie mogę się doczekać sasasa
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Jolie2601 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-05, 20:57   #4418
evangeline
Zakorzenienie

Cytat:
Straszna tragedia... moja rodzinna miejscowość z której pochodzę to maleńka wioseczka w Wielkopolsce, moi rodzice co prawda nigdy nie trudnili się rolnictwem ale większość moich sąsiadów (wszystkich ludzi z tej miejscowości nazywam moimi sąsiadami) tak, i wiem, że takie gospodarstwo to dorobek ich życia, a najczęściej także ich rodziców, dziadków...
Boli, bardzo boli kiedy żywioł pożera wszystko, na co pracowało się tyle lat.

WYMIANKA
evangeline jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-05, 21:14   #4419
xyoko
Zakorzenienie

Melduję się po weekendzie Przeczytałam wszystko, co napłodziłyście, ale przy historii Heroldin przeszły mnie ciarki.. Współczuję przeżyć i gratuluję TŻ!

Czy są już jakieś ustalenia dotyczące jutrzejszego spotkania?
xyoko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-05, 21:22   #4420
oleczka87
Rozeznanie

Cytat:
Wiecie co dzisiaj zrobiłam....Postawiłam na gazie mięso do gotowania dla zwierzaków i zapomniałam - pojechałam do sklepu... Tzn. nawet nie tyle co zapomniałam, tylko coś mnie zamuliło i byłam pewna, że wyłączyłam... Wracam...już na zewnątrz domu śmierdzi...jeszcze mi nic nie przyszło na myśl, dopóki nie otwarłam drzwi...Masakra, biało od dymu smród, że zatyka... Wybiegłam z tym spalonym mięsem i garnkiem. Wietrzyłam dom, przez kilka godzin, ale zimno jak diabli i w końcu musiałam pozamykać. Ale śmierdzi, że nos zatyka Jaka jestem zła na siebie...I tylko się cieszę, że nie zdążyło się zapalić, bo by była masakra Kiedy i jak ja to dziadostwo wywietrzę
Uuuu, wyobrażam sobie ten smród :/. Mam nadzieje, że już jest dobrze

Cytat:
Ja już zupełnie nie rozumiem faktu, że w Galerii Krakowskiej nie ma zakazu palenia. Już tyle razy miałam nieszczęście siedzieć w pobliżu kopcących ludzi i jak tu się spokojnie delektować i rozmawiać jak nie widzisz towarzysza, bo jesteście niczym we mgle Tam dodatkowo czasami tak trudno wolne miejsce znaleźć W takich miejscach jak centra handlowe powinien istnieć kategoryczny zakaz palenia.

Widzę, że koleżanka tęskni za wiosną
Ja też nie rozumiem, jak może nie być zakazu palenia, chociaż ja się szczerze powiedziawszy nie spotkałam z tym, żeby w Galeriach palili, ani w Rybniku, ani w Katowicach, ani w Opolu.
Najgorsze jest tłumaczenie palaczy, że jak się komuś nie podoba, to niech nie siedzi i nie wącha. A dlaczego ja mam odejść z tego miejsca, skoro to on przychodzi i mi i innym powietrze zatruwa

A za wiosną tesknie bardzo . Kupiłam oprócz zółtej bluzki, jeszcze taką mocno zieloną i jedną czarną . I rurki sobie kupiłam ! Ja ! Zawsze się upierałam, że nigdy w życiu, że moje uda są wielkie i wyglądam jak kaczka. A wszyscy mi mówią, że mi w nich świetnie. Czarne zwykłe jeansy, chyba polubię ten krój . Oczywiście ja tylko do obcasów, nie wyobrażam sobie do tego płaskiego czegoś włożyć .

Cytat:
Przeżyłam wczoraj {dzisiaj} w nocy coś przeokropniastego.
rzeczywiście okropne, współczuje temu rolnikowi . A Ty masz bardzo odważnego TŻ .

Nie było mnie 2 dni, bo mi komputer w domu się zepsuł na cacy :/. Aż mnie strzelało, że na neta nie mogę wejść.

Dodałam do galerii postępów włosowych moich zdjęcie po ponad 2 miesiącach. Chyba minimalnie urosły znów
oleczka87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-05, 21:24   #4421
karla_92
Zakorzenienie

Cytat:
No cóż, nie muszę chyba pisać co się stało. Aby ukryć ślady zbrodni, przypalony garnek schowałam w szafie może go kiedyś doszoruję

Cytat:
Ja też nie, ale lodowisko będę
Ciekawośc wzięła górę
A mnie Jolka teraz niezmiernie denerwuje Wcześniej była jeszcze śmieszna jak się na nią patrzyło, ale teraz to krew zalewa, więc ja raczej nie będę oglądać

Zapomniałam Wam życzyć udanego spotkania, tak więc bawcie się dobrze Może możemy liczyć na jakieś zdjęcie?
karla_92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-05, 21:25   #4422
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xyoko Pokaż wiadomość
Czy są już jakieś ustalenia dotyczące jutrzejszego spotkania?
myślałyśmy z Marzenką żeby spotkać się w GK o 16.30 [propozycja wstępna]
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Jolie2601 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-05, 21:32   #4423
xyoko
Zakorzenienie

Cytat:
Dla pewności zapytam - GK to Galeria Krakowska (a nie np. Galeria Kazimierz)?

Jeżeli tak, to dołączę do Was koło 17, tak jak uprzedzałam. Mam nr do Milki i Marzenki, więc którąś będę molestować telefonicznie
Stary 2008-10-05, 21:36   #4424
evangeline
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez oleczka87 Pokaż wiadomość
A za wiosną tesknie bardzo . Kupiłam oprócz zółtej bluzki, jeszcze taką mocno zieloną i jedną czarną . I rurki sobie kupiłam ! Ja ! Zawsze się upierałam, że nigdy w życiu, że moje uda są wielkie i wyglądam jak kaczka. A wszyscy mi mówią, że mi w nich świetnie. Czarne zwykłe jeansy, chyba polubię ten krój . Oczywiście ja tylko do obcasów, nie wyobrażam sobie do tego płaskiego czegoś włożyć .

Dodałam do galerii postępów włosowych moich zdjęcie po ponad 2 miesiącach. Chyba minimalnie urosły znów
Ale piękne te włosy Cudowne...! I ten śliczny skręt...

Ja jutro wreszcie idę pofarbować , bo czuję się jak lump

WYMIANKA
Stary 2008-10-05, 21:42   #4425
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Włosomaniaczki :D - część III

Cytat:
Obstawiam Galerię Kazimierz Więc wstępnie może obok tej fontanny

Cytat:
Napisane przez xyoko Pokaż wiadomość
Dla pewności zapytam - GK to Galeria Krakowska (a nie np. Galeria Kazimierz)?

Jeżeli tak, to dołączę do Was koło 17, tak jak uprzedzałam. Mam nr do Milki i Marzenki, więc którąś będę molestować telefonicznie
Pozwalam się molestować (wyjątkowo)
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-05, 21:50   #4426
oleczka87
Rozeznanie

Cytat:
Ale piękne te włosy Cudowne...! I ten śliczny skręt...

Ja jutro wreszcie idę pofarbować , bo czuję się jak lump
Dziękuje ja bym chciała, żeby one wyglądały tak jak na zdjęciu, ale niestety nie błyszczą się tak .
Ja właśnie dzisiaj robiłam odrosty, ale szamponem do 24 myć jak zawsze, bo już miałam wieeelkie 1,5 miesięczne odrosty (moim zdaniem były wielkie, a ja nienawidzę odrostów :P)

W ogóle miałam dzisiaj jechać do Opola autobusem, ale kierowca wychodząc z autobusu powiedział "tylko miejsca stojące". Zwątpiłam , jakoś nie miałam ochoty prawie 3 godziny gnieść się ze świnką morską pod pachą, zawieźli mnie na pociąg. Miałam 2 przesiadki, męczące, w ogóle też ścisk dużo ludzi, a myślałam, że teraz na weekend mało osób jechało skoro się dopiero zajęcia zaczęły. Ja teraz do domu dopiero na Wszystkich Świętych pojadę. Ciekawe kiedy zobaczę TŻ
Stary 2008-10-05, 21:52   #4427
virka
Zakorzenienie

Dobry wieczór

Co do spotkania, to tak jak pisała Kasia, o 16.30 w GK (czyli jak słusznie zauważyła EMilka - Galeria Kazimierz ).
Czy taka godzina Wam pasuje??
Wiem, że Gosia dołączy do nas o 17 (będziemy zwarte i gotowe na molestowanie telefoniczne ).
A resztę wymyślimy w trakcie Już chcę jutro....

virka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-05, 21:57   #4428
xyoko
Zakorzenienie

Cytat:
Obstawiam Galerię Kazimierz Więc wstępnie może obok tej fontanny

Pozwalam się molestować (wyjątkowo)

Cytat:
Dobry wieczór

Co do spotkania, to tak jak pisała Kasia, o 16.30 w GK (czyli jak słusznie zauważyła EMilka - Galeria Kazimierz ).
Wiem, że Gosia dołączy do nas o 17 (będziemy zwarte i gotowe na molestowanie telefoniczne ).
No to dobrze, że się upewniłam co do Galerii Dziękuję za pozwolenie molestowania, na pewno skorzystam
Stary 2008-10-05, 22:05   #4429
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też długo nie mogłam się przekonać do rurek. Mają dosyć specyficzny krój, muszą być obcisłe i dopasowane, a ja nie lubię swojej figury, więc cieżko mi było się do nich przekonać. Ja lubię do nich ubierać płaskie balerinki

Zaraz odwiedzę Twoje włoski

Cytat:
Tego wieczoru akurat rodzice wyszli na jakąś imprezę i zostałam sama z bratem. Po nastawieniu wody poszliśmy oglądać jakiś filmi tak się zapatrzyłam, że o wodzie zupełnie zapomniałam [a czajnik bez gwizdka].
Nagle słyszę jakieś dziwne odgłosy, jakby się ktoś w kuchni rozbijał. Panika w oczach, ani chybi jakiś złodziej. Więc ja w garść jakiś statyw złapałam, młody chyba taboret i zakradamy się do kuchni na rabusia... A tam czajnik z wygotowaną wodą, a te odgłosy to pękający kamień z dna był choć brzmiało conajmniej, jakby ktoś kuchnię po omacku plądrował...

A przypalony garnek do kosza i skołować nowy - będzie prościej

Cytat:
Napisane przez karla_92 Pokaż wiadomość
Zapomniałam Wam życzyć udanego spotkania, tak więc bawcie się dobrze Może możemy liczyć na jakieś zdjęcie?
Dziękujemy A ktoś bierze aparat

Cytat:
Dobry wieczór

Mi pasuje

Edit: Olu włosy są Aż mam ochotę donieść na to zdjęcie (teraz dopiero zauważyłam tą opcję) Jest niebezpieczne - przyprawia mnie o zawroty głowy, z zachwytu oczywiście

Edytowane przez Milka19
Czas edycji: 2008-10-05 o 22:09 Powód: dopisek dla Oli :P
Stary 2008-10-05, 22:08   #4430
oleczka87
Rozeznanie

Cytat:
Ja też długo nie mogłam się przekonać do rurek. Mają dosyć specyficzny krój, muszą być obcisłe i dopasowane, a ja nie lubię swojej figury, więc cieżko mi było się do nich przekonać. Ja lubię do nich ubierać płaskie balerinki

Zaraz odwiedzę Twoje włoski
Ja też nie lubię figury od pasa w dół, więc bardzo ciężko mi się było przekonać. Ale te są właśnie dobrze skrojone, biodrówki, obcisłe, dopasowane idealnie, nigdy nie znalazłam takich spodni na siebie. Mimo, że jeansy, to bardzo elastyczne . A płaskie buty do tego mi się podobają na kimś, ale mi jednak obcasy wyszczuplają te nogi i są niezbędne .

Ehehee, włoski czują się zaszczycone i pytają "kawy, herbaty?"
Stary 2008-10-05, 22:10   #4431
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Ehehee, włoski czują się zaszczycone i pytają "kawy, herbaty?"
O tej porze to tylko herabata
Stary 2008-10-05, 22:13   #4432
evangeline
Zakorzenienie

Cytat:
O tej porze to tylko herabata
Notabene właśnie popijam jabłkowo - gruszkową

WYMIANKA
Stary 2008-10-05, 22:15   #4433
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Notabene właśnie popijam jabłkowo - gruszkową
A jakiej firmy Wczoraj też kupiłam sobie jabkowo-gruszkową Akurat była w cenie promocyjnej
Stary 2008-10-05, 22:18   #4434
evangeline
Zakorzenienie

Cytat:
A jakiej firmy Wczoraj też kupiłam sobie jabkowo-gruszkową Akurat była w cenie promocyjnej
Vitax'u

A Ty jakiej firmy masz tę jabłkowo - gruszkową? Skuszę się na nią także

WYMIANKA
Stary 2008-10-05, 22:22   #4435
virka
Zakorzenienie

A teraz trochę nadrabiam:
Obejrzałam Jolę z linka i powiem szczerze, że szkoda mi marnować palce na klawiaturze, żeby skomentować TO COŚ...Więc nie skomentuję

Aguś - Pestka
jest urocza Fantastyczny piesek Twoje prywatne zwierzaki też są świetne, nie wspominając już o właścicielce...

Heroldin straszny ten pożar, podłączam się do reszty Dziewczyn na brawa dla Tż-ta. I całe szczęście, że nic się nikomu nie stało (biedne te zwierzęta, co musiały przeżywać... ). W mojej miejscowości też nie dawno był pożar i spaliło się całe pomieszczenie gospodarcze jednej rodzinie (nie za bogatej), cała wieś zrobiła "zrzutkę" i wyszło tego tyle, że wystarczyło na odbudowanie tego pomieszczenia

Asiu ale dałaś czadu z tym garnkiem Ja mój wyrzuciłam gdzieś za dom, a później mąż pytał czy chcę go jeszcze próbować reanimować - nie chciałam

Ola co do smrodku, to już jest trochę lepiej, ale dalej czuć...

Karla - zdjęcia powiadasz...Pomyślimy , też o tym myślałam, tylko żebym aparatu nie zapomniała

Tak więc do zobaczenia na zlocie maniaczki

virka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-05, 22:26   #4436
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
A Ty jakiej firmy masz tę jabłkowo - gruszkową? Skuszę się na nią także
Herbapol

Cytat:

Tak więc do zobaczenia na zlocie maniaczki

Do zobaczenia
Stary 2008-10-06, 00:26   #4437
tigresska
Zakorzenienie

Witam serdecznie i zmykam spać. Jestem padnięta i strasznie śpiąca... niedawno wróciłam ze zjazdu. Dobranoc
tigresska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-06, 02:11   #4438
Porcelainnn
Zadomowienie

Jestem bardzo zmęczona, miałam dziś długi dzień... mi jutro 16.30 pasuje

I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
Porcelainnn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-06, 08:26   #4439
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Jestem bardzo zmęczona, miałam dziś długi dzień... mi jutro 16.30 pasuje
To cudownie Będę wypatrywać Waszych długich włosów w okolicy fontanny
Stary 2008-10-06, 08:45   #4440
Heroldin
Zakorzenienie

Dziękuję bardzo za słowa uznania dla mojego TŻ. Pozwolicie jednak, że Mu ich tak w stu procentach nie powtórzę i tak ma już za bardzo w łepetynie przewrócone, Narcyz jeden . Prawdę powiedziawszy, ja też uważam, że stanął na wysokości zadania. Nawet go zapytałam : czy się nie bał, bo przecież nie miał z takim żywiołem nigdy do czynienia. Odpowiedział : w takiej sytuacji nie myśli się o strachu tylko o tym, jak pomóc. I dobrze - jako nagrodę kotlety mielone na obiad dostał, bo uwielbia. Pochłonął trzy sztuki. Nam też wydaje się, że powinna być zorganizowana jakaś pomoc : zbiórka pieniędzy lub prace społeczne przy odbudowie zabudowań. Szkoda uratowanych zwierząt, a chłodne dni tuż, tuż. Zobaczymy, pomyślimy ... Spróbuję księdza szarpnąć. W "mojej" wsi ma on jeszcze autorytet. Trochę z nim nam nie po drodze - jesteśmy innego wyznania. Myślę jednak, że w tragedii ludzie powinni się łączyć. Ale już dosyć o tym horrorze - rozpoczynamy nowy tydzień.
Od kiedy zaczęłam bywać na WIZAZu, przygody z przypalaniem garnków i potraw zdarzają mi się dość często . Mam metodę na czyszczenie takich podpalonych naczyń : wrzucam kostkę do zmywania w zmywarkach automatycznych i zalewam gotującą wodą. Postoi taki garnek i wszystko odejdzie. To samo do czyszczenia termosów po kawie i herbacie {ja parzę w termosach}. Tylko uwaga na polskie kostki Ludwik; mają zapach, który trudno wypłukać.
Wiem, że to nie ten wątek, ale pewnie podpowiecie. Mam nieodpartą ochotę zacząć przygodę z mineralnymi kosmetykami. Do tej pory - ot, jakieś malusieńkie próbeczki. Mam cere baaardzo suchą i gębusię raczej problematyczną {naczynka}. Jak myślicie - warto zabrać się za minerałki ?!
"Krakowskim Włosomaniaczkom" życzę fajnego popoludnia i wieczoru !!!
Może z Ich konstruktywnego posiedzenia i burzy mózgów i my coś skorzystamy ?!
Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości