Scent Bar V - Strona 161 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-10-10, 16:50   #4801
Aragonte
Wtajemniczenie

Dot.: Scent Bar V

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
Właśnie dowiedziałam się, że w ramiach wycieczki klasowej moje dziecko pojedzie do Wadowic zwiedzać dom rodzinny JPII.
Nie dziwiłoby mnie to w szkole społecznej o profilu katolickim. Ale nie lubię takich inicjatyw w szkole państwowej. Tak samo denerwuje mnie nadawanie całemu mnóstwu szkół imienia JP II...
Ale pewnie się czepiam

Cytat:
Napisane przez Favkes Pokaż wiadomość
Dziewczyny, dziękuję za wsparcie. Staram się .
Dzisiaj Ciachulec mi zafundował Panią do sprzątania - i powiem Wam tak po cichu, ze tak dobrze wysprzątanego domku to już dawno nie miałam. Świetna jest
Warta każdych pieniędzy.
Jak miło Moje 35 metrów jakoś obskoczę sama, ale czasami tak mi się nieeee chceeee... tzn. zazwyczaj mi się nie chce, co tu czarować. Tylko kocie kłaki odkurzam, bo bym już w nich utonęła.

Cytat:
Napisane przez yoona Pokaż wiadomość
cos te koty szaleją. mój dzisiaj wypadł przez okno:/ chwila nieuwagi i patrze nie ma kota. ale pod nami ma balkon sąsiadka wiec nic jej sie nie stalo, tylko sie wystraszylo i zdziwila panią sąsiadkę. generalnie nigdy tego okna nie otwieram, bo jest niezabezpieczone, dzisiaj na chwile otworzylam i hop. ale strachu sie najadlam.
No niestety, z kotami nigdy nie da się przewidzieć, co im strzeli do łebków... Dlatego stosuję zasadę ograniczonego zaufania i drani nie wypuszczam na dwór w ogóle.

Cytat:
Dziewczyny, nie chodzi mi w tym momencie o to, czy wycieczka bedzie fajna, czy nie. Chodzi mi o to, że jest to wyprawa do domu przywódcy pewnej konkretnej frakcji religijnej, dla mnie dość kontrowersyjnej i łączenie jedynej w roku wycieczki w państwowej szkole z religią odbieram jako sprzeczne z konstytucyjnie gwarantowaną wolnością wyznania.
Też tak to odbieram, niestety.
Sab, faktycznie jest gadka o kreacjonizmie na lekcjach przyrody? I co robi na nich ksiądz?

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość
Smutny dzień, znajomy, który zaginął w zeszłym tygodniu nie żyje. Taki był jego wybór i jego decyzja Chcę wierzyć,że to nieprawda...
Przykro mi

Cytat:
Po trzecie wreszcie - nie, nie przedstawię sprawy jasno i prosto, bo nie chodzące na religię dziecko i tak ma w szkole wystarczająco przerypane. Jakoś nie mam nadziei na to, że po rozmowie ze mną i po takim postawieniu sprawy nauczyciele nagle zaczna traktować moje dziecko lepiej (bo dysktryminacja to nie kwestia związana z zachowaniem dzieci, lecz ich rodziców i nauczycieli własnie).
Ogólnie, szlag mnie trafia z bezsilności.

W takich momentach odczuwam dużą ulgę, że nie mam dzieci. To by oznaczało konieczność staczania wielu walk, a czasem pewnie godzenia się na niechętne i wymuszone kompromisy.

Cytat:
Najlepiej by bylo pojechać z nim na tę wycieczkę i albo pójśc z nim do tego nieszczęsnego domu, żeby móc mu wytłumaczyć co trzeba, albo zabrać go w tym czasie na lody.Albo zwiedzić dom, w którym urodził się współprzewodniczący katowickich Zielonych.
Świetny pomysł
Aragonte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-10, 16:59   #4802
Fenris
Czekam na Ragnarok

Cytat:
Napisane przez la gata Pokaż wiadomość
Po prostu nie moge sie nie usmiechnac
Pamietam jak kolega mial pod opieka psa swoich znajomych i ten pies nasikal mu na buta gdy stalismy pod moim domem

Sabbath
- popieram Cię w 100%. Jedź z synem i nie daj go omamić. Ja bym swojego nie puściła na tego typu imprezę.

Gdzie można nabyć Chergui?

Blue
- to jakaś 5latka wysyłała czy o co chodzi? Wystaw negatywa, a przedtem zażądaj zwrotu kasy za Ange ou Demon lub powtórnej wysyłki.
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-10, 17:31   #4803
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Wróciłam od lekarza - czeka mnie odstawienie pigułek. Czarno to widzę - a obym się myliła

Poza tym ubrałam się za ciepło - spociłam się jak jakiś mors

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-10, 17:54   #4804
Aggie125
Zakorzenienie

GG do Aggie125

Madziczko, czyżby to było to, o czym zazwyczaj myślą mamy, ciocie i babcie?

Wymiana -lakiery do paznokci (OPI, MySecret, LA Colors, Sinful Colors, Revlon, Essence) oraz perfumy (Voile d'Ambre YR, Cedre SL)
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=229655
Aggie125 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-10, 17:55   #4805
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
"Nie"
Dzięx.

Cytat:
Napisane przez martwa papuga Pokaż wiadomość
Aha - i jak na kota, straszlliwie tupie.
Może za często masz kaca?

Cytat:
My właśnie "kremówkę" robimy z kremem budyniowo-masłowym. W temacie napoleonki mama podaje mętne zeznania.
No dobra, poddaję się w temacie kremówkowym.

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
To też rozumiem - to znaczy nie rozumiem zachowania "ich" - bo to poniżej wszelkiej krytyki, tylko domyślam się przez co przechodzisz ty czy twoje dziecko.
Ja rozumiem. I to jest najsmutniejsze.

Cytat:
To jest dobry pomysł (a raczej dwa pomysły - lepsze niż moje
Dziękuję Madziu. W poniedziałek pójdę pogadać z wychowawczynią.
Cytat:
Napisane przez Afterburn Pokaż wiadomość
Moje dziecko zaliczyło wycieczkę-pielgrzymkę na Jasną G.Przed opowiedziałam jej o obronie Jasnej i że rodzina Taty pochodzi z tych okolic.Starałam się choć trochę historii wprowadzić..ech..Córka przywiozła mi ciupagę jako pamiątkę-a nie różaniec.Co poczytuję za mini sukces
Mierzi mnie to że zewsząd wyskakują czarni bracia..W moim małym miasteczku farasz zabronił robienia dyskotek szkolnych w piątki..
A co kolęda to zadaje nam pytanie-kiedy kościelny..Nie ważne że po cywilnym 13 lat i żyjemy super.Ważny kościelny..bez względu co pozniej...
Mój mąż był dlugo ministrantem(marzenie mam i babć,ale pozniej radykalnie zmienił opcje i do dziś słucha m in Slayer i takie tam..
Musiałam tak przy piatku pomarudzić.
No cóż... To jest trochę tak, że dopóki nie mamy dzieci - te sprawy mnierj nas dotykają. Mnie własciwie nie przeszkadzało nawet to, że kościelny przyszedł do mnie do domu i nawymyslał mi wulgarnie za pranie na balkonie w kościelne święto (choć jako zywo, dzień był normalny, roboczy - w pracy byłam).

Afterburn, mogę zapytać: mieszkacie z rodzicami?

Cytat:
Napisane przez Yola Pokaż wiadomość
Sabbath, pomysł aby pojechać na tą wycieczkę z nimi jest według mnie najlepszy
I tak postaram się zrobić.

Cytat:
Na Jasnej Górze byłam ostatnio... chór malować
A ja na zlocie hippisów.

Cytat:
Od kliku dni codziennie męczą mnie koszmary. Dziś siedziałam okrakiem na skale a pode mną przepaść. Łzy mi leciały, nie byłam w stanie się ruszyć i wydobyć z siebie głosu ....
Chyba zwyczajowe obżeranie się na noc lepiej mi służyło
Obżeranie na noc jest dobre. Serio, nie zasnę z pustym brzuszkiem.

A koszmary... Brrr... W dzieciństwie miałam jeden dyzurny koszmar i do teraz kiedy o nim pomyslę mam gęsą skórę. Na szczęście już mi się nie śni.

Cytat:
Napisane przez bluegirl Pokaż wiadomość
Mam pecha z Allegro ostatnio.
Dziś doszły wylicytowane miniatury, niestety Ange ou Demon EDP doszła pusta a cała przesyłka pachnąca
Wogóle dobrze że doszła, bo wysłana listem z priorytetem, ale nie poleconym

EDIT: Wracam z zaplecza z taką miną
Robię sobie kawę, spoglądam jeszcze raz na kopertę, a tam kod był wypisany 48-100, a innym charakterem pisma duże 28 pod spodem, i 28-100 to jest prawidłowy kod do mnie.
Mało tego zamiast Bohaterów napisane jest Belwederów. Już 3 razy podchodziłam ze zdumieniem do koperty.
Że ta przesyłka wogóle doszła to jest cud.
Miniatury o wartości 140zł szły listem zwykłym, błędny kod, ulica z błędem wypisana.
Że doszła ta przesyłka to dobrze, pal licho jedną miniaturę że się wylała zawartość. Każda miniatura była owinięta w bibułę, miniatury włożone do pudełka po lodach i całość do bąbelkowej koperty.
Jakiś abstrakt kompletny. Jak to dotarło?!

Jesli zaś chodzi o pudełka po lodach... No cóż - robiłam tak.
Cytat:
Napisane przez Aggie125 Pokaż wiadomość

Właśnie kończę tydzień w nowej pracy, jest super, od razu się "wstrzeliłam" Najlepsze jest to, że córka i syn bszefostwa prowadzą własny interes ze sprzedażą perfum, wiekszość sprzedają na Allegro, mają też swoją stronę www, ale część perfum stoi w biurze w gablotce, bo niektórzy wola odbiór osobisty. Tak więc siedząc przy komputerze co chwila kukam na pachnidła i czuję, że odwyk wkrótce mi się skończy (miał być do marca...)
Niezły widok. Może dla krewnych i znajomych Królika bedzie taniej?
Cytat:
Napisane przez Aragonte Pokaż wiadomość
Nie dziwiłoby mnie to w szkole społecznej o profilu katolickim. Ale nie lubię takich inicjatyw w szkole państwowej. Tak samo denerwuje mnie nadawanie całemu mnóstwu szkół imienia JP II...
Ale pewnie się czepiam
No to jest nas dwie czepialskie.

Cytat:
Sab, faktycznie jest gadka o kreacjonizmie na lekcjach przyrody? I co robi na nich ksiądz?
Przychodzi opowiadac o kreacjonizmie. I mówi mojemu synkowi, że bedzie się smazył w piekle, a jeśli nas nie naweróci, to mamusia z tatusiem też.
Nie wiem, czy w każdej klasie, czy tylko w tej jednej na cześć mojego syna, bo jest on jedynym dzieckiem w szkole, które nie chodzi na religię.

Cytat:

W takich momentach odczuwam dużą ulgę, że nie mam dzieci. To by oznaczało konieczność staczania wielu walk, a czasem pewnie godzenia się na niechętne i wymuszone kompromisy.
W przypadku dzieci jesteśmy bezbronni. Niestety.
No i dla mnie to, że pojadę na wycieczkę, to, że moje dziecko siedzi w światlicy w czasie lekcji religii, w czasie rekolekcji ma tydzień wolnego, a w czasie przygotowaywania Jasełek spedza miesiąc roku szkolnego grając sobie w gry na lekcjach - to nie jest kompromis.

Cytat:
Świetny pomysł

Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość

Sabbath
- popieram Cię w 100%. Jedź z synem i nie daj go omamić. Ja bym swojego nie puściła na tego typu imprezę.
Fenris, taka tez była moja pierwsza reakcja - nie pojedzie.
Ale dlaczego ja mam swoje dziecko dodatkowo karac za to, że ludzie nie myslą?

Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość
Gdzie można nabyć Chergui?
Fenris - tu:
http://www.salons-shiseido.com/

Cytat:
Wróciłam od lekarza - czeka mnie odstawienie pigułek. Czarno to widzę - a obym się myliła

Madziu, bez tabsów da się świetnie żyć i funkcjonować. Slowo!

A co do pocenia - ja się pocę jak mysz.

Widzę, że Ozzy z Piggy w duecie Ci się spodobali.

Edytowane przez Sabbath
Czas edycji: 2008-10-11 o 03:39
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-10, 18:09   #4806
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
A co do pocenia - ja się pocę jak mysz.

Widzę, że Ozzy z Piggy w duecie Ci się spodobali.
Ja też zwykle pocę się jak mysz. Ale dziś spociłam się jak mors własnie. Miałam na sobie gryby golf i zimowe grube rajstopy

A co do duetu - oj bardzo mi się spodobał Poprawia mi humor.

A co do tabsów - obiecujesz, słowo? Na duet Ozzy & Piggy? Na poważnie - wiem, że da się żyć - oby trafiło też na mnie

Frank Zappa

Stary 2008-10-10, 18:22   #4807
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Aggie125 Pokaż wiadomość
Właśnie kończę tydzień w nowej pracy, jest super, od razu się "wstrzeliłam" Najlepsze jest to, że córka i syn bszefostwa prowadzą własny interes ze sprzedażą perfum, wiekszość sprzedają na Allegro, mają też swoją stronę www, ale część perfum stoi w biurze w gablotce, bo niektórzy wola odbiór osobisty. Tak więc siedząc przy komputerze co chwila kukam na pachnidła i czuję, że odwyk wkrótce mi się skończy (miał być do marca...)
Twoje wszystkie stresy zostały wynagrodzone podwójnie

Cytat:
A to nowość. Już nie jak nurek

Cytat:
No dobra, poddaję się w temacie kremówkowym.
Z mojej strony również pas
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-10, 18:27   #4808
bluegirl
Zakorzenienie

GG do bluegirl Send a message via Skype™ to bluegirl

Cytat:
Jakiś abstrakt kompletny. Jak to dotarło?!

Jesli zaś chodzi o pudełka po lodach... No cóż - robiłam tak.
To pudełko to chyba jedyne zabezpieczenie.
Sama stosuję ten patent, że wkładam zawartość do pudełka i dopiero do koperty bąbelkowej.
Do wielu Wizażanek dotarły na pewno moje próbki włożone do pudełek po lekach najróżniejszych. Zawsze to lepsze niż luzem turlające się po kopercie próbki.

http://bluegirl-ewa.blogspot.com/
bluegirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-10, 18:28   #4809
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Powinnam raczej napisać - jak morsica
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg TN-Walrus_Bull.jpg (3,4 KB, 3 załadowań)

Frank Zappa

Stary 2008-10-10, 20:14   #4810
yoona
Zakorzenienie

Cytat:

Te głupki nie wiedzą, że w razie czego nie wbiją pazurków w metalową barierkę czy parapet.

Moja kota w młodości, 13 lat temu, zaliczyła lądowanie z IV piętra. Mama otworzyła okno, wyszła z pokoju, za chwilę słychać drapanie pazurami o blachę... Na szczęście wylądowała (chyba) na trawniku, skończyło się na stłuczonym pyszczku i połamanych pazurach.

Na szczęście była wtedy mała i lekka. Bo teraz, gdyby tak zleciała... szkoda gadać.
o to to, dokladnie to uslyszalam. skrobanie pazurków i potem cisza a za 3 sekundy bum!
okazalo sie ze jej krewka poleciala z wargi, i lekko opuchnieta jest.

śniło mi sie dzisiaj ze jestem w ciąży i właśnie jadę rodzić. ltoś wie co to znaczy?

Blogowy świat

yoona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-10, 21:07   #4811
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
śniło mi sie dzisiaj ze jestem w ciąży i właśnie jadę rodzić. ltoś wie co to znaczy?
Yoono, dobry sen miałaś. Czekają Cię dobre wiadomości, nowe możliwości.

Ja mam od paru lat jeden dyżurny koszmar, który dość często wraca.
I po babci prorocze sny o wypadających zębach przed różnymi nieszczęściami. Kiedyś nie przywiązywałam do nich wagi, aż pewnej niedzieli po takim śnie wylądowałam z małą na chirurgii dziecięcej. Pół dnia chodziłam nakręcona i czułam że coś się stanie, jak się w południe okazało co jest grane, to trochę mi ulżyło, bo skończyło się dobrze, ale decydowały godziny, a sprawę łatwo można było przeoczyć. Wtedy skończyło by się amputacją paluszka u 1,5 miesięcznego dziecka.

Sabbath, mnie mają za rewolucjonistkę, co dzieci nie ochrzciła.
Nie mówiąc o komentarzach księdza po kolendzie (nie w moim domu na szczęście), który ma śmiałość obrażać moich dziadków.
Zapisałam starszą na religię w przedszkolu, ale mam mieszane uczucia. Do kompletu zacznę jej czytać o innych religiach, jak uda mi się zdobyć literaturę odpowiednią dla jej wieku.
Na razie nie widzę w tym jej krzywdy, jak zaczną przeginać, to trzeba będzie jakoś działać. Na razie tylko słuchać, rozmawiać, wyjaśniać....

Bluegirl, ten sprzedawca to sam wpadł na pomysł wysłania miniaturek o takiej wartości listem nierejestrowanym?
Ja bym pewnie coś pokombinowała, żeby wiedział, że tak się raczej nie robi.....
Stary 2008-10-10, 21:23   #4812
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:

według zeznań mamy znaczy to pozytywne zmiany w życiu, spełnienie marzeń i same dobre wiadomości. Wiem, bo też mi się śniło i pytałam ją ostatnio

vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-10, 21:30   #4813
ivanna
Zakorzenienie

Hej kobietki i Gryksiu stęskniłam się za wami... nie mam czasu nadrobić Baru jak narazie siedze z książką od Prawa Cywilnego... i międzynarodowego i się ucze. Pozatym praca i tak w kółko.

Blue ja to wogóle bym napisała do sprzedawcy że nie doszła paczka i że chcesz skan nadania.
Stary 2008-10-10, 22:11   #4814
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
według zeznań mamy znaczy to pozytywne zmiany w życiu, spełnienie marzeń i same dobre wiadomości. Wiem, bo też mi się śniło i pytałam ją ostatnio

Vesenko - to zapytaj, proszę, jeszcze rodzicielki, co oznacza wrastanie stóp w asfalt i rozwalenie przez ciężarówkę Jestem ciekawa interpretacji

Coś wygrzebałam - być potrąconym przez samochód oznacza: przykrości i nieudane zamysły. Czemu mnie to nie dziwi...

Frank Zappa

Stary 2008-10-10, 22:21   #4815
ivanna
Zakorzenienie

Cytat:
Vesenko - to zapytaj, proszę, jeszcze rodzicielki, co oznacza wrastanie stóp w asfalt i rozwalenie przez ciężarówkę Jestem ciekawa interpretacji

Coś wygrzebałam - być potrąconym przez samochód oznacza: przykrości i nieudane zamysły. Czemu mnie to nie dziwi...

Wrastanie stóp w asfalt - niezmienność, ciągłe stanie w miejscu, brak zmian w życiu

ja mam głupie sny... i często "siedze" w interpretacjach snów.
Stary 2008-10-10, 22:25   #4816
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez ivanna Pokaż wiadomość
Wrastanie stóp w asfalt - niezmienność, ciągłe stanie w miejscu, brak zmian w życiu

ja mam głupie sny... i często "siedze" w interpretacjach snów.

No - idealna interpretacja Ja w snach "nie siedzę", ale ten jeden sen powtarza się tak często, że pokusiłam się o sprawdzenie.

Sprawdziłam, co oznacza jeszcze ciężarówka- bo w snach jestem nagminnie rozwalana właśnie przez nią. Ciężarówka oznacza szczęście - czytaj:wkrótce zostanę rozjechana przez szczęście

Eeee, z tymi snami to trochę lipa. Pamiętam jak opisywałam sugestywny i paskudny sen, że pływałam w basenie, w którym było pełno węży, Według jednej z interpretacji wiele węży symbolizuje uwiedzenie. I TERAZ SIĘ PYTAM, GDZIE CI UWODZICIELE?????????? Od roku nikt mnie nie uwiódł

Frank Zappa

Stary 2008-10-10, 22:48   #4817
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:

zeznania mamy są średnio korzystne dla Ciebie mama mówi,że można to tłumaczyć jako brak odwagi w życiu i strach przed niepowodzeniami. To jakaś trudna sytuacja i lęk z nią związany. Decyzja, którą czujesz,że powinnaś podjąć,ale nie jesteś jej do końca pewna. Tyle interpretacja mamy, nie wiem jak ma się ona do rzeczywistości

Stary 2008-10-10, 22:55   #4818
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
zeznania mamy są średnio korzystne dla Ciebie mama mówi,że można to tłumaczyć jako brak odwagi w życiu i strach przed niepowodzeniami. To jakaś trudna sytuacja i lęk z nią związany. Decyzja, którą czujesz,że powinnaś podjąć,ale nie jesteś jej do końca pewna. Tyle interpretacja mamy, nie wiem jak ma się ona do rzeczywistości
Wiesz, jakby się tak głęboko i szczerze zastanowić, to tak jest....Niby chcę a boję się i nie chcę. Odczuwam paraliżujący strach przed zmianami, podejmowaniem decyzji, mimo że ich chcę. Coś w tym jest...

Frank Zappa

Stary 2008-10-10, 22:56   #4819
ivanna
Zakorzenienie

Cytat:
No - idealna interpretacja Ja w snach "nie siedzę", ale ten jeden sen powtarza się tak często, że pokusiłam się o sprawdzenie.

Sprawdziłam, co oznacza jeszcze ciężarówka- bo w snach jestem nagminnie rozwalana właśnie przez nią. Ciężarówka oznacza szczęście - czytaj:wkrótce zostanę rozjechana przez szczęście

Eeee, z tymi snami to trochę lipa. Pamiętam jak opisywałam sugestywny i paskudny sen, że pływałam w basenie, w którym było pełno węży, Według jednej z interpretacji wiele węży symbolizuje uwiedzenie. I TERAZ SIĘ PYTAM, GDZIE CI UWODZICIELE?????????? Od roku nikt mnie nie uwiódł

Może ciężarówka pełna pięknych flakonów perfum!?
Stary 2008-10-10, 23:02   #4820
yoona
Zakorzenienie

ooo toście mi miło sen zinterpretowaly. to czekam na to szczęście i zmiany. póki co nie oddzwonili z dwóch prac o które się starałam

Blogowy świat

yoona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-10, 23:03   #4821
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Może ciężarówka pełna pięknych flakonów perfum!?

Tiaa, zatopiona litrami Madnessu - tak to by była pachnąca śmierć

Frank Zappa

Stary 2008-10-10, 23:05   #4822
ivanna
Zakorzenienie

Cytat:
ooo toście mi miło sen zinterpretowali. to czekam na to szczęście i zmiany. póki co nie oddzwonili z dwóch prac o które się starałam

Yoono do mnie oddzwonili po 2 miesiącach z propozycją pracy! A jakie było zdziwienie pani że juz mam pracę i dziękuje za propozycję, a ona: No jak to ale przecież pani szukała pracy, składała u nas CV. Na to jej powiedziałam że składałam 2 miesiące temu i teraz mam prace którą naprawde lubie

więc nie wszystko stracone

Cytat:
Tiaa, zatopiona litrami Madnessu - tak to by była pachnąca śmierć

widzisz i nie mów żem niemiła i źle ci życzę

Madzik żyj sto lat! ale z Madness na sobie tylko i wyłącznie
Stary 2008-10-10, 23:07   #4823
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

Cytat:
Jasne, że lubię Paris. Jakże można jej nie lubić?
Lubię także kurczaka z rożna, ale też nie ze względu na jego walory intelektualne.

Cytat:
Skandal!

Cytat:
Przychodzi opowiadac o kreacjonizmie. I mówi mojemu synkowi, że bedzie się smazył w piekle, a jeśli nas nie naweróci, to mamusia z tatusiem też.
Nie wiem, czy w każdej klasie, czy tylko w tej jednej na cześć mojego syna, bo jest on jedynym dzieckiem w szkole, które nie chodzi na religię.

W przypadku dzieci jesteśmy bezbronni. Niestety.
No i dla mnie to, że pojadę na wycieczkę, to, że moje dziecko siedzi w światlicy w czasie lekcji religii, w czasie rekolekcji ma tydzień wolnego, a w czasie przygotowaywania Jasełek spedza miesiąc roku szkolnego grając sobie w gry na lekcjach - to nie jest kompromis.
Szok!!!
Brak mi słów...

Pomożecie rozwiązać ważny życiowy dylemat?
Otóż gratis do fiolek na próbki dostałam ozdóbki do paznokci - przezroczyste opalizujące różowe serduszka, błękitne błyszczące gwiazdki i takie kwadraciki z dziurką - ciemnoróżowe i ciemnobłękitne. I teraz nie wiem, ktrymi przyozdobić paznokcie I z jakim kolorem lakieru zastosować wybrane - dysponuję różowym opalizującym na złoto, błękitnym i lśniącobeżowym

Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki
:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-10, 23:11   #4824
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
widzisz i nie mów żem niemiła i źle ci życzę

Madzik żyj sto lat! ale z Madness na sobie tylko i wyłącznie

Jak mam to interpretować?

Frank Zappa

Stary 2008-10-10, 23:13   #4825
ivanna
Zakorzenienie

Wole żebyś pachniała Madness niżeli miałaby cię przejechać ciężarówka z Madness
Stary 2008-10-10, 23:19   #4826
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Wole żebyś pachniała Madness niżeli miałaby cię przejechać ciężarówka z Madness
Oczywiście moja interpretacja była inna, ale głodnemu chleb na myśli

Frank Zappa

Stary 2008-10-10, 23:21   #4827
ivanna
Zakorzenienie

Ojjj Madzik Madzik
Stary 2008-10-10, 23:22   #4828
vesenka
Zakorzenienie

Ja mam dylemat ubraniowo-zapachowo-pracowy. Niedługo będziemy mieć wizytę(-ację ) mega ważnych gości z różnych oddziałów firmy z połowy świata i na tę okoliczność mamy robić megaprofesjonalne wrażenie. Do tej pory wystarczało,że znam się na tym co robię i to jak przy tym wyglądam było wyłącznie moją sprawą. A teraz na kilka tygodni mam się zmienić w osobę, która nie tylko ma w papierach wpisane specjalista d/s jakichś tam, ale mam na tego specjalistę wyglądać Co do stroju, to dam radę...moja wizja obejmuje okularki, kostium i szpilki, ale jak do licha pachnie profesjonalista Help!

Stary 2008-10-10, 23:24   #4829
ivanna
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam dylemat ubraniowo-zapachowo-pracowy. Niedługo będziemy mieć wizytę(-ację ) mega ważnych gości z różnych oddziałów firmy z połowy świata i na tę okoliczność mamy robić megaprofesjonalne wrażenie. Do tej pory wystarczało,że znam się na tym co robię i to jak przy tym wyglądam było wyłącznie moją sprawą. A teraz na kilka tygodni mam się zmienić w osobę, która nie tylko ma w papierach wpisane specjalista d/s jakichś tam, ale mam na tego specjalistę wyglądać Co do stroju, to dam radę...moja wizja obejmuje okularki, kostium i szpilki, ale jak do licha pachnie profesjonalista Help!

Pracujesz w banku?
Stary 2008-10-10, 23:30   #4830
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
Pracujesz w banku?
w dziale handlowym polskiego oddziału dużej firmy. Ale na codzień mogę wyglądać jak mi się podoba, bo nie ma żadnych wewnętrznych przepisów dotyczących stroju.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości