|
|
#4801 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Scent Bar V
Cytat:
Ale pewnie się czepiam ![]() Cytat:
Moje 35 metrów jakoś obskoczę sama, ale czasami tak mi się nieeee chceeee... tzn. zazwyczaj mi się nie chce, co tu czarować. Tylko kocie kłaki odkurzam, bo bym już w nich utonęła.Cytat:
Cytat:
Sab, faktycznie jest gadka o kreacjonizmie na lekcjach przyrody? I co robi na nich ksiądz? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() W takich momentach odczuwam dużą ulgę, że nie mam dzieci. To by oznaczało konieczność staczania wielu walk, a czasem pewnie godzenia się na niechętne i wymuszone kompromisy. Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#4802 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
![]() Sabbath - popieram Cię w 100%. Jedź z synem i nie daj go omamić. Ja bym swojego nie puściła na tego typu imprezę. Gdzie można nabyć Chergui? Blue - to jakaś 5latka wysyłała czy o co chodzi? Wystaw negatywa, a przedtem zażądaj zwrotu kasy za Ange ou Demon lub powtórnej wysyłki. |
|
|
|
|
#4803 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam od lekarza - czeka mnie odstawienie pigułek. Czarno to widzę - a obym się myliła
![]() Poza tym ubrałam się za ciepło - spociłam się jak jakiś mors
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4804 |
|
Zakorzenienie
|
Madziczko, czyżby to było to, o czym zazwyczaj myślą mamy, ciocie i babcie?
|
#4805 | ||||||||||||
|
Wiedźma
|
Dzięx.
Może za często masz kaca? ![]() Cytat:
Cytat:
Dziękuję Madziu. W poniedziałek pójdę pogadać z wychowawczynią. Cytat:
Afterburn, mogę zapytać: mieszkacie z rodzicami? Cytat:
A ja na zlocie hippisów. ![]() Cytat:
Serio, nie zasnę z pustym brzuszkiem. ![]() A koszmary... Brrr... W dzieciństwie miałam jeden dyzurny koszmar i do teraz kiedy o nim pomyslę mam gęsą skórę. Na szczęście już mi się nie śni. Cytat:
![]() Jesli zaś chodzi o pudełka po lodach... No cóż - robiłam tak. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie wiem, czy w każdej klasie, czy tylko w tej jednej na cześć mojego syna, bo jest on jedynym dzieckiem w szkole, które nie chodzi na religię. Cytat:
No i dla mnie to, że pojadę na wycieczkę, to, że moje dziecko siedzi w światlicy w czasie lekcji religii, w czasie rekolekcji ma tydzień wolnego, a w czasie przygotowaywania Jasełek spedza miesiąc roku szkolnego grając sobie w gry na lekcjach - to nie jest kompromis. Cytat:
Ale dlaczego ja mam swoje dziecko dodatkowo karac za to, że ludzie nie myslą? Fenris - tu: http://www.salons-shiseido.com/ Cytat:
![]() A co do pocenia - ja się pocę jak mysz. ![]() Widzę, że Ozzy z Piggy w duecie Ci się spodobali. ![]()
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2008-10-11 o 03:39 |
||||||||||||
|
|
|
#4806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do duetu - oj bardzo mi się spodobał Poprawia mi humor.A co do tabsów - obiecujesz, słowo? Na duet Ozzy & Piggy? Na poważnie - wiem, że da się żyć - oby trafiło też na mnie
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#4807 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() A to nowość. Już nie jak nurek ![]() Z mojej strony również pas
|
|
|
|
|
#4808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sama stosuję ten patent, że wkładam zawartość do pudełka i dopiero do koperty bąbelkowej. Do wielu Wizażanek dotarły na pewno moje próbki włożone do pudełek po lekach najróżniejszych. Zawsze to lepsze niż luzem turlające się po kopercie próbki.
|
|
|
#4809 |
|
Zakorzenienie
|
Powinnam raczej napisać - jak morsica
|
|
|
#4810 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
okazalo sie ze jej krewka poleciala z wargi, i lekko opuchnieta jest. śniło mi sie dzisiaj ze jestem w ciąży i właśnie jadę rodzić. ltoś wie co to znaczy?
|
|
|
|
|
#4811 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam od paru lat jeden dyżurny koszmar, który dość często wraca. I po babci prorocze sny o wypadających zębach przed różnymi nieszczęściami. Kiedyś nie przywiązywałam do nich wagi, aż pewnej niedzieli po takim śnie wylądowałam z małą na chirurgii dziecięcej. Pół dnia chodziłam nakręcona i czułam że coś się stanie, jak się w południe okazało co jest grane, to trochę mi ulżyło, bo skończyło się dobrze, ale decydowały godziny, a sprawę łatwo można było przeoczyć. Wtedy skończyło by się amputacją paluszka u 1,5 miesięcznego dziecka. Sabbath, mnie mają za rewolucjonistkę, co dzieci nie ochrzciła. Nie mówiąc o komentarzach księdza po kolendzie (nie w moim domu na szczęście), który ma śmiałość obrażać moich dziadków. Zapisałam starszą na religię w przedszkolu, ale mam mieszane uczucia. Do kompletu zacznę jej czytać o innych religiach, jak uda mi się zdobyć literaturę odpowiednią dla jej wieku. Na razie nie widzę w tym jej krzywdy, jak zaczną przeginać, to trzeba będzie jakoś działać. Na razie tylko słuchać, rozmawiać, wyjaśniać.... Bluegirl, ten sprzedawca to sam wpadł na pomysł wysłania miniaturek o takiej wartości listem nierejestrowanym? Ja bym pewnie coś pokombinowała, żeby wiedział, że tak się raczej nie robi.....
|
|
#4812 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4813 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kobietki i Gryksiu
stęskniłam się za wami... nie mam czasu nadrobić Baru jak narazie siedze z książką od Prawa Cywilnego... i międzynarodowego i się ucze. Pozatym praca i tak w kółko. ![]() Blue ja to wogóle bym napisała do sprzedawcy że nie doszła paczka i że chcesz skan nadania. |
|
|
|
#4814 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Vesenko - to zapytaj, proszę, jeszcze rodzicielki, co oznacza wrastanie stóp w asfalt i rozwalenie przez ciężarówkę Jestem ciekawa interpretacji![]() Coś wygrzebałam - być potrąconym przez samochód oznacza: przykrości i nieudane zamysły. Czemu mnie to nie dziwi...
|
|
|
|
#4815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wrastanie stóp w asfalt - niezmienność, ciągłe stanie w miejscu, brak zmian w życiu ja mam głupie sny... i często "siedze" w interpretacjach snów. |
|
|
|
|
#4816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No - idealna interpretacja Ja w snach "nie siedzę", ale ten jeden sen powtarza się tak często, że pokusiłam się o sprawdzenie.Sprawdziłam, co oznacza jeszcze ciężarówka- bo w snach jestem nagminnie rozwalana właśnie przez nią. Ciężarówka oznacza szczęście - czytaj:wkrótce zostanę rozjechana przez szczęście ![]() Eeee, z tymi snami to trochę lipa. Pamiętam jak opisywałam sugestywny i paskudny sen, że pływałam w basenie, w którym było pełno węży, Według jednej z interpretacji wiele węży symbolizuje uwiedzenie. I TERAZ SIĘ PYTAM, GDZIE CI UWODZICIELE?????????? ![]() Od roku nikt mnie nie uwiódł
|
|
|
|
#4817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mama mówi,że można to tłumaczyć jako brak odwagi w życiu i strach przed niepowodzeniami. To jakaś trudna sytuacja i lęk z nią związany. Decyzja, którą czujesz,że powinnaś podjąć,ale nie jesteś jej do końca pewna. Tyle interpretacja mamy, nie wiem jak ma się ona do rzeczywistości
|
|
#4818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4819 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może ciężarówka pełna pięknych flakonów perfum!? ![]()
|
|
|
|
|
#4820 |
|
Zakorzenienie
|
ooo toście mi miło sen zinterpretowaly. to czekam na to szczęście i zmiany. póki co nie oddzwonili z dwóch prac o które się starałam
|
|
|
|
#4821 |
|
Zakorzenienie
|
![]()
|
|
|
#4822 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Yoono do mnie oddzwonili po 2 miesiącach z propozycją pracy! A jakie było zdziwienie pani że juz mam pracę i dziękuje za propozycję, a ona: No jak to ale przecież pani szukała pracy, składała u nas CV. Na to jej powiedziałam że składałam 2 miesiące temu i teraz mam prace którą naprawde lubie więc nie wszystko stracone ![]() widzisz i nie mów żem niemiła i źle ci życzę ![]() ![]() ![]() Madzik żyj sto lat! ale z Madness na sobie tylko i wyłącznie
|
|
|
|
|
#4823 | |||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Cytat:
Skandal!Cytat:
![]() Brak mi słów... Pomożecie rozwiązać ważny życiowy dylemat? Otóż gratis do fiolek na próbki dostałam ozdóbki do paznokci - przezroczyste opalizujące różowe serduszka, błękitne błyszczące gwiazdki i takie kwadraciki z dziurką - ciemnoróżowe i ciemnobłękitne. I teraz nie wiem, ktrymi przyozdobić paznokcie
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||
|
|
|
#4824 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak mam to interpretować?
|
|
|
|
#4825 |
|
Zakorzenienie
|
Wole żebyś pachniała Madness niżeli miałaby cię przejechać ciężarówka z Madness
|
|
|
|
#4826 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4827 |
|
Zakorzenienie
|
Ojjj Madzik Madzik
|
|
|
|
#4828 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam dylemat ubraniowo-zapachowo-pracowy. Niedługo będziemy mieć wizytę(-ację
) mega ważnych gości z różnych oddziałów firmy z połowy świata i na tę okoliczność mamy robić megaprofesjonalne wrażenie. Do tej pory wystarczało,że znam się na tym co robię i to jak przy tym wyglądam było wyłącznie moją sprawą. A teraz na kilka tygodni mam się zmienić w osobę, która nie tylko ma w papierach wpisane specjalista d/s jakichś tam, ale mam na tego specjalistę wyglądać Co do stroju, to dam radę...moja wizja obejmuje okularki, kostium i szpilki, ale jak do licha pachnie profesjonalista Help!
|
#4829 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pracujesz w banku?
|
|
|
|
|
#4830 |
|
Zakorzenienie
|
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:45.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Moje 35 metrów jakoś obskoczę sama, ale czasami tak mi się nieeee chceeee... tzn. zazwyczaj mi się nie chce, co tu czarować. Tylko kocie kłaki odkurzam, bo bym już w nich utonęła.
I co robi na nich ksiądz? 
Chcę wierzyć,że to nieprawda...

- bo to poniżej wszelkiej krytyki, tylko domyślam się przez co przechodzisz ty czy twoje dziecko.

Na szczęście wylądowała (chyba) na trawniku, skończyło się na stłuczonym pyszczku i połamanych pazurach.