Panny Młode 2009 cz. V - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-10-13, 18:38   #4711
myszka_maj
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2009 cz. V

Witajcie kochane. Pogoda za oknem taka ładna dzis była a ja mam taki smutny humor....Tak mi jakos dzisiaj smutno... mały dołek. czekam za Tz bo ma przyjechac później, plan zajęc mam do .... jeden tydzień luźny a drugi tak zawalony że nie mam nawet kiedy oddychac , od tygodnia trzyma mnie przeziebienie i jeszcze mam problem z pracą dyplomową... Eh ale mnie dzis wzięło na zrzędzenie.... przepraszam ale musiałam sie wyżalic

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-13, 19:26   #4712
ktosia86
Zakorzenienie

myszka czasem przychodzi takie głupi nastrój, nie ma innej rady jak tylko go przeczekać. Jutro już na wszystko spojrzysz inaczej.

Odebraliśmy obrączki Nawet szybciej niż było zakładane, dzisiaj taka niespodzianka - dzwoni pan z pracowni, że można już odebrać. Są śliczne
Postaram się wstawić zdjęcie w któryś dzień jeśli chcecie
Stary 2008-10-13, 19:47   #4713
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
Witajcie kochane. Pogoda za oknem taka ładna dzis była a ja mam taki smutny humor....Tak mi jakos dzisiaj smutno... mały dołek. czekam za Tz bo ma przyjechac później, plan zajęc mam do .... jeden tydzień luźny a drugi tak zawalony że nie mam nawet kiedy oddychac , od tygodnia trzyma mnie przeziebienie i jeszcze mam problem z pracą dyplomową... Eh ale mnie dzis wzięło na zrzędzenie.... przepraszam ale musiałam sie wyżalic
trzymaj się, zły humor minie

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
myszka czasem przychodzi takie głupi nastrój, nie ma innej rady jak tylko go przeczekać. Jutro już na wszystko spojrzysz inaczej.

Odebraliśmy obrączki Nawet szybciej niż było zakładane, dzisiaj taka niespodzianka - dzwoni pan z pracowni, że można już odebrać. Są śliczne
ooo super koniecznie je pokaż

Wczoraj przyznałam się, że pomimo zapału nic nie robię dla swojej cery- no i dziś się poprawiłam, nałożyłam maseczkę, wszystko ładnie pięknie, ale mnie uczuliła, mam teraz czerwoną twarz i mnie piecze. To ci los... nie wiem może mi się przeterminowała bo wcześniej było ok jak ją używałam
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-13, 19:59   #4714
ewelinka3f
Raczkowanie

[quote=zielony_motylek;931 6421]To duże mieszkanie chcecie, więc nie opłaca wam się bardziej budowa domu?

Moje miasto nie jest duże,nieruchomości nie osiągnęły tu warszawskiego pułapu,i za takiego mieszkanie musielibyśmy zapłacić około 220-240 tyś.Za to działki są drogie,i taka jaką byśmy chcieli to wydatek rzędu 100tyś.Bardzo chcieliśmy dom,ale musielibyśmy wziąć straszny kredyt na co najmniej 40 lat...A to nam się nie uśmiecha
ewelinka3f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-13, 20:51   #4715
Daysy85
Zakorzenienie

Mój TŻ dziś mnie bardzo przeprosił, że poniosło go wczoraj i że bardzo za mną tęskni tylko teraz jest "trudny okres" , przyniósł mi czekoladki na przeprosinki
Zobaczymy co z tego będzie niby mnie to ucieszyło,że się skruszył i przyszedł ale ja wolałabym żebyśmy nie mieli takich spięć i żeby więcej poświęcał mi uwagi...
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-13, 21:28   #4716
kliwia
Zakorzenienie

ktosia pokazuj!!!
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-13, 21:31   #4717
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:

pokazuj
Stary 2008-10-13, 21:49   #4718
Rybulka
Zakorzenienie

Dziewczyny! Mnie się dzisiaj śniło, że rodziłam! Czułam autentyczny ból!

Wstałam rano i opowiadam sen mojej siostrze, a ona na to: "Boże! A mnie się śniło, że wchodze do naszego pokoju, a Ty siedzisz nałóżku z maleńkim dzieckiem na rękach..."
Wyobrażacie to sobie? Jednej nocy takie sny!
Toś my sie uśmiały

Cytat:
Napisane przez ewelinka3f Pokaż wiadomość
Dziewczyny,co takiego ma w sobie Wasz facet,że wiedziałyście,że to ten jeden jedyny?
Jak go zobaczyłam po raz pierwszy, prawie go nie zauważyłam, bo ktoś inny był w mojej głowie. Ale jak go zobaczyła z drugi... To była więc miłość od drugiego wejrzenia Jego usmiech totalnie mnie rozbroił. Jak na mnie spojrzał, kolana sie pode mną uginały. Tak więc rozbroił mnie swoim usmiechem, spojrzeniem, opiekuńczością, zaradnością, serdecznością, poczuciem humoru, szarmanckością itd.

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
(...)
czym Cię tak wpieniła?
o matkości toż to noc jak dałaś radę wstać?
(...)
A jeszcze się chciałam podzielić spostrzeżeniem. No więc dziewczyny przemyślcie sprawę rzucania monetami pod kościłem, teraz na tym ślubie co byłam Młodym na całe szczeście nikt nie rzucał pieniążkami. Pisze na całe szczescie, bo pod kościołem ustawiła się spora grupa dzieciaków z pobliskich kamienic, które tylko czekaja na to żeby zebrać tę kasę. Dzieciaki stoją pod kościołem w każdą sobotę i czekają by za przeproszeniem wyżulić coś od nowożeńców! wpychają się przed gości żeby złożyc życzenia i zażadać w zamian drobnych. Kościelny uprzedził młodych by nie podawali im ręki przy tych życzeniach, bo były przypadki, że zabierali obrączki masakra
Ja ślubuję w małej miejscowości, u nas takich akcji nie ma, nikt nie przychodzi pod kościół w takim celu, no ale w mieście to się juz różnie dzieje i trzeba o tym pamiętac.
Sytuacja pod Kościołem nadaje się do jakiegos programu o niestworzonych historiach

Co do teściowej, to standard: traktowanie TŻa jak małego chłopczyka i gadanie, z którego wynika, że w domu ma 10 małych dzieci i męża, któremu trzeba wszystko pod nos postawić... A naprawdę jest całkiem inaczej...

O 3.30 wstałam wczoraj, z domu wyszłam o 4.30, wróciłam o 20.30... Masakra! Wstałam, ale wieczorem jak wracałam do domu prawie nie kontaktowałam Dobrze, że dziś nie miałam zajęć na dziennych studiach

Cytat:
(...)
A Wy już zaczęłyście jakieś zabiegi pielęgnacyjne, diety czy cokolwiek innego co miałoby poprawić wygląd?
Ktosiu witaj kochana
Ja chyba nic nie robię szczególnego... Nie muszę się odchudzać, ani przytyć, pielęgnacja ciała zawsze tam na jakimś poziomie u mnie jest. W przyszłym roku chcę zacząć chodzic raz na jakiś czas na solarium, żeby pozbyc się mojej bladości, no i wybiorę się na profesjonalny manicure Może jakaś kosmetyczka... Kurczę, musze jeszcze zadzwonić w najbliższym czasie do wizażystki, bo przegapię i nie znajdzie się wolny termin

Martus, piekne zdjęcia Iwonki! Baaardzo mi się podobają! Zazdroszczę Ci więc fotografa
Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
(...)
ile czasu wasi rodzice byli razem przed slubem?? moi 7 lat (a ja z TZ bede 7 lat i 9 miesiecy )
Moi rodzice byli za sobą przed ślubem 4 lata (my będziemy 4,5), rodzice TŻa dużo dłużej, bo praktycznie przez całe liceum (chodzili do jednej klasy), całe studia i jeszcze rok po nich

Cytat:
Napisane przez MAGiALENA Pokaż wiadomość
a ja mam takie pytanie:
"czy pamiętasz swój pierwszy pocałunek z TŻ?. jeśli tak to w jakich to było okolicznościach."
Pamiętam, pamiętam To było na naszej trzeciej randce, wtedy też zostaliśmy oficjalnie parą. Pamiętam, że TŻ całował mnie po nosie, policzkach, aż w końcu wpił sie w moje usta

Cytat:
Napisane przez Emilia211 Pokaż wiadomość
(...)

Nie spotkałam w swoim życiu osoby która nie lubiłaby zupy pomidorowej. Często gotuję ją na bazie rosołu ugotowanego i wydanego poprzedniego dnia. Ponieważ to naprawdę wielki gar, zawsze pozostaje tyle, żeby dało się wykroić z tego pomidorówkę.
Ja nie lubię zupy pomidorowej, choć w dzieciństwie ją uwielbiałam. Ale ja to sie za bardzo nie liczę, bo nie lubię żadnej zupy, oprócz rosołu i grzybowej

Cytat:
(...)
Ktosiu, pokaż zdjęcia, pokaż!

Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
Mój TŻ dziś mnie bardzo przeprosił, że poniosło go wczoraj i że bardzo za mną tęskni tylko teraz jest "trudny okres" , przyniósł mi czekoladki na przeprosinki
Zobaczymy co z tego będzie niby mnie to ucieszyło,że się skruszył i przyszedł ale ja wolałabym żebyśmy nie mieli takich spięć i żeby więcej poświęcał mi uwagi...
Trzymam kciuki, żeby było coraz lepiej
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-13, 21:55   #4719
zielony_motylek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Dziewczyny! Mnie się dzisiaj śniło, że rodziłam! Czułam autentyczny ból!

Wstałam rano i opowiadam sen mojej siostrze, a ona na to: "Boże! A mnie się śniło, że wchodze do naszego pokoju, a Ty siedzisz nałóżku z maleńkim dzieckiem na rękach..."
Wyobrażacie to sobie? Jednej nocy takie sny!
Toś my sie uśmiały
fajne sny miałyście mnie raz się sniło, (jakieś 5-6 lat temu ) że byłam z mamą w sklepie i chciałam sobie kupić niebieski stanik a moja mama mi mówi 'nie taki już masz, kupie ci biały' a rano wstaje patrze a na fotelu nowy stanik, mama mi kupila

ktosia ja też czekam na foto
Stary 2008-10-13, 22:37   #4720
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość
fajne sny miałyście mnie raz się sniło, (jakieś 5-6 lat temu ) że byłam z mamą w sklepie i chciałam sobie kupić niebieski stanik a moja mama mi mówi 'nie taki już masz, kupie ci biały' a rano wstaje patrze a na fotelu nowy stanik, mama mi kupila
(...)
To się nazywa proroczy sen

Ja moja druga siostra usłyszała co się dzisiaj nam śniło, zaczęła klaskac w dłonie i krzyczeć: "Będzie ciąża, będzie ciąża!"
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-13, 23:22   #4721
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

MIałam isc spac, ale mam jakis przybity humor jest mi smutno
Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
oj przytulam cie goraco
Cytat:
pokazuj
Cytat:
oo no widzsz, wazne ze cos sie ruszylo. trzymam kciuki aby dalej tez było coraz lepiej

ps. zupka wyszła pyszna TZ wziąl dokładke nawet

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-14, 07:46   #4722
kliwia
Zakorzenienie

madzian to gratuluję pysznej zupy
z przymrużeniem oka powiem, że gdyby była niedobra to pewnie też by zjadł ihihih

ktosia teraz doczytalam że pytałas o zabiegi pielęgnacyjne.
A więc ja już od wakacji łykam Capivit piękne włosy [ma on też kwas foliowy, dawkę tą samą co się przyjmuje starając o dzidzię ] więc jakbyśmy ehem [tfu tfu] to zabezpieczenie od wewnątrz dla dzidzi już mam
No i paznokcie ładne po tym rozną
AAaaaa no i jeszcze ten kwas foliowy pozytywnie wpłynął na moje wyniki krwi Najlepsze wyniki w moim życiu
Jak wrócimy z urlopu, to jakoś w połowie października idę zrobić paznokcie - o ile żaden mi się nie złamie, bo chciałabym aby wszytskie były tej samej długości. Na swoje naturalne nakładam warstewkę żelu. I tak do ślubu będę je pielęgnować u kosmetyczki.
Co do twarzy, to hm..... zaczęłam kremować i tonizować buzię - czego w zwyczaju nie miałam. Dobrze mi z tym rytuaem. No i depiluję wąsik zaczęłąm depilować też pachy, żeby do ślubu słabsze włoski urosły i żebym łątwo mogła je usunąć potem. na solarium zacznę chodzić w czerwcu - bo na naturalne słońce nie będę miała szans, a w paski nie chcę się opalić. To będzie katorga - bo do pracy chodzę pieszo, a przecież w golwie chopdzić nie będę jakąś lnianą chustą będę się zasłaniać
To tyle.

Dziewczyny6 ale wczoraj myślałam, że umrę w toalecie Nie będę wam dostarczać szczegółów Ale to okropne uczucie, jak masz potrzebę i nie możesz zrobić
A dziś kolejny dzień w robocie - nudny w dodatku.
Tż odlicza godziny pracy, dziś rano mówi = jeszcze 32 godziny pracy
Też mi pocieszenie, ale codziennie rano wstać trzeba.
Stary 2008-10-14, 08:56   #4723
Maggie1983
Zakorzenienie

dziewczyny, jak macie problemy z cera to goraco polecam Dromin-to tabletki na bazie drozdzy. ja zawsze mialam olbrzymie problemy z cera i jakos trafilam na dromin-lyknelam 2 te pudeleczka-pojemniczki i na tym skonczylam a efekty naprawde super, choc musze powiedziec ze podeszlam do sprawy bardzo sceptycznie! poza tym te tabletki rowniez poprawiaja wyglad wlosow i paznokci i ponoc przyspieszaja metabolizm. ja nie zauwazylam tego, ale moze i cos w tym jest, bo ponoc drozdze pomagaja w walce z cellulitem.
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-14, 10:14   #4724
Emilia211
Zakorzenienie

GG do Emilia211 Send a message via Skype™ to Emilia211

CZEŚĆ
kliwia Maggie1983

Ja już jestem w pracy. Jejka u mnie taka brzydka pogoda jest że ach Takie ciemne chmury, że czuję się jakby miała noc przyjść:/

Już zjadłam śniadanko, a teraz czas do pracy.

Maggie1983 -->> ile kosztują te tabletki??

Ps.Madzialenka12344321 super, że zupka smakowała

Emilia211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-14, 10:23   #4725
Daysy85
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny za słowa otuchy bo wczoraj to naprawdę było mi bardzo smutno.
Na szczęście TŻ ma od piątku wolne i cały weekend- mam nadzieję , że spędzimy czas razem bo ja nie mam zjazdu w ten weekend a miałam 4 pod rząd więc chyba starczy!?

Bardzo cieszę się , że zupka smakowała ja dziś będę miała na obiad fasolkę po bretońsku -moją wyczekaną chyba od pół roku!!!
Czekam na nią z utęsknieniem i to w dodatku do po 18 czyli jak wrócę z pracy ...

Edytowane przez Daysy85
Czas edycji: 2008-10-14 o 10:24 Powód: literówka
Stary 2008-10-14, 10:23   #4726
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

kliwia a niech by tylko TZ powiedział, ze mu nie smakuje hehe choc mam nadzieje, ze wtedy by dokładki sobie nie wział

na szczescie dzis obiadek mam z głowy bo nam ta zupka jeszcze zostala

a ta a'propo czym moge sie pozbyc z ubrania (szare) plam po pomidorowej?? od razu uprałam te rzeczy ale patrze ze plamy zostaly

co do zabiegów to tez tonikuje i kremuje sobie buźke, nie farbuje juz prawie 4 miesiące włosów aby sobie odpoczeły(a przy okazji mecze sie z ich zapuszczaniem), od miesiąca ae dłuzej uzywam tez raz w tygodniu masła do wlósow z jakimis tam olejkami (widac efekty )a po okresie mam zamiar codziennie cwiczyc na hula hopie (choc to z kazdym miesiacem sobie przekładam) hehe

ps. nie dostaam jeszcze okresu czekam...

Stary 2008-10-14, 10:27   #4727
sas
Wtajemniczenie

czesc dziewczynki
Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
do mnie zadzwoniła babka w piątek z jednej firmy kiedyś składałam do nich papiery jak szukałam pracy, powiedziałam że pracuje ale mogę przyjechać na rozmowę i poczekać na propozycję finansową z ich strony. I zaraz jak tylko wyjdę z pracy to jadę zobaczymy, chociaz tak mi się nie chcę nalepiej jak bym odrazu do domciu bo mi się jeść chce, ale jak powiedziałam że bedę to już pojadę .

Kurczę a ja dzisiaj kolejnt etap rozmów, i wyjaśniania, no ja to go chyba zagnębie, ale cóż sam jest sobie winien.
mam nadzieje, ze obierozmow wypadly pomyslnie dl ciebie

Cytat:
Już jestem tak zestresowana całą tą sytuacją, że nie mogę spać w nocy w gardle siedzi mi kulka której nie mogę przełknąć a moja plecy są spięte szpilkami, przez co ledwo oddycham i ciągle chce mi się płakać...
Ale co obchodzi to Jaśniepana zakochanego w sobie i w komputerach bez których nie umie życ!!!
Cytat:
Problem tkwi w tym , że ja byłam za dobra dla niego i dla tego on sobie tak pozwala...
A ja już nie mam siły błagać go o to by się wkońcu mną zainteresował, poza tym też mam jakieś swoje "ego" i ta sytuacja jest dla mnie poniekąt upokarzająca, więc postanowiałm , że przestanę tak się starać i zacznę go olewać- ciekawe jak się wtedy poczuje, nie będę do niego dzwnić, niech to on kiedyś pierwszy wykręci numer do mnie...
Nie ma nic gorszego niż żebrać o miłość i zainteresowanie, dlatego zastanawiam się coraz bardziej nad sensem tego ślubu....
Jest mi bardzo przykro i smutno...
hm...3ma kciuki zeby ta obojenosc na niego podzialala..ja na sczescie nie mam takich prblemo z tezusiem..i zawsze sie mna interesuje, martwi i dba

Cytat:
a ja mam takie pytanie:
"czy pamiętasz swój pierwszy pocałunek z TŻ?. jeśli tak to w jakich to było okolicznościach."
u nas to zajelo kilka godzinek tzn tezus odebrla mnie z lotniska tam mnie przytulil poobracal pare raze i dal buzi w poiczek- i to tak niepewnie- a nigdy wczesniej sie nie widzielismy znalismy sie tylko z netu, telefenow nio a potem pojechalismy do niego nio i po jamkkims czasie zaczal sie przyulac do mnie ale taki pocalunek byl dopiero wieczorem jak wrocilismy z wycieczki po centrum ehhh niezapomne tego
Cytat:
nie martw się.
ja i bez problemów z tarczycą tak mam. niestety.
ja od wczoraj zaczelam troszke inaczej jesc co2-3 godzinki i licze kalorie ale nie odmawiam sobie przyjemnosci zjm cos na slodko raz dziennie i to zazwyczaj dopoludnia, potem normalny obiadek np zupka a na kolacje serek, owoce lub kefirek w miedzy czasie jakis owoc albo cos...wczoraj zjadlam 1400kcl nio i cwicze tak ok40min do godzinki...

a moj teus biedak sie rozchorowal
i mamy mysze w dou normalnie tak mnie wkurza bo wlazla gdzies pod podloge i regularnie ok 23 w nocu zaczyna drapac w ta podlge porazka
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-14, 10:30   #4728
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

no prosze, to widze, że kazda zaczyna dbac o siebie ja tylko sie wkurzam, ze jestem taka leniwa i na te cwiczenia nie mam jakos ochoty

Stary 2008-10-14, 10:37   #4729
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
dziewczyny, jak macie problemy z cera to goraco polecam Dromin-to tabletki na bazie drozdzy. ja zawsze mialam olbrzymie problemy z cera i jakos trafilam na dromin-lyknelam 2 te pudeleczka-pojemniczki i na tym skonczylam a efekty naprawde super, choc musze powiedziec ze podeszlam do sprawy bardzo sceptycznie! poza tym te tabletki rowniez poprawiaja wyglad wlosow i paznokci i ponoc przyspieszaja metabolizm. ja nie zauwazylam tego, ale moze i cos w tym jest, bo ponoc drozdze pomagaja w walce z cellulitem.
Chyba muszę zacząć brać te tabletki. Ile ich jest w opakowaniu i ile kosztują?
Od wczoraj zaczęłam pić herbatę z pokrzywy. Postanowienie mam twarde, zobaczymy jak długo wytrzymam

Któraś z Was wspomniała o solarium - z moją jasną (bardzo jasną) karnacją przydałoby się zacząć chodzić już od ok. lutego przynajmniej raz w tygodniu. Wolę najpierw zyskać jakąś opaleniznę a później ją tylko utrwalać. Także być może zacznę od 2 razy w tygodniu, a potem do samego ślubu będę chodzić raz w tygodniu.

Co do obrączek, jak tylko będę miała możliwość to zrobię im zdjęcie i na pewno wkleję. Tż wczoraj zabrał je do siebie do domu i potem mi sie przyznał, że przez cały wieczór oglądał obrączki z każdej strony, a swoją chyba z 50 razy przymierzał

Macie już jakieś dziwne sny związane ze ślubem?
Mnie się zdarzają, dotyczą głównie jakiś szczegółów. Ostatnio śniło mi się, że była godz. 15.50 (ślub prawdopodobnie będziemy mieć o 17.00), o 16.00 miał przyjechać tż z rodziną, ja już ubrana, ale patrzę na swoje ręce i co ... mam nieumalowane paznokcie Szybka burza mózgów co z tym fantem zrobić i stwierdziłam, że to za mało czasu na cokolwiek. I czułam taki ogromny żal w tym śnie, że chciałam wyglądać perfekcyjnie w tym dniu a nie dopilnowałam takiej rzeczy jak paznokcie
Stary 2008-10-14, 10:39   #4730
kliwia
Zakorzenienie

madzialneka ale została plama z pomidora ? w zasadzie nie powinno jej tam być, najlepiej nasmaruj solidnie płynem do naczyń plamę i tak zostaw na chwilę, a potem do miski z ciepłą wodą. Najlepiej jakbyś dostała Vanish albo jakiś środek do 'wywabiania plam' chroniący kolory. I go dodaała do tej wody.

ktosia piłam pokrzywę ale jakoś zaprzestałam - zawsze to dobry odpowiednik zwykłej herbaty, za którą nie przepadam, no chyba że z cytryną.

A sny- czasami bardziej męczyły mnie wtedy gdy coś nie szło po mojej myśli, problemy z zsalą jak miałam, i tą datą nieszczęsną. AS teraz czasami, że ktoś z usługodawców się nie spisze albo coś.
Stary 2008-10-14, 10:45   #4731
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
madzialneka ale została plama z pomidora ? w zasadzie nie powinno jej tam być, najlepiej nasmaruj solidnie płynem do naczyń plamę i tak zostaw na chwilę, a potem do miski z ciepłą wodą. Najlepiej jakbyś dostała Vanish albo jakiś środek do 'wywabiania plam' chroniący kolory. I go dodaała do tej wody.
no własnie miałam taki wypadek wczoraj z ta pomidorowa, bo TZ przyszedł , ja sie odkreciłam i łyzka wpadła mi do garnka ochlapując przy tym mnie (spodnie i bluzkę) szybko to namoczyłam a potem do pralki włozyłam teraz patrze ze wyschlo ale plamy zostały buuu

co do Herbat to ja nie pamietam kiedy piłam zwykłą na snaidanie zawsze rumianek, do obiadu mieta a wieczorem jakas owocowa

ps. od 2 lat zawsze miałam okres ok godz 7-8 a teraz nic czekam dalej...

Stary 2008-10-14, 11:01   #4732
kliwia
Zakorzenienie

Się ciesz że nie masz, ale objawów okresowych też nie?
Stary 2008-10-14, 11:03   #4733
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
Się ciesz że nie masz, ale objawów okresowych też nie?
nic mnie nie boli nic

Stary 2008-10-14, 11:05   #4734
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:

strippi wspólczuje, ze sie tak mijacie z TZ
ehhh no tak juz jest

Cytat:
Szkoda ,że każdy weekend z moim Ukochanym tak szybko mija Chcę już SOBOTĘ!!!
ja mam tak samo

Cytat:
http://www.slub.waw.pl/pulpit.php --> ŚWIETNE Też sobie ustawię
swietna ta stronka
dzieki
ustawilam sobie
Stary 2008-10-14, 11:08   #4735
Daysy85
Zakorzenienie

Czekaj cierpliwie , nie stresuj się bo to jeszcze opóźnia, pamiętam jak kiedyś zestresowałam się czymś nie pamiętam czym, jeszcze wtedy nic z TŻ z tych spraw a tu mi sie okres 54 dni spóźnił...
Stary 2008-10-14, 11:11   #4736
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Czekaj cierpliwie , nie stresuj się bo to jeszcze opóźnia, pamiętam jak kiedyś zestresowałam się czymś nie pamiętam czym, jeszcze wtedy nic z TŻ z tych spraw a tu mi sie okres 54 dni spóźnił...
o matko az tyle to nie ma prawa
musze dostac dzis

hehe ale smiesznie by było zajsc w ciąze tak dokładnie 9 miesiecy przed slubem co?? mi zostało 9 miesiecy i 18 dni

Stary 2008-10-14, 11:13   #4737
Daysy85
Zakorzenienie

Nom musiałabyś przyspieszyć ślub albo z tygodniowym dzidziusiem do ołtarza iść, ale nie ma tego złego ... chrzest byś może miała gratis :P
Stary 2008-10-14, 11:21   #4738
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
(...)

hehe ale smiesznie by było zajsc w ciąze tak dokładnie 9 miesiecy przed slubem co?? mi zostało 9 miesiecy i 18 dni
Gdybyś nie zdążyła urodzić do ślubu, to przed kościołem musiałaby stać karetka, w razie gdybyś zaczęła rodzić w trakcie...
Stary 2008-10-14, 11:36   #4739
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

hehe na szczescie nie zakładam takiej opcji abym miala dzis nie dostac tego okresu w koncu po cos biore te tabletki co nie??

Stary 2008-10-14, 11:44   #4740
Emilia211
Zakorzenienie

GG do Emilia211 Send a message via Skype™ to Emilia211

Cytat:
hehe na szczescie nie zakładam takiej opcji abym miala dzis nie dostac tego okresu w koncu po cos biore te tabletki co nie??
na pewno dostaniesz, nie myśl tyle o tym, bo przez stres się opóźnia.
Jakoś mi smutno dzisiaj jest Nie wiem, czy to przez tą pogodę

Emilia211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości