![]() |
#1831 |
Zadomowienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
No to piszemy xD
Ewusia- Oj to Ci się dzisiaj udało , wcześniej skończyć ![]() Agolek- No cóż ze sportem różnie bywa, nie ma co się forsować tylko tak dla przyjemności na luzie. Mam nadzieję,że samopoczucie jednak już lepsze ? ![]() Hyh niby żem się wyspała, wyżłopałam 3 mocne kawy itd,a i tak najchętniej kapłabym na łóżko i leżała do rana ... ![]() U zębologa wizyta przebiegła tak se. Pierw dojechaliśmy na miejsce, gabinet ,poczekalnia gustownie urządzona (kafle,luksfery xP) , nawet telewizor LCD nad gigantycznym fotelem i lecące w nim szmirowate klipy tudzież Viva . Doktor (wiek ok. 30 ciut wzwyż, dobrze zbudowany, wymuskany et.c ![]() Znieczulenie, prześwietlenie, potem założenie ochrony na oczy,przypominającej gogle narciarskie ,ot żeby światło mnie nie raziło Oo I przez 40min ślęcząc nad okularem mikroskopu męczył się nad mym wrednym kłem ;P Okazało się,że kanał jest mocno skręcony i złamał to cienkie wiertełko,cudem wyjmując ze środka =.= i założył jakiś rozmiękczać,aby łatwiej było się do niego dostać i oczyścić. a to drugi wykończył bez problemu ,inkasując na razie tylko 300zł. Stety niestety w związku z dużymi kolejkami ,finalną wizytę mam 12 listopada ![]() Nie wspominając o męczarni na studiach,tudzież obowiązkowych 'oralnych' prezentacjach itd itp ![]() Hell yeah,jutro wykładzik z ulubieńcem wszystkich dziewcząt z racji miłej dla oka urody , dr'em historii kultury ![]() damy radę ,o!_^_ Miłego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1832 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() hej laleczki, ja juz po pracy,po obiedzie, po kapieli ![]() ![]() milego wieczorka wam zycze i zalaczam zdjecia z sesji ![]()
![]() |
#1833 | |||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Co w rodziny,to nie zginie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() I dobrze jest byc nauczycielem łagodnym ![]() O kurde ![]() ![]() Ja dzisiaj brałam udział w kweście ulicznej ze szkoły,w ramach Narodowego dnia walki z głodem,uzbierałyśmy z koleżanką 121,21 pln pod city pointem w Tychach,najwięcej z całej grupy,ale muszę przyznac ,że ludzie potrafią byc cholernie bezczelni ,nawet nie chce mi się wgłębiac w temat. Później przyjechał po mnie Tż-et ,mały wspólny relaks ![]() ![]() ![]() A jutro praktyki ![]()
![]() |
#1834 |
BAN stały
|
reklama
|
![]() ![]() |
![]() |
#1835 |
Zakorzenienie
|
Wypytuje się nie bez powodu, bo ja nigdy Twojego nie miałam... i nic się nie zmieniło w tej kwestii
![]() Agolku ![]() ![]() Lolcia mam nadzieje, że praktyki są interesujące i nam tam nie zasypiasz ![]() Myślałam, że jakaś nowa duszyczka tu się przybłąkała a to tylko... reklama ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1836 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A praktyki nie interesujące,jestem na kuchni w domu przyjęc weselnych,więc można sobie wyobrazic ![]() Polegąją na przygotowówce do wesel,styp,urodzin,imieni n,roczków etc ![]()
![]() |
#1837 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() boskie ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() właśnie wróciłam i padam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no nic, ide się pakować ![]() miłego wieczoru piątkowego ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1838 |
Zakorzenienie
|
Dołączam do odchudzających się
![]() I mam pytanie, jak to jest z tą kolacją. Można jeść po 18, czy nie? |
![]() ![]() |
![]() |
#1839 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1840 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hej laleczki, no widze troche was zawitalo tutaj dzis ![]() dobrze,ze juz piatek.. ![]() milego wieczorka i weekendu wam zycze ![]()
![]() |
#1841 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Ja dzisiaj wróciłam z 3-dniowego biwaku z moją klasą. Było super,trochę skacowana jestem i nie obyło się bez przypałów,ale ogólnie jest pozytywnie. ^ A jutro się szykuje kolejna impreza ![]() Dziś TŻ po mnie przyszedł po powrocie,czekał na mnie ![]() ![]() Neta mam jak widać,wszystko już w porządku więc będę się częściej odzywała. Buziaki ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1842 |
Zakorzenienie
|
A mi jest cholernie smutno,mieliśmy z Tż-etem super plany na jutro i wszystko szlag trafił,a tak już się cieszyłam
![]()
#1843 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a co sie stalo Lolciu? ![]()
![]() |
#1844 |
Zakorzenienie
|
Mieliśmy spędzic cudowny weekend razem,tylko we dwójkę,Tż-et miał miec wolne mieszkanie,a tu okazuje się ,że jednak mieszkańcy zostają,nie mogę do niego przyjśc spac ,bo jego mama mnie nie akceptuje i maslo maślane
![]()
#1845 | |||
Zakorzenienie
|
no włąśnieeeee Izuś
plotkaro, może coś poplotkujesz z nami co? ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() przypominają mi się moje wycieczki z liceum ![]() ![]() Cytat:
![]() a z ta jego rodziną to naprawdę jest tak źle? ![]() u mnie wieczór jak wyżej i ogólnie drinki spowodowały senność maksymalną, tak więc myślę ze posłucham organizmu i udam się do łóżka ![]() dobranoc ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1846 | ||||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Oj taki nieporadny tatuś, sam nie da rady ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1847 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A z jego rodzina,hm..no to wygląda tak,że jego tata jest na TAK,a jego mama absolutnie na NIE,a ja nie lubię przebywac tam gdzie mnie nie chcą ![]() Cytat:
![]() A podjadam sobie ciągle,nawet mi robią obiady,śniadania ![]() ![]()
![]() |
#1848 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry kochane moje
![]() Ja dzisiaj sobie pospałam do 10 ![]() ![]() LoLciu - skarbie nie martw się,na pewno jeszcze nadarzy się okazja,abyście pobyli sami przez weekend i nikt Wam nie będzie przeszkadzał ![]() nie załamuj się,jesteś świetną osóbką,więc myślę,że wkrótce jego mama zmięknie ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#1849 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() kurcze, jak ja nie rozumiem tego ze rodzice się wtrącają do życiowych wyborów swoich dzieci ![]() ![]() mam nadzieję ze "teściowa" w końcu popuści i zrozumie jaką jej syn ma wspaniałą dziewczynę ![]() trochę mi się zaspało ![]() ![]() ![]() no a teraz zmykam sprzątać miłej soboty ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1850 |
Zakorzenienie
|
Ja też chyba muszę się pouczyć troszkę... bo potem ta impreza,nie będzie mnie na noc,a jutro to nie wiem kurcze kiedy będzie czas...
Muszę wrócić do normy po tym biwaku ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1851 |
Zakorzenienie
|
Witam kochane ;*
Siedzę nad cukrami i wkuwam łacińskie nazyw surowców i już mnie cos trafia ![]() Wczorja troche z TŻ poimprezowałam i teraz są skutki - TŻ umeirający, a ja jakaś taka no;D Lolciu- jeszcze nie jeden weekend przed Wami. A mamą TŻ-a jak na razie się nie przejmuj, bo naprawdę- po co szargać sobie nerwy? Lecędo nauki, cały czas Was podczytuję ;*
#1852 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ale na pewno dałaś radę ![]() ja przetłumaczyłam jeden teks, cos tam poczytałam i zaraz się zbieram do TŻ-a ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1853 |
♥
|
powiem tylko dzien dobry cały dzien w biegu ale przynajmniej bardzo przyjemnie minął dzien
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1854 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() hej laleczki, mi dzien minal tak sobie, zakupy, obiad, drzemka..Pogoda do bani i zimno wiec ani na spacer ani nic.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() teraz siedzimy z tZ na sofkach i czekamy na Mam Talent czy jakos. milego wieczorka wam zycze ![]()
![]() |
#1855 |
Zakorzenienie
|
![]()
Witam plotkary i miłego dnia
![]() Wersja minimalistyczna posta ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1856 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dzień dobry ![]() jakoś tak zupełnie niespodziewanie dopiero dziś rano od TZ-a wróciłam ![]() ![]() ![]() miłej niedzieli ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1857 |
♥
|
Witam
![]() wczoraj to najpierw byłam na spotkaniu babskim potem z klasa do teatru potem pochodziłam po sklepach z kumpelami , nastepnie siłownia , do babci i wieczorem przyszłam umyłam sie i wziełam sie za lekcje i było juz baaardzo późno i spac ![]() dzisiaj byłam juz w kosciele i siłownia zaliczona , wezme sie za nauke dalsza i oczywiscie jakies spotkanie ze znajomymi ![]() Nefre mnie tez zawsze bierze jak mam sie uczyc łacinskich nazw jakies głupot z bio. Agness widze ze ładnie imprezujesz:P agolku widze ze u ciebie równiez zimno u mnie tez az nie przyjemnie sie chodzi na spacery. spokojnie zrzucisz przybrane kg do wakacji ![]() milka witaj ![]() ewus ładnie sie zasiedziałas hehe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1858 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() wczorajszy dzień super,zaraz do TŻ-ta jadę ![]() Aniu - a jak tam z Twoim TŻ-tem? Wszystko już ok? Miłego dnia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1859 |
♥
|
Byłam na krótkim spacerze jakos dzisiaj jestem strasznie spiaca i nic mi sie nie chce.
pouczyłam sie na jutro wiec przynajmniej do tego sie zmusiłam . Agness co do Tz to nadal nie jest ok choc jest troche lepiej i nie wiem kiedy bede mogła napisac TAK WSZYSTKO OK pewnie nie szybko. Nadal nie ma go w polsce , w lepsze dni ma prywatne zajecia ucza go polscy nauczyciele bo jednak jest w klasie maturalnej. nie wiem jak to wszystko sie poukłada. Staram sie o tym nie myslec choc jest bardzo ciezko. Robie wszystko aby cały czas byc czyms zajeta aby nie miec czasu na rozmyslanie. Jesli bedzie jak do tej pory ze z dnia na dzien lepiej sie czuje to powinien zaniedługo wrócic . |
![]() ![]() |
![]() |
#1860 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() no co tu tak cicho znowu?? ![]() ![]() witam w niepiekny,deszczowy,wichr owy wieczor ![]() ![]() na szzcescie za 11 dni wakacje! ![]() ![]() milego wieczorka kochane ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:05.