|
|
#1831 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
No to piszemy xD
Ewusia- Oj to Ci się dzisiaj udało , wcześniej skończyć grunt by się nie przemęczać, sic! ;DAgolek- No cóż ze sportem różnie bywa, nie ma co się forsować tylko tak dla przyjemności na luzie. Mam nadzieję,że samopoczucie jednak już lepsze ? ![]() Hyh niby żem się wyspała, wyżłopałam 3 mocne kawy itd,a i tak najchętniej kapłabym na łóżko i leżała do rana ... ![]() U zębologa wizyta przebiegła tak se. Pierw dojechaliśmy na miejsce, gabinet ,poczekalnia gustownie urządzona (kafle,luksfery xP) , nawet telewizor LCD nad gigantycznym fotelem i lecące w nim szmirowate klipy tudzież Viva . Doktor (wiek ok. 30 ciut wzwyż, dobrze zbudowany, wymuskany et.c )przywitał mnie serdecznym uściskiem dłoni (na pożegnanie również xP) i przeszedł do rzeczy.Znieczulenie, prześwietlenie, potem założenie ochrony na oczy,przypominającej gogle narciarskie ,ot żeby światło mnie nie raziło Oo I przez 40min ślęcząc nad okularem mikroskopu męczył się nad mym wrednym kłem ;P Okazało się,że kanał jest mocno skręcony i złamał to cienkie wiertełko,cudem wyjmując ze środka =.= i założył jakiś rozmiękczać,aby łatwiej było się do niego dostać i oczyścić. a to drugi wykończył bez problemu ,inkasując na razie tylko 300zł. Stety niestety w związku z dużymi kolejkami ,finalną wizytę mam 12 listopada ,niby coś może się zwolnić,ale i tak stanowi to utrudnienie dla wiadomych działań,nie uśmiecha mi się wizja odbioru protezy w grudniu,jako ,że stołeczny lekarz dość opieszały i trza na martwym już zębie wykonać szlify,koronę Nie wspominając o męczarni na studiach,tudzież obowiązkowych 'oralnych' prezentacjach itd itp ![]() Hell yeah,jutro wykładzik z ulubieńcem wszystkich dziewcząt z racji miłej dla oka urody , dr'em historii kultury A i zmagania się z maślano-wyposzczonym wzrokiem pewnych absztyfikantów [?] ,ale co tam,damy radę ,o!_^_ Miłego |
|
|
|
#1832 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
z takim doktorkiem![]() hej laleczki, ja juz po pracy,po obiedzie, po kapieli wykanczam reszte szampana z butelki w lodowce coby sie nie zwietrzal i juz czuje jak po tym tygodniu mi sie robi blogo i opadaja emocje...milego wieczorka wam zycze i zalaczam zdjecia z sesji
|
|
#1833 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() Co w rodziny,to nie zginie ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() I dobrze jest byc nauczycielem łagodnym ![]() O kurde czadowe![]() Ja dzisiaj brałam udział w kweście ulicznej ze szkoły,w ramach Narodowego dnia walki z głodem,uzbierałyśmy z koleżanką 121,21 pln pod city pointem w Tychach,najwięcej z całej grupy,ale muszę przyznac ,że ludzie potrafią byc cholernie bezczelni ,nawet nie chce mi się wgłębiac w temat. Później przyjechał po mnie Tż-et ,mały wspólny relaks i na 18 poszłam się edukowac matematycznie wróciłam dopiero teeraz![]() A jutro praktyki
|
|
#1834 |
|
BAN stały
|
reklama
|
|
|
|
#1835 |
|
Zakorzenienie
|
Wypytuje się nie bez powodu, bo ja nigdy Twojego nie miałam... i nic się nie zmieniło w tej kwestii
![]() Agolku ![]() Lolcia mam nadzieje, że praktyki są interesujące i nam tam nie zasypiasz Na czym dokładnie polegają?Myślałam, że jakaś nowa duszyczka tu się przybłąkała a to tylko... reklama
|
|
|
|
#1836 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A praktyki nie interesujące,jestem na kuchni w domu przyjęc weselnych,więc można sobie wyobrazic dorabiam tam sobie tez w weekendy.Polegąją na przygotowówce do wesel,styp,urodzin,imieni n,roczków etc
|
|
#1837 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieję ze jakiś wcześniejszy termin się zwolni ![]() boskie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
dobrze że Wasz urok osobisty zadziałał mimo że niektórzy przechodnie nie byli zbyt mili ![]() właśnie wróciłam i padam wczoraj jak wspominałam piojechałam do akaemika o TŻ-a i miałam dziś rano pojechać na zajęcia ale mi się nie chciało i ostatgecznie pojechałam dopiero na praktyki na 14 lekcja jakoś zleciały, bo młodzież wyjatkoo mądra i chętna do nauki się trafiła wróciłam do Kato, poszłam odebrać kosmetyki z Ori i juz byłam tak głodna że poszłam na wegetariańskiego kebaba, bo chyba bym nie dozyła obiadu, który najpierw bym jescze musiała ugotować tak wiec po kebabie wróciłamn do domu no i zasiadłam, ale nie na długo bo jeszcze dziś do rodziców jadę mama wyjechła na weekend i musi się ktoś zajac sprzątaniem i gotowaniem ![]() no nic, ide się pakować ![]() miłego wieczoru piątkowego |
|||
|
|
|
#1838 |
|
Zakorzenienie
|
Dołączam do odchudzających się
![]() I mam pytanie, jak to jest z tą kolacją. Można jeść po 18, czy nie? |
|
|
|
#1839 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jest wątek plotkowy
|
|
|
#1840 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hej laleczki, no widze troche was zawitalo tutaj dzis ![]() dobrze,ze juz piatek.. jestem wykonczona tym tygodniem...Siedze przed tv z TZ,podjadam paluszki i sie relaksuje...milego wieczorka i weekendu wam zycze
|
|
#1841 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Ja dzisiaj wróciłam z 3-dniowego biwaku z moją klasą. Było super,trochę skacowana jestem i nie obyło się bez przypałów,ale ogólnie jest pozytywnie. ^ A jutro się szykuje kolejna impreza ![]() Dziś TŻ po mnie przyszedł po powrocie,czekał na mnie i pojechaliśmy do mnie,najedliśmy się frytek,bo jedzenie było marne na wycieczce,oglądnęliśmy sobie ''Czas surferów'',pogadaliśmy i jest super .Neta mam jak widać,wszystko już w porządku więc będę się częściej odzywała. Buziaki
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#1842 |
|
Zakorzenienie
|
A mi jest cholernie smutno,mieliśmy z Tż-etem super plany na jutro i wszystko szlag trafił,a tak już się cieszyłam
|
#1843 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a co sie stalo Lolciu?
|
|
#1844 |
|
Zakorzenienie
|
Mieliśmy spędzic cudowny weekend razem,tylko we dwójkę,Tż-et miał miec wolne mieszkanie,a tu okazuje się ,że jednak mieszkańcy zostają,nie mogę do niego przyjśc spac ,bo jego mama mnie nie akceptuje i maslo maślane
|
#1845 | |||
|
Zakorzenienie
|
no włąśnieeeee Izuś
plotkaro, może coś poplotkujesz z nami co? ![]() Cytat:
tylko ja piłam drinki przed tv z tatą i Siss ![]() Cytat:
przypominają mi się moje wycieczki z liceum to się działo wtedy ![]() Cytat:
na pewno jeszcze będzie okazja...a z ta jego rodziną to naprawdę jest tak źle? ![]() u mnie wieczór jak wyżej i ogólnie drinki spowodowały senność maksymalną, tak więc myślę ze posłucham organizmu i udam się do łóżka ![]() dobranoc
|
|||
|
|
|
#1846 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Oj taki nieporadny tatuś, sam nie da rady U mnie wspólnymi siłam (siostrzana pomoc) w mieszkanku już błyszczy![]() Cytat:
Super, że częściej będziesz tu gościć![]() Cytat:
Jestem pewna, że jeszcze nie jeden raz zdarzy się taka okazja |
||||
|
|
|
#1847 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A z jego rodzina,hm..no to wygląda tak,że jego tata jest na TAK,a jego mama absolutnie na NIE,a ja nie lubię przebywac tam gdzie mnie nie chcą ![]() Cytat:
![]() A podjadam sobie ciągle,nawet mi robią obiady,śniadania nie musze się mazac z gotowaniem buraków w domu,bo robię to co tydzień,to sobie pojem
|
|
#1848 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry kochane moje
![]() Ja dzisiaj sobie pospałam do 10 ostatnio miałam nieprzespane noce,więc musiałam w końcu prawidłowo wypocząć .LoLciu - skarbie nie martw się,na pewno jeszcze nadarzy się okazja,abyście pobyli sami przez weekend i nikt Wam nie będzie przeszkadzał ![]() nie załamuj się,jesteś świetną osóbką,więc myślę,że wkrótce jego mama zmięknie .
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#1849 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak wiec jak słyszę to już zaczął coś tam sprzątać, ja się zaraz przyłączę, a siostrzana pomoc nastąpi wtedy jak moja siostra łaskawie wstanie ![]() Cytat:
![]() kurcze, jak ja nie rozumiem tego ze rodzice się wtrącają do życiowych wyborów swoich dzieci i co gorsza jak ich "ale" jest absolutnie bezpodstawne ![]() mam nadzieję ze "teściowa" w końcu popuści i zrozumie jaką jej syn ma wspaniałą dziewczynę trochę mi się zaspało ale już jestem pozbierana i gotowa do roboty później jeszcze by wypadało się pouczyć trochę bo wieczorem umówiłam się z TŻ-em ![]() no a teraz zmykam sprzątać miłej soboty
|
||
|
|
|
#1850 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też chyba muszę się pouczyć troszkę... bo potem ta impreza,nie będzie mnie na noc,a jutro to nie wiem kurcze kiedy będzie czas...
Muszę wrócić do normy po tym biwaku .
|
|
|
#1851 |
|
Zakorzenienie
|
Witam kochane ;*
Siedzę nad cukrami i wkuwam łacińskie nazyw surowców i już mnie cos trafia ![]() Wczorja troche z TŻ poimprezowałam i teraz są skutki - TŻ umeirający, a ja jakaś taka no;D Lolciu- jeszcze nie jeden weekend przed Wami. A mamą TŻ-a jak na razie się nie przejmuj, bo naprawdę- po co szargać sobie nerwy? Lecędo nauki, cały czas Was podczytuję ;*
|
#1852 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
zwłaszcza nauka łaciny ![]() ale na pewno dałaś radę ![]() ja przetłumaczyłam jeden teks, cos tam poczytałam i zaraz się zbieram do TŻ-a
|
||
|
|
|
#1853 |
|
♥
|
powiem tylko dzien dobry cały dzien w biegu ale przynajmniej bardzo przyjemnie minął dzien
|
|
|
|
#1854 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
lubie takie fajne,spokojne wieczorki...Cytat:
![]() Cytat:
![]() hej laleczki, mi dzien minal tak sobie, zakupy, obiad, drzemka..Pogoda do bani i zimno wiec ani na spacer ani nic.. A wogole to przez ten moj ostatnio apetyt na slodycze przytyla 2 kg prawie![]() ![]() od dzisiaj koniec,zla jestem na siebie jak nie wiem...A za 2 tyg wakacje od dzisiaj koniec! teraz siedzimy z tZ na sofkach i czekamy na Mam Talent czy jakos. milego wieczorka wam zycze
|
|
#1855 |
|
Zakorzenienie
|
Witam plotkary i miłego dnia
Wersja minimalistyczna posta
|
|
|
|
#1856 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzień dobry ![]() jakoś tak zupełnie niespodziewanie dopiero dziś rano od TZ-a wróciłam nie ma to jak się zasiedzieć mamy nadal niet więc dziś obiadek dla całej rodziny trza zrobić a wieczorem powrót do Kato ![]() miłej niedzieli |
||||
|
|
|
#1857 |
|
♥
|
Witam
![]() wczoraj to najpierw byłam na spotkaniu babskim potem z klasa do teatru potem pochodziłam po sklepach z kumpelami , nastepnie siłownia , do babci i wieczorem przyszłam umyłam sie i wziełam sie za lekcje i było juz baaardzo późno i spac dzisiaj byłam juz w kosciele i siłownia zaliczona , wezme sie za nauke dalsza i oczywiscie jakies spotkanie ze znajomymi Nefre mnie tez zawsze bierze jak mam sie uczyc łacinskich nazw jakies głupot z bio. Agness widze ze ładnie imprezujesz:P agolku widze ze u ciebie równiez zimno u mnie tez az nie przyjemnie sie chodzi na spacery. spokojnie zrzucisz przybrane kg do wakacji milka witaj ![]() ewus ładnie sie zasiedziałas hehe
|
|
|
|
#1858 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() wczorajszy dzień super,zaraz do TŻ-ta jadę ![]() Aniu - a jak tam z Twoim TŻ-tem? Wszystko już ok? Miłego dnia .
|
|
|
#1859 |
|
♥
|
Byłam na krótkim spacerze jakos dzisiaj jestem strasznie spiaca i nic mi sie nie chce.
pouczyłam sie na jutro wiec przynajmniej do tego sie zmusiłam . Agness co do Tz to nadal nie jest ok choc jest troche lepiej i nie wiem kiedy bede mogła napisac TAK WSZYSTKO OK pewnie nie szybko. Nadal nie ma go w polsce , w lepsze dni ma prywatne zajecia ucza go polscy nauczyciele bo jednak jest w klasie maturalnej. nie wiem jak to wszystko sie poukłada. Staram sie o tym nie myslec choc jest bardzo ciezko. Robie wszystko aby cały czas byc czyms zajeta aby nie miec czasu na rozmyslanie. Jesli bedzie jak do tej pory ze z dnia na dzien lepiej sie czuje to powinien zaniedługo wrócic . |
|
|
|
#1860 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() no co tu tak cicho znowu?? jasna cholera ![]() witam w niepiekny,deszczowy,wichr owy wieczor caly dzien dzis taki,ze normlanie mozna sie wsciec..Pojechalismy do Edunburga dzis polazc ale bylo tak paskudnie,ze polazilismy tylko po galerii handlowej..Poszlam na kawke pyszna do Starbucksa,potem zjedlismy obiad, drzemka i tak mi ten weekend minal bezproduktywnie...![]() na szzcescie za 11 dni wakacje! ![]() milego wieczorka kochane
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:49.

grunt by się nie przemęczać, sic! ;D

)przywitał mnie serdecznym uściskiem dłoni (na pożegnanie również xP) i przeszedł do rzeczy.
,niby coś może się zwolnić,ale i tak stanowi to utrudnienie dla wiadomych działań,nie uśmiecha mi się wizja odbioru protezy w grudniu,jako ,że stołeczny lekarz dość opieszały i trza na martwym już zębie wykonać szlify,koronę 
A i zmagania się z maślano-wyposzczonym wzrokiem pewnych absztyfikantów [?] ,ale co tam,

czadowe
wczoraj jak wspominałam piojechałam do akaemika o TŻ-a i miałam dziś rano pojechać na zajęcia ale mi się nie chciało 

na pewno jeszcze będzie okazja...