Plotkowy dla dietetyczek :) V - Strona 62 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-10-16, 15:47   #1831
schism_
Zadomowienie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V

No to piszemy xD

Ewusia- Oj to Ci się dzisiaj udało , wcześniej skończyć grunt by się nie przemęczać, sic! ;D
Agolek- No cóż ze sportem różnie bywa, nie ma co się forsować tylko tak dla przyjemności na luzie. Mam nadzieję,że samopoczucie jednak już lepsze ?

Hyh niby żem się wyspała, wyżłopałam 3 mocne kawy itd,a i tak najchętniej kapłabym na łóżko i leżała do rana ...
U zębologa wizyta przebiegła tak se.
Pierw dojechaliśmy na miejsce, gabinet ,poczekalnia gustownie urządzona (kafle,luksfery xP) , nawet telewizor LCD nad gigantycznym fotelem i lecące w nim szmirowate klipy tudzież Viva .
Doktor (wiek ok. 30 ciut wzwyż, dobrze zbudowany, wymuskany et.c )przywitał mnie serdecznym uściskiem dłoni (na pożegnanie również xP) i przeszedł do rzeczy.
Znieczulenie, prześwietlenie, potem założenie ochrony na oczy,przypominającej gogle narciarskie ,ot żeby światło mnie nie raziło Oo I przez 40min ślęcząc nad okularem mikroskopu męczył się nad mym wrednym kłem ;P
Okazało się,że kanał jest mocno skręcony i złamał to cienkie wiertełko,cudem wyjmując ze środka =.= i założył jakiś rozmiękczać,aby łatwiej było się do niego dostać i oczyścić. a to drugi wykończył bez problemu ,inkasując na razie tylko 300zł.
Stety niestety w związku z dużymi kolejkami ,finalną wizytę mam 12 listopada ,niby coś może się zwolnić,ale i tak stanowi to utrudnienie dla wiadomych działań,nie uśmiecha mi się wizja odbioru protezy w grudniu,jako ,że stołeczny lekarz dość opieszały i trza na martwym już zębie wykonać szlify,koronę
Nie wspominając o męczarni na studiach,tudzież obowiązkowych 'oralnych' prezentacjach itd itp

Hell yeah,jutro wykładzik z ulubieńcem wszystkich dziewcząt z racji miłej dla oka urody , dr'em historii kultury A i zmagania się z maślano-wyposzczonym wzrokiem pewnych absztyfikantów [?] ,ale co tam,
damy radę ,o!_^_

Miłego
schism_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-16, 19:26   #1832
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
Napisane przez schism_ Pokaż wiadomość
Agolek- No cóż ze sportem różnie bywa, nie ma co się forsować tylko tak dla przyjemności na luzie. Mam nadzieję,że samopoczucie jednak już lepsze ?

a dziekuje, juz lepiej

Hyh niby żem się wyspała, wyżłopałam 3 mocne kawy itd,a i tak najchętniej kapłabym na łóżko i leżała do rana ...

znam to uczucie,ze tak powiem

U zębologa wizyta przebiegła tak se.
Pierw dojechaliśmy na miejsce, gabinet ,poczekalnia gustownie urządzona (kafle,luksfery xP) , nawet telewizor LCD nad gigantycznym fotelem i lecące w nim szmirowate klipy tudzież Viva .
Doktor (wiek ok. 30 ciut wzwyż, dobrze zbudowany, wymuskany et.c )przywitał mnie serdecznym uściskiem dłoni (na pożegnanie również xP) i przeszedł do rzeczy.
Znieczulenie, prześwietlenie, potem założenie ochrony na oczy,przypominającej gogle narciarskie ,ot żeby światło mnie nie raziło Oo I przez 40min ślęcząc nad okularem mikroskopu męczył się nad mym wrednym kłem ;P
Okazało się,że kanał jest mocno skręcony i złamał to cienkie wiertełko,cudem wyjmując ze środka =.= i założył jakiś rozmiękczać,aby łatwiej było się do niego dostać i oczyścić. a to drugi wykończył bez problemu ,inkasując na razie tylko 300zł.
Stety niestety w związku z dużymi kolejkami ,finalną wizytę mam 12 listopada ,niby coś może się zwolnić,ale i tak stanowi to utrudnienie dla wiadomych działań,nie uśmiecha mi się wizja odbioru protezy w grudniu,jako ,że stołeczny lekarz dość opieszały i trza na martwym już zębie wykonać szlify,koronę
Nie wspominając o męczarni na studiach,tudzież obowiązkowych 'oralnych' prezentacjach itd itp

eh,ciezkie to zycie co?...ale przynajmniej doktor przystojny na pocieszenie

Hell yeah,jutro wykładzik z ulubieńcem wszystkich dziewcząt z racji miłej dla oka urody , dr'em historii kultury A i zmagania się z maślano-wyposzczonym wzrokiem pewnych absztyfikantów [?] ,ale co tam,
damy radę ,o!_^_

Miłego
no jasne ze damy rade z takim doktorkiem

hej laleczki,

ja juz po pracy,po obiedzie, po kapieliwykanczam reszte szampana z butelki w lodowce coby sie nie zwietrzal i juz czuje jak po tym tygodniu mi sie robi blogo i opadaja emocje...

milego wieczorka wam zycze i zalaczam zdjecia z sesji
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20080913_134229aga_mar0007.jpg (64,8 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20080913_143805aga_mar0043.jpg (30,9 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20080913_194121aga_mar0344.jpg (35,2 KB, 20 załadowań)
Stary 2008-10-16, 19:57   #1833
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
chętnie sie zaopiekuję zagubioną sierotką

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
Oj to tak jak ja

Co w rodziny,to nie zginie

Cytat:
Oj Będzie mi niezmiernie miło jak mnie w krk odwiedzicie BTW: Nie doszedł priv
priv z numerem? doszedł,doszedł,zapisane; )

Cytat:

edit: zapomniałam się pochwalić że promotor ocenił mój konspekt magisterki na 5
Gratulacje

Cytat:

Wróciłam dziś wyjątkowo wceśnie, bo ostatnia lekacja jakoś przepadła no i opiekunka praktyk mnie podwiozła aż na moje osiedle wiec już jestem w domku dzieci były średnio grzeczne, ale dałyśmy radę ogólnie podobno jestem łagodna jak na nauczycielką, a moja kumpela trzyma rygor czykli w sumie się uzupełniamy
No to CI się upiekło jednym słowem
I dobrze jest byc nauczycielem łagodnym

Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość

O kurde czadowe

Ja dzisiaj brałam udział w kweście ulicznej ze szkoły,w ramach Narodowego dnia walki z głodem,uzbierałyśmy z koleżanką 121,21 pln pod city pointem w Tychach,najwięcej z całej grupy,ale muszę przyznac ,że ludzie potrafią byc cholernie bezczelni ,nawet nie chce mi się wgłębiac w temat.
Później przyjechał po mnie Tż-et ,mały wspólny relaks i na 18 poszłam się edukowac matematycznie wróciłam dopiero teeraz
A jutro praktyki

Tymoteusz
23.11.2014r

LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-17, 14:40   #1834
ewkatoja
BAN stały

reklama
ewkatoja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-17, 15:37   #1835
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LoLcIa123 Pokaż wiadomość
priv z numerem? doszedł,doszedł,zapisane; )
Wypytuje się nie bez powodu, bo ja nigdy Twojego nie miałam... i nic się nie zmieniło w tej kwestii

Agolku Zdjęcia miodzio

Lolcia mam nadzieje, że praktyki są interesujące i nam tam nie zasypiasz Na czym dokładnie polegają?

Myślałam, że jakaś nowa duszyczka tu się przybłąkała a to tylko... reklama
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-17, 16:39   #1836
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cytat:
Wypytuje się nie bez powodu, bo ja nigdy Twojego nie miałam... i nic się nie zmieniło w tej kwestii

Agolku Zdjęcia miodzio

Lolcia mam nadzieje, że praktyki są interesujące i nam tam nie zasypiasz Na czym dokładnie polegają?

Myślałam, że jakaś nowa duszyczka tu się przybłąkała a to tylko... reklama
Już napisałam do Ciebie wiadomośc
A praktyki nie interesujące,jestem na kuchni w domu przyjęc weselnych,więc można sobie wyobrazic dorabiam tam sobie tez w weekendy.
Polegąją na przygotowówce do wesel,styp,urodzin,imieni n,roczków etc

Tymoteusz
23.11.2014r

Stary 2008-10-17, 16:49   #1837
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez schism_ Pokaż wiadomość

aż mnie zęby rozbolały na samą myśl mam nadzieję ze jakiś wcześniejszy termin się zwolni a jak nie to ostatecznie październik już się powoli kończy

Cytat:

boskie więcej, więcej!!

Cytat:

Gratulacje

Cytat:

No to CI się upiekło jednym słowem
I dobrze jest byc nauczycielem łagodnym
też łagodnych wolałam, ale przy surowych się więcej uczyłam

Cytat:

Ja dzisiaj brałam udział w kweście ulicznej ze szkoły,w ramach Narodowego dnia walki z głodem,uzbierałyśmy z koleżanką 121,21 pln pod city pointem w Tychach,najwięcej z całej grupy,ale muszę przyznac ,że ludzie potrafią byc cholernie bezczelni ,nawet nie chce mi się wgłębiac w temat.
ehh, wiem coś o tym po rozdawaniu ulotek dobrze że Wasz urok osobisty zadziałał mimo że niektórzy przechodnie nie byli zbyt mili

właśnie wróciłam i padam wczoraj jak wspominałam piojechałam do akaemika o TŻ-a i miałam dziś rano pojechać na zajęcia ale mi się nie chciało i ostatgecznie pojechałam dopiero na praktyki na 14 lekcja jakoś zleciały, bo młodzież wyjatkoo mądra i chętna do nauki się trafiła wróciłam do Kato, poszłam odebrać kosmetyki z Ori i juz byłam tak głodna że poszłam na wegetariańskiego kebaba, bo chyba bym nie dozyła obiadu, który najpierw bym jescze musiała ugotować tak wiec po kebabie wróciłamn do domu no i zasiadłam, ale nie na długo bo jeszcze dziś do rodziców jadę mama wyjechła na weekend i musi się ktoś zajac sprzątaniem i gotowaniem

no nic, ide się pakować

miłego wieczoru piątkowego

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-17, 17:30   #1838
mircia14
Zakorzenienie

Dołączam do odchudzających się
I mam pytanie, jak to jest z tą kolacją. Można jeść po 18, czy nie?
mircia14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-17, 19:03   #1839
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Cytat:
Napisane przez mircia14 Pokaż wiadomość
yyy to jest wątek plotkowy

sometimes i feel like screaming
iza_wiosenna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-17, 19:09   #1840
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
Napisane przez mircia14 Pokaż wiadomość
mozna,mozna. To jakis mit o niejedzeniu po 18...

hej laleczki,

no widze troche was zawitalo tutaj dzis

dobrze,ze juz piatek..jestem wykonczona tym tygodniem...Siedze przed tv z TZ,podjadam paluszki i sie relaksuje...

milego wieczorka i weekendu wam zycze
Stary 2008-10-17, 21:46   #1841
agness51
Zakorzenienie

Witam
Ja dzisiaj wróciłam z 3-dniowego biwaku z moją klasą. Było super,trochę skacowana jestem i nie obyło się bez przypałów,ale ogólnie jest pozytywnie. ^
A jutro się szykuje kolejna impreza
Dziś TŻ po mnie przyszedł po powrocie,czekał na mnie i pojechaliśmy do mnie,najedliśmy się frytek,bo jedzenie było marne na wycieczce,oglądnęliśmy sobie ''Czas surferów'',pogadaliśmy i jest super .

Neta mam jak widać,wszystko już w porządku więc będę się częściej odzywała.

Buziaki

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-17, 21:47   #1842
LoLcIa123
Zakorzenienie

A mi jest cholernie smutno,mieliśmy z Tż-etem super plany na jutro i wszystko szlag trafił,a tak już się cieszyłam

Tymoteusz
23.11.2014r

Stary 2008-10-17, 22:28   #1843
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
A mi jest cholernie smutno,mieliśmy z Tż-etem super plany na jutro i wszystko szlag trafił,a tak już się cieszyłam
#

a co sie stalo Lolciu?
Stary 2008-10-17, 22:30   #1844
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cytat:
#

a co sie stalo Lolciu?
Mieliśmy spędzic cudowny weekend razem,tylko we dwójkę,Tż-et miał miec wolne mieszkanie,a tu okazuje się ,że jednak mieszkańcy zostają,nie mogę do niego przyjśc spac ,bo jego mama mnie nie akceptuje i maslo maślane

Tymoteusz
23.11.2014r

Stary 2008-10-17, 23:58   #1845
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iza_wiosenna Pokaż wiadomość
yyy to jest wątek plotkowy
no włąśnieeeee Izuś
plotkaro, może coś poplotkujesz z nami co?

Cytat:

dobrze,ze juz piatek..jestem wykonczona tym tygodniem...Siedze przed tv z TZ,podjadam paluszki i sie relaksuje...
przypomina mi to mój wieczór tylko ja piłam drinki przed tv z tatą i Siss

Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość
Witam
Ja dzisiaj wróciłam z 3-dniowego biwaku z moją klasą. Było super,trochę skacowana jestem i nie obyło się bez przypałów,ale ogólnie jest pozytywnie. ^

fajnie że się wyjazd klasowy udał
przypominają mi się moje wycieczki z liceum to się działo wtedy

Cytat:
Mieliśmy spędzic cudowny weekend razem,tylko we dwójkę,Tż-et miał miec wolne mieszkanie,a tu okazuje się ,że jednak mieszkańcy zostają,nie mogę do niego przyjśc spac ,bo jego mama mnie nie akceptuje i maslo maślane
na pewno jeszcze będzie okazja...
a z ta jego rodziną to naprawdę jest tak źle?

u mnie wieczór jak wyżej i ogólnie drinki spowodowały senność maksymalną, tak więc myślę ze posłucham organizmu i udam się do łóżka

dobranoc

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2008-10-18, 08:23   #1846
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V

Cytat:
A praktyki nie interesujące,jestem na kuchni w domu przyjęc weselnych,więc można sobie wyobrazic dorabiam tam sobie tez w weekendy.
Polegąją na przygotowówce do wesel,styp,urodzin,imieni n,roczków etc
Pewnie jest dużo pracy, więc człowiek się nie nudzi. A to co zjesz przy okazji to Twoje

Cytat:
mama wyjechła na weekend i musi się ktoś zajac sprzątaniem i gotowaniem

Oj taki nieporadny tatuś, sam nie da rady U mnie wspólnymi siłam (siostrzana pomoc) w mieszkanku już błyszczy

Cytat:
Witam
Dziś TŻ po mnie przyszedł po powrocie,czekał na mnie i pojechaliśmy do mnie,najedliśmy się frytek,bo jedzenie było marne na wycieczce,oglądnęliśmy sobie ''Czas surferów'',pogadaliśmy i jest super .

Neta mam jak widać,wszystko już w porządku więc będę się częściej odzywała.

Buziaki
Super, że częściej będziesz tu gościć

Cytat:
Jestem pewna, że jeszcze nie jeden raz zdarzy się taka okazja
Stary 2008-10-18, 09:58   #1847
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cytat:
na pewno jeszcze będzie okazja...
a z ta jego rodziną to naprawdę jest tak źle?
eh czekamy już na możliwośc spędzenia wspólnego weekendu 4tygodnie,bo to albo ja pracuje,albo On ma studia,albo On pracuje i tak w kółko,teraz kiedy akurat się zdarzyło,że ja mam wolne,On ma wolne i jeszcze będzie wolne mieszkanie,wszystko wydawało się byc cudowne,a tu baam,to mnie najbardziej załamuje..
A z jego rodzina,hm..no to wygląda tak,że jego tata jest na TAK,a jego mama absolutnie na NIE,a ja nie lubię przebywac tam gdzie mnie nie chcą

Cytat:
Pewnie jest dużo pracy, więc człowiek się nie nudzi. A to co zjesz przy okazji to Twoje
Pracy jest masa,naprawdę,jak wracam to padam na nos,mam całe ręce w stanie brutalnym
A podjadam sobie ciągle,nawet mi robią obiady,śniadania nie musze się mazac z gotowaniem buraków w domu,bo robię to co tydzień,to sobie pojem

Tymoteusz
23.11.2014r

Stary 2008-10-18, 10:16   #1848
agness51
Zakorzenienie

Dzień dobry kochane moje

Ja dzisiaj sobie pospałam do 10 ostatnio miałam nieprzespane noce,więc musiałam w końcu prawidłowo wypocząć .

LoLciu - skarbie nie martw się,na pewno jeszcze nadarzy się okazja,abyście pobyli sami przez weekend i nikt Wam nie będzie przeszkadzał
nie załamuj się,jesteś świetną osóbką,więc myślę,że wkrótce jego mama zmięknie .

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
Stary 2008-10-18, 10:20   #1849
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

Oj taki nieporadny tatuś, sam nie da rady U mnie wspólnymi siłam (siostrzana pomoc) w mieszkanku już błyszczy

ze sprzątaniem to u taty okej, ale z gotowaniem tragedia tak wiec jak słyszę to już zaczął coś tam sprzątać, ja się zaraz przyłączę, a siostrzana pomoc nastąpi wtedy jak moja siostra łaskawie wstanie

Cytat:
eh czekamy już na możliwośc spędzenia wspólnego weekendu 4tygodnie,bo to albo ja pracuje,albo On ma studia,albo On pracuje i tak w kółko,teraz kiedy akurat się zdarzyło,że ja mam wolne,On ma wolne i jeszcze będzie wolne mieszkanie,wszystko wydawało się byc cudowne,a tu baam,to mnie najbardziej załamuje..
A z jego rodzina,hm..no to wygląda tak,że jego tata jest na TAK,a jego mama absolutnie na NIE,a ja nie lubię przebywac tam gdzie mnie nie chcą
no to rzeczywiście, tez bym się wkurzyła
kurcze, jak ja nie rozumiem tego ze rodzice się wtrącają do życiowych wyborów swoich dzieci i co gorsza jak ich "ale" jest absolutnie bezpodstawne
mam nadzieję ze "teściowa" w końcu popuści i zrozumie jaką jej syn ma wspaniałą dziewczynę

trochę mi się zaspało ale już jestem pozbierana i gotowa do roboty później jeszcze by wypadało się pouczyć trochę bo wieczorem umówiłam się z TŻ-em

no a teraz zmykam sprzątać

miłej soboty

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-18, 10:29   #1850
agness51
Zakorzenienie

Ja też chyba muszę się pouczyć troszkę... bo potem ta impreza,nie będzie mnie na noc,a jutro to nie wiem kurcze kiedy będzie czas...

Muszę wrócić do normy po tym biwaku .

Stary 2008-10-18, 10:53   #1851
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Witam kochane ;*

Siedzę nad cukrami i wkuwam łacińskie nazyw surowców i już mnie cos trafia
Wczorja troche z TŻ poimprezowałam i teraz są skutki - TŻ umeirający, a ja jakaś taka no;D

Lolciu- jeszcze nie jeden weekend przed Wami. A mamą TŻ-a jak na razie się nie przejmuj, bo naprawdę- po co szargać sobie nerwy?

Lecędo nauki, cały czas Was podczytuję ;*

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-18, 17:58   #1852
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też chyba muszę się pouczyć troszkę... bo potem ta impreza,nie będzie mnie na noc,a jutro to nie wiem kurcze kiedy będzie czas...

Muszę wrócić do normy po tym biwaku .
imprezowiczka z Ciebie ostatnio

Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość

Siedzę nad cukrami i wkuwam łacińskie nazyw surowców i już mnie cos trafia
Wczorja troche z TŻ poimprezowałam i teraz są skutki - TŻ umeirający, a ja jakaś taka no;D
nauka n kacu jest ciężka i trudna zwłaszcza nauka łaciny
ale na pewno dałaś radę

ja przetłumaczyłam jeden teks, cos tam poczytałam i zaraz się zbieram do TŻ-a

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2008-10-18, 18:06   #1853
anniaa

powiem tylko dzien dobry cały dzien w biegu ale przynajmniej bardzo przyjemnie minął dzien

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

anniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-18, 19:09   #1854
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
przypomina mi to mój wieczór tylko ja piłam drinki przed tv z tatą i Siss
hehe, fajnie wiedziec lubie takie fajne,spokojne wieczorki...

Cytat:
Lolciu, ja mysle ze to kwestia czasu az cie zaakceptujabaaardzo czesto jest tak,ze mama TZ jest na NIE bo w jej domu pojawia sie ktos kogo jej synek kocha i juz ona ne jest jedyna kobieta w jego zyciu..Zacisnij zeby i badz na przekor bardzo mila,zeby nie mila sie do czego przyczepic

Cytat:
Napisane przez anniaa Pokaż wiadomość
powiem tylko dzien dobry cały dzien w biegu ale przynajmniej bardzo przyjemnie minął dzien
no i fajnie, nie ma to jak przyjemny dzien. Lepszy taki niz bylejaki

hej laleczki,

mi dzien minal tak sobie, zakupy, obiad, drzemka..Pogoda do bani i zimno wiec ani na spacer ani nic.. A wogole to przez ten moj ostatnio apetyt na slodycze przytyla 2 kg prawieod dzisiaj koniec,zla jestem na siebie jak nie wiem...A za 2 tyg wakacjeod dzisiaj koniec!

teraz siedzimy z tZ na sofkach i czekamy na Mam Talent czy jakos.

milego wieczorka wam zycze
Stary 2008-10-19, 08:24   #1855
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V

Witam plotkary i miłego dnia

Wersja minimalistyczna posta Wszystkie prawa zastrzeżone
Stary 2008-10-19, 10:02   #1856
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
no to super

Cytat:

Lolciu, ja mysle ze to kwestia czasu az cie zaakceptujabaaardzo czesto jest tak,ze mama TZ jest na NIE bo w jej domu pojawia sie ktos kogo jej synek kocha i juz ona ne jest jedyna kobieta w jego zyciu..Zacisnij zeby i badz na przekor bardzo mila,zeby nie mila sie do czego przyczepic

Cytat:
mi dzien minal tak sobie, zakupy, obiad, drzemka..Pogoda do bani i zimno wiec ani na spacer ani nic.. A wogole to przez ten moj ostatnio apetyt na slodycze przytyla 2 kg prawieod dzisiaj koniec,zla jestem na siebie jak nie wiem...A za 2 tyg wakacjeod dzisiaj koniec!
spokojnie, do wakacji wszystko zniknie a w trakcie pewnie jeszcze trochę ubędzie
Cytat:
Witam plotkary i miłego dnia

Wersja minimalistyczna posta Wszystkie prawa zastrzeżone

Dzień dobry

jakoś tak zupełnie niespodziewanie dopiero dziś rano od TZ-a wróciłam nie ma to jak się zasiedzieć mamy nadal niet więc dziś obiadek dla całej rodziny trza zrobić a wieczorem powrót do Kato

miłej niedzieli

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2008-10-19, 12:35   #1857
anniaa

Witam
wczoraj to najpierw byłam na spotkaniu babskim potem z klasa do teatru potem pochodziłam po sklepach z kumpelami , nastepnie siłownia , do babci i wieczorem przyszłam umyłam sie i wziełam sie za lekcje i było juz baaardzo późno i spac

dzisiaj byłam juz w kosciele i siłownia zaliczona , wezme sie za nauke dalsza i oczywiscie jakies spotkanie ze znajomymi

Nefre mnie tez zawsze bierze jak mam sie uczyc łacinskich nazw jakies głupot z bio.
Agness widze ze ładnie imprezujesz:P
agolku widze ze u ciebie równiez zimno u mnie tez az nie przyjemnie sie chodzi na spacery.
spokojnie zrzucisz przybrane kg do wakacji
milka witaj
ewus ładnie sie zasiedziałas hehe

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-10-19, 13:16   #1858
agness51
Zakorzenienie

Witam
wczorajszy dzień super,zaraz do TŻ-ta jadę

Aniu - a jak tam z Twoim TŻ-tem? Wszystko już ok?

Miłego dnia .

Stary 2008-10-19, 16:56   #1859
anniaa

Byłam na krótkim spacerze jakos dzisiaj jestem strasznie spiaca i nic mi sie nie chce.
pouczyłam sie na jutro wiec przynajmniej do tego sie zmusiłam .
Agness co do Tz to nadal nie jest ok choc jest troche lepiej i nie wiem kiedy bede mogła napisac TAK WSZYSTKO OK pewnie nie szybko. Nadal nie ma go w polsce , w lepsze dni ma prywatne zajecia ucza go polscy nauczyciele bo jednak jest w klasie maturalnej. nie wiem jak to wszystko sie poukłada. Staram sie o tym nie myslec choc jest bardzo ciezko. Robie wszystko aby cały czas byc czyms zajeta aby nie miec czasu na rozmyslanie. Jesli bedzie jak do tej pory ze z dnia na dzien lepiej sie czuje to powinien zaniedługo wrócic .

Stary 2008-10-19, 19:42   #1860
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
no
spokojnie, do wakacji wszystko zniknie a w trakcie pewnie jeszcze trochę ubędzie
Cytat:
spokojnie zrzucisz przybrane kg do wakacji
no obyscie milay racje bo jak nie to was pociagne do odpowiedzialnosci

no co tu tak cicho znowu?? jasna cholera

witam w niepiekny,deszczowy,wichr owy wieczor caly dzien dzis taki,ze normlanie mozna sie wsciec..Pojechalismy do Edunburga dzis polazc ale bylo tak paskudnie,ze polazilismy tylko po galerii handlowej..Poszlam na kawke pyszna do Starbucksa,potem zjedlismy obiad, drzemka i tak mi ten weekend minal bezproduktywnie...

na szzcescie za 11 dni wakacje! plaza,morze....slonce....

milego wieczorka kochane

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości