Spragnione Panny Młode 2009 cz. VI - Strona 30 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-10-23, 15:19   #871
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333
Dot.: Spragnione Panny Młode 2009 cz. VI

Dziewczyny, doradźcie mi coś. Zastanawiamy się nad listą gości. I przyznam, że jest kilka takich „problematycznych” osób. Jedną z nich jest moja „przyjaciółka”. Sprawa wygląda tak, że przyjaźniłyśmy się bardzo mocno przez pół podstawówki, całe liceum. Mieszkałyśmy koło siebie także całe dnie spędzałyśmy razem. Na złe i na złe, bo na dobre nie byłyśmy ze sobą. To była taka przyjaźń na nieszczęście. 4 lata temu akurat zbiegło się w naszym życiu wiele przełomowych momentów- ona dostała stałą pracę, ja wyjechałam na studia do innego miasta, poznałyśmy wtedy swoich Tż. Kontakt się zatracił, ja byłam daleko, miałyśmy facetów. Od ponad dwóch lat jestem znów w domu, ona się wyprowadziła ze swoim Tż ale niedaleko. Nie spotykamy się prawie wcale, sporadycznie, może co pół roku. Cały ten wywód dąży do tego- zaprosić, nie zaprosić? Dodam, że ona wyszła za mąż w maju, nie zaprosiła nas, ale nie robili przyjęcia, byli tylko rodzice i świadkowie.
Kolejni „problematyczni” goście to moja stara ekipa przyjaciół- swego czasu wiele razem imprezowaliśmy, spędzaliśmy sporo czasu ze sobą.
Dylematu pewnie by nie było gdyby nie to, że nie mamy z Tż obecnie wielu znajomych- on ma jednego dobrego kumpla, ja mam jedną przyjaciółkę (za granicą) i jednego przyjaciela. Co o tym myślicie?
Stary 2008-10-23, 15:23   #872
popscene
Wtajemniczenie

Ja po prostu czuję kogo chcę mieć przy sobie tego dnia. Zapraszam dobre kumpele z podstawówki, których nie widziałam wiele lat, ale na gg rozmawia mi się z nimi, jakbyśmy codziennie się widywały. Z liceum nikogo tak od serca nie czuję by zaprosić. Jakbym miała jakąś pakę, to pewnie bez problemu znaleźliby się na liście gości. Kuzyn hajtał się jakieś 8 lat temu i nie zaprosił, ale ja wychodzę z założenia, że nie ma co się bawić w "oko za oko", bo wiem, że jak zaproszę jego rodzinę (z wujkiem, ciocią i siostrą) będzie super zabawa, w ten sposób można pokazać też klasę. Trudno więc tak obcej osobie doradzić. Róbcie tak jak Wam serce podpowiada.
Stary 2008-10-23, 15:34   #873
sas
Wtajemniczenie

ja mam dokladnie tak jak popscene zapraszam te osoby kroe sa bliskie mojemu sercu tez nie mam nieiwadomo ilu znajomych ale wg mnie nie liczy sie ilosc a jakie te osoby sa i kim sa dla nas rodzine tez w sumie te najwazniejsze osoby i ja np nie mam zamaru zapraszac mojej chrzestnej- niestety to istn apomylka wg mnie powinniscie zrobic tak zeby wam bylo dobrze to wasz dzien!!!

wlasnie pzegladalm zaproszenia i jakos nie moge znalezc takich ktore by mi sie podobaly
i znowu sie sprzeczam z tzem o rany ....
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-23, 15:35   #874
zielony_motylek
Rozeznanie

mala mam nadzieje że uda wam się załatwić ten kredyt, a z tym aparatem to też bym się wkurzyła

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
P.S. Wlasnie czytam watek ślubne wpadki a podforum juz po - ale sie usmialam
też czytałam i w niektórych momentach aż płakałam ze śmiechu

Ana*** z tego co wiem specjalnośc zazwyczaj wybiera się dopiero później a nie odrazu na 1 semestrze w końcu musicie najpierw zdobyć jakieś podstawy.
A jeśli chodzi o literaturę to u nas zawsze jest podział na obowiązkową i uzupełniającą, uzupełniającą wiadomo nikt nie rusza, z obowiązkową róznie i zależy od prowadzącego, czasem trzeba całą czasem jakieś tam rozdziały.. ale ja jestem na politechnice, a ty chyba z tego co pamiętam studiujesz jakiś humanistyczny kierunek więc pewnie jest troche inaczej..

jupik i jak poszło na rozmowie? kiedys była taka reklama że dziewczyna miała @ ale wzieła jakieś tam tabletki i dostała ta prace trzeba było też tak zrobic

Maggie1983 zaproszenie mi się bardzopodoba, to samo jeśli chodzi o cytat, jedynie ta kokartka, zgadzam się z Daysy -dopracuj ją a będzie idealnie

sas no to kuruj się szybko żeby pokozystać z urlopu

Justyna33333 skoro nie trzymacie kontaktu ja bym nie zapraszała.. mam 2 takie przyjaciółki i do LO trzymałyśmy kontakt a teraz od czasu do czasu się spotkamy (raz na rok dosłownie), ale nie czuje z nimi teraz takiej więzi emocjonalnej by zapraszać je na wesele (szczególnie że będzie to male wesele) za to zaniose im weselne ciasto i chciałabym zeby przyszły do kościoła
Stary 2008-10-23, 15:37   #875
violisia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez popscene Pokaż wiadomość
Ja po prostu czuję kogo chcę mieć przy sobie tego dnia. Zapraszam dobre kumpele z podstawówki, których nie widziałam wiele lat, ale na gg rozmawia mi się z nimi, jakbyśmy codziennie się widywały. Z liceum nikogo tak od serca nie czuję by zaprosić. Jakbym miała jakąś pakę, to pewnie bez problemu znaleźliby się na liście gości. Kuzyn hajtał się jakieś 8 lat temu i nie zaprosił, ale ja wychodzę z założenia, że nie ma co się bawić w "oko za oko", bo wiem, że jak zaproszę jego rodzinę (z wujkiem, ciocią i siostrą) będzie super zabawa, w ten sposób można pokazać też klasę. Trudno więc tak obcej osobie doradzić. Róbcie tak jak Wam serce podpowiada.
Zgadzam sie jak ci zalezy na tych osobach i jak czujesz ze chcesz zeby w ten dzien byly przy tobie to zapros tak jak popscene napisala "w ten sposób można pokazać też klasę"
violisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-23, 15:38   #876
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

właśnie nie wiem czy te osoby chcę czy nie... Zwłaszcza chodzi o przyjaciółkę. Kupa rzeczy za nami, wspomnień, depresji, rozczarowań, bólu, płaczu, wspierania itd. Ale teraz nie ma żadnego kontaktu...
Stary 2008-10-23, 15:56   #877
Daysy85
Zakorzenienie

Ja uważam podobnie jak dziewczyny, żeby zapraszać te osoby , które są bliskie nam itd.
Ja nawet zastanawiam się nad klikoma osobami ode mnie z rodziny i wcale nie mam ochoty zapraszać moich 2 siostr ciotecznych... wcale nie mam ochoty zapraszać jednego bardzo gburowatego brata ciotecznego, jego pewnie zaproszę ale nad tamtymi dwiema ...a zresztą nie ma się co zastanawiać!
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-23, 15:59   #878
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mala2241 Pokaż wiadomość
u mnie w pozadku zalatwiamy kredyt na mieszkanko ale dalej lipa z tymi kredytami to porazka jakas.

AAA no i bylam mierzyc dzisiaj suknie slubne noi stwierdzam ze w "bezach" wygladam strasznie.Przykro mi ale zdjec nie mam bo pozyczylam aparat znajomym i mi popsuli rozladowala sie bateria w aparacie i znajomej syn na chama wcisnal obiektyw jestem tak zla ze masakra normalnie myslalam ze zabije!!!!

pozdrawiam
powodzenia w załatwianiu tego kredytu
a jaka kiecka ci wpadła w oko, jaki fason?
a znajomi powinni zapłacić za szkode

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Jeju, jeju Wy to zbereźnice jesteście! Poczytałam troszkę nowy wątek, ale nie dokońca, bo strasznie dużo tego jestem na 6 stronie swoją drugą tytuł wątku przedni.

Piszę dzisiaj, bo robię sobie dwa dni wagarów dzisiaj nie idę, bo na tym moim kursie, mają być zabiegi, którym się nie poddam, mianowicie zabiegi na biust masaże , maseczki, a ja poprostu nie chcę latać z gołymi cyca*i przed dziewczynami. Jutro zaś, zamierzam się (a może i dzisiaj) uczyć się na egzamin ze stylizacji i przedłużania paznokci, który mam w poniedziałek.
Zaczęłam studia, pierwszy zjazd miałam tydzień temu, teraz kolejny... nie jestem w pełni zadowolona, ponieważ nie jesteśmy podzieleni na specjalizacje (dopiero od 2 roku) i jest nas strasznie dużo na wykładach. Poza tym, płaci się nie małe pieniążki, a trzeba stać w masakrycznych kolejkach, żeby pokazać dowód wpłaty za studia.
Na koniec obiecuję poprawę, że będę pisać i zaglądać częściej, ale po skończeniu kursu, czyli od połowy listopada.

Kochane jak to jest na studiach, z literaturą? trzeba to wszystko przeczytać? bo troszkę się przeraziłam a pierwszy egzamin mam mieć już 16 listopada ...
nie wiem czy jest ktoś kto byłby w stanie wszystkie te książki przeczytać jest literatura, którą "powąchać" trzeba i jest taka, której nie trzeba czytać, chociaż wykładowca gorąco poleca Dużo zależy też od tego czy notujesz co jest na danym wykładzie, jeśli masz dobre notatki to kontakt z książką można ograniczyć Generalnie czytasz dla siebie a nie dla dobrej oceny

Cytat:
Napisane przez jupik Pokaż wiadomość

A ja dziś na 13 idę na rozmowę w sprawie pracy. No i oczywiście dostałam okresu i zwijam się z bólu jakżeby inaczej- byłam może na 2 czy 3 rozmowach w życiu i normalnie ZAWSZE mam wtedy @... to klątwa jakaś chyba więc zdaje się, że muszę tą pracę spisać na straty, jak wróce opowiem Wam jak byo
powodzenia

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
Dziewczyny zgodnie z moja obietnica wklejam zdjecia mojego rekodziela- naszych zaproszen slubnych-oczywiscie jak bede umiala je wkleic
ładne podobają mi się, dopracowałabym tylko tę kokardkę. Ta wstążka-kratka z napisem dobrze by też wyglądała przyklejona na prosto

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
a ja sie znowu rozozylam normalnie juz mam dosc tej choroby zaczal mi sie urlop a ja w lozku leze a dzisiaj chcialam isc na zajecia ehhh
nie daj się chorobie, dużo zdrowia

Cytat:
Najpierw mierze i odrysowywuje-z 1 arkusza A4 mam 2 zaproszenia-a potem normalnie zaginam pomalutku i jade pazurkiem pare razy w jedna i druga strone i powiem ci ze to wystarcza, ladnie sie trzymaja
a widac mocno zgniecenia kartki w zagięciu?
bo jeśli się przyłoży linijkę w miejsce zgięcia, przejedzie wzdłuż niej kantem nożyczek to wtedy się ładnie kartka zagnie, bez tych pęknięć papieru. Wygląda to o wiele estetyczniej

Cytat:
Napisane przez Justyna33333 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, doradźcie mi coś. Zastanawiamy się nad listą gości. I przyznam, że jest kilka takich „problematycznych” osób. Jedną z nich jest moja „przyjaciółka”. Sprawa wygląda tak, że przyjaźniłyśmy się bardzo mocno przez pół podstawówki, całe liceum. Mieszkałyśmy koło siebie także całe dnie spędzałyśmy razem. Na złe i na złe, bo na dobre nie byłyśmy ze sobą. To była taka przyjaźń na nieszczęście. 4 lata temu akurat zbiegło się w naszym życiu wiele przełomowych momentów- ona dostała stałą pracę, ja wyjechałam na studia do innego miasta, poznałyśmy wtedy swoich Tż. Kontakt się zatracił, ja byłam daleko, miałyśmy facetów. Od ponad dwóch lat jestem znów w domu, ona się wyprowadziła ze swoim Tż ale niedaleko. Nie spotykamy się prawie wcale, sporadycznie, może co pół roku. Cały ten wywód dąży do tego- zaprosić, nie zaprosić? Dodam, że ona wyszła za mąż w maju, nie zaprosiła nas, ale nie robili przyjęcia, byli tylko rodzice i świadkowie.
Kolejni „problematyczni” goście to moja stara ekipa przyjaciół- swego czasu wiele razem imprezowaliśmy, spędzaliśmy sporo czasu ze sobą.
Dylematu pewnie by nie było gdyby nie to, że nie mamy z Tż obecnie wielu znajomych- on ma jednego dobrego kumpla, ja mam jedną przyjaciółkę (za granicą) i jednego przyjaciela. Co o tym myślicie?
a cieszysz sie chociaż na te wasze co półroczne spotkania?poza nimi jakiś kontakt macie? smsowy? na gg? bo jeśli ten kontakt jest trochę wymuszony to chyba nie ma takiej więzi u was jak kiedyś, no i chyba nie miałoby sensu jej zapraszać.
Co do innych starych znajomych to jeśli czujecie, że fajnie by było z nimi się pobawić na weselu to zaproście. Może to będzie taki krok do odnowienia kontaktu
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-23, 15:59   #879
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

ja tez nie zapraszam tych z rodziny, ktorych nie lubie i jakos mam to gdzies czy będa mi potem to wypominac czy nie w koncu to nasz slub dziewczyny co nie?? i mamy sie bawic w towarzystwie kogos kogo nie lubimy??

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-23, 16:26   #880
Daysy85
Zakorzenienie

Mam ptanko ... już chyba był taki temat na forum ale teraz nie mogę znaleźć ...
Co myślicie o tych strezlających balonach,z których wylatują małe baloniki np. podczas pierwszego tańca???
Na allegro widziałam i są dwie ceny 40zł i 160 zł balony niczym się nie różnią oprócz właśnie tej ceny... o co chodzi???
Stary 2008-10-23, 16:33   #881
baja_86
Zakorzenienie

Jedne mają mechanizm, który sam uwalnia te malutkie baloniki, a drugi trzeba po prostu samemu przebić- czyt. za pomocą jakiegoś kija chyba
Efekt podobno fajny, ale potem te balony ktoś musi posprzątać
Stary 2008-10-23, 16:35   #882
Daysy85
Zakorzenienie

Samemu przebić???
Ja właśnie analizowałam te dwie aukcje i w obydwu jest zdalny detonator pod baterię z jakimś tam dwużyłkowym kablem czy coś???

Chyba, że mi ktoś go przebije ze splutki po żel-penie
Stary 2008-10-23, 16:44   #883
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
Samemu przebić???
Ja właśnie analizowałam te dwie aukcje i w obydwu jest zdalny detonator pod baterię z jakimś tam dwużyłkowym kablem czy coś???

Chyba, że mi ktoś go przebije ze splutki po żel-penie
eeeee nie wiem już teraz sama. Kiedyś były właśnie takie z tym detonatorem i bez

edit
już wiem, ten tańszy trzeba samemu złożyć- nadmuchać balony itd
Stary 2008-10-23, 16:48   #884
Daysy85
Zakorzenienie

Bo ten balon to mi się bardzo podoba i to jest taki element zaskoczenia
Poza tym u mnie w rodzinie nie miał nikt takiego a jka ja bym miała to by goście byli zachwyceni
Jeżeli bym kupiła to tego za 40 zł a nie tego za 170 ... jak ma wybuchnąć to i tak wybuchnie... przynajmniej tak myślę
Stary 2008-10-23, 17:00   #885
baja_86
Zakorzenienie

No tak, ale teraz wyobraź sobie, że trzeba te 100 baloników nadmuchać i włożyć jakoś do tego dużego balona- za dużo roboty, jak dla mnie
Stary 2008-10-23, 17:02   #886
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość

nie daj się chorobie, dużo zdrowia
Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość

sas no to kuruj się szybko żeby pokozystać z urlopu
dzieki dziewczynki staram sie i tezus tez mi pomaga i chyba zmykne do tej szkoly
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-23, 17:03   #887
Daysy85
Zakorzenienie

Te baloniki to się szybko pompuje bo w zestawie jest pompka
potem wpycha się je do tego dużego a potem się go pompuje tak zrozumiałam z tej instrukcji na allegro... potem do tego dużego podłącza się ten detonator i naciska przycisk przy końcu kabla i jest wybuuuuuch
Stary 2008-10-23, 17:29   #888
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Mam zamiar iść dziś z TŻ na randkę ... zaprosiłam go już i nie wiem gdzie z nim iść
Bo jak pytałam na co ma ochote to mówił, że nie wie...
I ja teraz nie weim co robić, gdzie go zabrać, pizza chyba odpada bo zamawiają sobie z kolegami z pracy często...
Myślałam o takiej Meksykańskiej restauracji Aztec i nie wiem , może sie tam dziś wybierzemy...

Zapewne pamiętacie temat o masie cukrowej na torty
a tu barwniczki i jest też zielony
http://www.allegro.pl/item462466420_...per_towar.html
A myślałas o Wesołej Kawce - tam jest bardzo romanycznie, my bylismy ostatnio w Atmosferze - siedzielismy sobie na takiej fajnej sofie i popijalismy Malibu.

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-23, 17:33   #889
Daysy85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
A myślałas o Wesołej Kawce - tam jest bardzo romanycznie, my bylismy ostatnio w Atmosferze - siedzielismy sobie na takiej fajnej sofie i popijalismy Malibu.
hmmm mój TŻ wróci z pracy i przyjdzie po mnie z tego co wiem jest cholernie głodny i ja chciałam iść do Azteka a on na to że może być pizza byle blisko i smacznie.
Więc o ile się wyrobi bo wiem , że pojechał do Skarżyska komuś scieć zakładać , to pójdziemy do Pizzeri Pod Schodami...
Ale dzięki za radę może następnym razem jak on mnie będzie chciał wyciągnąć to namówię go na Wesołą Kawkę
Stary 2008-10-23, 17:34   #890
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
po za tym dostałam stypendium naukowe i ciesze sie jak dziecko

Super gratuluję
ja tez dostałam znów stypendium naukowe ale w tym roku mniejsze bo w zeszłym za dużo dali wszystkim i w tym roku mają mniejszy budżet i obniżyli o 100zł ;( więc teraz za moją średnią dostawać 310zł będę dostawać 210zł ;( a w zeszły roku za większa średnią miałam 390zł chlip chlip

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
ociecana fotka z Londynu.
Nawet nie zauwazylyscie ze bylam ech [oprocz zielonego motylka]
ja też wróciłam od brata z Anglii i tez mam zdjęcie przy budce

dziewczyny sądzicie że to dużo za taki samochód za 6godzin 900zł za każdą kolejną 100zł oglądaliśmy dziś z TŻ na necie zdjęcia i ceny i nie wiemy jak się ceny właśnie kształtują

a niektóre z was szukają już fryzjera ile powinno się wcześniej fryzjera zaklepać ?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 170V3.jpg (30,7 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg old3.jpg (81,2 KB, 27 załadowań)

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-23, 17:38   #891
Daysy85
Zakorzenienie

Tak dla sprostowania to nie ja dostałam to stypendium tylko chciałam zacytować jedno zdanie ale nie wiedziałam jak i chciałam pogratulowac koleżance wizażance.... a teraz tak wyszło jak bym to ja się nim chwaliła... no cóż nie rozgryzłam jeszcze dobrze fnkcji forum
Stary 2008-10-23, 17:50   #892
ewelinka3f
Raczkowanie

Cytat:
Bo ten balon to mi się bardzo podoba i to jest taki element zaskoczenia
Poza tym u mnie w rodzinie nie miał nikt takiego a jka ja bym miała to by goście byli zachwyceni
Jeżeli bym kupiła to tego za 40 zł a nie tego za 170 ... jak ma wybuchnąć to i tak wybuchnie... przynajmniej tak myślę
Przyznam szczerze,że ja też chciałam mieć taki balon,ale widziałam płytę z wesela koleżanki która to miała i się rozczarowałam.To wcale nie wygląda tak fajnie...Balony spadły wszystkie na raz,co chwila któryś strzelał bo oni je w tańcu rozdeptywali,poza tym zleciała się masa dzieci na środek(podczas ich pierwszego tańca)i plącząc się im pod nogami zaczęły zbieać te balony...Także z pięknego walca wyszły nici,bo cały czas patrzyli pod nogi,żeby nie rozdeptać tych dzieci
ewelinka3f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-23, 19:27   #893
zielony_motylek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
dziewczyny sądzicie że to dużo za taki samochód za 6godzin 900zł za każdą kolejną 100zł oglądaliśmy dziś z TŻ na necie zdjęcia i ceny i nie wiemy jak się ceny właśnie kształtują
ja tam nie wiem, w sumie fajne autko, ale mnie to za każde wydaje się dużo. .bo to w sumie moim zdaniem taka najmniej wyeksploatowana część i wogóle mało znacząca jeśli chodzi o ślub i wesele dlatego ja wole jechać autem znajomych i te 1000 zł więcej przeznaczyć na np. podróż poślubną
Stary 2008-10-23, 19:32   #894
mala2241
Raczkowanie

Cytat:
mala mam nadzieje że uda wam się załatwić ten kredyt, a z tym aparatem to też bym się wkurzyła
nie dziekuje oj a jaka ja bylam zla
Cytat:
Te baloniki to się szybko pompuje bo w zestawie jest pompka
potem wpycha się je do tego dużego a potem się go pompuje tak zrozumiałam z tej instrukcji na allegro... potem do tego dużego podłącza się ten detonator i naciska przycisk przy końcu kabla i jest wybuuuuuch
mi tez sie podoba ten balon ale z tego co mi kolega powiedzial to te balony za 40 zl rzadko wybuchaja i trzeba je przebijac szpilka

baja no niby maja zaplacic ale czekam juz poltora tygodnia i nie mialam jak zrobic zdjec ja tez mam nadzieje ze wyjdzie nam z tym kredytem bo juz mam dosc zalatwiania

a na przymiarce wbilam sobie szpilke w piete i mnie boli strasznie a spodobaly mi sie suknie takie mniej rozlozyste niz bezy bo inne mi nie pasuja ani jednoczesciowe ani rybki ani te wielkie bezy bo jestem za chuda
31.03.2008r

Jesteśmy razem:
31.03.2005r
mala2241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-23, 19:34   #895
ewelinka3f
Raczkowanie

Cytat:
ja tam nie wiem, w sumie fajne autko, ale mnie to za każde wydaje się dużo. .bo to w sumie moim zdaniem taka najmniej wyeksploatowana część i wogóle mało znacząca jeśli chodzi o ślub i wesele dlatego ja wole jechać autem znajomych i te 1000 zł więcej przeznaczyć na np. podróż poślubną
U nas jest taka sama sytuacja,owszem taki samochód wygląda bardzo fajnie,ale zapłacić ponad 1000zł za to,żeby po nas przyjechał,zawiózł do kościoła,a potem do domu weselnego to dla nas gruba przesada...
ewelinka3f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-23, 20:02   #896
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

My pojedziemy prawdopodobnie samochodem znajomych, bo w sumie w aucie spedziibysmy 15 minu 5 do Koscioła i 10 na sale szkoda kasy na auto - z tego co wiem to malo kto zauwaza autko - jest dobre tylko do fotek.

Bylismy z TZ przymierzac obraczki - ale superowo się czulam, wybraliśmy takie proste klasyczne, bez ozdób i takie cieniutkie zaplacimy za nie ok 550 zl z grawerowaniem wiec dosyc tanio. Prawdopodobnie kupimy obraczki jeszcze w tym roku

Daysy - ja w skarżysku nie bylam hoho nawet nie wiem gdzie ta pizzeria a w Kawce jest naprwde przyjemnie - z racji tego ze mieszkamy w Kielcach dopiero 5 miesiecy zwiedzamy sobie rozna knajpki i kluby - ostatnio bylismy w tym nowym Desperados - super!

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-23, 20:27   #897
mala2241
Raczkowanie

co myslicie to ja
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00273.jpg (30,8 KB, 54 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00282.jpg (29,5 KB, 58 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00274.jpg (31,1 KB, 60 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00275.jpg (28,5 KB, 73 załadowań)
31.03.2008r

Jesteśmy razem:
31.03.2005r
mala2241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-23, 20:45   #898
Daysy85
Zakorzenienie

Scio ale ta pizzeria pod schodami jest w CK na Uroczysku
Właśnie z niej wróciliśmy i było bardzo fajnie

a Pan DJ nazywa się Jacek Bieda
Stary 2008-10-23, 21:00   #899
jupik
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mala2241 Pokaż wiadomość
co myslicie to ja
Mnie się sukienka niezbyt podoba, ale może to dlatego, że zdjęcia są dość ciemne i w sumie nie można ocenić jaka jest naprawdę.

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
ja tez dostałam znów stypendium naukowe ale w tym roku mniejsze bo w zeszłym za dużo dali wszystkim i w tym roku mają mniejszy budżet i obniżyli o 100zł ;( więc teraz za moją średnią dostawać 310zł będę dostawać 210zł ;( a w zeszły roku za większa średnią miałam 390zł chlip chlip

ja też wróciłam od brata z Anglii i tez mam zdjęcie przy budce

a niektóre z was szukają już fryzjera ile powinno się wcześniej fryzjera zaklepać ?
Ważne że w ogóle masz stypendiumGratulacje! co do samochodu to nie wiem, skąd jesteś, ale jak dla mnie cena jest świetna choć może to perspektywa poznańska, bo mi rzucali cenami od 1500 w górę

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
jak bliźniaczki
WSZYSTKIM WIZAŻANKOM DZIĘKUJĘ ZA ŻYCZENIA POWODZENIA
A co do samej rozmowy poszło chyba w miarę nieźle, choć jak mi na początku zrobili test "psychologiczny" to rozwiązując go uśmiałam się jak głupia hitem było pytanie, czy jestem lubieżna oraz czy jestem chciwa nnnnoooo, naturalnie że taaak w poniedziałek zadzwonią czy jestem w "rundzie II"

Cytat:
Dziewczyny zgodnie z moja obietnica wklejam zdjecia mojego rekodziela- naszych zaproszen slubnych-oczywiscie jak bede umiala je wkleic
ładne widać że włożyłaś w nie sporo pracy, gościom się na pewno spodobają

Seks- maksimum radości bez jednego uśmiechu...
http://www.suwaczek.pl/cache/36d1015f53.png
jupik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-23, 21:07   #900
atomufka
Zakorzenienie

Jupik a co to za praca?To teraz rozmowy są kilkuetapowe?

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości