|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#541 | |
|
kosmitka
|
Dot.: Próbować do skutku Cześć VII "w drodze po szczęscie"
Cytat:
. Uważaj na siebie.
|
|
|
#542 |
|
Zadomowienie
|
Hejka Girls - jeżeli nie napisałyście mi ni słowa tzn. że nic nie wiecie czy jak?
![]() Hm, szkoda... No to nic... - co Wam będę głowę zawracać! ![]() Pozdrawiam i życzę Wam spełnienia Waszych marzeń! Powodzenia! |
|
|
|
#543 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#544 | ||
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#545 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#546 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#547 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki Agabil, Niki
No szok szok szok!Ale udało mi się jutro do jakiejś innej ginki dostać (prywatnie wszyscy, a mają terminy na 2 miesiące ), to jeszcze zobaczymy co ona mi jutro rzeknie... - ech, no co będę kryć: boję się ... troszeczkę... Aha - jeszcze tylko dodam: Agabil seyjnie może teraz to będzie TO, bo chyba nie masz na co dzień skłonności do zgagi, nie? - to trzymam kciuki!!!A Nika to też już dawno zauważyłam, że fajna, radosna i ciepła girl! Zresztą chyba wszystkie tu takie fajne są i dobrze będzie u Każdej Dzięki Zuzia - Gangowiczko nasza Droga - ja też się na tym nie znam, bo niby skąd???? Było ok - teraz muszę "zbadać" sprawę...
Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2008-11-20 o 21:05 |
|
|
|
#548 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
, nie mialm o tym pojecia. Tylko ze ja kupuje polski chleb bo nie znosze irlandziego.
|
||||
|
|
|
#549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#550 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki Nikuś!
BĘDZIE DOBRZE!!! Dzięki - postaram się jutro odezwać, hm - i to z dobrymi wieściami! 3mcie kciuki! ![]() Lecę się w końcu uczyć, bo tylko o tym mówię a nic nie robię! Ojejciu! Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2008-11-20 o 21:33 |
|
|
|
#551 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#552 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
razem przetrwamy wszystko.Cytat:
|
||||
|
|
|
#553 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Oj, nareszcie. Cały dzień nie miałam internetu, bo wichura jakis nadajnik chyba musiała uszkodzić. A teraz nadrobiłam zaległości.
Kurczę, brzuch mnie boli od nocy. Mam nadzieję, ze to nie ponowne zapalenie jajników.. Bo jak tak to... chyba sie uduszę. Ledwie je wyleczyłam i zaczęliśmy staranka. Owu na dniach,a tu coś takiego... Pewnie mi sie od tego coś poprzesuwa, albo nie będzie owu i tyle z tego cyklu będzie. Mam definitywnie dość tej pogody. Ja chcę lato!!! Olivko, nie dziwię Ci się. Też bym pewnie nie chciała oglądać brzuszków i udawać, że sie cieszę. Bo prawda jest taka, ze mimo radości z sukcesu innych, to w głebi bym ich nie cierpiała. Bo to normalna reakcja. Nie ma co tu kryć. Tak samo staram się wyobrazić co czuje Fiona. Mam znajomych, któzy są 3 albo 4 lata po slubie i na każdej imprezce pytaja się ich wszyscy kiedy zaciążą. Nie dojrzałam w ich oczach smutku, bo mówią ze on chce, ale ona jeszcze nie (ze względu na pracę), ale nigdy nie wiadomo jak to jest naprawdę. Staram sie takie tematu ucinac za nich i zmieniać temat. Cytat:
I ściskam Cię mocno Roxi, dziękujemy za fluidki, łapię jednego. A nawet dwa, jak starczy. Hi hi, Twój Bąbelek juz taki niebąbelkowaty, juz kawał chłopa w sobie nosisz. Zdrówka i spokojnej reszty ciąży życzę. Cytat:
Cytat:
Jeszcze nawet ani razu nie miałam mierzonego endometrium.Cytat:
Nie dołuj sie Słońce, trzeba myśleć pozytywnie, choc to bardzo trudne. A jak długo juz sie staracie? Trzymam kciuki, żeby się w końcu udało ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Miramejku, mój wykres z tego miesiąca: http://www.wunschkinder.net/forum/za...3/userid=63992 a poprzedniego ( z zapaleniem przydatków , co praogram zaznaczył jako owulację, choc była - jeśli była - w 15 dniu cyklu, bo czułam kłucie jajnika) : http://www.wunschkinder.net/forum/za...1/userid=63992 Uziekam spać laseczki. Jeszcze z mężem spełnić powinnośc i do wyrka. Chyba juz mi się nie chce, ale co robić. Jak to juz czyjś mąż powiedział: "trzeba działać"
|
|
#554 |
|
Zakorzenienie
|
wpadam sie tylko przywitac i zyczyc Wszystkim spokojnego dnia
bez dołków i smutków ... juz prawie weekend ![]()
|
#555 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzisiaj piękny dzień - zimno ale jest słoneczko!
Ja już dzisiaj zaczynam swój weekend i jadę pobierać naukę do krakowa. Może przy okazji skoczę na jakieś miłe zakupy! Dzisiaj planowany dzień mojego @. Ale wystawiłam mu |
|
|
|
#556 | |
|
Zakorzenienie
|
Ano właśnie.
![]() A wiem, że była. Raz, że był śluz płodny, a dwa bolał mnie jajnik. Poza tym ja zwykle poznaję kiedy to, jestem tam wówczas jakaś taka napuszona w środku i mogłabym nie złazić z chłopa. W tym cyklu miałam wszystko, ból, ochotę, śluz i napęczniałą śluzówkę. Cytat:
![]() Miłego dnia babeczki! Edytowane przez kropka75 Czas edycji: 2008-11-21 o 07:50 |
|
|
|
|
#557 | ||
|
Raczkowanie
|
Cześć!!!
Dziewczyny wielkie dzięki za słowa pocieszenia. Dzisiaj jest juz trochę lepiej z moim samopoczuciem, ale nadal mały dołek trzyma. Cytat:
![]() A co do endometriozy, to ona nie wyklucza zafasolkowania, ale bardzo je utrudnia, bo tak jak mowiła mi ginka, jakies związki tam śa, która utrudniają osadzenie sie zarodka (czy jakoś tak). Cytat:
|
||
|
|
|
#558 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć. U mnie zimno, głowa boli a temp 36,5. Przytulanek wczoraj zero ale pojawił się śluz płodny tzn trochę.
Byłam wczoraj zawieźć 2 rozdział promotorce i co i jej nie zastałam, odwołała konsultacje
|
|
|
|
#559 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skoro jest śluz...
|
|
|
|
|
#560 |
|
okrutnica jakaś... |
dzień dobry
byle do 16 i do domu. Nic mi sie nie chce.
|
|
|
|
#561 |
|
Zakorzenienie
|
Aga to zupełnie jak mi
Leń jak sto dwa o ból głowy potworny, zażyłam 2 apapy ale na razie nic nie pomogły. Próbuję coś tam robić, ale tempo żółwie Niech już będzie 15-ta.
|
|
|
|
#562 | |
|
okrutnica jakaś... |
Cytat:
ale z nas lenie Ja mam dziś dużo pracy wielu pacjentów, masę papierkowej roboty... po pracy zakupy żywnościowe...najchętniej zakopałabym sie pod kołdra na całą zimę, a Ty?
|
|
|
|
|
#563 |
|
Zakorzenienie
|
O tak
dziś to nawet zaspałam do pracy Tak mi się dobrze spało. Ja też niby pracy mam masę ale jest to taka praca którą mogę na poniedziałek odłożyć. Co masz zrobić dzisiaj zróbjutro Tak że dziś spokojnie sobie popracuję i nie będę się spieszyć. Posiedzę sobie dziś dużo z Wami
|
|
|
|
#564 | |
|
okrutnica jakaś... |
Cytat:
Mykam przyjąc pacjenta, zajrzę później |
|
|
|
|
#565 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Laseczki
A u mnie dziś ślicznie świeci słoneczko, ale nie wiem jaka temp bo jeszcze nosa nie wychyliłam z domu. Jane koniecznie napisz co sie dowiedziałaś u lekarza, bo to nowe objawy i warto wiedzieć co znaczą. Trzymam kciuki, żeby wszystko było ok ![]() ![]() ![]() Anulka napisz co u Ciebie, jak się czujesz? Dawno sie nie pokazywałaś A co u Kareniny? Wiecie może coś, nie było jej od wieków!A ja czuję, że tabsy na owu zaczeły działać bo jajniki bola i mam w nich takie przedziwne uczucie nawet tego opisać nie umiem, ciekawe co mi gin powie ![]() Nika ale masz śliczny wierszyk w podpisie! Dopiero teraz zauważyłam
Edytowane przez Mikant Czas edycji: 2008-11-21 o 09:30 Powód: dopisek |
|
|
|
#566 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
O to tabsy na pewno działają
|
||
|
|
|
#567 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny!! U mnie też dzisiaj leń olbrzym, a roboty mam znowu mnóstwo, cóż zostaje mi kombinować co robić, zeby się nie narobić
Ja najchętniej podobnie jak Aga weszłąbym pod kołdrę i zasnęła, albo poczytała dobrą książkę z gorącą herbatą w ręce.Olivko widzę, ze temp. dzisiaj teochę wzrosła, a skoro się jeszcze śluz płodny pokazał to pewnie będzie niedługo owulka
Edytowane przez sonia1981 Czas edycji: 2008-11-21 o 10:13 |
|
|
|
#568 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Pospałam sobie wystarczająco długo, popijam teraz herbatkę z cytryną, wieje strasznie, a w weekend mają być zamiecie i zawieje nie jestem jeszcze psychicznie przygotowana na zimę.Wieczorem pewnie pojadę do mamy robić paznokietki, krótkiego frencha. Jutro może będę robić szwagierce. |
|
|
|
|
#569 |
|
Zakorzenienie
|
Ja myślę że jeśli temp dalej będzie rosła to owu była wczoraj. Wczoraj co prawda nie było przytulanek ale były przedwczoraj.
|
|
|
|
#570 |
|
BAN stały
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:10.

. Uważaj na siebie.

, pęcherzyk 28 mm - też za duży i wg niej, nie ma szans pęknąć - a wykresy ładne, owu z wszelkimi objawami idealnie
- ja też się na tym nie znam, bo niby skąd???? 

Jeszcze nawet ani razu nie miałam mierzonego endometrium.
byle do 16 i do domu. Nic mi sie nie chce.
wielu pacjentów, masę papierkowej roboty... po pracy zakupy żywnościowe...najchętniej zakopałabym sie pod kołdra na całą zimę, a Ty?