![]() |
#1921 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: zazdroszczę zaręczonym dziewczynom
Cytat:
![]() ![]() apropo prawka ... dziś oblałam 3 egzamin ;/ nic nie zdazylam zrobic nawet wyjechac z koperty i mi auto zgaslo 2 razy ;/ nie wiem czemu tak sie zachowal ten samochod nigdy mi nie gasl. trudno... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1922 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam zamiar zapisać się w grudniu ![]() Cytat:
Bardzo mozliwe że bedziemy we dwie mój TŻ prawdopodobnie bedzie miał służbe ![]() A co do mieszkania to nie wyobrażam sobie mieszkać z kimś nawet koleżanka jedenk to nie jest już taki komfort... apropo prawka ... dziś oblałam 3 egzamin ;/ nic nie zdazylam zrobic nawet wyjechac z koperty i mi auto zgaslo 2 razy ;/ nie wiem czemu tak sie zachowal ten samochod nigdy mi nie gasl. trudno...[/quote] A ile płacicie za prawo jazy bo ja dzisiaj rozmawiałam z takim kolesiem i powiedział mi że 1250zł w tym sa materiały i badania ale za egzamin juz musze zapłacić? Dałam zdjęcia mojego małego także możecie go sobie zobaczyć ![]() ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-12-10 o 12:11 Powód: przypominam o nie pisaniu post pod postem i regularnym korzystaniu z funkcji "edytuj" oraz "multicytowania"!!!!!!!!! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1923 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1924 |
Raczkowanie
|
Ooo rany, ale produkcja, kilka dni mnie nie było a tu tyle stron
![]() Więc oświadczam wszem i wobec - u nas niby ok ![]() Pogodzilismy się. Ale wiecie co .. tak zajrzałam na wątki o przygotowaniach ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1925 | ||
Zakorzenienie
|
teraz tak, każdy ze swoimi
Cytat:
![]() kiedys jak bylam nastolatka i zostalam na caly tydzien sama w domu czulam sie taka wolna ![]() Cytat:
![]() gdzie te fotki??????? bo nic nie widze
![]() |
#1926 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ogólnie jeżdżę autem czasem do sklepu jak jestem na wsi u siebie, gdzie nawet słońce nie dociera, a co dopiero policja ( ![]() poza tym mnie auto nie jest potrzebne. lubię jeździć pociągami, jeśli chodzi o dalsze wypady, a na uczelnię taniej mnie wynosi komunikacja miejska (43 zł/miesiąc) niż benzyna, że nie wspomnę o kilkunastominutowym szukaniu miejsca parkingowego. także, póki co, jestem bezprawkowa. zwłaszcza, że staram się żyć tak ekologicznie, jak mogę, więc nawet nie chcę tego prawka póki co (a jak już uznam, że prawko się przyda, to będę musiała znaleźć czas na jego zrobienie między pieluchami a karmieniem piersią...). Cytat:
z dwoma innymi kumplami, owszem, bo jeden jest nieszkodliwy zupełnie, a drugi to pedant, który świetnie gotuje, ale z nim... nie. dlatego póki co, czekamy na coś do wynajmu. swoją drogą w tej chwili dzielę mały pokój (dwa łóżka składane, biurko i szafa) z 3 osobami, także jest baaaardzo ciaaasno. i choć nie potrafię spać sama w łóżku, że nie wspomnę o mieszkaniu, to jednak mam chyba zrozumiałe parcie na wyprowadzkę z domu. ech... Cytat:
![]() będą się panny uganiały ![]() inc0gnit0, no rok to minimum, niestety. musisz to uświadomić swojemu mężczyźnie ![]() motylek, zdjęcia są w profilu Joanny Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2008-11-26 o 16:48 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1927 |
Zakorzenienie
|
gdzie Wy widzicie te fotki?????
#1928 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1929 |
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() Kochane ja już wróciłam po ciężkim dniu, nie było wcale tak ciężko ![]() ![]() I teraz pakuje się na jutrzejszy wyjazd, ale fajnie ![]() incognito z rezerwacja to porazka, ci co chcą brać ślub w okresie letnim rezerwują nawet z dwuletnim wyprzedzeniem. Ostatnio gadałam z koleżanka na gg, która brała ślub we wrześniu, to zachęcała mnei, żebym juz rezerwacje robiła, bo potem będę żałowąc i na darmo trzeba będzie czekjać. Tylko co ja sama mam do tego ![]() joanna400 fajniutki ten Twój Kacperek, ja też chce takiego i też chce synka ![]() ![]() ![]() myilussion bardzo Ci współczuje tej nocki Tz na sylewstra!przecież to przesada pracować ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1930 |
Zakorzenienie
|
aaa edytowalas posta i nie widzialam.
Jaki on duzy chlopak ![]()
#1931 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale za to mam TŻta młodszego, stąd czekanie ![]() A dziś znów mówił o ślubie ... o ślubie to on lubi pogadać, ale o zaręczynach nie ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1932 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja to sobie skrycie w mojej głowie planuje jakies 2 lata wielkich przygotowań a dlatego że chce wziaść ślub w czerwcu lub w sierpniu i napewno w sobote ![]() Jak zawsze mi ktos mówi że beda sie panny uganiały to odpowiadam ze najpierw zrobie kontrolke a jak mi sie jakas nie spodoba to poleci z 17 schodków ![]() A co do łobuziaka to czasami tylko rozrabia ![]() ![]() Cytat:
Tak na szybko dzisiaj to idzie cywilny tylko załatwić.... Nawet w miesiac... Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-12-10 o 12:12 Powód: przypominam o nie pisaniu post pod postem i regularnym korzystaniu z funkcji "edytuj" oraz "multicytowania"! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1933 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem, wiem, wspomniałam potem o Tobie ![]() Pakuje się, ale nie wiem co mam zabrac ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1934 |
Raczkowanie
|
Hmm on twierdzi, że jego znajoma zaręczyła się w kwietniu a ślub byłw sierpniu i niby wszystko załatwili ... no nie wiem, nie wiem ...
W sumie mnie wesele do niczego nie jest potrzebne, ale ehh rodzina .. raczej się nie obejdzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1935 |
Raczkowanie
|
cześć kochane. ale się rozpisałyście
![]() chcę wam opowiedzieć moją wekeendową historie... wracając z uczelni (nie dojechałam na nią przez sobotnią śnieżyce) było strasznie ślisko, tir wymusił mi pierwszeństwo wjechałby w moje auto i we mnie siedzącą w środku. możecie wierzyć lub nie ale to prawda że jak możesz zginąć to cały świat staje ci przed oczami. Na szczęscie zdążył skręcić na chodnik i wyszłam z tego bez urazy... ale siedząc w tym aucie a później w domu naszły mnie smutne myśli na temat TZ (pewnie to był szok po tej całej sytuacji). Jesteśmy ze sobą ponad 6 lat a on nic... zero poruszania się w przyszłość mimo że na ten temat spokojnie rozmawialiśmy kilka razy nie ukrywam że marudziła również ![]() ![]() usłyszałam że nie chciał mi tego mówić ale po tej sobotniej sytuacji i po tym jak teraz go traktuje musi mi to powiedzieć... chciał mi się oświadczyć w sylwestra aby rozpocząc coś nowego.. właśnie w sylwestra i że czuje że on teraz też tego chce, ale że oczywiście ja nie mogłam juz wytrzymać do końca tego roku.. i przez to że przeraził się tym co mu powiedziałm w sobote nie będę miała niespodzianki bo dowiedziałam się o jego planach... ehh... trudno mi było w to uwierzyc że to prawda ![]() gdy mu to powiedziałam to usłyszałam że już sama muszę postanowić czy mu wierze czy też nie... |
![]() ![]() |
![]() |
#1936 |
BAN stały
|
moze i wyrocznia, a raczej realistka i nie nauczycielka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1937 |
Zakorzenienie
|
cristal66 na jakimkolwiek wątku sie wypowiadasz piszesz w ten sam sposób - nie umiesz byc nie ironiczna, nie sakastyczna, mila, napisac cos OPTYMISTYCZNEGO to nie pisz wcale.
Czy ty cale zycie widziesz w czarnych barwach i każdą sprawe też?
#1938 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
motylku wydaje mi się że jeśli cristal66 byłaby ignorowana to przestałaby się udzielać. także ja uważam że nie warto odpowiadać na takie posty. zignorowanie daje do myślenia.. przykre... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1939 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Hahahaha rozbawiłaś mnie ![]() ![]() ![]() Ciekawe jak Twój na to wpadł żeby sie Tobie oświadczyć bo ja jak bym urodziła się facetem nie chciałabym tak bezczelnej żonki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1940 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() skoro dla Ciebie wesele to wiocha a małżeństwo to wieczne trucie zapraszamy do założenia tematu ![]() Powodzenia ! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1941 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1942 |
Zakorzenienie
|
Misiata o matko najdroższa, ale sie podziało u Ciebie
![]() ![]() ![]() Wiecie co jestem dziwnie spokojna przed tym wyjazdem do Zakopanego, kurde. nie wiem czy może mnie tam coś czekać, nie mam pojęcia, pare dni temu całkiem co innego myślałam. Ale przed chwilą mnie nagle olśniło, może już wyolbrzymiam za bardzo i przez te wątek każda nadarzająca sie okazja kojarzy mi sie z jednym ![]() ![]() ![]() ![]() Kochane nie przejmujcie się takimi postami, jak Cristal ![]() ![]() Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2008-11-26 o 18:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#1943 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mojemu co chwilka znikaja pieniazki z konta tak sie czasem zastanawiam na co on tyle pieniedzy wydaje ale coz pierscionka nie widac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1944 |
Raczkowanie
|
domi7ks ja już chyba wymyśliłam gdzie podziała się ta reszta jego pieniędzy...
![]() nio troszkę się u mnie zamieszało ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1945 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1946 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mój musi sie troszke ze mną rozliczać ze swoich pieniążkow, tak jak i ja z moich, bo to są wspólnie zarobione, więc przewaznie wiemy na co idą. Ale to juz końcówka, bo reszta kwoty jest zaklepana w banku na pewien okres więc nikt jej nie ruszy, a ni z mojego ani z Tż konta ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1947 |
Raczkowanie
|
Joanna4000 jeszcze nic z tego nie wynikło a do sylwestra daleko wiec wiesz...
![]() ![]() cieplutkiej kąpieli ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1948 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1949 |
Zakorzenienie
|
madmuazelle a Ty czasem sie pojawiasz u nas na wątku a malutko piszesz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1950 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak sobie leżąc w tej wannie postanowiłam ![]() ![]() ![]() Ciekawe ile wytrwam.... Ale czekam do walentynek ![]() http://www.wec.com.pl/product/Obracz...1.html?aff=781 Czyż nie są śliczne ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-12-10 o 12:14 Powód: przypominam o nie pisaniu post pod postem i regularnym korzystaniu z funkcji "edytuj" oraz "multicytowania"! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:41.