|
|
#1021 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Styl American Girl część VI
kupilam sobie nowa urode z torebeczka
i na str 59 jest agnieszka wlodarczyk i slicznie wyglada jak ktoras ma to wie o ktore foto chodzi... gorzej jak zadna nie ma ma sliczny makijaz oczy smokey i te loki grube na sylwka cos takiego chcialam sobie zrobic.. ciekawe czy wyjdzie pewnie nie no ale pomarzyc mozna nie :d
|
|
|
|
#1022 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
wełna jest z tymi włoskami takimi. nosze go jako sukienke. ma ściągacz(wełniany) na końcu przez co fajnie opina pośladki i się nie podciąga do góry. jasny, zgaszony, brudny róż. kupiłam w zarze ![]() dzisiaj jak jechałam autobusem to własnie miałam ubrany ten sweter, ale spodnie do tego. więc ten różowy ściągacz wystawał spod RóżOWEJ wsciekłej kurteczki,płaszczyka..... no i miałam do tego rękawiczki...też różowe, w odcieniu sweterka , z haftem w odcieniu kurtki ludzie sie na mnie dziwnie patrzyli............napra wde.!!!!!!! i zadzwonił mój telefon..oczywiście wszyscy na mnie...TELEFON TEż MAM RóżOWY hahaha aż mi go głupio było wyjąć bo wiedziałam że spojrzą się jak na głupią....o dziwo nie chodze ubrana na różowo, mam tylko ten jeden sweter i kurtke....i tak jakoś dzisiaj się razem zebrało
|
|
|
|
|
#1023 |
|
Raczkowanie
|
ja mam juz teraz malo rozowych rzeczy, ale nieraz zdarzy mi sie tez ubrac na rozowo
i jakos dziwnie wszyscy na mnie spogladaja a ja wtedy wyjmuje rozowy blyszczyk i sie maluje heh
|
|
|
|
#1024 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale zawsze moge pokazac jaki jest efekt :P choć w sumie sama nie wiem co to wyszlo w sumie zlamalam swoje postanowienie niefarbowania ale juz nie moglam wytrzymac patrzac na swoje dwukolorowe wlosy :/farbowalam Schwarzkopf Natural & Easy 580 Aksamitny Ciemny Brąz. Edytowane przez socialite Czas edycji: 2008-12-06 o 18:32 |
|
|
|
|
#1025 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1026 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jak wyschną ale tak za max 2h wkleje jakies foto, bo mam dlugie wlosy i troche im to zajmie ;Pgeneralnie ta farba zalozenie ma takie ze powinnam miec jakies refleksy, coś się nie zapowiada ale coz, zobaczymy. Nie wiem w sumiejak to jest z ta farba i kremem, dla mnie tak samo wyniszczaja wloski :P najdelikatniejszy jest 'szampon' (al'a krem) koloryzujacy, bez amoniaku L'Oreala na niby 24mycia casting creme gloss. Niby, bo tak naprawde na mnie sie w ogole nie zmywa :P ale i tak jest swietny, ladnie zabarwia, ale tylko na ciemne kolory, na jasnych sie nie sprawdza
Edytowane przez socialite Czas edycji: 2008-12-06 o 18:59 |
|
|
|
|
#1027 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wklejaj, wklejaj foto jak tylko będziesz mogła
|
|
|
|
|
#1028 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, to ten. Bo on wychodzi zawsze z 2 tony ciemniejszy niz powinien byc :P
ja farbowalam hebanową czernią, karmelem chyba i ciemnym brązem. Hebanowa czerń wyszla piekna, wymarzona, długo się trzymała. Karmel wyszedl jak czekolada czyli podrasowalam swoj naturalny kolor :P a farbując ciemnym brązem mialam cieply odcien czerni, tyle ze szybko splukal sie do ciemnego brazu ![]() Na zimne odcienie niestety nie farbowałam, ale radzilabym wziąść przynajmniej o ton jasniejszy i trzymać trochę krócej żeby nie były czarniutkie, bo takich nie chcesz ![]() a foto wkleję na bank
Edytowane przez socialite Czas edycji: 2008-12-06 o 19:25 |
|
|
|
#1029 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
;( jakiś miesiąc temu [czyli wtedy, kiedy nie miałam napływu gotówki :P] trafiłam właśnie na taki sweterek, też z włoskami :P rękawy 3/4, trochę krótszy niż do połowy uda, spokojnie mógł udawać sukienkę. Na manekinie wyglądał obłędnie :-D kosztował co prawda 139zł , w Galerii Centrum... ale jakie było moje rozczarowanie, jak później próbowałam go odnaleźć i bezskutecznie ;(
|
|
#1030 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1031 |
|
Zakorzenienie
|
[1=3a032fcd5bcbee239629acd e3cc1a01c42f8ddce_6076227 24de4b;9977139]w zasadzie wcale nie musisz się ubierać
[/quote]Ale dojść muszę i na fajerwerki wyjść też ![]() |
|
|
|
#1032 |
|
Zadomowienie
|
witam wieczorową porą
niestety tylko przelotem, bo zaraz wpada do mnie tż i będziemy się obijać oglądając film dzisiaj miałam bardzo pracowity dzień i dostałam od mikołaja słodycze oraz rękawiczki wittchena a w poniedziałek kupuję sobie płaszczyk, na który dzisiaj się nie zdecydowałam... w końcu znalazłam coś dla siebie.w radiu słychać już świąteczne piosenki, ale jest fajnie i miło! |
|
|
|
#1033 |
|
Zakorzenienie
|
No i foto :P ale wlosy sa jeszcze mokre, i wyszlam jak idiotka, jedynie rozczesane i ulizane przez waxa, ale tu chodzi o kolor :P nie patrzec na moja brzydka morde
haha i mam jakies brazowe przeswity, nie ma to jak samodzielne farbowanie na wariata w kazdym razie na swieta i tak robie wymarzony balejaz ;D |
|
|
|
#1034 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tam kupują chyba ci którzy nie wiedzą ile co kosztuje gdzie indziej albo takie roznice cenowe nie robią im różnicy |
|
|
|
|
#1035 |
|
Zakorzenienie
|
co za dzien był nawet niezly a teraz kiedy z nanaaa wybieram sie na impreze to dopadl mnie pasztetowy nastroj
|
#1036 |
|
Raczkowanie
|
socialite - bardzi ładny odcień, jak widzę dziewczyny które farbują na czARNO I MA ON POŚWIATĘ NIEBIESKĄ TAKĄ JAKBY MIALY GRANATOWE WŁOSY To...
widać prześwity ale nawet czasami u fryzjera nie umieją zrobić dokładnie, koleżanka farbując u fryzjera miala prześwityjej naturalnego, raz byłam świadkiem tego jak kobieta z bardzo krótkimi włosami - na jeża miala robionego borsuka i na blond fryzjerka je miejscami zaciapała czarnym, ciekawe, ćzy poźniej wyglądała jak dalmatyńczyk od tyłu heh ja jestem szatynką ale chcę blond... jestem na etapie poszukiwania dobrego fryzjera, tak aby zrobił mi platynę bez zrobienia z moich włosów sianowej porażki... nie chce żeby aż tak sie popaliły... ale trudno jest znaleźć, może któraś z was zna dobrego fryzjera od rozjaśniania z Poznania? bo do poznania mam 90km jak nie znajdę a będe miala pewność ze jakiś rozjaśniacz jest naprawde dobry to zaryzykuję kiedyś sama, ale szkoda mi moikch długich włosów P.S. socialite ładna jesteś
Edytowane przez OskaxD Czas edycji: 2008-12-06 o 20:24 |
|
|
|
#1037 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ile masz lat jeżeli można spytać? a ten wymarzony balejaż to jaki?
|
|
|
#1038 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
heh a na ile wygladam :P?wymarzony balejaz to to braz blond ale nie ordynarny ;P Edytowane przez socialite Czas edycji: 2008-12-06 o 20:30 |
||
|
|
|
#1039 |
|
Rozeznanie
|
socialite masz slodka buzie
![]() a ja wczoraj bylam u fryzjera i mam calkiem ciekawy kolor i az mnie nosi, bo nie moge sie doczekac, kiedy wreszcie bede miala przedluzone, ale tez sie troche boje..
|
|
|
|
#1040 |
|
Raczkowanie
|
socialite - to skoro to zdjęcie uważasz za niewypał to aż strach pomyśleć jak wyglądają te "ładne" zdjęcie ;D
ja boję się zeby mi nie spalili i jajecznicy na głowie też nie chcę mieć ;P |
|
|
|
#1041 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Takie długie i świetny kolor! Jak długie masz włosy?No i czym farbowałaś? Tzn. jaki kolor? Nie mogę znaleźć czy pisałaś czy nie Jeśli przeoczyłam to sorry, chyba oślepłam Jak zobaczyłam Twoje foto to z Ignatenko sobie Ciebie skojarzyłam. Myślę, że jesteś do niej podobna trochę |
|
|
|
|
#1042 |
|
Rozeznanie
|
noniestety, sama to wiem dosonale, że z blondem nie ma żartów i nie ma co oszczedzac na fryzjerze, kiedy chcemy zrobic blond..
|
|
|
|
#1043 |
|
Zakorzenienie
|
co do samoopalaczy etc. ja kupiłam sobie taki do twarzy z Oriflame Radiance Energy 365 Face Summer Glow, ale jeszcze nie próbowałam, tam pisze, że po 5 dniach będzie widać różnicę
i chcę sobie też kupic z Oriflame krem samoopalający do ciała za 10,90 zł chyba nazwa satin coś tam, już nie pamiętam, ale w katalogu 1 jest i mam jeszcze pyt. jakiego korektora używacie pod oczy? ja mam strasznie cienie nic ich nie chce kryć, a nie chę wydawać 50 zł po czym okaże się że cos jest beznadziejne ;/
|
|
#1044 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
! tzn te pod spodem takie mam, na gorze mam do uszu, takie lekkie wariactwo, mega pocieniowane wloski Schwarzkopf Natural & Easy 580 Aksamitny Ciemny Brąz Cytat:
|
||
|
|
|
#1045 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
w jednym samonie jej powiedzieli, że mogą jej zrobic ale farbą i że jak dobrze pójdzie to nawet wyjdzie jej rudawy braz... a po jaką chol*re jej rudy jak ma być kolor 613.... |
|
|
|
|
#1046 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Swoją drogą, dokąd masz 90-cio centymetrowe wlosy? |
|
|
|
|
#1047 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1048 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Moje najdłuższe z tyłu są do połowy łopatek... Jak będę już równo za łopatki też chcę sobie tak mocno pocieniować... Taką fryzurę jak na zdjeciu bym chciała Eh, może na wiosnę
|
|
|
|
|
#1049 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oj nie ma co zazdroscic, przesuszone i miejscami rozdwojone ![]() mi sie marzy jej dlugosc, tzn na wiosne takie beda ;D nawet szybciej ^^ mam nadzieje... Chodzilo Ci o Marie Ignatenko? Swoja droga, Mialam kiedys taki kolor jak ona
|
|
|
|
|
#1050 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:44.

i na str 59 jest agnieszka wlodarczyk i slicznie wyglada
ma sliczny makijaz oczy smokey i te loki grube 

ale tak za max 2h wkleje jakies foto, bo mam dlugie wlosy i troche im to zajmie ;P

Takie długie i świetny kolor! Jak długie masz włosy?No i czym farbowałaś? Tzn. jaki kolor? Nie mogę znaleźć czy pisałaś czy nie
Jeśli przeoczyłam to sorry, chyba oślepłam
Moje najdłuższe z tyłu są do połowy łopatek... Jak będę już równo za łopatki też chcę sobie tak mocno pocieniować... Taką fryzurę jak na zdjeciu bym chciała
Eh, może na wiosnę