|
|
#271 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Zróbmy sobie prezent na Dzień Kobiet!Koniec i bomba,kto się nie zapisał ten trą
Cytat:
Dzięki Rossali ![]() Ja się będę starać naturalnie, zwłaszcza że żeby sprostać wytycznym muszę zrobić coś takiego, czego jeszcze nie robiłam, a co było w planach dopiero. Całe szczęście ferie mam niedługo, to będę kombinować
|
|
|
|
|
#272 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zróbmy sobie prezent na Dzień Kobiet!Koniec i bomba,kto się nie zapisał ten trą
|
#273 |
|
Raczkowanie
|
Tak sobie tylko plotę trzypotrzy
![]() A jeszcze jedno - czemu nie jestem na fioletowo zaznaczona chociaż kliknęłam potwierdzenie przy czytaniu pw od Ciebie? |
|
|
|
#274 |
|
Rozeznanie
|
a ja dzisiaj - uwaga - przegadałam swój projekt z TŻtem, który starał się wyglądać inteligentnie
![]() projekt jest. znając życie zmieni się w wykonaniu, będą przeróbki, po czym zrobię go od nowa. będzie fun ^^ a tymczasem wracam do podania o dotacje unijne :/ (kochamy przedmioty uniwersyteckie...) EDIT: o
Edytowane przez kocuria Czas edycji: 2010-01-12 o 18:25 |
|
|
|
#275 |
|
Rozeznanie
|
ja dostałam bardzo ogólne dane więc ciężko trafić w gust wizażanki :/
ale już mam pierwsze pomysły ![]() ja podawałam w wytycznych stosunkowo dokładne preferencje, ale pamietajmy ze są to tylko preferencje! jak jakaś wizażanka nie robi na drutach to gdy z preferencjach zobaczy czapke z wełny to przecież nie wyczaruje zrobi to co Jej wychodzi najlepiej i bedzie super ![]() to ma być głównie zabawa, have pfun with it girls
Edytowane przez obywatelka planety Ziemia Czas edycji: 2010-01-12 o 20:43 |
|
|
|
#276 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Zróbmy sobie prezent na Dzień Kobiet!Wątek jęków i narzekań :D
Ja też miałam tylko ogólne wytyczne - co to ma być i w jakim kolorze i pomyślałam, że może być problem. Jednak zaczęłam czytać posty mojej "wylosowanki" i okazało się, że bardzo dużo można wyczytać między wierszami. Dzięki temu wiem już co ona lubi, jakiego typu biżuteria jej się podoba i kilka innych szczegółów o których wcześniej nie miałam pojęcia
![]() (Ps: Ograniczyłam sie tylko do wpisów z 2010 i 2009 roku, żeby było aktualnie )
Edytowane przez Rossali Czas edycji: 2010-01-12 o 20:39 |
|
|
|
#277 |
|
Wtajemniczenie
|
Nazwa wątku mnie rozwaliła
![]()
|
|
|
|
#278 |
|
Zadomowienie
|
Joanna, zdecydowanie za bardzo spodobały Ci się te zmiany nazw
|
|
#279 |
|
Rozeznanie
|
Potwierdzam otrzymanie wyników losowania, u mnie też preferencje mijaja sie z moim stylem dobrze chociaż , że moja losowanka lubi wrapki jak napisała. Może trzeba zaszaleć z projektem?
|
|
|
|
#280 |
|
Zakorzenienie
|
Joasiu, jesteś niemożliwa, a Twoje dopiski do tytułów wątków są nieziemskie
ciekawe co jeszcze Ci wpadnie do głowy
|
|
|
|
#281 |
|
Rozeznanie
|
ja tez potwierdzam, że dostałam wytyczne ( kliknęłam na potwierdzenie przy odbiorze wiadomości ale chyba cos szwankuje) i zgłaszam zapotrzebowanie tylko na Ag
![]() A tak btw dołączam do tych z Was które mają stres związany ze zbyt ogólnymi preferencjami. Zauważyłam, że są dwie grupy: 1- "zbyt ogólne preferencje" i 2 - "zbyt szczegółowe preferencje" J kobitkom to jednak nie dogodzisz ![]()
mój blog kulinarny 3x bez! bez glutenu, nabiału i białego cukru! www.vealovegreen.blogspot.com Edytowane przez Veaa Czas edycji: 2010-01-13 o 08:57 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#282 |
|
Zadomowienie
|
ha, a ja już sobie wymyśliłam co zrobie swojej "wybrance"
![]() i mam nadzieję, że się spodoba , bo ona to cudeńka bizuteryjne tworzy, więc wydaje mi się,że trudno wtedy wymyślić coś zadowalajacego poczytałam sobie i wynalazłam jakie kamyczki lubi (mam nadzieję,że to aktualne ) i z takich bedę próbowała stworzyć biżutkę dla niej no mam nadzieję, że będzie oki
|
|
|
|
#283 |
|
Rozeznanie
|
a tez mam pomysl, a nawet dwa
|
|
|
|
#284 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczęta - ja zmieniam kolory w pierwszym poście, jak mam chwilkę w pracy
myślę, że do końca tygodnia będzie skończone poice - już zmieniłam , ewasko też... jak będę miała parę minut na spokojnie, to przejrzę potwierdzenia otrzymania i uaktualnię ![]() Veaa - zrobione ![]() joanno - padłam jak zobaczyłam temat - rewelka bo jakoś po otrzymaniu wyników wszystkie niemal stwierdziły, że mają problem twórczy, że się boją, że materiałów brak ... hehehe ![]() mamy bardzo dynamiczny wąteczek wymiankowy dziewczęta - i zaprzyjaźnionego moderatora, który uprzyjemnia nam życie
Listen,smile,agree,and than do whatever the fuck you were gonna do anyway! Robert Downey Jr. Wymianka tanecznie wakacyjna - Zapraszam Edytowane przez Killa Ree Czas edycji: 2010-01-13 o 10:24 Powód: dopisek |
|
|
|
#285 |
|
Zakorzenienie
|
A to nadal mamy się zgłaszać co chcemy - srebro czy miedź??
Ja generalnie jestem uczulona na inne metale niż srebro i złoto. Wolałabym więc sreberko bo będzie to dla mnie mniej kłopotliwe w noszeniu, jednak jeśli osoba, która dla mnie robi prezencik już zaplanowała miedź, no to nie chcę robić problemu tylko wtedy poproszę o srebrne bigle/sztyfty. |
|
|
|
#286 | |
|
Joanna d'Moder
|
Cytat:
![]() Ech,muszę,po prostu muszę ponarzekać . Nie mam pomysłu co zrobić,a zegar tyka ![]() |
|
|
|
|
#287 |
|
Wtajemniczenie
|
Ostatnio Wiola pisała, że w Bukowcu też niedługo będą nowości, więc jeśli nie zdążysz w SN ....
|
|
|
|
#288 | |
|
www.dulcedo.pl
|
Cytat:
. Każdy pretekscik jest dobry na zakupiczki.
|
|
#289 | |
|
Joanna d'Moder
|
Cytat:
..wiem...wiem...takie rzeczy to tylko w Erze ale Wiolu może jednak?Pięknie się uśmiecham....o tak
|
|
|
|
|
#290 |
|
Wtajemniczenie
|
no laseczki ja pomysł już mam w głowie teraz tylko zamówienie
![]() hmm co do listonosza to byłam wczoraj w lekkim szoku jak przyniósł mi kowadełko i młotek do domu (paczka prawie kg ważyła:P) a ostatnio książki mi nie przynieśli:P no nic lece składać zamówienie
|
|
|
|
#291 |
|
Wtajemniczenie
|
no własnie... zamówienie... potrzebne półfabrykaty mam rozrzucone w 3 sklepach i teraz nie wiem co zrobic xD może projekt zmienię, bo tak to na pewno wyszukam cos jeszcze i mi sie spora sumka w każdym sklepie uzbiera... xD faaajnie
(jak jęki to jęki )
|
|
|
|
#292 |
|
Rozeznanie
|
To jak ja
zawsze cos na zapas sie przyda.. a tak na marginesie .. u mnie to zakrawa o nałóg!! na początku było hobby.. a teraz ..nałogowy biżuternik! (jak to moja córa mówi)
|
|
|
|
#293 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i jeszcze bym dopisała nałóg wizazowy
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#294 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i rozumieniem się bez słów ![]() narzekaj, narzekaj internet wszystko niemal przyjmie ![]() ja tam wszystkie paczki z zakupami każę wysyłać do pracy - w domu listonosz chodzi około 13, więc zawsze musiałabym lecieć na pocztę, a czynna jest (tu werbelek) od 10:00 do 16:00 - nadal nie mam szans nic z niej odebrać bez zwalniania się z pracy ![]() Tylko jak wiem , że będę w domu siedzieć, albo mieć wolne, tak, że będę w stanie dojechać/dojść na pocztę przed jej zamknięciem, wtedy zlecam wysyłkę do domu. Wtedy szczerze podziwiam, jak listonosz mi do ręki daje paczki (czasem nawet kilku kilogramowe) bo u nas jest tak, że mieszkam na 3 piętrze (3m wysokości między podłogą jednej a drugiej kondygnacji) a windy nikt nigdy nie zainstalował ...Zgłaszać komenty dotyczące miedzi można jeszcze do końca tygodnia... potem może się okazać, że coś się nie uda , chociaż wg mnie możnaby spokojnie zostawić termin zgłaszania tej informacji do końca stycznia - i tak wtedy miesiąc zostaje z drugiej strony, może rzeczywiście po co męczyć listonosza z noszeniem paczek po kilka razy
|
|
#295 |
|
Rozeznanie
|
Ja też potwierdzam otrzymanie wiadomości. Za projekt zabiore się za jakiś czas, bo póki co sesja i obrona za pasem :/
Ja zdecydowanie poproszę srebro , miedź nie dla mnie
|
#296 |
|
Wtajemniczenie
|
niniejszym informuję, że wszystkie potwierdziłyście otrzymanie wyników losowania
![]() teraz będę trzymać kciuki za Was i za siebie, żeby główki pracowały sprawnie, łapki jeszcze sprawniej... a nasze dzieła spodobały się naszym kobietkom!!!
|
#297 |
|
Rozeznanie
|
objaw sesji: śledzenie wątków na wizażu rzadziej niż raz na dobę
|
|
|
|
#298 |
|
Rozeznanie
|
mam za dużo pomysłów :P
nie wiem na co się zdecydować. Pewnie wyjdzie tak jak u niektórych, że zrobię kilka egzemplarzy (a potem zatrudnię czworonoga do losowania) :P Edytowane przez obywatelka planety Ziemia Czas edycji: 2010-01-15 o 22:26 |
|
|
|
#299 |
|
Joanna d'Moder
|
szczęściara,mi coś się tam tli w głowie,ale kompletnie nie wiem jakich kolorów użyć, przez co żaden projekt się nie wyklarował
<nie,wcale nie marudzę >
|
|
|
|
#300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Objaw sesji : nagle wszystko staje się bardziej interesujące niż nauka..... śledzenie wizażu ( i odwiedzanie innych stron) co chwila, jako przerwa między pisaniem prac zaliczeniowych ![]() + oczywiście robienie biżuterii..... tylko tak na chwilkę, jeden kolczyk...... a robią się 2 kolczyki i wisior... i tak dalej ![]() No tak, muszę zamówić kamyki jakieś Nie mogę się tylko zdecydować które Waham się między 2 kamykami - jakimi to nie powiem :P
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:38.

czy wymienię się z poice 

i inne tworki bizuteryjne