|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3631 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Koko-loki układamy i o ślubach wciąż gadamy-PM 2012 cz.XII
|
![]() ![]() |
![]() |
#3632 | |||
Zakorzenienie
|
Siemanko
![]() Piękne są, ja lubię takie klasyczne! Kolejna z godziną ![]() Ja idę w tym tyg do księdza, bo dzisiaj się ogłaszał, że już ma kalendarz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A teraz małe OT od goszy ![]() Przymiareczka- nie dojechaliśmy na czas ![]() ![]() Sytuacja wyglądała tak, z okazji naszej 5 rocznicy pojechaliśmy wczoraj do kina na "Baby są jakieś inne". Ale wyjechaliśmy z domu dużo wcześniej, bo chcieliśmy połazić jeszcze po centrum handlowym i po drodze po przymierzać suknie , już wcześniej wyhaczone przeze mnie. Niestety w połowie drogi z TŻta samochodem zaczęło się dziać coś dziwnego, postanowiliśmy za wczasu zawrócić i nadjechać do mechanika, by postawił diagnozę i by TŻ wiedział na czym stoi. Pojechaliśmy do jednego, ale kolo jakiś niekumaty był, powiedział, że to może być to, to , i to i tamto, a może coś zupełnie innego i że za godzinę zamyka warsztat i nie ma szans by to dzisiaj sprawdził. No ok, fakt, sobota, godz 13. Mechanicy raczej już nie pracują. Ale podjechaliśmy jeszcze do innego, znajomego znajomego znajomego ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No trudno, złośliwość rzeczy martwych. Ale poszliśmy do galerii, potem do kina. I powiem Wam, że jak byłam mocno napalona na ten film, tak mnie zawiódł. Odnoszę wrażenie, że wszystkie zajedwabiste teksty były już w spocie reklamowym, czy tam trajlerze. A zabawne momenty przyćmiewało dosyć prymitywne wałkowania tych tematów. I ja nie lubię jak ktoś przesadza z używaniem wulgaryzmu na K w filmie, jak na początku było to dość zabawne, tak później robiło się to słabe. Mi podobały się najbardziej akcje niedopowiedziane w filmie, bo taki ukryty, inteligentny humor ja lubię najbardziej, niestety było tego za mało. I ogólnie lubię się śmiać z naszych babskich nawyków, w stylu szukania czego ś w torebce przez pół godz., skręcania w lewo, ale w to drugie lewo i ciągłego babskiego gadania. Tak więc film oceniam tak 5/10, bo potem robił się już nudny i to samo stwierdził mój TŻ. Z kina żeśmy wrócili i co, wieczoem wybraliśmy się na dicho. I było mega superastycznie!!! Do domu wróciliśmy- UWAGA- o 5 nad ranem. Normalnie szok. W życiu tak długo z moim TŻtem nie byliśmy na imprezie. Wybawiliśmy się bardzo, nogi to mam zajechane, jakbym tydzień po górach łaziła. No i nie wyspałam się. Poza tym ciutek po martini mnie główka boli, ale mnie zawsze po więcej niż 2 drinkach z martini główka boli. Się rozpisałam bezsęsownie i offtopowo, jak nikt tutaj. Sorki. Pewnie i tak nikt do końca nie dobrnie, a jeśli tak to będzie mi niezmiernie miło. I najważniejsze, TŻ mi obiecał, że jak autko naprawi to zawiezie mnie nawet do Katowic do salonów, bym sobie po przymierzała do woli. I siostrę moją weźmiemy, bym z nia łaziła po salonach, a on sobie na męskie zakupy wyskoczy ![]()
![]() |
#3633 | |
Zakorzenienie
|
karpatka
![]() Cytat:
ja znalazłam jeszcze http://www.etsy.com/listing/76634203...facet=handmade http://www.etsy.com/listing/76634181...facet=handmade |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3634 |
Zakorzenienie
|
Poczytałam sobie w necie o przechowywaniu sukni i wszędzie pisze, że nie wolno w pokrowcach foliowych trzymać, bo od nich mogą powstać przebarwienia. Od razu poleciałam do swojej i ściągnęłam tą folię
![]() ![]()
#3635 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3636 |
Zakorzenienie
|
Wódeczka my polujemy na Luksusową lub Żubówkę Biała na promocji. Pan Tadzik tez byłby dobry, ale się zobaczy co się bardziej opłaci.
Dziewczyny, ja jeszcze w sprawie poratowania kulinarnego piszę. Czy któraś z Was ma dobry przepis na takie bułeczki z piekarnika, które podaje się np do sałatek???? Może Blacky Ty coś takiego posiadasz w swoich zanadrzach kulinarnych??? ![]()
#3637 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3638 |
Zakorzenienie
|
Kurka zapomniałam dodać, że mi o drożdżowe bułeczki chodzi. Jakiś tam przepis w domu mam, ale nie smakowały tak jak powinny. Foto poniżej
#3639 |
Zakorzenienie
|
aaa garbatka - karpatka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3640 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3641 |
Zakorzenienie
|
Mój je też uwielbia i nigdy nie mogę zrobić innego bo tylko to by jadł ehh
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3642 |
Raczkowanie
|
Po za tym miłej niedzieli
![]()
Edytowane przez halunia86 Czas edycji: 2011-10-16 o 13:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#3643 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też takiego podejścia nie rozumiem u mnie jest podobnie.. mama sama sprząta np i prasuje ogólnie jest od wszystkiego a tata idzie spac ![]() ![]()
![]() |
#3644 |
Wtajemniczenie
|
hello dziewczynki
![]() ostatnio rzadko bywam u Was ![]() coś mnie ominęło? jakieś nowe suknie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3645 |
Zakorzenienie
|
Chciałam Wam powiedzieć, że odgapiłam od którejś z was (przepraszam wyleciało mi z głowy która je zamawiała
![]() Ale w różnych wariantach więc jak ktoś będzie zainteresowany to wkleję fotki jak do mnie dojdą ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3646 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3647 |
Zakorzenienie
|
Co by rozgonić ten grobowy nastrój przesyłam wam inspirację
![]()
#3648 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też myślimy o tych zaproszeniach. Koniecznie pochwal się na forum jak przyjdą ci próbki ![]()
![]() |
#3649 |
Zadomowienie
|
gosza ja robiłam te bułeczki
http://mojewypieki.blox.pl/2009/02/B...-buleczki.html smaczne i proste. Robiłam w dwóch wersjach: raz na słono i raz na slodko z dzemem.
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam ![]() 7.7.2012 godz 17 ![]() 7.3.2015 moje druga miłość ![]() Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3650 |
Wtajemniczenie
|
o kurde fuuuuuj
a dlaczego grobowy nastrój bo ja nie w temacie? |
![]() ![]() |
![]() |
#3651 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie ma sprawy wybraliśmy takie zestawy: I zestaw: wzór zaproszenia: M8 kolor papieru: Ecru kolor koperty: E kolor wstążki: FIOLET czcionka: nr 15 wnętrze: nr 17 II zestaw: wzór zaproszenia: M9 kolor papieru: Ecru kolor koperty: I kolor wstążki: Fiolet czcionka: nr 1 wnętrze: nr 22 III zestaw: wzór zaproszenia: M5 kolor papieru: Ecru kolor koperty: A kolor wstążki: Ecru czcionka: nr 13 wnętrze: nr 20 IV zestaw: wzór zaproszenia: M3 kolor papieru: Ecru kolor koperty: F kolor wstążki: Biel czcionka: nr 9 wnętrze: nr 19 ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ---------- Są osoby, które wchodzą na forum rzadko z różnych powodów i nie chce im się czytać niektórych wypowiedzi nie na temat (i się nie dziwie) dlatego uznały, że lepiej by było gdybyśmy pisały tylko na temat... Padły też aluzje co do niektórych w tym i do mnie jak sądzę, że gonimy aby zacząć nowy wątek...nikt nie pomyślał o tym, że posty nawet te nie wnoszące nić do tematu są dla niektórych ważne bo przekazują ich uczucia...Były też propozycje aby podzielić się na grupy np. miesiącami itd... Dziewczyną zrobiło się przykro i teraz jest cisza..choć sądzę, że powinny to zignorować bo jakby nie było taka cisza jest sto razy gorsza niż nadrabianie 30 stron.... Edytowane przez zubi89 Czas edycji: 2011-10-16 o 15:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3652 |
Zakorzenienie
|
a bo tak jakoś wyszło głupio i trochę dziewczyny przycichły, ale nie ma co rozpamiętywać, tylko dziewczyny wracać!
![]() Nena: Taki bukiet oryginalny znalazłam, pomyślałam o Twojej czarnej szarfie ![]()
#3653 | |||||
Zakorzenienie
|
śliczne, gratuluję
![]() ja też już chcę obrączki ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Mam nadzieję ze tak Cię teraz "testuje" tylko, a po ślubie będzie ok Cytat:
![]() Cytat:
![]() też bym sie wkurzyła ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja się dziś fatalnie czuję po wczorajszym wypadzie do knajpy ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3654 |
Zakorzenienie
|
Inspiracja z czarnym akcentem
![]()
#3655 |
Zakorzenienie
|
Jaki... (...) ... biały kapturek przerośnięty
![]() A tu taka cisza, bo weekend jest i dziewczyny się TŻtują i odpoczywają po ciężkim tygodniu. Jak co tydzień z resztą ![]() Marcia dziękuję za przepisik ![]() ![]()
#3656 | |
Zakorzenienie
|
Niedzielny dzień doberek
![]() Mieliśmy iść na spacerek do zoo, bo słoneczko piękne, ale @ rozwaliła mnie dziś na łopatki ![]() Smakuje (a raczej smakowała) pysznie i jest taka puszysta ![]() Cytat:
![]() Ło mater piter ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3657 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() aha to rzeczywiście się coś tu musiało podziać..nie ładnie. No ja też wchodzę ostatnio rzadko bo poprostu nie mam kompletnie czasu, zawsze jest masę stron ale jesli nie mam ochoty czytać to po prostu nie czytam albo jeśli mnie coś nie interesuje to opuszczas posty. Myślę że nie ma się o co spinać ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3658 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3659 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3660 |
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny w ten niedzielny dzionek, albo już podwieczór
![]() zubi89 jak dostaniesz te zaproszenia to wklejaj zdjęcia ![]() ![]() (kicia) zaproszenia bardzo ładne mi się podobają z motylkami chociaż reszta też ładna
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:09.