![]() |
#3752 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Newsy part 7
chętnie podzielę się moimi bieżącymi kremami SPF, najchętniej odlewki, ale gdyby komuś bardzo zależało, to mogę oddać w oryginalnym opakowaniu:
BIODERMA AntiAge BIODERMA Mineral PHENOME 100% PURE |
![]() ![]() |
![]() |
#3753 |
Zakorzenienie
|
U mnie w kosmetycznym róż MAC Small Vanity, zużycie znikome
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3754 |
Zakorzenienie
|
Bobbi Brown - szminka Creamy Lip Color PALE PETAL, zużycie ok 10%
Bobbi Brown - zestaw dwóch cieni do brwi Saddle/Mahogany - zużycie ok 10%, uszkodzone mocowanie jednego z dwóch lusterek. taki: https://www.douglas.pl/douglas/Makij...eRef=1MsTMvnQL |
![]() ![]() |
![]() |
#3755 |
Zadomowienie
Przekupka: 35 pkt / 100% pozyt.
|
Dołożyłam:
Givenchy Eaudemoiselle eau fraiche, odlewka 5ml Calvin Klein Euphoria Liquid Gold, odlewka 2ml Beyonce Pulse NYC, próbka firmowa 2ml
#3756 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3757 |
koci świat
|
Escape for men - Calvin Klein - 100 ml ubytek widoczny na zdjęciu. Bez kartonika.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3758 |
Welcome to Jamrock
|
Zapraszam do nowego w podpisie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3759 |
Welcome to Jamrock
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3760 |
Zakorzenienie
|
Paletka Kobo z niewielkim zużyciem, rzadko po nią sięgam, złożona w tym roku.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3761 |
Zakorzenienie
|
Zapraszam do nowego wszystkowątku, są tam również kosmetyki, ale wszystko chętnie wymienię na kosmetyki
|
![]() ![]() |
![]() |
#3763 |
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Dokładam:
Tresor In Love EDP Lancome Daisy Dream Forever M.Jacobs Zapraszam ![]()
#3764 |
Zakorzenienie
|
Dokładam:
Mademoiselle edp - ok. 25/35ml |
![]() ![]() |
![]() |
#3765 |
Wtajemniczenie
|
Dokładam:
Rasasi La Yuqawam Femme (bliźniak BO T.Forda) - 9,5/10 ml Penhaligon's LP No 9 (bliźniak Dune) - 8/5/10 ml Extatic Balmain - 8/10 ml Wood Mystique Estee Lauder - 5 ml bez dwóch psików The One Desiree D&G - 2/10 ml Elixir Noir Stendhal - ok. 5/10 ml Roma L. Biagiotti - ok. 9/10 ml Sexy Amber M. Kors - 10 ml bez jednego psika Tresor L'eau Lumineuse Lancome - 4/10 ml Petit Fracas - 7,5/15 ml - za wish Prada Amber - 5/10 ml Elie Saab Le Parfum Intense - 10/15 ml Ambre Gris Balmain - 5/10 ml Cinema YSL - ok. 4/10 ml S.T. Dupont Pour Femme - ok. 7/10 ml Jour d'Hermes Absolu - 9,5/10 ml - za wish La Panthere Cartier - 5/10 ml - tylko za wish Poison Ch. Dior - 10/20 ml Midnight Poison Ch. Dior - 9,5/10 ml - tylko za coś mega Coco Noir Chanel - 5,5/10 ml - tylko za wish Habanita L'Esprit Molinard - 5/10 ml
#3768 |
Zakorzenienie
|
Cologne of the Missions Le Couvent des Minimes 250 ml tylko przetestowane
![]() już nieaktualne ![]() Edytowane przez dixi Czas edycji: 2015-09-09 o 12:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#3769 |
Wtajemniczenie
|
DEMETER Vanilla Ice Cream EDC - 25/30 ml
VICTORIA'S SECRET Pure Seduction Bloom mgiełka - 248/250 ml YANKEE CANDLE Shea Butter - średni słój (411 g), nowa KRINGLE CANDLE Bakers Vanilla - duży tumbler (538 g), ubytek 0,5 cm NYX Butt Naked paleta (15 cieni do powiek, 4 róże, 2 rozświetlacze i 1 bronzer) - kupiona w Douglasie, zużycie minimalne - dwa cienie lekko dotknięte pędzelkiem; jeden róż użyty kilka razy; bronzer i jeden rozświetlacz również tylko dotknięte pędzlem
![]() |
#3770 |
Zadomowienie
Przekupka: 35 pkt / 100% pozyt.
|
Dołożyłam:
Bobbi Brown Moisture Rich Foundation 2.5 Artdeco paletka magnetyczna z dwoma cieniami
#3771 |
Zakorzenienie
|
Podręczniki do nauki języka hiszpańskiego poziomy A1-A2
i książki nauczyciela z odpowiedziami do ćwiczeń i testami, niektóre nowe z roku 2015, nieużywane. |
![]() ![]() |
![]() |
#3772 |
🐛🐈 🦄 🐾
|
Mój nowy wrześniowy wątek.
Davines Nounou - zestaw do włosów farbowanych: Chanel 38 Premier Regard MAC Flamingo MAC Chatterbox P2 110 Place de la Concorde Nars Laguna MAC - Enchantment Urban Decay Tease Wet N Wild Reserve Your Cabana - fantastyczny zamiennik pudru Hourglass Kobo - cień 321 Rosy Dior Rosy Glow |
![]() ![]() |
![]() |
#3773 |
Raczkowanie
|
Dokładam:
Tusz do rzęs BORGHESE Lash Mascara Estremo 10g czarna- uzyta 3 razy, otwarta 28 sierpnia, prawie nowa, mokra, mam kartonik Zapraszam ![]() Edytowane przez dorqs Czas edycji: 2015-09-09 o 17:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#3774 |
Zadomowienie
|
Amilie, próbki starej fornuły
Summer sand (3N)â mała próbeczka, na sprawdzenie koloru Cardamon (3O) â fabryczna próbka użyta do sprawdzenia koloru Soft Honey (2H) â ok 5ml w strunie Butterschotch (3H) - fabryczna próbka użyta do sprawdzenia koloru Praline (5H) - fabryczna próbka użyta do sprawdzenia koloru Toffe (6H) - fabryczna próbka użyta do sprawdzenia koloru Creme Brulee (3G) fabryczna próbka użyta do sprawdzenia koloru x2 Sandy medium (4G) fabryczna próbka użyta do sprawdzenia koloru Cappuccino (6G) fabryczna próbka użyta do sprawdzenia koloru Cashmere (2N) â ok 5ml w strunie Ginger (5C) fabryczna próbka użyta do sprawdzenia koloru Chestnut (6N) fabryczna próbka użyta do sprawdzenia koloru Cream Beige, formuła kryjąca â nowa próbka ---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ---------- Odlewka olejku herbacianego Ziaja odżywka do włosów w sprayu Intensywna odbudowa â ponad połowa Yves Rocher â Moment de Bonheur â ubytek kilku psików, mam pudełko Yves Rocher â Naturelle â ubytek kilku psików, mam pudełko Palmerâs Cocoa Butter Formula Purifying Mask â ponad połowa Lierac Sunific Solaire Extreme Spf 50+ użyty trzy razy Yves Rocher, Fraîcheur Végétale de Verveine EDT Mała odlewka peelingu żurawinowo cytrynowego Pat&Rub Mała odlewka maski do włosów Pat&Rub Mała odlewka, lub całość (z ubytkiem) peelingu pomarańczowo waniliowego Starej Mydlarni Krem brzozowy Sylveco ważny do 11/2015 - nowy Bronzer Lanai in the sand - próbka w strunie Everyday Minerals - Tan - ciemny podkład, używałam jako bronzera lub cienia, połowa Ruby rose kredka do ust nowa #0158E Pszeniczno owsiany szampon Sylveco â nowy LRP Anthelios XL dry touch â resztka na wypróbowanie Syveco krem pod oczy Próbki Phrmaceris fluid ochronno-korygujący kory SPF 50+ (odcień 01 ivory i 02 sand) Skin 79 próbki BB Hot Pink i Vip gold Essence â spray wysuszający do paznokci â użyty kilka razy Chrimaluxe Próbka korektora 01 Próbka korektora 02 x2
Wymiana pędzli, minerałów i nie tylko ![]() Edytowane przez K_cieciorka Czas edycji: 2015-09-09 o 18:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#3775 |
Zakorzenienie
|
Dołożyłam nową kosmetyczkę Avon, ogrzewacze do rąk, a także sporo ubrań (w tym nowych)
|
![]() ![]() |
![]() |
#3776 |
Wtajemniczenie
|
u mnie skromne zapachowe dodatki
![]() ![]()
![]() |
#3777 |
Zakorzenienie
|
RevitaLash Advanced Eyelash Conditioner 3,5ml - Oryginalna. Odżywka stymulująca wzrost rzęs, mam z wymianki jest ok. 3/4 nie mniej niż połowa(podaję na wyrost) użyłam kilka razy, napisy nieco starte,pudełka nie mam, ta:
http://www.cosmo24.pl/kosmetyki-do-p...ceneo_spo=true |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3778 |
Wtajemniczenie
|
- Biotherm Eau d'Energie
- No 4711 Fresh'n Cool - Avon Summer White Bright - długotrwała szminka MUA Luxe LOndon, kolor Criminal ![]()
szukam fragrantica szukam Alien, Innocent, Perles de Lalique, Crystal Noir, Florabotanica, La Petite Robe Noire Edytowane przez karolina0203 Czas edycji: 2015-09-10 o 13:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#3779 |
Zakorzenienie
|
U mnie bluza Desigual
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3780 |
Welcome to Jamrock
|
świeżaki we wątku
![]() Edytowane przez chellaria Czas edycji: 2015-09-10 o 16:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:28.