|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3872 |
Rozeznanie
|
Dot.: Nasz ślubny rok zaczynamy, na pierwszą relację czekamy - PM 2012 cz. XVII
Taa, to mój pseudo-lab z odzysku
![]() ![]() A ja czekam aż wznowią aukcję z moimi zaproszeniami i nie umiem się doczekać... zawsze po zakończeniu aukcji od razu była nowa. A teraz od kilku dni cisza. Ach Kelly Family, właśnie sobie przypomniałam Fell in love with an alien... ![]()
![]() |
#3874 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana kazda z Nas ma chwile slabosci i cos nas wkurza.. a szczegolnie Rodzice jak czasmi coś palną... nawet nie pomysla, ze moze Cie to zranic.. ah.. ale glowa do gory! nie przejmuj sie juz tym, idz spac, bo do glowy i tak Ci nic z nerwow teraz nie wejdzie, a jutro mocno trzymamy kciuki za Twoj egzamin! na pewno dasz rade! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3875 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A wizazowe kciuki rzeczywiscie czynia CUDA, nawet w kwestii zdrowotnej ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3876 |
Raczkowanie
|
A ja się wyłamię, bo nienawidziłam Kelly Family
![]() Kilka dni w ogóle się nie udzielałam, starałam się jedynie Was nadrobić, ale nie dało rady, chociaż od dwóch dni czytałam po kila stron ![]() Gratuluję Chatce pracy ![]() ![]() Jutro organizuję mała imprezę dla Tż z okazji jego urodzin, więc idę do fryzjerki i przyjedzie do mnie później pani wizażystka umalować mnie, bo w końcu muszę kogoś wybrać na ślub, więc próbuję nowych osób... Tż nic nie wie ![]() ![]() Ostatnio miałam mały przebój z teściową. Pokazała mi figurkę, którą dostali jak byli na weselu kuzynki Tż i zapytała czy nie byłoby fajnie jak my dawalibyśmy takie upominki. Mnie nigdy takie za przeproszeniem pierdoły nie podobały się, ale nie chciałam jej zrobić przykrości i powiedziałam, że jak chce, to możemy coś takiego dawać. Potem przemyślałam sprawę i musiałam to odkręcać szybko żeby przypadkiem mama Tż nie zaczęła czegoś organizować ![]() Z zatokami nadal mam problem. Byłam na wizycie kontrolnej, lekarz mówi, że jest lepiej i niby jest, tylko ciągle coś mnie męczy i już mam wrażenie, że nie wyjdę z tego nigdy. Byłam znowu w salonach mierzyć suknie i chyba już wiem na 100%, która to będzie suknia. Jeszcze za tydzień pójdziemy obgadać szczegóły, ale jestem już pewna wyboru ![]() Noi przy okazji mam problem z biżuterią. 1) Czy to prawda, że do dekoltu w serduszko, trzeba brać naszyjnik w literkę V ? nie może być półokrągły ? 2) Upatrzyłam już wcześniej śliczny naszyjnik z takich szklanych kwiatków i już chciałam go ostatnio kupić, ale okazuje się, że mam problem z kolczykami. Te z kompletu też mają kwiatki i są wiszące, ale te kwiatki są jak dla mnie za duże ![]() ![]() Ponieważ przymierzam się do kupna pudełek na ciasto, mam też pytanie do dziewczyn, które zamawiały takie pudełka na allegro. U kogo zamawiałyście i czy jesteście zadowolone ? ![]()
#3877 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny czytam Was i stwierdzam, że jesteśmy NIESAMOWITYM I WYJĄTKOWYM GRONEM ZNAJOMYCH!! Bo wspieramy się we wszystkim i kto komu, prawie obcemu, z drugiego końca Polski składa życzenia ślubne, trzyma kciuki za wszystkie sprawy, doradza, nie wyśmiewa nawet najgłupszych pytań i tekstów, a w dodatku stresuje się ślubem kogoś, kogo zna tylko z tego forum?? MY!!
melod_y: współczuję z całego serduszka i życzę, aby wszystko samo się ułożyło i rozwiązało.. ![]() Nena: piękny prezent od TŻa - pozdrów ich obu ode mnie ![]() ![]() Marylko: trzymam kciuki za TŻa i oby było dobrze... A Dominikana coraz bliżej ![]() Odżywka do rzęs- spróbuję znów, ale za 4 godziny wstaję i nie wiem, co wyjdzie rano ![]() A tak w ogóle to mam dziś 6 miesięcy do ślubu!! I zaczynam się stresować niesamowicie, bo z przygotowaniami jesteśmy w czarnej d*upie!! ![]() ![]() Gratulacje dla Chatki, menippe, Anulki_p, Dancing_Lady, aleksandretty i Lily ofthe Valley - za pół roku ślub!! |
![]() ![]() |
![]() |
#3878 |
Zakorzenienie
|
ARLETKO!!!
Z okazji Ślubu życzę Ci wszystkiego co najlepsze, najpiękniejsze, najcudowniejsze i najszczęśliwsze!!!! Samych radości na nowej drodze życia, niegasnącej miłości i namiętności oraz zrozumienia, cierpliwości i wytrwałości we wspólnym życiu ![]() Spełnienia marzeń oraz cudownych i zdrowych dzieciaczków! Do tego dużo pieniędzy, pięknego domu i wypasionych wspólnych podróży! Niech Wam się dobrze ze sobą żyje!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#3879 |
Wtajemniczenie
|
cześć dziewczyny
![]() ja dzisiaj od rana na nogach, bo mam pilne zlecenie i muszę dodatkowo w sobotę iść do pracy ![]() ![]() arletko niech dzisiejszy dzień będzie początkiem długiego i pięknego życia z Twoim mężem ![]() melody kochana, ja myślę że to stres dopada wszystkich, minie parę dni i wszystko wróci do normy, Ty zdasz, co masz zdać ( ![]() ![]() ![]() marylko dla Twojego TŻ-ta życzenia zdrowia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3880 |
Zakorzenienie
|
Arletko, wszystkiego dobrego z okazji ślubu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3881 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Arletko, życzę Ci żeby dzisiejszy dzień, był dokładnie taki jak sobie wymarzyłaś ![]() ![]() Wyjeżdżam właśnie w góry więc życzę Wam miłego weekendu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3882 |
Zakorzenienie
|
ARLETKO! 3 mam KICUKI ABY WSZYSTKO BYŁO PIĘKNIE
![]() ![]() ![]() Wszystkiego co najlepsze na nowej drodze życia. Aby rodzice żałowali, że taki skarb uciekł im z domu ![]() ![]() Życzę Ci wytrwałości bo to najważniejsze w związku, ciepła domowego i zdrowych, kochany dzieci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3883 |
Zakorzenienie
|
Witajcie sobotnio!
Co prawda mam już wszystko posprzątane ale cały dzień nauki przede mną! Muszę gdzieś komputer odstawić, żeby mnie nie kusiło. W poniedziałek egzamin i pewnie we wtorek ustny. Nie wiem jak ja się wyrobię... Też będę wa o kciuki na pewno prosić. melod_y ![]() ![]() ![]() Dopiero teraz dotarło do mnie, że dzisiaj już pierwszy ślub. Pomyśleć, że my jakbyśmy sie zdecydowali na drugi wolny termin na naszej sali to już od 2 tygodni bylibyśmy małżeństwem. arletko życzę Ci przede wszystkim powodzianie. Zeby wszystko dzisiaj potoczyło się dokładnie tak jak sobie wymarzyłaś i był najwspanialszym dniem Twojego życia Patrząc na to, że nie pamiętam kiedy moniczka_2010 się udzielała to mój ślub jak narazie jest ostatnim na naszym wątku.
#3884 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() blacky i melod_y ![]() ![]() ![]() Arletko
Niech słońce roztacza swój blask nad Wami w tym niezwykłym dniu i przez wszystkie dni Waszego życia. Niech weselne dzwony bija donośnie i radosnym echem brzmią w Waszych sercach na zawsze.
szczęśliwa żona swojego Małżona Rok 2016 będzie lepszy, musi być lepszy ![]() 1.12.2014 ![]() 21.03.2015 ![]() 14.06.2015 07.2018 cp usunięty lewy jajowód![]() 12.2018 histerolaparoskopia - prawy jajowód niedrożny |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3885 |
Rozeznanie
|
Arletko wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!!!
życzę Ci wytrwałości , samych cudownych chwil z TŻ, aby każdy wasz wspólny dzień był piękniejszy od poprzedniego.. ![]() czekamy na relacje kochana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3886 |
Wtajemniczenie
|
Arletko samych szczęśliwości w TYM dniu i każdym kolejnym przy boku swojego Męża
![]() ![]() ![]() melod_y KCIUKI ![]() Marylko ![]() ![]() Milej soboty ![]()
#3887 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3888 |
Zakorzenienie
|
ARLETKO!!! wsztskiegho naj naj
![]() ![]() ![]() Dziewczyny, które miały by ochotę spotkać się na naszym współnm panieńskiem w Katowicach: zapraszam https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post31900866 |
![]() ![]() |
![]() |
#3889 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() marylka80- mam nadzieję, że z TŻem będzie wszystko w porzadku i uda wam się zrealizować plany (chociaż w jakimś stopniu). Cytat:
![]() Cytat:
Swoją drogą to ostatnio usłyszałam, że najgłupszy pies to owczarek niemiecki- tylko dlaczego tak często te psy są jako psy policyjne? No chyba nie dlatego, że jest to najgłupszy pies i najtrudniejszy w nauczeniu czegokolwiek... Cytat:
Cześć, opowiedz coś o sobie. Skąd jesteś, co macie załatwione, jak długo jesteście ze sobą itp. ;D Arletko- życzę Ci by ten dzień był najpiękniejszy w Twoim życiu ;D
Edytowane przez ewika19 Czas edycji: 2012-01-28 o 09:56 |
||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3890 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zgodziłam się, że jak będziemy mieć domek, to będą 2 owczarki niemieckie, ale do melodia dalekiej porzyszłości. TŻ marzy się duże akwarium z takimi dużymi żółtymi rybami... Co do kotów, to nie wiem dlaczego,ale mnie dnerwują jak chodzą i się łaszą. Na wszelki wypadek nigdy nie zgodzę się na kota, mój TŻ też nie porzepada z kotami. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3891 |
Zakorzenienie
|
Arletko życzę pięknego dnia, spełnienia marzeń u boku męża
![]() Dla ślubujących 28.04 dzisiaj równe 3 miesiące ![]()
#3892 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- Arletkowszystkiego co najlepsze w Tym Cudownym Dniu! Zeby stres Cie opuscil zas radosc tego dnia przepelnila Cie cala! Wszystkiego naj! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3893 |
Wtajemniczenie
|
ahhaaaa!! zapomniałam wam powiedzieć
![]() ![]() ![]() No. ![]()
#3894 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
No też się cieszę! Lepsze to niż nic. Na pewno nie zrobię już nic na odległość. Straciłam ochotę na poszukiwania i zaczęłam się poważnie zastanawiać nad szyciem. Dałam ogłoszenie na tablicy jakiej sukni poszukuję. Odezwała się do mnie Pani z Myślenic. Że szyje suknie i będzie taką szyła dla klientki z Warszawy. Ja jej napisałam, że nie zdecyduję się na szycie jak nie zobaczę tej gotowej dla tamtej dziewczyny. Napisała, ze nie ma problemu. Pojechać na pewno mi nie zaszkodzi. Na szczęście jeszcze trochę czasu mam. Teraz pytanie bo chyba, któraś z nas jest z Myślenic (coś mi się kojarzy). Znacie taki salon jak asmoda w Myślenicach i panią Agnieszkę Stanek chyba?? Bo nie wiem czy wogole się tam opłaca fatygować?? Cytat:
![]() |
#3895 |
Zadomowienie
|
a u d r e y- ja to skomentuję tak: teściowe są dziwne
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3896 |
Wtajemniczenie
|
Arletko Kochana życzę Ci, żebyś ten dzieisjszy dzień był najwspanialszym dniem w życiu (lub jednym z tych naj
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3897 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
przyszły bardzo szybko wysyłka poprzez kuriera dlatego miałam ją już na następny dzień. Jeżeli chodzi o pudełka to są moim zdaniem solidne niczym nie różnią się niż te ze zdjęć. ARLETKO!!! Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3898 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() witaj ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3899 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Gratuluję wszystkim dziewczynom MDŚ ![]() arleta, wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia, oby ten dzień był piękny i wymarzony ! Trzymam kciuki żeby wszystko się udało ![]()
Edytowane przez Dancing_Lady Czas edycji: 2012-01-28 o 11:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3900 | ||||
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
- czy osoba udzielająca Wam ślub zgodzi się aby było to poza USC - pogoda Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Arletko wszystkiego najlepszego, dużo szczęścia, ogromnej miłości na nowej drodze życia ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:02.