|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4051 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV)
sliczny sweterek <3
|
|
#4052 |
|
Zakorzenienie
|
na grupie na fb na licytację wystawiony (grupa LICYTACJA OD 1 Zł) cały komplecik
|
|
|
|
#4053 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#4054 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
hej
ale piekna pogoda była Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
jutro muszę kupić dodatkowo w HM takie zwykłe cienkie bawełniane jak mieliśmy rok temuCytat:
![]() najlepiej obwód główki zmierzyć,bo zazwyczaj tak rozmiary podają; choć np. w HM podają rozmiary czapek jak ciuszków i dla Filipa biorę 74-80
|
|
#4055 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane przepraszam, ze znowu wypadlam z obiegu
ale dzisiaj tak przepiekna pogoda, ze 3 godz z zuczkiem smigalismy ![]() Dzisiaj 33 osoby na bieganiu!!!!!! Rekord pobity o 9 osob!!!!!!! jejejejejeeeee ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4056 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Daj trochę tej pogody Cytat:
Smutno bez Ciebie i Pietraszak ![]() Gratuluje rekordu ![]() ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- A dziewczyny brawa dla mnie W końcu zebrałam dupkę z kanapy i poćwiczyłam trochę Mam nadzieję, że wytrwam i w lato nie będzie wstydu
|
|
#4057 |
|
Wtajemniczenie
|
Już kiedyś miałam Ci pisać, ale zapomniałam. Śliczny avatar (a raczej Ty na nim)
|
#4058 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a ja nadal nie wiem jak się zmobilizowac
|
|
#4059 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam jedną motywatorkę ale sie jej nie słucham
|
|
#4060 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale mi się miło zrobiło Dziękuje Cytat:
![]() A ja nie wiem jak to zrobić, żeby mi się jutro znów chciało
|
|
#4061 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
dla tej Pani ![]() Cytat:
Cytat:
)
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#4062 |
|
Zakorzenienie
|
Witam!
Przeczytałam wszystko-cierpię ostatnio na bezsenność. Blanka dzisiaj "awansuje" do starszej grupy w żłobku. Pierwszy raz będzie z innymi paniami. Martwię się troszkę jak to będzie. Niby wszystkie Ciocie zna,bo dzieci się odwiedzają w ciągu dnia,ale tu miała tak kochane te panie. W nowej grupie sporo się zmieni-tu jest czas na naukę. Dzieci uczą się samodzielnie jeść,wszystkie jednocześnie są sadzane na nocnik,są zajęcia logopedyczne i ruchowe. Nawet wszystkie dzieci w jednym momencie idą spać-widziałam na własne oczy,a przy tym wiedzą że jest ustalony czas drzemki i póki Ciocie nie odsłonią rolet,to leżą wszystkie na swoich materacach i czekają,nie hałasują. Wczoraj aż mi się łezka w oku zakręciła jak Ciocie oddały mi wszystkie rzeczy Blanki i powiedziały żebym przejrzała co jest dobre a co za małe i przyniosła świeże do nowej grupy Poza tym Blanka ma ostatnio dni świra. Normalnie non stóp się śmieje,wszystko jest śmieszne A już jak się położę na podłodze,to takie zabawne jest kotłowanie się po mamie Wrzuciłam Jej do wanny dwie piłki takie jak do suchego basenu,to rzuca się na nie jak szczerbaty na chleb. No istne szaleństwo.Silver jak Daria? Insolito właśnie miałam pisać o tym kuponie rabatówym Nawijko jakie cudowne wieści! Łzy mi pociekły,ja tak strasznie przeżywam takie choroby u bliskich ![]() Ania pięknie Ci w tym kolorze! Kija Ty mnie pozwalasz swoimi opowieściami! ![]() Marsi jak tam fasolka? Jak się czujesz? Pisz o zachciankach ![]() Mała wierze że rozmowa z mężem przyniesie Ci spokój ![]() Nie pamiętam co ja jeszcze miałam. Aaa miodu nie Dawałam,ale może dzisiaj spróbuje na śniadanie,teść ma mała pasiekę,więc mamy swój. Mąż postanowił zmienić samochód (Audicowy maniak). I zrobił to wczoraj. A ja na prawdę lubiłam moja cytrynę,mimo że duża to wszędzie się nią zmieściłam No i muszę nauczyć się jeździć automatem. Mam na to...dzisiaj. Najlepsze jest to że to ja właściwie jeżdżę samochodem,bo TZ dojeżdża pociągiem do warszawy. Najgorsze jest to że to auto jest lekko stuknięte-ktoś gościowi wjechał w tyłek. Niby nie dużo,ale ja mam do świat tak jeździć,bo auto trzeba oddać na parę dni do mechanika a ja potrzebuje codziennie dostać się do pracy. Uprzedzając Wasze pytania,kumpel TZ (jeszcze większy maniak) sprawdził wszystko i poza tym nie było żadnych niespodzianek. Ale się rozpisałam z rana Przepraszam!Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 06:19 ---------- Poprzedni post napisano o 06:18 ---------- Jeszcze chciałam-Insolito z czego chcesz chudnąć? Z kości na ości? ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4063 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witam z rana;] my od 6 pobudka, ale az milo...słoneczko nas obudziło... o 8 jedziemy do miasta, kumpela wyjezdza z dnia na dzien do Anglii i nie bedzie pozniej czasu sie spotkać, a ja i tak jade to godzina wczesniej mnie nie zbawi;poks ide wieszac pranie, bo na noc ustawione było;p
|
|
|
#4064 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wychodzę, jak tylko katar to wychodzę ![]() Jak tylko pogada będzie to idę ![]() ---------- Dopisano o 07:57 ---------- Poprzedni post napisano o 07:24 ---------- Cytat:
![]() Co do zachcianek to ja nie miałam wogóle, Tż aż był zawiedzionybo myślał że chociaż na śledzika nabiore ochoy i razem będziemy jesć a tu nic ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Boskie toto. jaki rozmiar, i ile już jest??
|
|
#4065 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
hej
ale pogoda Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
niestety teraz musiał ustąpić na większy rodzinny samochód![]() a jaki kupiliście? A Blanuś na pewno sobie poradzi
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4066 |
|
Zakorzenienie
|
Hej hej hej
![]() Powiem Wam , ze czas w pracy mi mija bardzo szybko. Tyle się dzieje, ze szczerze mówiąc nie mam kiedy myśleć o Zuzi. Dzwoni raz tylko się spytać czy wszystko ok . A ze krzywda jej się nie dzieje to jestem spokojna. Buziaki dla Was :-* miłego dnia Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#4067 | |
|
Zakorzenienie
|
Chyba sama do siebie piszę
![]() Cytat:
![]() U mnie diety ciąg dalszy. Wczoraj obiadu niet, zupy niet, chrupka niet, dałam kromeczkę jak wróciłyśmy z pola o 17:30 to W końcu o 18 zjadła jogurt, i chyba byla głodna bo pod koniec kąpania już się nerwowa zrobiła, mleko wypiła normalnie, kaszy nie dodałam z obawy przed i już o 1:30 obudziła się na jedzenie, o 5 przełożyłam do wózka, bo w łóżeczku się przewalała i nie mogła spać...Ehhh... wszytskie znaki na ziemi i niebie wskazuja na zęby tylko że w buźce nie znajduję potwierdzenia
|
|
#4068 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
witam się z rana...
Nie mogę uwierzyć, że od dłuzszego czasu budzę się sama z siebie o 6, czasem przed.. Ja straszny śpioch jestem i jak na 8 mam gdzieś być to zawsze ciężko mi się zebrać a tu od jakiegoś czasu budzę się sama i do tego wyspana i z rozierającą energią... hmmmm.... starzeje się??? Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() : kciuki: Oby się udało.. Ja wlaśnie czekam na tel... Wczoraj rekrutacja się zakończyła... A zdradzisz nam co to za praca??Cytat:
Cytat:
Cytat:
:brzyda l: ale co tam, mam zachcianke.... :b rzydal:![]() ![]() ![]() Dziewczyny, któraś pisała, że kupiła hula hop w biedronce? Nie pamiętam która, ale ciekawi mnie czy się kręci i czy widzi efekty... Też się w nie zaopatrzyłam, na początku strasznie ciężkie mi się wydawało, a teraz wogle go nie czuję. Kręcę się codziennie... Zaczynałam od 4-5 okrążeń, bo bałam się sinaków, tzn chciałam ich uniknąć. obecnie kręcę się ok 5min i Tż sam z siebie stwierdził, że widzi delikatne efekty |
||||||
|
|
|
#4069 |
|
Rozeznanie
|
Czesc dziewczyny!
Witam sie z rana. Tz wlasnie bawi sie z Mloda, to mam chwilke. Ciekawe, czy znowu Mala mu zasnie ![]() Nawijko - bardzo sie ciesze, ze u lekarz wyszlo ok. ![]() Fewciu - kciuki za Blanke w nowej grupie. Na pewno sobie poradzi. Madra dziewczynka! A co do samochodu, my mamy dwa, jeden z manualna skrzynia, drugi automat. Ja czesciej jezdze automatem, lubie. Myslalam, ze sie nie przyzwyczaje, ale zajelo mi to jakies 5 min. Mega wygoda. I gratuluje autka ![]() Lady - brawa za frekwencje ![]() Insolito - brawa za cwiczenia! Ja tez na razie wytrwale cisne - no, z mala przerwa na regeneracje po upadku ![]() Cos jeszcze komus mialam pisac, ale nie pamietam... A, co do miodu - dawalam juz troszke, taki ze sprawdzonej pasieki. O, tz wylazl z pokoju - Mloda mu usnela. Naprawde nie wiem, jak on to robi. Milego dnia
|
|
|
|
#4070 |
|
Zakorzenienie
|
Fewciu na pewno Blanuś odnajdzie się w nowej grupie
![]() Gratuluje zakupu ![]() Insolito ![]() Iwfka na razie jest 6 zł. Rozmiar 86. ALe kilka dziewczyn napisało, że czeka na koniec, tzn, żeby w ostatnim momencie dawać kwoty
|
|
|
|
#4071 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
u nas płacze i tugeza od 1 do 4:20. Zdycham trochę. ---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ---------- Fewciu : jestem ciekawa jaką metodą panie osiągają takie "zsynchronizowanie" dzieci, ze spaniem chociażby. Napisz jak się dowiesz |
|
|
|
#4072 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4073 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do hula hop też się zastanawiam, a Ty widzisz efekt, zwłaszcza jeżeli o ten brzuch chodzi??? Cytat:
![]() Oli pospała kołysana w wózku do 7, Teraz z Tż na zkupach jest
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4074 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje Wam za wszystkie kciuki!
Debrah ja myślę że to chodzi o grupę. Tzn dzieci patrzą na to co robią inne dzieci i powielają te same zachowania. Tak myślę. Nikt nikogo nie trenuje,nie zmusza. Powiedziały mi panie żebym się nie martwiła-jak Blanka będzie śpiąca to położą Ją spać o innej porze. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4075 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4076 |
|
Zakorzenienie
|
Debrah tam są dzieci chodzące,czyli tak mniej więcej rok,półtora do 2-2,5 lat.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4077 |
|
Zakorzenienie
|
a ja się zastanawiałam jak piguły robiły, że w jednym niemal momencie nowordoki na sali przestawały płakać..
|
|
|
|
#4078 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
termometr póki co wskazuje 13 stopni, na spacer to już chyba bez rajstop nie?
|
|
#4079 |
|
Zakorzenienie
|
HEJ!!!!!!!!!!
Pędze robić inhalacje małemu..ale wpadam się przywitac.... Podczytam Was później...jak mały uśnie musze ogranąć łazienkę..bo już syfffffffffff, więc będe jak wrócę ![]() ELLMI a podlinkuj te czapeczki z HM?? My mamy zawsze problem..nie spadają one z uszu?? jako obw główki macie?? a jaki przy tym rozmiar z HM? Bo my mamy 2 czapki zimowe...jedna 74 jest dobra a druga 80...też dobra- wszystko zalezy od fasonu! MARSI jak się czujesz???? FEWCIU jazd automatem to czysta przyjemność!!! Nie będziesz chciała potem manuala a ja przed naszym Sharanem miałam też cytryne..stare dobre i moje piewrsze autko...no ale...2 cza było zamienić na jeden...rodzinny
|
#4080 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry kochane
samopoczucie super, z rana mam mega power, nawet sniadanie zjadłam bo o dziwo dziś nie mam mdłości kurde zastanawaim kiedy sprawa się sypnie przed rodziną i znajomymi w zasadzie to już mnie kusi by powiedzieć ale czekam na wizytę u gina, jak zobaczę serduszko i że wszystko gra to wtedy powiem, planowana wizyta za ok 2 tygodnieLeosio dostał katarku biedny przez to się budził trylion razy ale i tak szok bo spaliśmy do 7.05 co naprawdę jest cudem bo nawet TZ i S zaspał![]() chciałam się pochwalić,że wczoraj zaszalałam i kupiłam małemu w tesco domek ogrodowy, zjeżdzalnie i piaskownicę, właśnie teściu składa a mały przez okno looka i się awanturuje Nafiqa- ja dopiero teraz doczytałam, gratuluję udanej wizyty u lekarza ![]() dobra lecę nadrabiać i za robotę trzeba się brać |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:33.

za umiejętności dzieciaczków 

musicie znaleźć to na stronie facebookowej reserved
ale dzisiaj tak przepiekna pogoda, ze 3 godz z zuczkiem smigalismy
Smutno bez Ciebie i Pietraszak 

Dziękuje 

22.05.2008
14.08.2011
W końcu o 18 zjadła jogurt, i chyba byla głodna bo pod koniec kąpania już się nerwowa zrobiła, mleko wypiła normalnie, kaszy nie dodałam z obawy przed