|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#391 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Wszyscy którzy chcą schudnąc ok. 5 kg- cd. ZAPRASZAM!
A żeby było w temacie to zadawajcie mi pytania a ja wam odpowiem i poznacie moją wiedze na temat treningów i diety, czyli sposobu odżywiania
|
|
|
|
#392 |
|
Rozeznanie
|
Dołączam!!! Chcę schudnąć (na początek
) 6 kg, z 60 na 54!
|
|
#393 | ||
|
Zakorzenienie
|
nie sposob Was nadrobic
![]() caly dzien przelezalam z TZ po wczorajszej imprezie ![]() caly tydzien nic slodkiego nie zjadlam, mam ciastoprzyniosla to sie skusilam. Jeszcze te parowki na noc :/ ale to jednorazowy wyskok i źle sie czuje po obzarstwie ---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- Cindy, potrzebujesz czasu, przyjaciol, zapelnij sobie dzien, nie mysl, z czasem zapomnisz bylo mi tak cholernie ciezko, przelotne znajomosci ale czulam ze swiat mi sie zawala, kazdy mnie odpychal z glupich powodow "jestes za ladna dla mnie, za fajna". Na litosc boska co za tekst Teraz mam to za soba, nic mnie nie boli, mysle, że Ci faceci kompletnie na mnie nie zasluzyli. Bylam samotna i nachalnie sie przywiazywalam. Wiesz - kiedy ktos nie chce z Toba byc, nic na sile nie mozna zrobic. Widocznie nie zasluguje na Ciebie. nie mysl tak źle o sobie Cytat:
![]() wow na 3 lata, ja z moim nie bylam rok! W tym czasie, mial dziewczyne 3 miesiace, ukryl to przede mna ze nie mialam o niczym pojecia. A dodam, ze w tym czasie spotykal sie ze mna kiedy wracalam do domu... No ale wybaczylam mu to. Nie bylismy razem, nie musial o niej mowic. Nie cierpie tej dziewczyny, wlasnie wczoraj widzielismy ja w pubie, siedziala smutna jak nigdy. Ogromna satysfakcje mi to dalo bo zawsze udala ze jest szczesliwa i jest cwana i zlosliwa Cytat:
ja bym chciala ujedrnic cialo, zrzucic kilka cm nic wiecej ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- aaaaaa no i witam nowe dziewczyny ![]() widze w tabelce jestescie, super https://spreadsheets.google.com/ccc?...IF&hl=en#gid=0 kto chce dopisywac sie! tak mysle, czy zwazyc sie we wtorek, caly tydzien super jadlam. Mysle ze ostatecznie w piatek zrobie pomiary
|
|
#394 |
|
Zakorzenienie
|
dopisałam się, jestem tutaj najgrubsza
![]() ważyc będe się we wtorek, ale i tak nie wierze mojej wadze, bo ona nie jest zbyt dokladna.. czekam na efekty w ciuchach ![]() a teraz idę spać, czas na tydzień pełen nauki znowu. byle do soboty!
Edytowane przez 69love69 Czas edycji: 2010-11-28 o 23:24 |
|
|
|
#395 |
|
Zakorzenienie
|
wizaż działa wizaż działa wizaż działa
![]() ![]() Zjadłam wczoraj po kolacji jedną kluskę na parze z jogurtem truskawkowym... Tż jadł i chciała też
|
|
|
|
#396 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Durexy są bleee.Cytat:
a na przedramiona ćwicz chociażby z butelkami wody. Miałam w liceum faceta od fizyki, które dużo ćwiczył i zawsze nam powtarzał,żebyśmy my kobiety dbały o ramiona ![]() Cytat:
Z kim z kim? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja w tabelce uaktualniłam wsio bo i było co ![]() Przez ok.m-c zrzuciłam 3.5kg. ![]() ---- Dziewczyny dla Was też była masakra jak wizaż padł? :P |
|||||||
|
|
|
#397 |
|
Przyczajenie
|
Cześć Dziewczęta! ja też dołączam, bo nudno w pracy
![]() no i Lenko- mam parametry jak Ty i bardzo źle sie z tym czuje, bo odkad przeprowadzilam sie z 3City w czerwcu do Wawy gdzie tylko przesiadam sie z fotela w pracy na ten w samochodzie a potem na kanape przybylo mi 5kg. pokusiłam sie nawet na zdobywajaca coraz wieksze rzesze maniaków diete Dr Dukana, ale ... no sorry, nie daje rady na jogurtach, tunczyku i jajach. nie mozna tak zyc! tak wiec, moje 55kg przy takim skromnym wzroscie to zdecydowanie za duzo. Zaczelam od jedzenia sniadan w domu(nieczekoladowe platki z mlekiem, mała porcja- ale zeby ruszyc metabolizm) i w pracy staram sie nie jesc nic solidnego, tylko jogurt lub dwa, dwie kawy , wracam i robie obiad. czyli jem ok. 18-19stej. pozno nie? ale w pracy nie mam jak;/ przy czym w ogole jem malo pieczywa ( w weekendy na sniadanie) i nie korzystam w sumie ze słodkosci, ale problem w tym, ze ciagle siedze. masakra! jak sie zmusic do ruchu, sczzegolnie jak jest taka zimnica tu w stolicy? ehhh |
|
|
|
#398 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#399 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dziewczyny, ja to bez Was nie umiem juz normalnie funkjonować wchodziłam na neta na sekunde, sprawdziłam wizaz, facebooka i wyłączałam hehe TŻ się śmiał,że jak forum nie działa, to ja już nie mam nic do roboty a tak poza tym... z dietą cały czas się ładnie trzymam... ale jestem już na skraju, bo zbliża mi się @ i pragnę czegoś słodkiego!! czym mogę to zastąpić? a no i lipa z ćwiczeniami... dzisiaj w pracy miałam mały wypadek - spadły mi na kostkę wieeelkie kółka do przewożenia pudeł... kostka spuchnięta, ledwo chodzę. pojechałam do szpitala, zobaczyli co i jak, i mam sobie kupić paracetamol i mi przejdzie. na razie mam wolne od pracy... muszę wykurować nogę. ajj ja to mam zawsze pecha. idę się położyć pod kołderkę, bo tak zmarzłam,ze szok! śnieg spadł, lód na drogach, chodnikach... oczywiście nie ma tyle śniegu co w Polsce rozmawiałam z rodzicami i mówili,że napadało tego tyle... dziewczyny uzbrojone w buty na taki śnieg?
|
|
#400 |
|
Przyczajenie
|
heh, dla mnie to pozno, bo potem obejrze na dobranoc Sex w wielkim Miescie lub inny rownie ambitny serial
, wykapie sie i 21-22. juz sie klade ( pracuje po 10godzin dziennie). wiec pozno w takim sensie, ze jak facet nie pomoze, to nie mam juz kiedy spalic obiadku
|
|
|
|
#401 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jak miałam @ to sobie nie żałowałam, zjadłam napoleonkę i eklerka zjesz rano na drugie śniadania raz to nic Ci się nie stanie :PA na kostkę to lepiej kup sobie altacet w maści lub w tabletkach i coś p/bólowego. Ja już jestem uzbrojona, zima nie ma ze mną szans ![]() A tym czasem spadam laski na wykład ---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- Cytat:
a tak serio to godzina w tą czy w tamta to chyba nie duża różnica :P
|
||
|
|
|
#402 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
na kostke robie okłady, więc mam nadzieje,ze opuchlizna szybko zejdzie... a boli jak cholera ![]() miłego wykładu Monia
|
|
#403 |
|
Rozeznanie
|
Mam sobie wykupić paracetamol
Angole na wszystko każą brać paracetamol ![]() No ja też z dietą calkiem calkiem tylko wczzoraj pożarłam na kolacje zupke chinską diabolo pomidoro i 2 kanapki:rozga:
|
|
|
|
#404 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Moj luby skrecil kostke na paintballu - wiec mam swieze doswiadczenie. samo sie nie zagoi, kup stabilizator kostki (taki bucik)- bo rozumiem,ze do szpitala sie nie wybierasz- i ochladzaj kostke (sa spraye, lód- zimna kąpiel), trzymaj rowniez noge wyzej od reszty ciala. Moj niestety mial taki niefart,ze tydzien najpierw musial chodzic w gipsie i brac zastrzyki na krzepliwosc krwi. a ja sie igly boje! ale nie ignoruj,bo potem kostka bedzie Ci sie wywijać w drugą strone od razu jak sie zagapisz i np. w dziure wpadniesz;/ |
|
|
|
|
#405 |
|
Zakorzenienie
|
Monia, dziś było 47,8
![]() Odchudzam się po raz 14578454646545673986 DobrZe, że już jest wizaż bo bez was jakoś tak łyso było
|
|
#406 |
|
Przyczajenie
|
a przepraszam- bylas juz w szpitalu... na 10pacjentow w UK jeden jest nieprawidłowo leczony
ostatnie dane.
|
|
|
|
#407 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mój też tylko kręci głową, ale zawsze jak mnie wkurza, to mówię, że przejdę na dietę proteinową. Uwielbiam patrzyć, jak błaga, żebym tego nie robiła Straszna jestem wtedy od braku węglowodanów. Biedny chłop dostawał zrypę co chwila.
|
||
|
|
|
#408 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
oni dziwnie są naprawdę... zupki są bleee Cytat:
Cytat:
ojjj nie wiem czy się nie skusić na jakiegoś batona... np Kinder Beuno Buterfly - wiem wiem, robie okłady i leże z nogą na poduszce. Jedyny plus całej sytuacji - jutro nie muszę wstawać o 5 rano a teraz siedzę i zajadam się jajecznica, zrobiona przez TŻa mmmm
|
|
#409 |
|
Zakorzenienie
|
2 dni bez wizażu i normalnie nie mialam co robić w domu :P
wczoraj na wadze bylo 80,8 czyli ok 2kg zeszlo, juhuuu
|
|
|
|
#410 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszyscy którzy chc? schudn?c ok. 5 kg- cd. ZAPRASZAM!
halo!
![]() heh tak dziwnie bez wizazu bylo nie ?mi sie @ konczy, ale sie nie wazylam wiec nie wiem jeszcze jak tam moja waga ![]() wiem tylko, ze zima juz jest porzadna i sie gdzies w domu schowam zeby nigdzie nie wychodzic!
|
|
#411 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
sprawdz jutro rano ile wazysz dziewczyny... zjadlam 5 m&msow moje przed okresowe napady sa silniejsze ode mnie!! zjadlam okolo 16, wiec powiedzialam sobie,ze nie zjem juz nic do jutra. no moze na kolacje tylko jakies jablko. za duzo kcal w moim organizmie. :/ ajjj miekka jestem i tyle
|
|
#412 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oj 5 m&msow toz to istna rozpusta! ![]() ja ostatnio zjadlam cala czekolade oczywiscie mama mi kupila wiec co miala sie zapsuc?
|
|
|
#413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a mi mama kupiła czekolade w zeszłym tygodniu, ale leży w szufladzie i czeka na swój czas dzisiaj 9 dzień bez słodyczy mija, jak na mnie to istny rekord :Pruch na dziś zaliczon w postaci tańca, teraz wieczor z Tap Madl!
|
|
|
|
|
#414 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a ile tych dni bez slodyczy planujesz ? 100 ?
|
|
|
#415 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tez oglądam Tam Madl, komu kibicujesz? Ja chyba Oli ![]() Zjadłam właśnie naleśniki z mąki pełnoziarnistej smażone bez tłuszczu, mniam mniam Dziewczny, też tak strasznie cieszycie sie na Święta? Ja już nei mogę się doczekać, a najbardziej kusi mnie kalendarz adwentowy |
|
|
|
|
#416 |
|
Zakorzenienie
|
heh ja sie ciesze bo wolne bedzie! i prezenty!
![]() ![]() mam nadzieje, ze mi wszystko dojdzie do swiat!
|
|
#417 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#418 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mmm też bym zjadła cała czekolade zapomnialam dodać,ze wczoraj zrobiłam około 300 ściśnięć piłką, więć uda wewnętrzne troche popracowały dzisiaj może też mi się uda coś zrobić, bo akurat moja spuchniętą kostkę będę miała w górze... ja to jestem jednak życiową sierotą ![]() BŚ - ja szczerze mówiąc nie czuje,że w ogóle zblizaja się swięta... tutaj tak nie odczuwam tego, bo wszyscy moi bliscy są w Polsce... więc na myśl o świętach robi mi się po prostu smutno. dobrze,że chociaż będe mogłą je spędzić z facetem mojego życia juz zrobiliśmy plan co będziemy robić, więc już się nie mogę doczekać krotkietów z serem i pieczarkami barszczu za wiele nie zjem, bo TŻ nie lubi, chyba kupie sobie gorący kubek haha
|
|
#419 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
im więcej tym lepiej aż zapomne o tym, że je kocham <3 :P---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- Cytat:
Cytat:
sama nie wiem komu, wiem, że na pewno nie Polinie :P a co do świąt, to jak w zeszłym tygodniu zobaczyłam śnieg to tak się podjarałam już, az sobie last christmas puscilam... PS. POLINA przeszła! no to są jakieś żarty, jak w mam talent :P |
|||
|
|
|
#420 |
|
Rozeznanie
|
Hej
![]() Podczytuję Was od dosyć dawna i bardzo podoba mi się tutejsza atmosfera. Po tytule wątku sądzę, że tu pasowałabym najlepiej Jestem niska, mam 160 cm wzrostu i .. yy no właśnie nie wiem ile ważę ehh, ale powiedzmy, że wynik -5 kg mnie usatysfakcjonuje
Dobrze, jak nie za dobrze, nie zaszkodzi niepolepszenie, jak tylko można wytrzymać na głupi sposób swój... Twój wzrok na sobie czuję, wiem co Cię rozpala, najbardziej to Cię kręci, gdy ktoś Cię zniewala. Jeden gest, jeden ruch, i mogę mieć Was dwóch! Grrr ![]() [euc1]543150[/euc1] |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:34.

) 6 kg, z 60 na 54!

bylo mi tak cholernie ciezko, przelotne znajomosci ale czulam ze swiat mi sie zawala, kazdy mnie odpychal z glupich powodow "jestes za ladna dla mnie, za fajna". Na litosc boska co za tekst
) spędzała sama i pewnie się widziałam z innym facetem i Bóg wie co robiłam...;/;/;/;/ 

pojechałam do szpitala, zobaczyli co i jak, i mam sobie kupić paracetamol i mi przejdzie. na razie mam wolne od pracy... muszę wykurować nogę. ajj ja to mam zawsze pecha.
rozmawiałam z rodzicami i mówili,że napadało tego tyle...

i 2 kanapki:rozga:
ostatnie dane.
? 100