|
Notka |
|
ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4171 |
Makeup challenge winner
|
Dot.: Rossmann cz. XIX
Mam 4 Eliksiry i teraz trzymam je w lodówce i maluję się tylko rano i nie biorę do torebki. Nienawidzę, jak pomadka sama się odkręca i uderza w wieczko, a tu zakrywka spada całkowicie. Wzięta do torebki w upał robi się płynna podobnie jak Celia.
Za najbardziej trwałe opakowania pomadek uważam Gosh i Catrice. |
![]() ![]() |
![]() |
#4172 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() jak kapsułkami? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4173 |
Makeup challenge winner
|
Dołączam się do pytania o kapsułki. Obecnie używam soli fizjologicznej.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4174 |
Wtajemniczenie
|
Ja chyba zrezygnuję z kilku rzeczy na których mogę oszczedzic 2-3 zł . Moge dokupic poźniej nawet w normalnych cenach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4175 |
Makeup challenge winner
|
Jeśli mogę coś doradzić w kwestii redukcji, to warto zrezygnować z najdroższych produktów, bo one bywają ze zniżką + produkt gratis np.:
Maybelline -40%+pędzel L'oreal True Match-25%+Glam bronze. Poza tym w Hebe, SP i Naturze są często zniżki jednodniowe -40%. Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2013-11-21 o 11:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#4176 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny!
Siostra była w R. pytała o ten korektor- nie było ale wieczorem ma przyjść i zapytała o promocję i panie powiedziała, że BĘDZIE. |
![]() ![]() |
![]() |
#4177 |
Zakorzenienie
|
Mi też się wydaje, że ona będzie. Przecież pracownicy nie wprowadzaliby ludzi specjalnie w błąd
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4178 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4179 |
Rozeznanie
|
Produkty w CND:
- balsam AA Oceanic KWC https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...-do-ciala.html z ok.12zl na 6 z groszami -balsam AA Oceanic https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...-do-ciala.html z ok 12 na 6 z groszami -farba L'Oreal efekt ombre z ok. 30 zl na ok. 16 lub nawet 6 z groszami (nie pamiętam dokładnie) - farba Syoss jakiś odcień blondu na ok. 6 z groszami - jakieś szamponetki , z Delii chyba - jeden produkt z Toni & Guy szampon albo odżywka - kream do twarzy Rival de Loop i Synergen (ten różowy) kilka zł taniej - produkty AA dla mamy i dziecka ( z działu dzicięcego) kilka zł taniej - Dermika krem przeciwzmarszczkowy (nie pamiętam który) - Lirene serum push up do biustu https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...u-push-up.html - niskopółkowe wody zapachowe, nie pamiętam marek, jeśli ktoś szuka może zerknąć. - jakiś róż do policzków Wibo lub Lovely - taki zapakowany w czarny kartonik (nie pamiętam który) To chyba wszystko. Czy jest w Rossie konturówka do ust bezbarwna lub nude? ( o ile taki wynalazek istnieje ![]() .
#4180 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]() Od paru dni szukam podkładu do cery suchej, który mogłabym zakupić na promocji w rossmanie. Mam cerę bardzo suchą, źle dobrany podkład podkreśla mi suche skórki, zbiera się w załamaniach. Z tego co wyczytałam polecane do mojej cery są podkłady: - Rimmel, Wake Me Up https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...oundation.html -L'Oreal, Lumi Magique https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...-de-teint.html Czy miałyście z nimi do czynienia ? Polecacie? A może znacie jeszcze jakieś podkłady do cery suchej, które dostanę w Rossmanie? |
![]() ![]() |
![]() |
#4181 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja swoją listę już prawie mam: Manhattan Powder Matt Make up 80 x 2 Manhattan Clearface 2 w 1 Manhattan błyszczyk high shine lipgloss czerwony Maybelline Color Tatto- na pewno bad to the bronze, chcę jakiś szary też ,ale bez drobinek więc nie wiem kt ory lepszy czy permament toupe czy asphalt coś tam ![]() Tusz Lovely curling pum up Róż lovely natural blusher Wibo piaskowy lakier czerwony (na Sylwka będzie ![]() korektor Eveline 8w 1 Eveline Agua platinum -miał ktoś je? myślę nad : 416,486,445 Eveline 16h super long lasting -błyszczyk 117 Zbankrutuję ![]() Czy ktoś testował już cienie poczwórne do powiek Eveline? Bo nad nimi tez myślę... Edytowane przez bleuclair Czas edycji: 2013-11-21 o 11:49 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4182 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4183 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Eveline Volumix Fiberlast Lenght& Curl up (jak mam szafe u siebie ![]() Lovely Curling up mascara Wibo eyeliner Wibo wow glamour sand effect - lakier pisak L'oreal true match - potrzebuje czegos na since, ale boje sie troche tego wysuszania i podkreslania zmarszczek ![]() Rimmel Stay Matte pressed powder - dla cery swiecacej sie juz po 2h myslicie że bedzie dobry? ![]() No i teraz które pomadki wybrac ![]() ![]() Rimmel Kate Asia 077 lub airy fair 070 Maybelliene Colour Whisper - pump up peach/orange attude/coral ambition L'oreal Rouge Caresse 101 lub 301 Wibo elixir - mam juz 05 faktycznie sie troche łamie, ale ja lubie i jesli nie kupie innych to wezme znow elixir ale tym razem 07 lub 06
![]() |
#4184 |
Klientka w krawacie
|
Z tego co kojarzę, to żadna z marek dostępnych w Rossmannie nie ma w swojej ofercie bezbarwnej konturówki. Znajdziesz je za to w Douglasie (Artdeco i Isadora), a także w Yves Rocher.
#4185 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
bo też chcę kupić Manhattan make up ale nie ma testerów i nie wiem czy 80 czy 82. Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4186 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Z tych co podałaś najtrwalsze są z Rimmela ale generalnie wiem że szminki z Maxfactora są trwałe ![]() ![]() Color Whisper na co dzień będą dobre ![]() ![]() Airy Fairy na co dzień też będzie ok, wygląda jak kolor ust, bardzo naturalna (chociaż dla mnie aż za naturalna i jej nie lubię, rzadko używam)
![]() |
#4187 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- Cytat:
Edytowane przez bleuclair Czas edycji: 2013-11-21 o 12:12 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4188 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4189 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4190 |
Rozeznanie
|
Jaki polecicie mi puder? Chodzi mi o jakiś tanie taki do poprawek w ciągu dnia.?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4191 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez bleuclair Czas edycji: 2013-11-21 o 12:22 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4192 |
Zadomowienie
|
Dla mnie Superpharm wygrał z Rossem na podkłady
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4193 |
Rozeznanie
|
dziewczyny, doradźcie. mam mikołajki klasowe i wiem tylko, że wylosowałam dziewczynę. zastanawiam się czy nie kupić czegoś na tej promocji i może wy doradzicie coś w miarę neutralnego typu tusz do rzęs, jakieś lakiery, błyszczyk, żeby stworzyć taki zestaw do 20-25zł?
![]()
#4194 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez bleuclair Czas edycji: 2013-11-21 o 12:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4195 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4196 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Ja równiez cieszyłabym się z takiego prezentu. A nie chodzę już do szkoły... Szkoda. Polecam jakiś błyszczyk... neutralny cień do powiek... maskara... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4197 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Używałam obu ![]() ![]() Nie mówię że 123 Perfect jest zły ale ideał też to nie jest. Dodam jeszcze że samego go już nie stosuję jedynie w miksie. Próbowałam dzisiaj miksu Lasting Performance z Healthy Mix niby ok ale jednak szału nie ma. Poza tym LP wydaje mi się jakiś klejący i czuję że mam coś na twarzy a tego nienawidzę.... Krycie średnie a do tego ciemnieje;/ Nie będę już kombinować na -40% kupię właśnie Whipped Creme Max Factora ![]() ![]() ![]() Cytat:
Ja mam cerę suchą w kierunku mieszanej (strefa T) ![]() używałam/mam oba podkłady ![]() Rimmel Wake Me Up fajny ![]() L'Oreal, Lumi Magique ma mniejsze krycie (dość słabe) bardziej wyrównuje koloryt, fajnie się rozprowadza ale twarz po nim dość mocno się błyszczy na pewno wymaga więcej poprawek. Poza tym lepi się i brudzi ubrania. Muszę go jakoś zużyć więc czasami dolewam do jaśniejszych Healthy Mix lub Bourjois 123P wtedy wygląda całkiem nieźle ponieważ to świecenie jest trochę zniwelowane. Solo lepiej wyglądał latem na opalonej skórze (mam ciemny odcień) Podsumowując lepszy będzie Rimmel Wake Me Up ![]() Tylko nie wiem jaki efekt Cię interesuje? ![]() Ze swojej strony mogę polecić właśnie Healthy Mix, Healthy Mix serum tyle że mamniejsze krycie niż zwykły HM oraz zachwalany już Max Factor Whipped Creme ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4198 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziękuję ![]()
![]() |
#4199 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale mam jednak nadzieję, że tak jak w przypadku pierwszej promocji o której nie było oficjalnej informacji do samego końca, ta promocja się jednak odbędzie ![]() Właśnie nie pamiętam dobrze ale pierwsza obniżka- 40% też nie była nagłaśniania wcześniej tylko dopiero jak się zaczęła to pierwszego dnia zaczęły pojawiać się plakaty i reklamy w TV Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4200 |
Zakorzenienie
|
Też polecam rimmel wake me up, stosuje go teraz i jestem zadowolona
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:53.