Lirene Dermoprogram MaXSlim, Serum ujędrniające do biustu `Push Up`

• 14 lutego 2015 o 17:23
    Przeciętne działanie
    Serum używam od roku. Zaczęłam odczuwać upływający czas... moja skóra nie jest już tak jędrna, szczególnie zauważalne na dekolcie, szyi. Musiałam działać. Kupiłam. I powiem tak... Nie jest to jakiś fenomenalny produkt, nie zdziałał cudów, nie szaleję ze szczęścia stojąc przed lustrem podziwiajac efekty jego działania. Oczywiście nie spodziewałam się totalnego zatrzymania starzenia, ale nie ukrywam liczyłam na ciut więcej :( Serum ma przyjemną konsystencję, dobrze się wchłania, na pewno nawilża i to jego duża zaleta, skóra stała się delikatniejsza, wydaje sie być bardziej napięta więc to kolejny plus. Jeżeli chodzi o pielęgnację biustu możecie zapomnieć o efekcie push up.... nic z tych rzeczy. Dużym plusem jest też jego wydajność a przy tym jeszcze niska cena. Ogólna ocena : 3+ Używam tego produktu od: rok Ilość zużytych opakowań: 1 op.
  • 9 marca 2014 o 20:40
    Dobre nawilżenie i nic więcej
    Serum ujędrniające do biustu \'Push Up\' używałam od 4. miesiąca ciąży. Po kilku tygodniach używania zauważyłam jedynie, że serum świetnie nawilża skórę biustu. Nie działa niestety tak, jak obiecuje producent. Nie podniósł i nie ujędrnił moich piersi. Używam tego produktu od: od 4. miesiaca ciąży Ilość zużytych opakowań: 5 tub
  • 6 marca 2014 o 22:46
    Chcesz być piękna? To cierp!
    Ujędrnił rzeczywiście i to bardzo szybko, choć używałam bez porównania nie tak często jak polecali na opakowaniu. Niestety odpokutowałam to ogromnymi bólami piersi. Obawiałam się najgorszego. Byłam nawet u lekarza. Nie minęły od razu, gdy przestałam używać kremu. Używam tego produktu od: 1 miesiąc Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
    elpa11
    18 lutego 2014 o 10:00
    Dobry
    Serum Lirene bardzo ładnie nawilża skórę biustu a nawilżenie jest długotrwałe. Ładnie napina biust i utrzymuje jego skórę w dobrej kondycji. Nie wiem jak radzi sobie z wiotką skórą ponieważ takiej nie mam, ale dla biustu nie wymagającego mocnego ujędrnienia jest w sam raz. Krem ma miłą konsystencję, nie za rzadką i nie za gęstą. Dobrze się rozprowadza i dość szybko wchłania. Pozostawia skórę miękką i gładką na długo. Nie uczula i nie zapycha. Kremik dość wydajny. Starczył mi na półtora miesiąca codziennego stosowania. Ma przyjemny, świeży zapach.Krem jest niedrogi, kupiłam go za niecałe 14zł. Ma dobrą dostępność, można go znaleźć w każdej drogerii. Podsumowując, dobry kremik dla niewymagającej skóry biustu. Używam tego produktu od: Półtora miesiąca Ilość zużytych opakowań 1 opakowanie
  • 27 grudnia 2013 o 13:45
    Daje radę :)
    Jako właścicielka piersi w rozmiarze F za cel postawiłam sobie dbanie, by nie stały się brzydkie - staram się o nie dbać, zależy mi aby były pełne i niezbyt obwisłe ( uwierzcie, ten rozmiar trudno utrzymać w dobrym stanie ). Serum ujędrniające Lirene jest dobre. Wiadomo spektakularnego efektu nie ma co się spodziewać - ani Ci piersi od niego nie urosną, ani nic. Przy regularnym stosowaniu jednak sprawdza się - skóra jest napięta, piersi wydają się bardziej krągłe, są po prostu ładniejsze. To jest mój pierwszy produkt do pielęgnacji biustu, stosuję już drugą tubkę. I będę do niego wracać, bo po prostu jest bardzo dobre. Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: 2 zaczęte