|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4261 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz
Cytat:
za kuchenkę Cytat:
Cytat:
![]() ja dawałam połówkę tego czopka dla dzieci Cytat:
---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- Cytat:
Cytat:
podziwiam, że dałaś radę Cytat:
![]() Cytat:
![]() Chyba w większości szpitali dziecko jest z mamą, u mnie też było cały czas, nawet jak było naświetlane to sama się nim zajmowałam. |
||||||||
|
|
|
#4262 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 201
|
|
|
|
#4263 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 201
Cytat:
pięknie przybrała
|
|
|
|
|
#4264 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz
kejt - gratulację!! Cudowny ten twój klocuszek
surka - cudowną masz księżniczkę
|
|
|
|
#4265 |
|
Zadomowienie
|
kejt gratulacje
spory chłopaczek![]() surka za wagę córeczkidotkaa w CH sa zazwyczaj pokoje dla matki z dzieckiem tam mozesz sie zamknac i spokojnie nakarmic oraz przewinac i nie mówie tu o przewijaku w WC bo to tojakas porazka jak dlamnie. Dla wszystkich zachwyconych kotem informuje ze moge go oddac ![]() biedactwo jest na wygnaniu odkad sprofanował pokoik dziecia ale widze ze na balkonie mu sie podoba a i jego pannica gdzies zniknęła wiec myślę ze sie gdzieś okociła. Ciekawe kiedy młode mi na żarło przyprowadzi. Dobrze ze mój kiciuk to kastrat bo bym miała na utrzymaniu gromadke Oczywiscie kota nie oddam, mecze sie z nim 8 lat to pomecze sie jeszcze troche
|
|
|
|
#4266 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
za wyniki i dla teściowej ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cudna Cytat:
2. Kciuki za wizytę ![]() 3. za spacer 4. Może prywatnie jakiś alergolog? bo trochę długo do 12.08 skoro masz takie plamiska ![]() Cytat:
KEJT GARTULACJE!!!! kla ski:Mały przesłodki i jaki duży ![]() Cytat:
![]() Cytat:
SUPER!!! słodki wielkoludek Kubuś masz rację, Samantha się nie odezwała, może rzeczywiście tuli już kruszynkę
|
||||||||
|
|
|
#4267 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz.
SAMMI u nas po staremu. Kupy cycki itd. Antos wczoraj usmiechal sie jak spiewalam mu stara kolysanke o kotkach.
Juz nie chce sie tu znowu zalic ze kryzys, ze nie nadaje sie na matke etc... Widze ze prawie kazda z nas to przechodzi. KEJT sciskam Was! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4268 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
może jutro wstawię, choc w sumie nic specjalnego nie kupiłyśmy - parę bodziaków. skarpetek, bluzeczek i spodenek.Cytat:
za wage, pieknie przybrała i w ogóle Lila cudownaInfo od Stokrotki za pośrednictwem Dzoan: My jutro wychodzimy do domu. Jestem strasznie zmęczona, kiepsko sobie radzę z Małym, mam nadzieję, że w domu będzie lepiej. Piersi mam poranione, w nocy podałam mm bo zjadłam nektarynke a nie wiedziałam, że nie można i Mały straszny ból brzuszka miał. Ogólnie ciężko jest, ale Mały cudny jest. Dzoan napisała, że niedługo da znac co u niej
Edytowane przez magolina Czas edycji: 2013-08-02 o 14:34 |
||
|
|
|
#4269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4270 |
|
Konto usunięte
|
Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz.
Kejt gratuluję!!!
Mlodzian zjadł, pobeczal, uspokoił sie oczywiście dopiero po butli po raz drugi i śpi na mnie.. odkladam go do lozeczka i poodkurzam, taka jestem wyrodna... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4271 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#4272 |
|
Wtajemniczenie
|
Info od Dzoan:
Zostałam przyjęta na oddział położniczy. Teraz trafiłam na innego lekarza, który stwierdził, że przez weekend nic mi raczej nie podadzą, bo on nie widzi az takiej gotowości w środku (rozwarcie na 3 palce, główka nisko, ale ustawienie macicy do szyjki? jeszcze nie takie, pod złym kątem czy coś). Ponadto powiedział, że na weekend nie powinno się zgłaszać do szpitala, bo personel mniejszy i nikt nie będzie kilku kroplówek podawał na raz, bo później nie wyrobią. To sobie pomyślałam ,,kur.. fajnie, że teraz o tym mówicie". Popłakałam się, jak tylko na łóżko usiadłam. No i zaraz położna i lekarz tu weszli i zobaczyli mój ryk i zaczęli tłumaczyć tą decyzję. Masakra. Zostałam płaczkiem oddziałowym później jeszcze mamie na korytarzu płakałam. Ogólnie oni nie chcą mi podawać oxy, bo skończy się tym, że będę po ścianach chodzić z bólu, a pewnie nic nie ruszy, więc wolą poczekać, bo główka nisko i może do jutra coś się zmieni jeszcze samo. Ja tam nie nalegam. Bardziej rozwala mnie bezczynne leżenie przez weekend pozdrawiam Was wszystkie. Trzymajcie kciuki by coś ruszyło, bo ja tu zwariuje przez weekend ![]() Napisałam, że oczywiście wszystkie mocno trzymamy kciuki, i żeby pisała nam wiadomości i swoje żale to może będzie jej lżej
|
|
|
|
#4273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() : kciuki:![]() :k ciuki:![]() :kc iuki: żeby samo się rozkręciło i żbyś nie musiała bezczynnie tam leżeć przez weekend |
|
|
|
|
#4274 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)No i walcz o cyca! ![]() Cytat:
tyle przeszłaś ze to teraz przejdziesz z palcem w nosie ![]() ![]() Cytat:
żeby tak było jak mówiszCytat:
poprawka; pierwszy ra zpłakałam jak pediatra oznajmił że Zuzia ma naczyniaka na czole ... ![]() Cytat:
Cytat:
WREszcIE!!! ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
za ogarniecie siebiei małego, głowa do góry!!---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- Nadrabialam wczorajszy dizen i dzisiejszy ale nie wszystko mi zacytowało!!! Tzt wrocil przed czasem potemWamnaskorobie co u nas |
||||||||||
|
|
|
#4275 |
|
Zakorzenienie
|
Zostałam sama z Ala w pokoju. Wspollokatorka poszła do.domu szczęśliwa. Mnie trochę głowa przeszła ale duszno i gorąco tu strasznie.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Małgosia http://www.suwaczki.com/tickers/km5suay39l1xn26m.png Alicja http://www.suwaczki.com/tickers/km5sgu1rvw46h6aq.png Edytowane przez mela1234 Czas edycji: 2013-08-02 o 15:43 |
|
|
|
#4276 |
|
Zakorzenienie
|
Kejt gratulacje,Klocuszek
Wkleiłam Wam zdjecie mojej Niuni do Klubu
|
|
|
|
#4277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wreszcie! gratulacje dla WAS
|
|
#4278 |
|
Zakorzenienie
|
Kejt gratulacje. Zdjęcia na tel niestety nie obejrze
|
#4279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Choć niektóre osoby lubią towarzystwo
|
|
|
|
|
#4280 |
|
Zakorzenienie
|
dzoan- trzymaj się tam dzielnie, chociaż wiem, że takie leżenie bezczynne w szpitalu działa frustrująco. może jeszcze się ruszy samo, więc bądź dobrej myśli
a tekst, że do szpitala nie powinno się zgłaszać w weekand był naprawdę beznadziejny
|
#4281 |
|
Zakorzenienie
|
Córka śpi, więc co matka robi, fotki
|
|
|
|
#4282 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
napisz coś więcej jak się miewacie Cytat:
![]() prześliczna córeczka Cytat:
gratuluję, kawał chłopa ![]() Cytat:
Cytat:
dzoan, żebyś nie męczyła się ![]() ode mnie właśnie poszli goście, brat z narzeczoną zapraszali na ślub i jednocześnie w odwiedkach byli ![]() szkoda tylko że tego czasu nie mogłam wykorzystać na drzemkę bo syn akurat przed ich przyjściem zasnął i pewnie zaraz wstanie, a to był pierwszy sen od 2giej w nocy konkretny |
|||||
|
|
|
#4283 |
|
Raczkowanie
|
Kejt- gratulacje dla Klocuszka
, może to i dobrze, że cc miałaśdzoan- nie dzwię się, że płakałaś, po co oni Cię położyli skoro nic nie bedą robić surka- dla Malutkiej- już nie takiej malutkiej ![]() ---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ---------- śliczne te zdjęcie ze stópką |
|
|
|
#4284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oby samo ruszyło-nie znasz dnia ani godziny A mój śpi na rękach pierwszy raz, bo jak go kładę to ryk ![]() Mama sprząta mi w domu
|
|
|
|
|
#4285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dużo zależy na kogo się jeszcze trafi. ja trafiłam na takie se towarzystwo. były 2 dziewczyny: jedna miała 17 lat, drugie dziecko, ciągle marudziła na wszystko i wg niej Poznań leżał w województwie Polska ![]() a druga wszystkim swoim gościom (nawet mężowi) mówiła, że dziecka nie ma ponieważ ma żółtaczkę, a prawda była taka, że dziecko miało problem z płucami i leżało w inkubatorze, a ona była paląca
|
|
#4287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja miałam fajne współpaczki ![]() Jedna miała 19 lat i myślała, że ja też tyle mam ![]() Jej chłopak jak sie dowiedział ile lat mam na prawdę to następneo dnia powiedział mi "dzień dobry" A druga współpaczka była z tego samego miasta co mój mąż i okazało się, że się znają ![]() Obie bardzo fajne do gadania Edytowane przez Neni1984 Czas edycji: 2013-08-02 o 16:08 |
|
|
|
|
#4289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4290 |
|
Zakorzenienie
|
Moja też była ok. Nie narzucala się, malo gości i spokój był. W ogóle dziewczyna która mieszka na Karaibach z facetem portugalczykiem - ten ich syn bardzo ładny taki sniady. Rodziła w Polsce na prośbę mamy i w paz wraca do siebie.
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:55.

za kuchenkę
(
podziwiam, że dałaś radę
potrzebującym

kla ski:

Dawaj foty ciuszków.
pozdrawiam Was wszystkie. Trzymajcie kciuki by coś ruszyło, bo ja tu zwariuje przez weekend
)
WREszcIE!!!