![]() |
#4711 |
Ona przychodzi nocą ;)
|
Dot.: Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - część II
No żeście się ładnie rozpisały
![]() ![]() Zdążyłam wyczytać, że mowa o blogach i matmie ![]() No więc matmy nie zdaję na maturze i w ogóle ja jestem całkowite antytalencie matematyczne... Sporo rzeczy z matematyki nie ma dla mnie najmniejszego sensu i logiki i w ogóle... Uważam, że umiejętności, które zdobywamy na matmie nie przydadzą mi się nigdy w życiu (ani nikomu, kto nie planuje studiów, czy pracy technicznej). Umiejętności potrzebne w życiu zdobywamy maxymalnie w gimnazjum ![]() A co do bloga - kiedyś coś tam skrobałam, ale to też dlatego, że interesowałam się tworzeniem grafiki i kombinowałam z layoutami ![]() ![]() ![]() Jakoś nie potrafię przelewać swoich myśli na blogi, czy inne wynalazki. I ja również, jeśli można, poproszę adresy na PW ![]()
#4712 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4713 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Mammografii też nigdy nie miałam. Ale w sumie nie jestem jeszcze w grupie ryzyka, więc sobie odpuszczam. W rodzinie też nie mam przypadków nowotworów piersi, tzn. mama ma guzka, ale nie jest złośliwy. Też chcę tańczyć ![]() Cytat:
![]() tarot.onet.pl : ja tu sobie stawiam ![]() ![]() A badania robiłam sobie tak pół na pół. Część na kasę chorych (z reguły to takie pilne, jak np. byłam na izbie przyjęć to tam krew itp., lekarz pierwszego kontaktu też na NFZ, ale reszta raczej prywatnie, bo na NFZ terminy są na maj... tutaj czekałam max. tydzień, półtorej. Fakt, że wydałam mnóstwo kasy (jeden lekarz czy jakaś wizyta na badaniach średnio 70 zł, a było tego mnóstwo, wczoraj np. za USG dałam 100 zł i to były moje najdroższe badania), ale zdrowie jest dla mnie ważniejsze niż pieniądze. A dziękuję, że pytasz o szkołę, całkiem przyjemnie ![]() ![]() ![]() Cytat:
Aaaa u mnie świeeeeciiii! ładnie, przyjemnie, tylko zmarzłam na tych lekcjach, ale jak się wyjdzie na zewnątrz, to od razu lepiej. Cytat:
![]() EDIT: Insane! Widzę, że mamy podobne doświadczenia w branży blogowej ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4714 |
Ona przychodzi nocą ;)
|
Justyna, no to najważniejsze, że nic Ci nie jest... Będziesz żyć
![]() ![]() ![]() to fakt, że badania się strasznie drogie, a państwowo dłuuugo się czeka ![]() ![]() Faktycznie mamy podobnie z blogowaniem ![]() Ja kiedyś jeszcze sprawowałam pieczę nad forum graficznym, które osiągnęło nawet sukces (a budowałam je ze znajomym od zera... w sumie to był jego pomysł, a mnie zaciągnął po prostu ![]() ![]() Ja w ogóle mam problem z wyrażaniem swoich uczuć. Może nie uczuć, ale myśli. W każdym razie pisząc takie pamiętniki na dłuższą metę czułam się jak ekshibicjonistka ![]() ![]() Luffko, nie nie miałam nigdy na takim portalu swojego konta... Uważam, że nie mam aż tak dobrych umiejętności ![]() ![]() ![]()
podpis zawierał niedozwolone treści - usunięty przez administrację forum Edytowane przez *Insane Czas edycji: 2009-03-04 o 15:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#4715 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() cudze czytam ![]() Cytat:
wspolny blog suuuuper ![]() ja sie pisze ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() też mi czasem przychodzi na myśl pisanie książki ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4716 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nasz wątek to prawdziwy blog przecież ![]()
![]() |
#4717 | |
Zakorzenienie
|
Też się pisze na wspolny blog
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4718 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale mam lustro made by Nikon ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4719 |
Zakorzenienie
|
To my mamy 3 w sypialni, w lazience i w przedpokoju
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4720 |
Zakorzenienie
|
#4721 |
Ona przychodzi nocą ;)
|
lusto = lustrzanka
![]() to prawda, że ceny spadają... Ja nie mam pojęcia, kiedy dam radę odłożyć na taki sprzęcior... Pewnie również sprzedałabym obecny kompakt z całym osprzętem, chociaż nigdy nic nie sprzedawałam... Ale cóż, wszystkojest w idealnym stanie, a konwertery i filtry do najtańszych też nie należą. I dołożyłoby do lustra... No nie wiem, zobaczymy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ---------- Jakoś dzisiaj nie po polskiemu piszę ![]()
#4722 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4723 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4724 |
Ona przychodzi nocą ;)
|
luffko, Canona A640, "pracuję" z konwerterem szerokokątnym i filtrami (polar, połówkowy szary 2x, połówkowy tabakowy, polaryzacyjny, uv 2x) i statywem
![]() ![]() Najbardziej brakuje mi robienia zdjęć w momencie przyciśnięcia spustu migawki, możliwości większej rozbudowy optyki, stabilizacji obrazu, kadrowania przez wizjer, regulacji ostrości... No... lustra mi brakuje no ![]()
#4725 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4726 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4727 |
Ona przychodzi nocą ;)
|
Ja miałam kieeedyś jakiś aparat analogowy, ale powiem szczerze, że nawet nie pamiętam jaki
![]() ![]() ![]() To było bardzo dawno temu ![]() Wtedy jeszcze lustrzanki to był bardzo luksusowy sprzęt, cenowo nieosiągalny praktycznie dla mnie. Za kompakt zapłaciłam tyle, za ile dzisiaj kupiłabym lustro... A jakby dodać do tego wszystkie dodatki, pierdółki, to miałabym naprawdę niezły sprzęt. No, ale cen sprzed kilku lat, do obecnych, nie ma co porównywać...
#4728 |
Zakorzenienie
|
Zajadam się chipsami
![]() Oj jak ja już bym chciała prawdziwą wiosnę! Jutro idę z Kluską na koncert TSA! ![]() edit: Insane ja za moją hybrydę zapłaciłam też tyle, ile dałabym teraz za lustro z niezłym obiektywem...
#4729 |
Ona przychodzi nocą ;)
|
O, TSA
![]() ![]() Trzy Zapałki, 51, Kocica, Francuskie Ciasteczka, Ona To Lubi... i wiele więcej też hehe ![]() 51 uwielbia TŻ ![]() Ja też bym chciała wiosnę! Letnią kurteczkę, chustę i słoneczko. A nieee... płaszcze, czapki, rękawiczki, swetry i w ogóle ![]() A chipsów to ja nie jadłam... Uuuu... ostatni raz kiedyś do filmu jak mieszkaliśmy razem. Będzie jakoś w sierpniu ![]()
#4730 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4731 |
Wtajemniczenie
|
to ja teraz posmutam trochę.. co by za wesoło nie było....
tż dzwonił właśnie, że jutro nie przyjedzie (zaznaczam, że to jutro jest Ten Dzień), bo promotorka mu pracy nie poprawiła i nie ma po co przyjeżdżać. taa. nie ma po co k'wa ![]() i co powiązane z tym co powyżej, w sensie że z promotorką, to chyba nici z naszego wyjazdu do Maso w połowie kwietnia, bo mu pewnie wtedy obrona wypadnie... ale mi się zje..ł humor ![]() aż se popłakałam ciut. uhhhh ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4732 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() juz dzisiaj zdrowko lepiej,wiecie chyba wirus jest a nie ze ja sie zatrulam bo teraz moja mamuska ma te problemy:/ wiec musi byc grypa zoladkowa lub cus takiego.. co do wedkarskiego to dzis tam bylam,ale wystawialam tylko aukcje na internecie a co do sprzedazy tyc artykulow wedkarskich to nie mam pojecia co ci ludzi mowia jak przychodza ![]() ![]() ![]() co do kredytu to ja bede splacac ten co rodzice wzieli na to mieszkanie...i jeszcze jakbym chciala kupowac mieszkanie swoje to kolejny kredyt...wiec po prostu na starosc to z tych dlugow znajde sie pod mostem.. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
nie czytam nie mam na to czasu teraz ![]() ![]() dobry wieczor.. swoja droga co tam z Grape? ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4733 |
Ona przychodzi nocą ;)
|
luffko, ja to tam akurat piję raz na ruski rok... ale lemoniadka mogłaby być, albo poncz, o!
![]() Aelitko, ech kurde szkoda, że tak wypadło ![]() A co do wyjazdu - to jeszcze jest troszkę czasu, może tak się ułoży, że jednak pojedziecie ![]() ![]() No i ciekawe jak tam Grape na wyspy doleciała... Chyba już powinna być, co ![]() elizko, ubiegłaś mnie o całe 2 sekundy z wiadomością! ![]()
podpis zawierał niedozwolone treści - usunięty przez administrację forum Edytowane przez *Insane Czas edycji: 2009-03-04 o 17:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#4734 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Insane otworzyłam katalog ze zdjęciami i mam łzy w oczach, coś niesamowitego... Może nie powinnam tego oglądać, bo znowu dziecka mi się zachce...
fata viam invenient Edytowane przez luffka Czas edycji: 2009-03-04 o 17:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4735 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
uhhhhhhhh a wyjazd na narty to pod znakiem zapytania stanal. w sensie ze nie wiadomo. on mi oczywiscie mowi - jedz sama (tzn mase znajomych jedzie, sama bez niego), zeby zaliczka nie przepadla, ale kurde samej to tak do dupy jak dla mnie ![]() ![]() ![]() za to mama dzwonila ze bedzie jutro w krk i bedziemy zwiedzac galerie. w sensie ze zakupy ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4736 |
Ona przychodzi nocą ;)
|
luffko, wiem że niesamowite, ech... mnie tez coś skręca jak przeglądam... Chociaż nawet nie musze... Czasami mam tak, że zaczynam rozmyślać, planować... Wtedy też miewam mokre oczęta
![]() ale ja to w ogóle jakaś taka przedwcześnie prorodzinna jestem... ![]() Aelitko, ech... no ale może jednak chociaż zadzwoni i Ci serenadę zaśpiewa albo co.. wierzę, że Cię jakoś zaskoczy ![]() A za wyjazd mimo wszystko kciukam! ![]() ![]()
podpis zawierał niedozwolone treści - usunięty przez administrację forum Edytowane przez *Insane Czas edycji: 2009-03-04 o 18:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#4737 |
Zakorzenienie
|
Jakie zdjęcia? Gdzie jest Grape bo chyba coś przeoczyłam?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4738 |
Ona przychodzi nocą ;)
|
lasoa, zdjęcia dzieciaczków
![]() a o Grape właśnie wypytujemy, bo wracała na wyspy i znaku życia nie daje ![]()
#4739 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
hmmm już chyba powinna dolecieć, nie? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4740 |
Ona przychodzi nocą ;)
|
Aelitko, ja mimo wszystko wierzę w Twojego TŻ'ta
![]() A Grape tak, już powinna dolecieć.. We wtorek chyba ![]() Może "miesiąc" miodowy przerabiają po powrocie ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:28.