Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpień 2011 - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części naszego wątku
Lipiec- Sierpień zbliża się dużymi kroczkami, za nie długo będziemy wspaniałymi mamusiami! 3 3,95%
Porodówki się nie boimy, bo w naszą siłę mocno wierzymy! 0 0%
Rosną brzuchy na potęgę, jeszcze chwila - mamą będę! 22 28,95%
Ostatnie nam chwile pogaduch zostały, za kilka tygodni będziemy mamami! 0 0%
Nerola i Bella przykład dały jak w lipcu i sierpniu dzieci rodzić mamy. 2 2,63%
Ale ten czas szybko leci, wykluwają się już letnie dzieci. 2 2,63%
Czerwiec za pasem, lipiec przed nami za chwilę przywitamy się z bobasami. 1 1,32%
Torby pakujemy i powoli na porodówkę się szykujemy. 0 0%
Wiosna mija, lato idzie a porody coraz bliżej. 1 1,32%
Halo halo jestem w drodze, już niebawem się urodzę. 31 40,79%
Wózki już czekają, wyprawki też mamy - wkrótce nasze dzieci szczęśliwie przywitamy. 0 0%
Torby do szpitala prawie spakowane - na przyjęcie maluchów jesteśmy przygotowane. 0 0%
Torby do szpitala będą pakowane - ostatnich tygodni wielkie odliczanie. 1 1,32%
Na Majorkę czy do Honolulu się nie wybieramy, bo my wakacyjne ciężarówki inne plany mamy. 0 0%
Odliczamy dni do końca, by przytulic swego brzdąca. 9 11,84%
W lipcu i sierpniu rodzić będziemy, ale plotkować nie przestaniemy. 4 5,26%
Szybko dni mijają,mamusie lipcowo- sierpniowe na swoje dzieciaczki czekają. 0 0%
Głosujący: 76. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-11, 11:56   #451
sygine
Zadomowienie

Dot.: Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpie

Uff nadrobiłam was Ale oczywiście zaraz znowu będę miała masę nadrabiania, bo muszę iśc upiec ten tort i już mam stracha Ze mnie kucharz i piekarz jak z koziej d*py trąbka, ale spróbuję...
Oczywiście za wszystkie wizyty trzymam mocno kciuki i za wczorajsze też trzymałam

Ruszyłyście temat wagi to ja w 31 tc mam +10 i mam nadzieję, że już mi więcej niż 5 nie przybędzie

W ogóle to od wczoraj tak mnie boli kręgosłup, że muszę non stop zmieniać pozycje, żeby trochę odpuściło

Nerolka, Scio trzymajcie się dzielnie
Stary 2011-05-11, 11:59   #452
karolinee1983
Zadomowienie

Dot.: Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpie

Cytat:
Napisane przez Natka_ Pokaż wiadomość

Tak piszecie o tych kg, więc i ja się postanowiłam zważyć, więc ja mam 10 kg na plusie I jestem w wielkim szoku, bo nie mam pojęcia gdzie one są Wcale nie czuję się gruba, wręcz czuję się naprawde dobrze. I co najlepsze mieszczę się w swoje rzeczy jeszcze, wczoraj np kupiłam spodnie normalne nieciążowe S No więc jak? hihi
Ja też kompletnie nie wiem, gdzie te kilogramy chowasz, przecież Ty chudzina jesteś

Cytat:
Napisane przez Zmalowana Pokaż wiadomość
Moje zdobycze:
1. Hello Kitty- do chodzenia po domu
2. kolor przekłamany bo jest taka pudrowa- różowa
3. tuniczka trochę krótka i muszę coś pod spód
4. na brzuchu się rozchodzi ale będzie na potem
Ten sweterek jest boski!!!!

Cytat:
Napisane przez zanka205 Pokaż wiadomość

aha i sytuacja z rana jak listonosz był
otwieram drzwi, Filip biegnie do mnie, patrzy na listonosza i z wielkim uśmiechem na buzi: cheść tata! (cześć tata!)

a co zabawne listonosz mi mówi, że nawet jak mój mąż otwiera mu drzwi to Filip przybiega i woła cheść tata haha
Dobre, dobre

Co do wydawania kasy na ciążę i dzidzię to nawet nie chcę tego liczyć - zwłaszcza, że prywatnie chodzę do gina i prywatnie robię wszystkie badania nie będę się załamywać, zwłaszcza, że dużo rzeczy jeszcze niekupionych, w tym wózek na czele dobrze, że łóżeczko ostatnio zamówiliśmy i też czekam na jakieś info od sprzedawcy bo przelew poszedł...

MAJA 06.08.2011 r.

karolinee1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 12:00   #453
Zmalowana
Zakorzenienie

sygine z kręgosłupem to u mnie już gdzieś od 3 tyg :/ Powodzenia z tortem

Ja się zbieram, jadę dzisiaj do Lublina na pizze z koleżankami- to już chyba ostatni taki wypad przed porodem a wcześniej zajdę sobie do taniej książki bo widziałam "pierwszy rok życia dziecka" za 25 zł jakiś czas temu. Muszę to obmacać :P

Nie piszcie za dużo

Zmalowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 12:01   #454
Vaniliova11
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość
Ja do takich rzeczy miałam zapał jak robiłam swoje wesele,
miałam tyle pomysłów,a potem wszystko poszło...

LadyInBlack mąż ma ze mną dobrze, tyle dobrze że nie zagania mnie do kuchni, bo nie raz się o nią kłócimy jak mam wenę to coś robię, a nie daj Boże jak mu coś się przypomni że ma coś zrobić. W kuchni bajzel na kółkach ale Ja zawsze mówię, że jak jest brudno tzn że coś się tworzy nie byle jakiego, więc specjalnie mi to nie przeszkadza...ostatnio temat był rozmowy kura domowa, to mój mąż stwierdził, że zupełnie do mnie nie pasuje i nie chce mieć kury domowej więc wolę stwierdzenie pani Technik

Vaniliova Gastronom? u mnie nie było liceum w tym kierunku, tylko Technikum, nawet Liceum nie brałam pod uwagę, bo chciałam mieć zawód i średnie od razu

You you seksić się gdzie popadnie no to jest rarytas jak się mieszka samemu

Chlebek się piecze w piekarniku,
obiad zrobiony
I jakoś tym wszystkim się zmęczyłam
aż zakręciło mi się w głowie!
Zaneta mało tego że gastronom to jeszcze robotnik wykwalifikowany Za moich czasów było i liceum i technikum ale liceum już dawno zlikwidowano . Zrobiłam jeszcze studium i też mam tytuł technika
Vaniliova11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 12:14   #455
moniczka2123
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Oliweczka1985 Pokaż wiadomość
Z Puław
Słuchaj ja bede 26 maja w puławach na wizycie u gina to jesli masz czas i ochote to mozemy sie spotkac kolo 12.30 a masz nk ??

moniczka2123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 12:17   #456
patik87
Zakorzenienie

Musiałam pojechać d Lbn tz wysłał mnie po opony do salonu i zeszło.. obiad jeszcze nie zrobiony, nauka nie ruszona..
Robię jednak schabowy z ziemn+ pomidory ze śmietaną. po południu jeszcze poświęcenie pól, pasowałoby pójść. A Pogoda piękna, możnaby opalać blade nogi. Zjadłam już 2 lody.

Sweet bidulko nie zazdroszczę Ci, alergicy to mają przekichane..

Monia ale jaj z tym przeglądem : hahaha:
Zanetaa no to chyba ją zamówię, mam nadzieję że nie farbuje w praniu i ogólnie gatunkowo dobra. A Ty zamawiałaś z wkładem (tzn poduszka i kołderka do tego),i jak może być? Trzymam kciuki za endo. Ja tez dzisiaj się zapisałam na 4 czerwca.

Zmalowana i chyba margaret
ciuszki super

youyou seksić gdzie popadnie, latać na golasa..a no właśnie, kiedyś nas nakryli w dzień w sypialni uroki mieszkania z teśćiami, nigdy nie wiadomo kto o której i po co wkroczy, i nie zawsze pukają.

Słoneczko chwal się zakupami.

Kto ma dzisiaj wizytę to kciuki
patik87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 12:19   #457
Shira_83
Zadomowienie

Zanetko, baboniku dzięki za linka i pomysł na masę a tak coś kojarzyłam że ta teściowa to Żanetki będę próbować najwyżej zjem sama i nikomu nie pokażę

teraz muszę wywiesić pranie i zrobić coś na obiad
vaniliowa

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-05-11, 12:22   #458
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

mój Oluś jak widzi auto ze znaczkiem Renalut mówi" majusz" tzn Mariusz tak ma M naimię i jeździ Renówką
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 12:23   #459
Oliweczka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniczka2123 Pokaż wiadomość
Słuchaj ja bede 26 maja w puławach na wizycie u gina to jesli masz czas i ochote to mozemy sie spotkac kolo 12.30 a masz nk ??
Ok Od 20 będę na zwolnieniu, więc nie ma problemu z tą godziną. A gdzie się umówimy? Jak w dzień matki się spotkamy, to musimy na jakies lody wybyć

A nk mam-wyślę Ci PW z moimi namiarami

"...w małych rączkach mieści się cała miłość …''

Juleńka
Mateuszek

Edytowane przez Oliweczka1985
Czas edycji: 2011-05-11 o 12:25
Oliweczka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 12:24   #460
moniczka2123
Zadomowienie

Cytat:
Ok Od 20 będę na zwolnieniu, więc nie ma problemu z tą godziną. A gdzie się umówimy? Jak w dzień matki się spotkamy, to musimy na jakies lody wybyć
Koniecznie duuuuuuuuuuze lody z bita smietana

Moze w galeri zielonej?? to takie centrum
Wyslij mi na wiadomosc prywatna link do swojego konta na nk

Smiesznie by bylo jakby sie okazalo ze sie znaamy

Edytowane przez moniczka2123
Czas edycji: 2011-05-11 o 12:26
Stary 2011-05-11, 12:25   #461
edywes
Przyczajenie

A są jakieś lipcowe mamuśki z łodzi?
edywes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 12:26   #462
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Napisane przez DaKaro Pokaż wiadomość
Beatka a gdzie to wesele, bo my też mamy zaproszenie na 25 czerwca do "Astorii"?
Wróciłam do domku i zabieram się za obiad

byłyśmy ze Słoneczkiem na lumpach i się obłowiłyśmy

Marinko - kupiłam dla Ciebie tzn dla Igorka trzy ciuszki jak ugotuje to wkleje foty

A ten ślub do duużo dalej w Ropczycach a wesele w Sędziszowie Młp. więc strasznie daleko

a w Astorii podobno fajne wesela są chociaż nigdy tam nie byłam na żadnym.

Dwa serca po raz drugi :heart:
beata_1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 12:30   #463
Oliweczka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniczka2123 Pokaż wiadomość
Koniecznie duuuuuuuuuuze lody z bita smietana

Moze w galeri zielonej?? to takie centrum
Wyslij mi na wiadomosc prywatna link do swojego konta na nk

Smiesznie by bylo jakby sie okazalo ze sie znaamy
Też pomyślałam o galerii, to taki centralny punkt Wpisz w szukaj znajomych moje dane i powinnam wyskoczyć.

Juleńka
Mateuszek
Stary 2011-05-11, 12:32   #464
zanetaa88
Zakorzenienie

Patik dokładnie zamówiłam z kołderka i poduszką. I wszystko tak jak pisze na aukcji i zdjęcia realne. Prać raczej tego jeszcze nie będę, więc nie powiem Ci czy farbuje czy nie, ale upiorę je tak jak jest na metce, wiec nie powinno byc problemu

youyou co to kiedyś wymyślali dobrze ze masz technika!

A kto przyjedzie do Raciborza i ze mną się spotka !!

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 12:33   #465
agulaaabar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyInBlack2 Pokaż wiadomość
jak byliśmy go oglądać w sobotę to była akurat promocja za 2 w 1 (bez fotelika) cos ok 1200 zł ale chcemy wziąć od razu wszystko co ma w pakiecie. Dam Ci znać ile nas wyszło, mam nadzieję, że promo jeszcze dziś będzie. Kolorów coś mało do wyboru, nie wiem dlaczego Jumper ma tyyyyle opcji kolorystycznych a Warrior tak mało Narazie spodobał nam się albo ten szary/khaki albo czarno/zielony "PiratZ". Chciałam jakiś brązowy ale na necie nie było takiego koloru dla Warriora, wrrr.. A Wy jaki macie kolor?
Gdzieś kurczę, tylko nie wiem czy na allegro czy w sklepie czytałam że do warriora można zamówić kolory i wzory, które są dostepne w jumperze, bo warrior faktycznie ma bardzo mało.
Wstępnie mamy wyprany też Piratz tylko grafitowo-fioletowy

Czas na zmiany !
25:0
30:12
Zakończone: 2
agulaaabar jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-05-11, 12:35   #466
margaret82
Zadomowienie

Cytat:
w sumie Filip często myli sobie i do babci mówi mama, do każdego faceta mówi tata więc spoko
ważne że mówi coś, bo ma już ponad 2 lata i dopiero się rozkręca
Hehe dobre, jakby ktos obcy usłyszał to by sie ploty rozniosły
To mój bratanek ( w lipcu będzie miał 2 lata ) miesza sobie jezyki. Mieszkają w Norwegii i tam chodzi do norweskiego przedszkola a w domu u nich mówi sie po polsku i on jak jakiegoś wyrazu nie zna po polsku to sobie po norwesku mówi i czasem wychodzi taki miks ze nie wiadomo co on chce Moja mamuśka się smieje że będzie się musiała na stare lata na kurs jezykowy zapisać zeby wnuka zrozumieć
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
margaret82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 12:41   #467
moniczka2123
Zadomowienie

A teraz do wszystkich LUBELSKICH mamusiek

26 maja z Oliweczka1985 spotykamy sie w Puławach na DUZYCH lodach
Zapraszamy lubelskie mamusie z nami na spotkanie
ZAPRASZAMY!!

Stary 2011-05-11, 12:42   #468
agulaaabar
Zakorzenienie

Zanka no to musiał mieć listonosz minkę
My w tamtym roku siedzimy w Kościele na święceniu pokarmów, podchodzi jakaś roczna dziewczynka do mojego tż, chwyciła się za kolana i z wielkiem uśmiechem na pół kościoła "tata!!" mina tż - bezcenna

Czas na zmiany !
25:0
30:12
Zakończone: 2
agulaaabar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 12:45   #469
moniczka2123
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agulaaabar Pokaż wiadomość
My w tamtym roku siedzimy w Kościele na święceniu pokarmów, podchodzi jakaś roczna dziewczynka do mojego tż, chwyciła się za kolana i z wielkiem uśmiechem na pół kościoła "tata!!" mina tż - bezcenna

to niezłe

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-11, 12:46   #470
SweetAngel1984
Zadomowienie

jestem.....

poczta zaliczona
pranie zrobione i rozwieszone
ogolilam spiworek do spacerowki
obiad sie gotuje
kurze wytarłam
i coz laba......

nie zapeszajac narazie oddycha mi sie
w miare przyzwoicie.....

dzownili od pulmonologa
przesuneli mi wizyte na jutro na 10

zamalowana - fajne zakupki ...widze hello kitty heh mi sie kojarzy z byla Tż no nie moge 30 i koszulka i torebeczka i wszystko z tym kotkiem ale ja tez ma mjedna koszulke z hk

zanetka - trzmymam kciuki

patik - nom przekichane i przes.....markane oczywiscie

blondynka -u mnie nie ma lumka na wage tylko na sztuki.....

aga - ale musialo to wygladac

Edytowane przez SweetAngel1984
Czas edycji: 2011-05-11 o 12:50
SweetAngel1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 12:49   #471
Oliweczka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SweetAngel1984 Pokaż wiadomość
że co?

Juleńka
Mateuszek
Stary 2011-05-11, 12:50   #472
wodaqua
Zadomowienie

Już jestem po wizycie Dr kazała zrobić EKG i faktycznie ten puls mam szybszy, ale związne jest to z krążeniem hiperkinetycznym, co w moim stanie jest normalne. Nawet jak osłuchała, to mówiła, że serducho goni, ale na szczęście miarowo. Przepisała mi Isoptin 40 (miała któraś?) - mam brać rano i wieczorem, a jak ciśnienie bedę miała za niskie to ograniczyc się mam do 1 tabletki dziennie. Do tego skierowała mnie na badania tarczycy (TSH), bo nie miałam jeszcze robionych, ale mówiła że to tylko tak profilaktycznie, więc wampiry dziś popiły ze mnie :P
A tak poza tym 2 panie - takie starsze przepuściły mnie w kolejce do lekarza, bo bym musiała ze 2 h czekać Kurcze, tk mi się miło zrobiło... "w stanie błogosłwionym" to dla nich było coś, chociaż widziałam, ze faktycznie źle się czuły

Zaszłam do lumpka i jestem dumna, bo nic nie kupiłam, ale była masa rzeczy da maluszków, chociaż drogie 5-15 zł . Cały czas muszę sobie przypominać, że czeka na mnie paka ubranek u koleżanki w Poznaniu - tylko jechać Ale to za kilka tygodni Za to sobie kupiłam po promocji adidasy, bo stare już zdezelowane są

za Zankę i Scio

Cytat:
Napisane przez brunetka2000 Pokaż wiadomość
A i jeszcze jedno ile wam szła przesyłka kurierem od tego r_p77. Bo wczoraj napisał, że już została wysłana.
A powiedz, negocjowałaś cenę przesyłki czy jakieś gratisy - mi wyszło przeszło 150 zł na liście zakupowej u niego i chyba mógłby coś dorzucić?

Cytat:
to tyle moich zali......
Szkoda mi Ciebie Sweet! Tyle ludzi się teraz męczy, a Ty jeszcze z brzuszkiem!

Cytat:
Napisane przez karolinee1983 Pokaż wiadomość
... było o opiece nad noworodkiem i mój tż tak się nim zaopiekował, że wyrwał lalce głowę...wstyd mi było za niego, że hej!!!
Twój TŻ teraz wie przynajmniej, jak postępować, żeby juz tej głowy nie wyrwać

Cytat:
Napisane przez aania_20 Pokaż wiadomość
Jak wrzucisz bez dodania mąki, to wszystkie rodzynki opadną na dno. Na ew. zakalec to nie ma wpływu, ale mąkę dodaje się właśnie po to żeby trzymały się w cieście a nie spadły
A ja głupia się zawsze zastanawiałam, po co ta mąka

Cytat:
To biovital
Kurcze to kupa. Ja mam babcie która w tym roku ma 70 lat
i chce jej kupić taki masaż do nóg, że dajesz wodę i Ci nogi masuje,
koszt ok 100-200 zł.
!
My wujkowi po wylewie na gwiazdkę kupiliśmy taki:
http://allegro.pl/masazer-scholl-col...585049192.html
Jest bardzo zadowolony, jak się masuje, to do nas dzwoni i słychac jakby w spa był

Cytat:
Napisane przez Marina1 Pokaż wiadomość
A ja byłam rano u dyrektora, wysiedziałam się trochę bo musiałam omówić dokładnie wytyczne, ale udało się i załatwiłam sobie tą praktykę.
Czego będziesz uczyć?

Cytat:
Napisane przez youyou Pokaż wiadomość
Ale jednak jak mieszkalismy sami to było super. Można cały dzień na golasa biegać, seksić się gdzie popadnie i nie stresować że ktoś usłyszy czy że zaraz ktoś może wpaść z wizytą
Właśnie tym golasem i sexem określam swobodę w życiu rodzinnym Ostatnio rozmawialiśmy co będzie z tym lataniem po domu be zubrań przy dziecku - małż powiedział, że do 6 m-ca chyba się nie będzie wstydził, ale potem to już w gatkach

Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość
laski a u Was w lumpach są ciuchy na wagę czy szt?
I tak i tak - zazwyczaj te na wagę sa gorszej jakości niż te wycenione, ale i tak perełki można wygrzebać.

Zmalowana - mam podobną Hello Kitty tylko róż świecący

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość
My zamieszkaliśmy razem proawie 4 lata przed ślubem. Bardzo mi na tym zależało, chciałam zobaczyć czy TEN CZŁOWIEK w takim codziennym życiu będzie tym samym, którego wydaje mi się że znam. Bo żeby nie wiem jak dobrze sie znać przed wspólnym zamieszkaniem, to i tak najlepiej i dogłębnie można się poznać dopiero dzielą te 4 kąty 24 h na dobę
Święte słowa! Mi studenckie pomieszkiwanie z T. bardzo pomogło w decyzji na tak.

Cytat:
jaha i sytuacja z rana jak listonosz był
otwieram drzwi, Filip biegnie do mnie, patrzy na listonosza i z wielkim uśmiechem na buzi: cheść tata! (cześć tata!)

a co zabawne listonosz mi mówi, że nawet jak mój mąż otwiera mu drzwi to Filip przybiega i woła cheść tata haha
Żartowniś od małego!

Cytat:
Mój to by w popłochu z tą uczepiona do nóg dziewczyneczką z kościoła uciekał

---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ----------

Cytat:
że co?
chyba taką golarka do zmechaconych ubrań... ja na poczatku rozszyfrowywałam, że chodzi o boberka :p
wodaqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 12:50   #473
moniczka2123
Zadomowienie

Cytat:
jestem.....

poczta zaliczona
pranie zrobione i rozwieszone
obiad sie gotuje
kurze wytarłam
i coz laba......

nie zapeszajac narazie oddycha mi sie
w miare przyzwoicie.....

dzownili od pulmonologa

zamalowana - fajne zakupki ...widze hello kitty heh mi sie kojarzy z byla Tż no nie moge 30 i koszulka i torebeczka i wszystko z tym kotkiem ale ja tez ma mjedna koszulke z hk

zanetka - trzmymam kciuki

patik - nom przekichane i przes.....markane oczywiscie
ze co

Stary 2011-05-11, 12:54   #474
Bartessa
BAN stały

Cytat:

moj maly za to ostatnio tez nas zabil pewnym tekstem, mamy sąsiada co się nazywa Karkoszka, no i tak mu sie spodobalo to nazwisko ze ostatnio, jak się go mąż pyta: jak się nazywa - to mu mały powiedzial: Bartosz Karkoszka i to przy tym sąsiedzie

Edytowane przez Bartessa
Czas edycji: 2011-05-11 o 12:56
Bartessa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 12:57   #475
Oliweczka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wodaqua Pokaż wiadomość
Już jestem po wizycie Dr kazała zrobić EKG i faktycznie ten puls mam szybszy, ale związne jest to z krążeniem hiperkinetycznym, co w moim stanie jest normalne. Nawet jak osłuchała, to mówiła, że serducho goni, ale na szczęście miarowo. Przepisała mi Isoptin 40 (miała któraś?) - mam brać rano i wieczorem, a jak ciśnienie bedę miała za niskie to ograniczyc się mam do 1 tabletki dziennie. Do tego skierowała mnie na badania tarczycy (TSH), bo nie miałam jeszcze robionych, ale mówiła że to tylko tak profilaktycznie, więc wampiry dziś popiły ze mnie :P
A tak poza tym 2 panie - takie starsze przepuściły mnie w kolejce do lekarza, bo bym musiała ze 2 h czekać Kurcze, tk mi się miło zrobiło... "w stanie błogosłwionym" to dla nich było coś, chociaż widziałam, ze faktycznie źle się czuły

chyba taką golarka do zmechaconych ubrań... ja na poczatku rozszyfrowywałam, że chodzi o boberka :p

To dobrze, że nic Ci nie wyszło złego w serduszku

A z tą golarką, to też tak na początku skojarzylam:hah aha:

Juleńka
Mateuszek
Stary 2011-05-11, 12:57   #476
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
j

dzownili od pulmonologa
No to dobrze!! Nie będziesz się meczyć!

Wodauqa własnie takie coś chce, u mojego D w pracy to kosztuje 99zł a on dostanie jeszcze jakiś rabacik

Stary 2011-05-11, 12:58   #477
Oliweczka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bartessa Pokaż wiadomość

moj maly za to ostatnio tez nas zabil pewnym tekstem, mamy sąsiada co się nazywa Karkoszka, no i tak mu sie spodobalo to nazwisko ze ostatnio, jak się go mąż pyta: jak się nazywa - to mu mały powiedzial: Bartosz Karkoszka i to przy tym sąsiedzie

Juleńka
Mateuszek
Stary 2011-05-11, 12:58   #478
zanetaa88
Zakorzenienie

Hallo kobiety!
Idę do endo dzisiaj,czy Ja mam wziąć moją książeczkę ciążową?!

Stary 2011-05-11, 13:01   #479
Bartessa
BAN stały

Cytat:
Hallo kobiety!

wez, co Ci szkodzi
w razie czego bedziesz miec.
Bartessa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 13:02   #480
Oliweczka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Hallo kobiety!
Weź-co Ci szkodzi

Dziewczyny, co na zarąbiście opuchnięte stopy???

Juleńka
Mateuszek
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości