|
|
#4951 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wystarczająco Dobre Panie Domu
Niedziela super minela u rodzinki tz-a. Około 40 osób z dziećmi łącznie. Mniejszy hałas niz jedna 3 latka .
Siedzieliśmy do wieczora , super jedzenie , towarzystwo , gry zabawy , stare fotki ( po ktorych tz mowil ,, zapomnij ze to widziałaś " oczywiscie widziałam nie raz bo i mama i babcia mi pokazały wczesniej ale widac jak sie widzi siebie na zdjęciach po 30-35 latach to az sami sie uśmiał iż kuzynkami. ) Ogólnie super dzien. Do tego wiadomość dnia w sobotę wyjeżdżam na wakacje z tata tz - a i jego żona. 2 tyg, oj bedzie szkoła językowa bo tata tylko po francusku ,a ja prawie wcale. Jakies proste kilka slow i cos tam rozumiem. Sent from my iPad using Tapatalk Ipad lubi robic błędy
|
|
|
|
#4952 |
|
Wtajemniczenie
|
Czesc dziewczyny
![]() Dotka - super, ze panienski si udal! My juz po weselu Tz wypil zdecydowanie za duzo - kazdy chcial z nim pic, a bariera jezykowa doslownie zniknela Wlasnie zgrywam zdjecia, wyszly moim zdaniem dobrze W koncu zalozylam spodnie i ladna bluzke z zakietem do kosciola (i dobrze, bo bylo mi bardzo wygodnie) a przebralam sie w sukienke na weselu - tez dobrze, bo mialam 'wejscie' ![]() Tz lezy i zdycha od kaca, a ja w sumie pilam dosc sporo, ale malo jadlam i czuje sie bardzo dobrze Bo ja zwykle jezeli juz cierpie z przejedzenia na weselach Najlepsze w tym weselu bylo to, ze Mlodzi pomysleli o dzieciach - a bylo ich naprawde duzo, przynajmniej 20. Mialy wate cukrowa, dmuchany zamek, a sala miala piekny ogrod i wielki plac zabaw. Wiec byly bardzo zadowolone, a rodzice tez dobrze sie bawili, bo dzieci mialy zajecie. A Mlodzi wyganiali mnie ciagle zeby sie bawic, a nie robic zdjecia Ale i tak robilam, nalog!Cudownie bylo zobaczyc cala rodzine |
|
|
|
#4953 |
|
Zakorzenienie
|
![]() jestem tak niewyspana, że aaaaaaaaaaa |
|
|
|
#4954 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się po weekendzie. Zdecydowanie za krótki był.
Był w końcu brat TŻa z żoną i dwójką synów (1 rok i 3 latka). Przyjechali w sobotę i zostali do niedzieli. Było całkiem miło, dzieciaki dały popalić mniej niż się spodziewałam. Któraś tu pisała o muszlach nadziewanych i w sumie zgapiłam pomysł. Ale robilam je całkowicie na czuja, bez przepisy i wyszły smaczne brat TŻa powiedział do żony "musisz mi też takie zrobić", więc chyba złe nie było
|
|
|
|
#4955 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4956 |
|
Zakorzenienie
|
Możliwe ja kiedys w geant( tego juz chyba niema tak ?) kupowałam i auchan zreszta jeszcze niedawno w Tesco .
Sent from my iPad using Tapatalk Ipad lubi robic błędy
|
|
|
|
#4957 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4958 |
|
Zakorzenienie
|
O makaron oczywiście chodziło
Dziękuję
|
|
|
|
#4959 |
|
Zakorzenienie
|
Wrzesień ! Teraz to już bardzo mocno czuć że niedługo ślub
![]() Jutro fryzura próbna i może kupię przy okazji rzęsy |
|
|
|
#4960 | |
|
Blond forever!
|
Cytat:
Ale styl pisania autorki mi się podoba, taki lekki, a ja jestem w połowie książki, więc historia dopiero zaczyna nabierać tempa ![]() Okrutnie!!! Ja jestem taka poirytowana od rana, bo marznę przeokrutnie Koleżanka z pracy pożyczyła mi swój sweter, ale i tak ręce mam jak kostki lodu Ciepła herbata nie pomaga...
|
|
|
#4961 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie zimno, a babka z biura włączyła klimę. I siedzi w żakiecie. Ostentacyjnie tę klimę wyłączyłam.
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#4962 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie też zimno
|
|
|
|
#4963 |
|
Blond forever!
|
Dziewczyny, a mam takie blondynkowe pytanie - czy na ten kupon z fb do House i Croppa mogę kupić więcej niż jedną rzecz?
|
|
#4964 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4966 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie też zimno... niby okna w biurze pozamykane ale może w łazience albo kuchni, trzeba chodzić i sprawdzać bo pani sprzątając nam otwiera po czym idzie do ciepłej kanciapy
A ogrzewanie ponoć tu włączają w listopadzie z powodów środowiskowych |
|
|
|
#4967 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
to tak samo jak w tym hotelu w którym byliśmy w Alanyi w windzie wisiała informacja, że hotel dba o środowisko i troszczy się o zasoby wody na świecie więc bardzo prosi o zakręcanie wody podczas mycia zębów i pod prysznicem ![]() ---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ---------- u mnie za to w biurze ciepło i duszno, aż otworzyłam okno a na dworze też jakoś tak ciężko, byłam na poczcie i w aptece przed chwilą i aura jest dziś wyjątkowo niekorzystna zamulam strasznie, może 2 kawa postawi mnie na nogi
|
|
|
|
|
#4968 |
|
Zakorzenienie
|
U nas w łazience i kuchni to dużo cieplej niż w naszym biurze. Ba, na korytarzu jest cieplej...
|
|
|
|
#4969 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie dzisiaj ciepło w miarę.
Dostałam telefon i jadę na drugi etap rozmowy. Wysłane z mojego LG-E460 przy użyciu Tapatalka
|
|
#4970 |
|
Konto usunięte
|
Parole super! ściskam kciuki
|
|
|
|
#4971 |
|
Zakorzenienie
|
nie dziękuję
![]() byłam rano rozliczyć się z kart i kluczy w starej pracy. I jak usłyszałam ile osób wypowiedzenie złożyło to się zaczynam cieszyć, że tam już nie pracuje. Wysłane z mojego LG-E460 przy użyciu Tapatalka
|
#4972 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4973 |
|
Zakorzenienie
|
a nosiłaś już kiedyś czy dopiero będziesz ćwiczyć? Rzęsy na ślub to chyba dobry pomysł. Dziewczyny polecają jeden model Ardell. Super efekt.
|
#4974 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za kciuki. Babka stwierdziła, że w moim wypadku 3 etapu nie bedzie i mam czekać na telefon
![]() Wysłane z mojego LG-E460 przy użyciu Tapatalka
|
#4975 |
|
Zakorzenienie
|
Parole powodzenia!
Ja od 1.10 zmieniam prace, dzis sie wszystko wyklarowalo! Ciesze sie jak cholera! Praca od 8-16 pon-pt, niezla kasa. Przez miesiac bede miala mega blisko, 5 minut autem. Potem sie wyprowadzamy wiec dalej no ale i tak z dobrej strony miasta to jest praca pewna i stabilna Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez Dotka90 Czas edycji: 2014-09-01 o 19:07 |
|
|
|
#4976 |
|
Konto usunięte
|
Dotka super wieści!
trzeba to opić!
|
|
|
|
#4977 |
|
Zakorzenienie
|
Super wiadomość dotka.
Parole trzymam kciuki. Obiad zrobiony steki i makaron ( moj to moze jesc na okrągło + do wszystkiego prawie daje keczup. Uzależnienie od : keczupu, coli, Zelkow i dżemu truskawkowego ) a na jutro zostało mi makaronu to pewnie zrobie jakaś zapiekanke. Sent from my iPad using Tapatalk |
|
|
|
#4978 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki
![]() Kash, tz juz zapowiedzial na wieczor butelke czerwonego wina ![]() Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#4979 |
|
Zakorzenienie
|
Dotka ale ekstra. Rewelacyjne wiadomosci
Wysłane z mojego LG-E460 przy użyciu Tapatalka
|
#4980 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() gdzie ta złota polska jesień? Cytat:
Obydwie fajne, oby któraś wyszła! ![]() TŻ miał wolne bo się uczył do egzaminu, więc mieliśmy długi weekend który uważam za bardzo udany - spacery, granie w gry i takie tam Codziennie robię bruschettę na kolację, taka mi dobra wyszła że facet się codziennie dopomina. Upiekłam też brioszkę pierwszy raz w życiu i bardzo wam polecam http://kuchennelasuchowanie.blogspot...czekolady.html |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:52.

oczywiscie widziałam nie raz bo i mama i babcia mi pokazały wczesniej ale widac jak sie widzi siebie na zdjęciach po 30-35 latach to az sami sie uśmiał iż kuzynkami. )

Wlasnie zgrywam zdjecia, wyszly moim zdaniem dobrze 

13.03.2008

a na dworze też jakoś tak ciężko, byłam na poczcie i w aptece przed chwilą i aura jest dziś wyjątkowo niekorzystna
zamulam strasznie, może 2 kawa postawi mnie na nogi